ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ…. Μεγάλες Εταιρείες Εφαρμόζουν την ΕΝΤΟΛΗ του Θηρίου… !!!!

 

 

Η 100% Κοινωνια ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ…

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ…. Μεγάλες Εταιρείες Εφαρμόζουν την ΕΝΤΟΛΗ του Θηρίου… !!!! - Εικόνα1

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ…. Μεγάλες Εταιρείες Εφαρμόζουν την ΕΝΤΟΛΗ του Θηρίου… !!!! - Εικόνα2

hellasforce.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

10 thoughts on “ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΔΩ…. Μεγάλες Εταιρείες Εφαρμόζουν την ΕΝΤΟΛΗ του Θηρίου… !!!!

 1. ΜΥΣΤΗΣ says:

  Πολλά έχουν ειπωθεί για αυτόν τον αριθμό 666. Τι είναι όμως? Αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, 16:18, όπου αναφέρει ότι ο αριθμός του θηρίου είναι 666. Προηγουμένως στον στίχο 16:17, αναφέρει ότι κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει εάν δεν έχει χαραγμένο το όνομα του θηρίου. Ετσι έχουμε 2 αναφορές, μία σε όνομα του θηρίου και μία σε αριθμό του θηρίου. Ας κοιτάξουμε την παλαιά διαθήκη τώρα, στο βιβλίο Β’ Χρονικών ή Παραλειπομένων Β’, 9:13, όπου λέει «το βάρος του χρυσού που ερχόταν στον Σολομώντα κάθε χρόνο ήταν 666 τάλαντα χρυσού». Ο Σολωμώντας τι ήταν; Ιουδαίος ήτανε, δέστε τον στίχο στο ίδιο βιβλίο 1:1, που λέει «Ο Σολομών γιος του Δαυίδ». Δέστε επίσης το βιβλίο Α’ Βασιλέων ή Βασιλειών Γ, 10:14, «Το βάρος του χρυσού που ερχόταν στον Σολομώντα κάθε χρόνο ήταν 666 τάλαντα χρυσού». Οι Εβραίοι στους λαούς που υποδούλωναν επί καιρό Σολομώντα, έβαζαν φόρο 666 ταλαντα ετησίως. Επομένως μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα, ότι το 666 έχει σχέση με λεφτά και ιουδαίους/εβραίους, δηλαδή κάτι σαν σύμβολο οικονομίας. Επομένως αυτό το θηρίο που αναφέρει η αποκάλυψη, θα έχει να κάνει με λεφτά και θα εχει κάποια σχέση με εβραίους. Και είναι γνωστό ότι οι εβραίοι σήμερα ελέγχουν τα πλείστα χρηματο-οικονομικά κανάλια του πλανήτη.

  • Awoken says:

   Το εξαδικό αριθμητικό σύστημα ήταν διαδεδομένο στην αρχαιότητα. Το είχαν σχεδόν όλοι οι αρχαίοι λαοί της Μ. Ανατολής. Όπως καταλαβαίνεται το 666 ήταν ένα συμβολικό ποσό το οποίο όπως είχε επιλεχθεί δήλωνε ‘υποδούλους’. Και οι Βαβυλώνιοι όταν αιχμαλώτισαν τους Ιουδαίους το 587 π.Χ. τους έβαζαν στο χέρι το 666. Δήλωνε την υποταγή των Ιουδαίων προς τους Βαβυλωνίους. Το σημερινό 666 έχει την ίδια σημασία για τους ‘περιούσιους’. Θέλουν να υποδουλώσουν όλα τα έθνη στον ‘βασιλέα’ που τους ‘υποσχέθηκε’ ο Θεός. Δηλαδή στον Αντίχριστο όπως αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη. Το ‘θηρίο’ δεν είναι τίποτα άλλο από το παγκόσμιο οικονομικο-πολιτικό σύστημα που έχει σχεδόν ήδη στηθεί για να υποστηρίξει την βασιλεία του Αντιχρίστου. Δεν είναι κανένα τέρας ή κανένας διάβολος, όμως έχει στηθεί από ανθρώπους ‘τέρατα’ κατ’εντολή δαιμόνων. Στοιχεία του συστήματος αυτού τα έχουμε ήδη σήμερα, ο γραμμωτός κώδικας, τα ηλεκτρονικά, οι υπολογιστές, οι ηλ. κάρτες, τα ηλ. διαβατήρια, τα τσιπάκια, το Παγκόσμιο Σύστημα Στιγματοθέτησης (GPS), τα κινητά τηλέφωνα, τα ασύρματα δίκτυα επικοινωνίας, το διαδίκτυο κτλ. κτλ. κτλ. Χωρίς αυτά παγκόσμια δικτακτορία δεν μπορεί να υπάρχει. Σκοπός τους ο χαμός των ψυχών. Ένα σύστημα το οποίο θα σε κρατά μέσω της ευμάρειας και της ευκολίας μακριά από τον πραγματικό Θεό. Θα είναι η λατρεία της ύλης και της υλικής ζωής. Ο θάνατος της ψυχής δηλαδή. Αυτό θέλουν να κάνουν. Τίποτε άλλο.

 2. Ανώνυμος says:

  ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…ΑΛΛΟΙ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ…ΑΛΛΟΙ ΠΤΥΧΙΑ…ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ…ΑΛΛΟΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ…ΑΛΛΟΙ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ…ΑΛΛΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ…ΑΛΛΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ… ΜΕΤΡΗΣΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ…ΜΕΤΡΗΣΕ ΤΟΝ ΘΕΟ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΝΟΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ…ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΛΟΥΤΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΟΤΕ… ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΗ …Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ … Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ …ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ…ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΑΙΔΩΡΙΑ…ΓΙΑΤΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΜΟΙΡΑ…ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ…- ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΟ ΒΑΘΜΟ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑΘΑ -…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   • Ανώνυμος says:

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ…ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΥΣ …ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ …ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΧΙΝΙΑ…ΣΤΟ LAPTOOP ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΦΙΛΟΣ MOY ΠΡΙΝ ΕΝΑ MHNA ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΙΣΚΟΥΣ [ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΣΑ ] ΕΚΑΝΕ FORMAT…ΜΑΛΛΟΝ – ΚΑΠΟΙΟΙ – ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ… https://katohika.gr/ellada/epese-psekastiko-elikoptero-ston-sxinia-dio-nekroi/…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • croif101 says:

     Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.
     ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΜΩΣ,ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΠΕΛΩΣΟΥΝ!!!
     ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ,ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΩ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ!!!
     ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΤΕΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ.
     ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΣ ΧΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑΡΑΤΑ.
     ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΣΥΧΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΧΛΟΥΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΖΩ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ.
     ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΒΟΜΑΙ.
     ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.
     ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΜΝΤΑ ΚΑΛΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  • Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

   ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ https://2.bp.blogspot.com/-1-q210P8FAo/WMwwITNrcOI/AAAAAAAB36M/2I3scqxT-rIyKSTrCavxehtV_NB-i1xygCLcB/s640/aristotelis_1.jpg +++
   Home Αρχαίοι Έλληνες Αποφθέγματα – Γνωμικά – Ρήσεις Αριστοτέλης
   Αποφθέγματα – Γνωμικά – Ρήσεις Αριστοτέλης
   by Αρχαία Ελληνικά Μαρτίου 17, 2017

   Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανένας τον άλλον που τον θαυμάζει ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο αν ο άλλος τον ξεπερνάει.

   Αναγκαστικά όλοι είναι φίλαυτοι, περισσότερο ή λιγότερο.

   Αυτοί που δίνουν καλή εκπαίδευση στα παιδιά, πρέπει να τιμώνται περισσότερο από εκείνους που τα γέννησαν, γιατί οι γονείς τους έδωσαν μόνο τη ζωή, οι παιδαγωγοί όμως την ικανότητα να ζουν καλά.

   Αυτοί που μελέτησαν προσεκτικά τον τρόπο διακυβέρνησης των ανθρώπων, πρέπει να έχουν πεισθεί ότι πως η τύχη των εθνών εξαρτάται από την εκπαίδευση των νέων.

   Για να γίνει κανείς ικανός σ’ οποιοδήποτε επάγγελμα τρία πράγματα χρειάζονται: φύση, μελέτη και πρακτική εξάσκηση.

   Δεν είναι αυταπάτη η αγάπη του εαυτού μας: αυτό το αίσθημα είναι ολότελα φυσικό. Ο εγωισμός, να το είδος της αγάπης που δίκαια δυσφημίστηκε, γιατί δεν είναι η αγάπη προς τον εαυτό μας, μα ένα πάθος αχαλίνωτο απ’ τον εαυτό μας, πάθος ολέθριο που παρασέρνει τον φιλάργυρο προς το χρήμα του, κι όλους τους ανθρώπους προς το αντικείμενο των επιθυμιών τους.

   Δεν είναι κακό να νομίζει ο άνθρωπος ότι έχει κατιτί δικό του. Είναι φυσικό να αγαπάει κανείς τον εαυτό του, μόνο δε ο εγωισμός πρέπει να κατακρίνεται. Δηλαδή όχι το να αγαπάς απλώς τον εαυτό σου, αλλά το να τον αγαπάς περισσότερο απ’ ότι πρέπει.+++Εκείνος που διατάσσει η σύνεση να είναι η υπέρτατη εξουσία, νομίζει πως κυβερνούν ο Θεός και οι νόμοι. Εκείνος όμως που δίνει την εξουσία στον άνθρωπο την παραδίνει σε θηρίο. Γιατί η εμπάθεια αυτών που ανεβαίνουν στην εξουσία φέρνει την καταστροφή και στην περίπτωση ακόμα που είναι οι καλύτεροι άνθρωποι. Γι’ αυτό, ο νόμος είναι λογική χωρίς εμπάθεια. Αριστοτέλης …+++ Ο Ιησούς τού απάντησε: “Αν θέλεις να γίνεις ΤΕΛΕΙΟΣ, πήγαινε πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό στους ουρανούς (ήτοι, κοντά στο Θεό). ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ”. Στην ουσία είναι σαν να του αποκαλύπτει: «Αν με αναγνωρίζεις ως Θεό και επιθυμείς τον αγιασμό σου, ζήσε ΕΚΟΥΣΙΑ ως ακτήμων ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ και ακολούθησε το δρόμο μου, ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ!» Για να κερδίσει επομένως ο άνθρωπος τον παράδεισο απαιτείται, εκτός από την προσευχή και τη μυστηριακή ζωή, και η αγωνιστική συμμετοχή του, διότι η ‘βασιλεία του Θεού’ έχει και κοινωνικό και προσωπικό χαρακτήρα. Δεν αναμένεται τελεσίδικα μόνο στο μέλλον, αλλά σχετίζεται άμεσα και με την παρούσα ζωή και την ελάττωση του ανθρωπίνου πόνου3. Άλλωστε, και σύμφωνα με τον Κύριο, “καλύτερο είναι να δίνεις, παρά να παίρνεις” (Πράξ. 20,35). Ο Ιησούς προσέφερε επίσης στο νέο αυτόν -και προσφέρει και σε όλους τους νέους του κόσμου- την μεγαλύτερη ευεργεσία και την ύψιστη τιμή: Να γίνει απόστολός Του, να στραφεί και προς τους άλλους, να αγαπήσει πραγματικά τον κόσμο, να προσφέρει από αυτό που είναι πρώτα και μετά από αυτό που έχει, να ευαγγελιστεί τα έθνη, να μιλήσει σε όλους για τον Χριστό και τη βασιλεία Του. Γιατί δεν μπορεί κάποιος να προσκολληθεί εξίσου καί στον Χριστό καί στον μαμωνά. Έναν από τους δύο κοροϊδεύει, ή βρίσκεται σε μεγάλη σύγχυση. Ο νεαρός όμως έφυγε σκυθρωπός και με κατεβασμένο το κεφάλι, αφού ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ήταν ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ σ’ αυτό. Η θρησκευτικότητά του εξυπηρετούσε δηλαδή τους εγωκεντρικούς μηχανισμούς συντήρησής του στη ζωή και δεν σήμαινε κατ’ ουδένα τρόπο την πλήρη αποδοχή του θελήματος του Θεού.

   Τότε βρήκε ευκαιρία ο Θεάνθρωπος και μίλησε για την ζημιά που μπορεί να επιφέρει στον άνθρωπο ο πλούτος -ως ειδωλολατρία, αφού μεταθέτει το υπαρξιακό βάθος στα υλικά ή ψυχικά αγαθά και όχι στο ίδιο το πρόσωπο του Χριστού. Πολλοί δυσανασχέτησαν τότε γιατί, σύμφωνα με την αντίληψη της εποχής (αλλά και για τον πολύ μεταγενέστερο δυτικό-προτεσταντικό, θρησκευτικό καπιταλισμό), Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΑΔΙ ΕΥΝΟΙΑΣ του Θεού. Ο Χριστός αντιστρέφει όμως τα πράγματα και τα λόγια Του δηλώνουν πως, εκείνος που ΑΓΚΙΣΤΡΩΝΕΤΑΙ στο χρήμα, έχει βρει το θεό του, αλλά όχι τον αληθινό Θεό. Στην πραγματικότητα λατρεύει ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, που δένει τον άνθρωπο στην ύλη και πνίγει την αληθινή χαρά και ελευθερία, αφού υποτάσσει στο ‘έχειν’ και διαστρέφει έτσι το ‘είναι’ 8, το ίδιο το νόημα της ζωής. Αν ο πλούσιος είναι δηλαδή υπερήφανος και αμάλακτος, αν ζει μόνο για να υλοποιεί ανούσιες και βλαβερές επιθυμίες, αν είναι ανελεήμονας απέναντι σε χήρες και ορφανά και πονεμένους, αν δεν μπορεί να αναπνεύσει τον αέρα της πνευματικής ελευθερίας, αν δεν βρίσκει ποτέ χρόνο για να ασχοληθεί με το Θεό και την καλλιέργεια της ψυχής του, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ. Αν όμως μεταμεληθεί, και ζήσει με ψυχικό μεγαλείο και ελεήμονα συμπεριφορά, τότε η θύρα της αιώνιας ζωής είναι ανοικτή. Και είναι ανοικτή όχι μόνο στους πλούσιους κάθε εποχής, αλλά και στον καθένα από εμάς που θα θελήσει να βρει τον πραγματικό εαυτό του κοντά στον Θεό και τους ανθρώπους και να σωθεί. Ο χριστιανός εξάλλου που πιστεύει πραγματικά στο Θεό δεν μπορεί να νοιάζεται μόνο για την ‘ψυχούλα’ του, δεν μπορεί να είναι απαθής και μοιρολάτρης, αφού και ο Χριστός ταύτισε τον εαυτόν του με τους πεινασμένους, τους ξένους, τους άρρωστους και τους φυλακισμένους, και τόνισε πως αδιαφορία γι’ αυτούς είναι αδιαφορία για τον ίδιο3.

   • croif101 says:

    ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ!!!ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΥΤΗ ΑΔΕΛΦΕ ΚΑΙ ΣΥΝΩΝΟΜΑΤΕ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ.
    ΓΡΑΦΕ ΑΔΕΛΦΕ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΝΩΠΙΟΩΝ ΤΩΝ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΕΙΣΤΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟΝ ΘΕΟΝ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ Ο ΩΝ.

 3. GOD MODE TESLA *** 369 *** says:

  Επίσης ο Χρειστός σας είπε μπορείται να γίνεται σαν κι’εμένα δηλαδή θεοί να ξεκλειδώεσεται τα 12 κλειδωμένα μυστήρια στο DNA σας και να αγγίξετε το θίο.
  Αυτό δέν θέλει το σύστημα να γνωρίζεις κοιμησμένε οτι είσαι φτιαγμένος απο θεική ύλη και οτι μπορείς να γίνεις και εσύ θεός και οτι είμαστε όλοι ένα.
  Γι’αυτό δώξαζε άλλους θεούς μέχρει να πεθάνεις(θρησκείες)
  ωστε να μήν βρείς ποτέ τον χρόνο να ξεφύγεις απο τον θάνατο και να γίνεις για μια ακόμη φορά ανακυκλώσημως στον σκλαβωμένο πλανητη ΓΗ-ΣΕΛΗΝΗ των ψυχών κολυμένως με κόλα πλακιδίων στα τάρταρα(κόλαση)και αυτό να μην τελιώνει ποτέ.

  Welcome to the Matrix Neo

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *