in

Μεγάλο επίμηκες αντικείμενο “αναδύεται” στην Ανταρκτική και πολλοί αναρωτιούνται αν σχετίζεται με την Αγκάρθα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Προ καιρού ανακαλύφθηκε ένα παράξενο επίμηκες αντικείμενο σε μια ζώνη του ομόσπονδου κράτους του Maud, κοντά στην ακτή της Ανταρκτικής, καθώς λιώνουν οι πάγοι.

Εικασίες λένε ότι θα μπορούσε να είναι ένα παλιό γερμανικό πλοίο ή υποβρύχιο που ξέμεινε ή μπλοκαρίστηκε σε αυτό το μέρος, καθώς ενδεχομένως σφήνωσε μέσα από πέρασμα σηράγγων πάγου που φτάνουν δεκάδες μέτρα ψηλά.

Στο πολικό τοπίο μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω αυτό το επίμηκες αντικείμενο μήκους περίπου 30 μέτρων, με τον 3-D πλοηγό, όπου διακρίνεται να προεξέχει και ότι έχει βάθος, καθώς και μήκος και πλάτος.

Όπως είναι ευρύτερα διαδεδομένο, τον περασμένο αιώνα, οι Γερμανοί τολμούσαν εξερευνήσεις στις περιοχές της Ανταρκτικής σε αναζήτηση υποτιθέμενων μυθικών τοποθεσιών.

Αυτή η ανωμαλία παραπέμπει πολλούς να ισχυριστούν ότι έχει ομοιότητα με ένα πιθανό εξωγήινο διαστημόπλοιο, τύπου “πούρου”, όμως ο καθένας μπορεί να επιλέξει την εκδοχή που θέλει για να περιγράψει το αντικείμενο, αν πρόκειται δηλαδή για ένα υποβρύχιο, ένα μη ανθρώπινο διαστημικό σκάφος ή ίσως και κάποια μυστική ανθρώπινη κατασκευή.

Έτσι, ανάμεσα σε αυτές τις εκδοχές ξεχωρίζουν εκείνες που υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να σχετίζεται με την Αγκάρθα, μία “μυθική” πόλη που βρίσκεται κάπου στο εσωτερικό της Κούφιας Γης.

Τι θα μπορούσε να είναι στην πραγματικότητα, αυτό το επίμηκες αντικείμενο; Ένας φυσικός σχηματισμός, ένα υποβρύχιο, ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος ή μια άγνωστη τεχνολογία που μπορεί να έχει τοποθετηθεί από τον εσωτερικό κόσμο της Αγκάρθα, ώστε να εξυπηρετεί σε κάποιο είδος “επαφής” ή επικοινωνίας με το εξωτερικό περιβάλλον στην επιφάνεια της Γης;

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

OVNI o Submarino en la Antártida AGARTHA la Tierra Interna

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 Comments

Leave a Reply
  1. …η τεχνολογια που υπαρχει στον πλανητη ειναι αγνωστη σε μας τους κοινους θνητους που εχουμε μεινει στους βασικους παναρχαιους νομους της φυσης που αναπαραγωνται …νανουριζοντας μας… απο χειραγωγημενους “εεπιστημονες”…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ρουμανία: Δεύτερο κρούσμα γρίπης πτηνών σε αγρόκτημα στο Μαραμούρες

Κωδικός “Σοφία”: Έτσι θα ελέγχεται το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη