14:39 - 26/03/2020

Με την ματια ενος ιταλου….

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Με την ματια ενος ιταλου….

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΡΙΜΟΥ ΔΙΑΣ 03/26/2020 @ 26 Μαρτίου, 2020 2:49 μμ

  Ωραία διαφήμιση νά δεκτούμε τή κατάργηση μετρητού, τό χάραγμα, τή μία κυβέρνηση ειρήνης τής Σιών καί τού Αντίχριστου. Δημιούργησαν τά πρόβλήματα όλων τών εποχών διά νά μάς δώσουν ειρήνη δίνωντας ψυχή. Γρηγόριος Θεολόγος: καλύτερα ένας έντιμος πόλεμος παρά ειρήνη κατά Θεού. Βεβαίως όλα τά καλά τής ειρήνης μάς τά έδωκε εντολή Ό Χριστός καί δέν ακούσαμε, θά ακούσουμε τόν Αντίχριστον οπού διά νά μάς τά δώσει μάς ζητά τή ψυχή μάς; Σκεφθείτε!!!!

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/26/2020 @ 26 Μαρτίου, 2020 5:02 μμ

  ΦΡΑTEΛΛΟ…
  ΚΑΛΟ ΤΟ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ “ΚΟΡΩΝΕΣ” ΑΦΗΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ [ΕΡΗΜΗΝ ΣΟΥ] ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
  ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΛΛΙΩΣ…
  ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΒΑΛΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.
  ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΕΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΟΥ.
  ΕΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΗΠΙΕΣ ΟΤΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΡΟΦΙΜΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ.
  ΠΑΡΑΛΗΡΗΣΕΣ…

 3. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ 03/26/2020 @ 26 Μαρτίου, 2020 5:06 μμ

  … ΣΕ “ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ” ΤΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΦΤΑΙΣ…
  ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

 4. Τώρα κατάλαβα δεν είσαι ο αόρατος εχθρός μας αλλά ο φύλακας άγγελος μας.Χα,χα,χα!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*