Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:20 - 30/11/2021

Μας έχουν εκεί που θέλουν; – Άστο να υπάρχει κάπου στο μυαλό σου!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μια σκέψη που πρέπει να δεις

 

Δεν μπορεί να μην βλέπεις περίεργες κινήσεις όπως η ανάθεση σε στρατηγούς η διαχείριση της “απειλής” των ημερών.

 

Δεν μπορεί να το βλέπεις ως κάτι φυσιολογικό. Θα πεις και τι από όσα ζούμε δύο χρόνια είναι φυσιολογικό και σωστά το λες, όμως είμαστε αναγκασμένοι σε αυτό το σκάκι της ζωής να προσπαθούμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις.

 

Περιμένουν κάτι που θα χρειαστεί στρατός;

 

Η σκέψη μου λοιπόν είναι ότι εσκεμμένα ωθείται μια μερίδα του κόσμου στα άκρα. Η μερίδα αυτή είναι που δεν δέχεται αυτή την “απειλή” των ημερών. Ο όχλος και ειδικά ο αδικημένος όχλος χρειάζεται κάτι το ελάχιστο για να ξεφύγει.

 

Πρέπει ο καθένας λοιπόν να σκεφτεί μήπως είναι αυτό που θέλουν. Πρέπει ο καθένας να βάλει στο μυαλό του μήπως η κάθε εξουσία του κάθε κράτους θέλει γεγονότα που να τους λύσουν τα χέρια για να πάνε στο άκρα.

 

Ας σκεφτεί ο καθένας τι γίνεται σε κάθε πορεία. Πάντα κάποιοι “κατά φαντασίαν” αναρχικοί κάνουν κάποιο γεγονός και αυτό είναι που ζητούσε η εξουσία για να καταστείλει την οποία διαμαρτυρία.

 

Δεν θα πρέπει για εμένα να τσιμπήσει κανένας στο μέλλον όσο αδικημένος και να νιώσει και να κάνει ή να συμμετέχει σε κάτι που θα τους λύσει το πρόβλημα.

 

Δεν μπορώ να ξεχάσω τις προρρήσεις του ιερατείου για εμφύλιο με το ρέμπελο. Τι είναι όμως ο ρέμπελος; Ρέμπελος, σύμφωνα με την έννοια της λέξης, είναι ο τεμπέλης που δεν έχει τίποτα να κάνει ή και αλλιώς κάποιος που έχει μπει σε αναστολή και τον έχουν διώξει στη ζωή του. Ρέμπελος είναι ο επαναστάτης.

 

Με βάση την έννοια δηλαδή αυτή ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι ο εμφύλιος με το ρέμπελο θα είναι μεταξύ άλλων και μεταξύ Ελλήνων και μεταναστών; Επειδή το λέει το ιερατείο; Πάνω στο Θέρμο επεισόδιο που διατυμπανίζουν δεκαετίες τώρα έχουν κάνει το κόσμο να περιμένει με φραπέ να πάρει τη Πόλη. Αν δεν μπει ο παράγοντας Τουρκία οι μετανάστες μια χαρά θα τρώνε και θα κοιμούνται εκεί που είναι.Ποιο ιερατείο αυτό που λέει από εδώ μανίκι από εκεί τάφος; Ποιο ιερατείο που βάζει στην ίδια κλίμακα αγιότητας την αγία Αικατερίνη με τον άγιο Βασιλακόπουλο, με τον Στέφανο ζωής που κέρδισε στην “απειλή” των ημερών;

 

Αν δεν δεχτεί ο καθένας ότι η ζωή του μπορεί να βασίστηκε σε ψέματα και ότι τον χειραγωγούσαν μια ζωή δύσκολα θα ξεφύγει.

 

Η μόνη αλήθεια να τονίσω και πάλι είναι η αλήθεια του Χριστού και όχι του ιερατείου. Μόνο του Χριστού. Μόνο τα δικά του λόγια. Ουδείς μπορεί να ξέρει τι είναι ψέμα πέρα από αυτά.

 

Ας έχουμε στο μυαλό μας λοιπόν ότι ο εμφύλιος που έχει ειπωθεί μπορεί να είναι μεταξύ εκείνων που πίστεψαν στην “απειλή” και σε εκείνους που δεν πίστεψαν στην “απειλή”.

 

Τον εμφύλιο αυτόν που κάποια στιγμή θα γίνει, έχει ειπωθεί από το ιερατείο, ότι θα τελειώσει με την επέμβαση του στρατού και πως θα δοθεί σε τεχνοκράτες στη συνέχεια η κυβέρνηση του κράτους.

 

Ρωτάω λοιπόν γελώντας. Ποιους τεχνοκράτες; Να θυμίσω πως μέχρι τώρα οι πάντες οι ελεγχόμενοι. Όλοι έχουν πάρει θέση βάση κάποια κομματικής παράταξης. Όλοι είναι δεμένοι με κάποιον τρόπο. Ποιοι θα είναι αυτοί οι τεχνοκράτες που θα σώσουν το λαό; Για ποιους αναφέρεται αυτή προφητεία;

 

Εδώ θα πρέπει να σκεφτείς μήπως η προφητεία αυτή είναι η συνέχεια του σχεδίου τους. Ακόμα και αν ο φερόμενος ως προφήτης σωστά τα είπε, τοτε, τα είπε όπως ο Πλάτων κωδικοποιημένα. Πώς αλλιώς το ιερατείο,που σήμερα σου λέει να σηκώσεις μανίκι, θα άφηνε τέτοια λόγια να προδώσουν το σχέδιο;

 

Αυτή είναι η σκέψη μου και ίσως το χειρότερο αυτό το καιρό είναι να δώσουν οι φερόμενοι ως αρνητές της “απειλής” αυτό που θέλει η εξουσία για να πάει στα άκρα το θέμα μανικιού.

 

Θα μου πεις και τι να κάνω να κάτσω να περιμένω τη μοίρα μου; Δεν μπορώ να πω τι θα κάνεις δεν είμαι ηγέτης κανενός. Μπορώ μόνο να πω τι να μην κάνεις, γιατί έχει αποδειχθεί στις μέρες μας ότι κανένας αγώνας με πανό και φωνές δεν έφερε αποτέλεσμα.

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. μια χαρά τα λες 12/01/2021 @ 8:21 ΠΜ

  Πολύ σωστή τη βρίσκω τη σκέψη σου και σε βάθος των πραγμάτων, συμφωνώ. Άσε που υποψιάζομαι ότι η πραγματική αντίσταση των Ελλήνων, είναι αυτό: ότι τον έχουν γράψει εντελώς, δεν αντιδρούν αλλά δεν του “κάθονται” κιόλας, έχει λυσσάξει γιατί ακριβώς δεν τον βοηθάμε σε αυτό που λες αλλά ούτε και εμβολιαζόμαστε. Υποθέτω πως έχουμε ξεπεράσει τις προβλέψεις του…

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:06 ΠΜ

  . Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

  “Το κακό θα σας έρθη από τούς διαβασμένους”.

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:09 ΠΜ

  Αποκ. 13,12 καὶ τὴν ἐξουσίαν τοῦ πρώτου θηρίου πᾶσαν ποιεῖ ἐνώπιον αὐτοῦ. καὶ ποιεῖ τὴν γῆν καὶ τοὺς ἐν αὐτῇ κατοικοῦντας ἵνα προσκυνήσωσι τὸ θηρίον τὸ πρῶτον, οὗ ἐθεραπεύθη ἡ πληγὴ τοῦ θανάτου αὐτοῦ.
  Αποκ. 13,12 Υποτάσσεται δε και εκτελεί όλην την εξουσίαν του πρώτου θηρίου, πειθαρχικόν σαν εκτελεστικόν όργανον εμπρός εις αυτό. Παρασύρει δε και κάμνει την γην και εκείνους που κατοικούν εις αυτήν να προσκυνούν το πρώτον θηρίον, του οποίου η θανάσιμος πληγή έχει θεραπευθή.

 4. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:14 ΠΜ

  Αποκ. 13,13 καὶ ποιεῖ σημεῖα μεγάλα, καὶ πῦρ ἵνα ἐκ τοῦ οὐρανοῦ καταβαίνῃ εἰς τὴν γῆν ἐνώπιον τῶν ἀνθρώπων.
  Αποκ. 13,13 Και κάμνει, το προβατόσχημον αυτό θηρίον (με την δύναμιν του διαβόλου) μεγάλα και τερατώδη σημεία, ώστε και από τον ουρανόν να κατεβαίνη εις την γην εμπρός εις τα μάτια των ανθρώπων φωτιά (κατά μίμησιν του προφήτου Ηλιού).
  Αποκ. 13,14 καὶ πλανᾷ τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς διὰ τὰ σημεῖα ἃ ἐδόθη αὐτῷ ποιῆσαι ἐνώπιον τοῦ θηρίου, λέγων τοῖς κατοικοῦσιν ἐπὶ τῆς γῆς

 5. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:17 ΠΜ

  να κάμουν είδωλον και να θεοποιήσουν το θηρίον, τον Αντίχριστον, το οποίον καίτοι είχε λάβει την πληγήν της μαχαίρας, εν τούτοις έζησε.
  Αποκ. 13,15 καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι.
  Αποκ. 13,15 Και του παρεχωρήθη άδεια να δώση ζωήν στο είδωλον του θηρίου, ώστε να ομιλήση το είδωλον του θηρίου. Ακόμη δε του επετράπη να ενεργήση, ώστε να φονευθούν όσοι δεν θα ήθελαν

 6. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:20 ΠΜ

  να προσκυνήσουν το είδωλον του θηρίου.
  Αποκ. 13,16 καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν,
  Αποκ. 13,16 Παρασύρει δε και πείθει όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, τους πλουσίους και τους πτωχούς, τους ελευθέρους και τους δούλους, να προσκυνήσουν το είδωλον και να υποταχθούν στο θηρίον και να τους δώσουν ανεξάλειπτον

 7. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 12/01/2021 @ 9:21 ΠΜ

  χαραγμένην σφραγίδα στο δέξι των χέρι και εις τα μέτωπά των, όπως γίνεται με τους δούλους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*