22:26 - 16/04/2021

ΜΑΖΙΚΉ ΔΙΑΔΉΛΩΣΗ: ΠΑΡΊΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ

ΕΠΕΙΓΟΝ! Προς όφελος όλων, κάντε την ευρύτερη διάδοση αυτών των βίντεο, με συγγενείς και γνωστούς, καθώς κινδυνεύουμε να υποβληθούμε σε ιατρική-κοινωνική τυραννία που επιδιώκει τον τερματισμό της ανθρωπότητας.

Καλλιτέχνες και επιστήμονες συγκεντρώνονται στο Παρίσι για να διαδηλώσουν και να καταγγείλουν τα αδικαιολόγητα μέτρα των κυβερνήσεων σε όλο τον κόσμο που θέλουν να μας επιβάλουν …

Έφτασε η ώρα να δημιουργήσουμε μια αυθόρμητη και αυξανόμενη παγκόσμια εξέγερση για να βγούμε από την αιχμαλωσία στην οποία έχουν βυθίσει με τεράστιο κυνισμό την ανθρωπότητα σε μια απόλυτη άβυσσο οι υψηλές σφαίρες και η ιατρική εξαπάτηση ως δολοφόνοι των μαζών.

Και αυτό συμβαίνει, ο λαός παίρνει τη δικαιοσύνη στα χέρια του σιγά-σιγά και όλοι ενωμένοι για να τελειώσουν με την τυραννία των κυβερνήσεων και απαιτούν να τερματίσουν αυτήν την φάρσα τώρα.

Ζητούν την ελευθερία και την επανενεργοποίηση της κοινωνικής ζωής, της βασικής ανάγκης του ανθρώπου να ζει, του πολιτισμού, της ανθρωπότητας, να αγκαλιάζονται μεταξύ τους …

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh