ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Μαζική δηλητηρίαση στο Κουβέιτ από νοθευμένα ποτά – 13 νεκροί

· Κατοχικά Νέα

Δεκατρία άτομα σκοτώθηκαν και δεκάδες ακόμη μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία στο Κουβέιτ, έπειτα από κατανάλωση νοθευμένων αλκοολούχων ποτών, όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, από το περασμένο Σάββατο 63 άνθρωποι διακομίστηκαν σε νοσοκομεία με συμπτώματα δηλητηρίασης μετά την κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών νοθευμένων με μεθανόλη. Το υπουργείο πρόσθεσε πως 51 εξ αυτών υποβλήθηκαν σε αιμοκάθαρση και 31χρειάστηκαν μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Αναφέρθηκαν επίσης 21 περιπτώσεις ολικής ή μερικής απώλειας όρασης.

Στο Κουβέιτ έχει απαγορευθεί η εισαγωγή αλκοολούχων ποτών από το 1964. Η κατανάλωσή τους ποινικοποιήθηκε τη δεκαετία του 1980.

Η ασυνήθιστη έξαρση κρουσμάτων δηλητηρίασης από νοθευμένα αλκοολούχα ποτά είχε θύματα αποκλειστικά μετανάστες ασιατικής καταγωγής. Στο Κουβέιτ ζουν πολλοί μετανάστες, ιδίως από χώρες της νότιας Ασίας, οι οποίοι εργά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Server racks σε data center - εικόνα αρχείου για ζημιές σε υποδομές AWS στον ΚόλποTech

AWS: Ο πόλεμος χτύπησε το cloud στον Κόλπο – Data centers σε Μπαχρέιν και ΗΑΕ παραμένουν εκτός

Αμερικανικό μαχητικό αεροσκάφος - εικόνα αρχείου για τα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑΔΙΕΘΝΗ

Πεντάγωνο: Ο πόλεμος με το Ιράν άδειασε κρίσιμα αποθέματα πυρομαχικών των ΗΠΑ

Ψηφιακή απεικόνιση τεχνητής νοημοσύνης, εικόνα αρχείουTech

Κίνα: Προετοιμάζει σχέδιο για το ενδεχόμενο η AI να ξεφύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο

Μία απάντηση στο “Μαζική δηλητηρίαση στο Κουβέιτ από νοθευμένα ποτά – 13 νεκροί”

  1. Τώρα είναι που μερικά πράγματα, απλά δουλεύουν στον αυτόματο. Οι απώλειες αυτές καθημερινά μαζικά παγκόσμια βάζουν το δικό τους λιθαράκι στο πρότζεκτ 500000000 σκλαβοι-δημιουργοι. Δημιουργείς απλά τις κατάλληλες συνθήκες . Εκτός Από τις παραδοσιακές μεθόδους αποπληθυσμου (λιμός, πολεμος κλπ) αυτή είναι η καλύτερη και πιο υπουλη γιατί αποδίδεται στο τυχαίο και “ανθρωπινο” παράγοντα.

    Με ένα σεντ μια τσιγγάνα που είπε το μελλον:
    Η Λένα είναι Ιφιγένεια.
    Απομακρύνεται το 1000χρονο των Ελλήνων !? Γιατί:
    Θα γίνει ένα γεγονός σχετικά με το θέμα του αντικειμένου που πλησιάζει τη γη. Όταν θα είναι σε σημείο σχετικά κοντά αλλά ανάμεσα Αφροδίτη Γη θα γίνει κάτι που θα αποκαλύψει το πραγματικά ειναι. Εδώ είναι το θέμα αν θα προλάβει να το συλλάβει κάποιος πρώτου το κουκουλωσουν γιατί θα το κουκουλωσουν και θα συνεχίσουν κανονικά το σχέδιο (βέβαια λόγο του συμβαντος που θα έχει προηγηθεί θα είναι ατελές το σχέδιο και μετά θα μπούμε σε άλλες ατραπούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *