Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:37 - 16/11/2023

Μεγάλος κίνδυνος ραδιενέργειας για όλη την Ευρώπη από τις οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου που έστειλε η Δύση στην Ουκρανία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις
Οι κίνδυνοι ραδιενέργειας που σχετίζονται με τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από τις ουκρανικές δυνάμεις έχουν αυξηθεί σημαντικά
Επιβλαβής για τους ίδιους τους Ευρωπαίους αποδεικνύεται η αποστολή οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία.
Όπως κατήγγειλε ο γραμματέας του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Nikolay Patrushev, η αποστολή των εν λόγω πυρομαχικών στην Ουκρανία αυξάνει  σημαντικά τον κίνδυνο ραδιενέργειας στην Ευρώπη αλλά οι δυτικές πολιτικές ελίτ δεν ανησυχούν για την υγεία ακόμη και των δικών τους πολιτών.
«Οι κίνδυνοι ραδιενέργειας που σχετίζονται με τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου από τις ουκρανικές δυνάμεις έχουν αυξηθεί σημαντικά», δήλωσε κατά τη διάρκειας συνάντησης για την ασφάλεια.
Ο Patrushev επεσήμανε ότι η Ρωσία έχει επανειλημμένα προειδοποιήσει τους πάντες για τις καταστροφικές συνέπειες της χρήσης πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου και έχει υπογραμμίσει ότι η χρήση τους θα βλάψει την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον για τις επόμενες δεκαετίες, τόσο στην Ουκρανία όσο και στην Ευρώπη.

«Δεν εισακούστηκαν οι προειδοποιήσεις μας»

«Οι προειδοποιήσεις μας δεν εισακούστηκαν.
Ως αποτέλεσμα της καταστροφής αποθηκών με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου, που αποστέλλονται από τους Αγγλοσάξονες – προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση αυτών των οβίδων αυτών κατά της Ρωσίας – οι Ευρωπαίοι έχουν καταγράψει αυξημένα επίπεδα ραδιενέργειας στο χώρες τους εδώ και αρκετούς μήνες», είπε ο αξιωματούχος, όπως αναφέρει το Tass.
Επεσήμανε ότι, την περασμένη εβδομάδα, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τον Κίνδυνο Ακτινοβολίας (ECRR) κατέγραψε αυξημένη περιεκτικότητα σε σωματίδια ουρανίου στον αέρα στη νοτιοανατολική Αγγλία ως αποτέλεσμα των μαζών αέρα που προέρχονται από τη Δυτική Ουκρανία.
«Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι οι πολιτικές ελίτ στα δυτικά κράτη που στέλνουν όπλα στο ουκρανικό καθεστώς, δεν ενδιαφέρονται καθόλου για την ασφάλεια και την υγεία του δικού τους πληθυσμού», τόνισε ο Patrushev.

Χιλιάδες οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου στην Ουκρανία

Υπενθυμίζεται πως η Μ. Βρετανία έχει προμηθεύσει με χιλιάδες οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου την Ουκρανία, κάτι που είχε επιβεβαιώσει το ίδιο το βρετανικό υπουργείο Άμυνας.

Οι εν λόγω οβίδες θα χρησιμοποιούνταν για τα άρματα μάχης Challenger II, ενώ το επιχείρημα ήταν ότι αυτές μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στον εχθρό χωρίς να υπάρχει περαιτέρω κίνδυνος από την χρήση τους για την υγεία των στρατιωτών.
H Βρετανία είχε αναφέρει επίσης ότι μετά τη μεταφορά τους στην Ουκρανία, τα πυρομαχικά αυτά ήταν υπό τον έλεγχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) και πως το υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου «δεν παρακολουθεί τα μέρη από όπου εκτοξεύονται βλήματα απεμπλουτισμένου ουρανίου από τις AFU στην Ουκρανία».
«Αυτές οι οβίδες όχι μόνο σκοτώνουν, αλλά μολύνουν το περιβάλλον και προκαλούν όγκους σε ανθρώπους που ζουν σε αυτά τα εδάφη» είχε δηλώσει τότε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova.
«Παρεμπιπτόντως, είναι αφελές να πιστεύουμε ότι μόνο εκείνοι εναντίον των οποίων θα χρησιμοποιηθούν όλα αυτά θα γίνουν θύματα.
Στη Γιουγκοσλαβία, οι στρατιώτες του ΝΑΤΟ, ιδιαίτερα οι Ιταλοί, ήταν οι πρώτοι που υπέφεραν.
Μετά προσπάθησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να πάρουν αποζημίωση από το ΝΑΤΟ για την απώλεια της υγείας τους αλλά οι αξιώσεις τους απορρίφθηκαν» είχε αναφέρει η Zakharova.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της αμερικανικής κατοχής του Ιράκ, η χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου από τους συμμάχους του ΝΑΤΟ συνδέθηκε με καρκίνο και γενετικές ανωμαλίες στον ιρακινό πληθυσμό.
Γνωρίζει τις συνέπειες η Δύση

Η ρωσική πλευρά υποστηρίζει πως η Δύση γνωρίζει καλά τις αρνητικές συνέπειες της χρήσης πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου.
Σύμφωνα με τους Ρώσους, έγγραφο του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Πολιτικής του Στρατού των ΗΠΑ προς το Κογκρέσο το 1994, αναφέρει πως «δεν υπάρχει η τεχνολογία για τη μείωση της τοξικότητας του απεμπλουτισμένου ουρανίου» και πως «είναι εξαιρετικά δύσκολος ο καθαρισμός περιοχών όπου έχει χρησιμοποιηθεί απεμπλουτισμένο ουράνιο».

Επιπλέον, επικαλούνται άλλο έγγραφο από τη Βασιλική Επιστημονική Εταιρεία της Μεγάλης Βρετανίας το 2001, βάσει του οποίου «ο κύριος τύπος καρκίνου σε άτομα που επηρεάζονται από τη χρήση πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου είναι ο καρκίνος του πνεύμονα».
Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Άμυνας της Μ. Βρετανίας υποστηρίζει πως το απεμπλουτισμένο ουράνιο είναι ένα τυπικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως σε τέτοιου είδους πυρομαχικά και ότι δεν συνιστά καμία πυρηνική κλιμάκωση.

Το τραγικό παράδειγμα της Fallujah

Στην πόλη Fallujah του Ιράκ, που επλήγη με σφοδρότητα με οβίδες απεμπλουτισμένου ουρανίου από τις δυτικές δυνάμεις το 2003, υπήρξε τεράστια αύξηση στους καρκίνους και τις συγγενείς δυσπλασίες στα μωρά και γενικά τρομακτικά σημάδια γενετικής βλάβης στον πληθυσμό, σύμφωνα με μελέτες που δημοσιεύθηκαν το 2010.

Εντοπίστηκε περίσσευμα ουρανίου στις μητέρες των παιδιών με γενετικά ελαττώματα με τη χρήση δειγμάτων μαλλιών και φασματομετρία μάζας.
Είναι σαφές ότι από τις μελέτες στο Ιράκ, οι γενετικές και καρκινικές επιπτώσεις στην υγεία από τα σωματίδια ουρανίου είναι σημαντικές.
Σύμφωνα με τους επιστήμονες είναι αναμφισβήτητα η κύρια αιτία του καρκίνου στα θύματα της Hiroshima που εκτέθηκαν σε σωματίδια ουρανίου στη «μαύρη βροχή».

www.bankingnews.grΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ

  ετοιμαζουν ενα ψευτικο πυρινικο ατυχημα στην βορεια ουκρανια με σκοπο με την δυναμη της τηλεορασης και του ιντερνετ να θοριβισουν εκατομυρια ουκρανους και πολονους να φυγουν απο την περιοχη

  για πιο λογο; για να μετοικισουν εκατομυρια ψευδοισραηλιτες να πανε εκει και μετα να κανουν πεδιο παγκοσμιου πολεμου το ψευδοισραηλ

  γιαυτο και σκοτωνουν τους ουκρανους κατα εκατονταδες χιλιαδες

 2. ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 11/17/2023 @ 5:15 ΠΜ

  Ο Καναδάς νομιμοποιεί την «ευθανασία για κερδοσκοπικό σκοπό» για γονείς που μετανιώνουν που απέκτησαν το μωρό τους.

  https://thepeoplesvoice.tv/canada-legalizes-for-profit-euthanasia-for-parents-who-regret-having-their-baby/

  AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*