in

Majesty Twelve (Οι 12 Μεγαλειότητες)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Veritas News Service – Το παρακάτω είναι γεγονός. Δεν είναι μια θεωρία, είναι μια πραγματική συνωμοσία. Είδα τα Άκρως Απόρρητα έγγραφα, τα αρχεία Majic από τα οποία οι εν λόγω πληροφορίες είναι απόσπασμα, ενώ ένα μέλος του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών συνδέεται με την ομάδα Ενημέρωσης των Μυστικών Υπηρεσιών του ναυάρχου BernardClarey, που είναι Αρχηγός Στόλου του Ειρηνικού των Ηνωμένων Πολιτειών . Βεβαιώνω ότι οι ακόλουθες πληροφορίες είναι αληθείς και ακριβείς στο καλύτερο της μνήμης μου και της έρευνας που έχω πραγματοποιήσει.

Θα ορκιστώ γι αυτό σε οποιοδήποτε δικαστήριο. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 38 αξιωματικών του Ναυτικού των ΗΠΑ και των στρατολογημένων ανδρών που ήταν μάρτυρες αυτών των εγγράφων, ενώ βρισκόταν στην υπηρεσία της χώρας τους. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 8 ατόμων που εμπλέκονται στην απάτη των UFO, που έχουν δει αυτά τα έγγραφα. Μπορώ να προσκομίσω τα ονόματα των περίπου 80 άλλων τους οποίους υποπτεύομαι ότι έχουν δει αυτά τα ίδια έγγραφα. Δεν θα αποκαλύψω τα ονόματα, εκτός αν πρόκειται για ένα δικαστήριο που θα είναι πρόθυμο να ασκήσει δίωξη κατά των προσώπων και οργανώσεων που εμπλέκονται στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής για να προξενήσουν μια σοσιαλιστική ολοκληρωτική παγκόσμια κυβέρνηση.

Για πολλά χρόνια, πίστευα ειλικρινά ότι υπήρχε μια εξωγήινη απειλή και ότι ήταν η πιο σημαντική κινητήρια δύναμη πίσω από τα παγκόσμια γεγονότα. Έκανα λάθος και γι ‘αυτό, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Πριν από πολλά χρόνια είχα πρόσβαση σε ένα σύνολο εγγράφων που τελικά συνειδητοποίησα ότι ήταν το σχέδιο για την καταστροφή των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και το σχηματισμό μιας σοσιαλιστικής ολοκληρωτικής παγκόσμιας κυβέρνησης.

Το σχέδιο βρισκόταν μέσα σε ένα σύνολο άκρως απόρρητων εγγράφων, με τίτλο «MAJESTY TWELVE». Δεν υπήρχε χώρος μεταξύ του Majesty και του Twelve.

Ο όρος τίμησε τη σχεδιαζόμενη τοποθέτηση της απόλυτης εξουσίας, σε ένα σώμα σοφών, που προορίζονται να κυβερνήσουν τον κόσμο, όπως οι μαθητές ενός Μεσσία. Αυτό ο Μεσσίας, θα χρησιμεύσει ως ενδιάμεσος μεταξύ των σοφών και των προβατανθρώπων. Ανακάλυψα αυτά τα έγγραφα μεταξύ του 1970 και 1973, ενώ ήμουν μέλος της ομάδας Ενημέρωσης Μυστικών Υπηρεσιών του Αρχηγού Στόλου του Ειρηνικού -Ηνωμένων Πολιτειών.

Το “MAJESTY TWELVE” ήταν γραμμένα σε ένα ψηλό λεπτό στυλ γραμματοσειράς … φανταστείτε τον τίτλο συμπιεσμένο μεταξύ Μ και Ε με όλα τα γράμματα τεντωμένα κάθετα. Το κλειδί για την πρόσβαση ήταν Top Secret (Q) (SCI) διαβάθμιση ασφαλείας με τη διαμερισματοποίηση της λέξης «MAJIC» (δεν είναι μαγεία). Δεν μπορώ να θυμηθώ την ακριβή γραμματοσειρά εκτός από το ότι είναι μία ψηλή λεπτή έκδοση της San Serif … το ακριβές όνομα μου διαφεύγει μετά από όλα αυτά τα χρόνια … αλλά αυτό είναι το κλειδί για την πρόσβαση.

Το σχέδιο περιέγραφε το σχηματισμό μίας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. Πρόκειται να κυβερνάται παρασκηνιακά από ένα συμβούλιο σοφών. Ο λεγόμενος “καλοπροαίρετος δικτάτορας”, θα παρουσιαστεί ως ο Μεσσίας. Το Σύνταγμα των ΗΠΑ και η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων θα διαλυθούν. Μια κοινοβουλευτική μορφή διακυβέρνησης θα πάρει τη θέση τους. Όλες οι στρατιωτικές δυνάμεις και οι ιδιώτες πρέπει να αφοπλιστούν, εκτός από μια εσωτερική αστυνομική δύναμη η οποία θα φέρει μόνο τα ελάχιστα όπλα που απαιτούνται για τη διατήρηση της εσωτερικής τάξης.

«Όταν οργανωθήκαμε ως χώρα και γράψαμε ένα αρκετά ριζοσπαστικό Σύνταγμα με μια ριζοσπαστική Διακήρυξη Δικαιωμάτων, δίνοντας ένα ριζοσπαστικό ποσοστό ατομικής ελευθερίας στους Αμερικανούς … Και έτσι πολλοί άνθρωποι λένε ότι υπάρχει πάρα πολλή προσωπική ελευθερία. Όταν γίνεται κατάχρηση της προσωπικής ελευθερίας, θα πρέπει να κινηθείς για να την περιορίσεις. Αυτό είναι ό, τι κάναμε στην ανακοίνωση που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα δημόσια έργα στέγασης, για το πώς θα αποσύρουμε τα όπλα και περισσότερα πράγματα, όπως, να προσπαθήσουμε να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ασφαλείς στις κοινότητές τους» Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον, 3-22 -94, MTV «δεν μπορούμε να είμαστε τόσο προσκολλημένοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των απλών Αμερικανών …» Μπιλ Κλίντον (USATODAY- 11 Μαρτίου 1993, σελίδα 2Α)

Η μόνη στρατιωτική δύναμη, θα είναι μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη υπό τα Ηνωμένα Έθνη σε επαρκείς αριθμούς, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έτσι ώστε να μπορούν να παρατάσσουν συντριπτική δύναμη ενάντια σε κάθε απειλή κατά της ανώτερης παγκόσμιας κυβέρνησης – βλέπε Στέιτ Ντιπάρτμεντ Έκδοση 7277. Ο στρατός των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, επί του παρόντος συμπληρώνει οποιαδήποτε απαίτηση. Το ανώτερο σώμα των αξιωματικών όλων των στρατιωτικών δυνάμεων μας, έχουν προδώσει τους όρκους υποταγής στο Σύνταγμα και έχουν προσχωρήσει στην συνωμοσία. Είναι αποστάτες οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε έσχατη προδοσία.

Η πηγή αυτής της συνωμοσίας θα βρεθεί στην οργάνωση που είναι γνωστή ως: Illuminati. Αποτελείται από τους υψηλότερους ειδήμονες του αθροίσματος του συνδυασμού των λεγόμενων “αδελφικών εντολών” και “μυστικών κοινωνιών”.

Δεσμεύονται μεταξύ τους με όρκους αίματος, μια μυστική θρησκεία, και την υπόσχεση ενός καθεστώτος της ελίτ στο πλαίσιο μίας περιφερειακής κυβέρνησης, ή μίας κυβέρνησης ανώτερης από τον κόσμο. Η θρησκεία τους βασίζεται στην Καμπάλα, την Luciferian Φιλοσοφία, και τη λατρεία του Ήλιου. Δεν δεσμεύονται από κανέναν όρκο ή υποταγής εκτός από τους δικούς τους. Δεν είναι πιστοί σε καμία κυβέρνηση ή ανθρώπους εκτός από τους δικούς τους. Και, δεν είναι πολίτες καμίας χώρας εκτός από της, ήδη μυστικής παγκόσμιας κυβέρνησής τους.

Όπως οι ίδιοι λένε: “Αν δεν είσαι ένας από εμάς, δεν είσαι τίποτα” Για να συγκεντρώσετε κάποιο νόημα της “αίσθησης” για τη γενική ιδέα, δείτε την ταινία “They Live”. Είναι μία ευρέως “ανοιχτή” συνωμοσία, των μελών της, της δομής, των μεθόδων και των επιχειρήσεων, είναι θέματα δημόσιας καταγραφής, ωστόσο, διάσπαρτα και σκοτεινά. Ο τρόπος συντονισμού τους είναι άτυπος.

Δύο πυρήνες – ο ελίτ πυρήνας της κλίκας της Wall Street (που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rockefeller) και, ο ελίτ πυρήνας της ευρωπαϊκής χρηματοπιστωτικής κλίκας (που περιστρέφεται γύρω από τη Βουλή των Rothschild) – συντονίζει αυτή την παγκόσμια συνομωσία διεξάγοντας ψυχολογικό πόλεμο στο υπόλοιπο των συνωμοτών, λέγοντας στον καθένα, όχι περισσότερα από όσα είναι απαραίτητα για αυτόν ώστε να εκπληρώσει το ρόλο του, συχνά με τη ρητή μη-αναγνώριση ούτε του ρόλου του, ούτε των αδιευκρίνιστων κανόνων που τον διέπουν.

Έτσι, το μεγαλύτερο μέρος των συνωμοτών, δεν ξέρει, αλλά μόνο υποψιάζεται, ότι αποτελούν μέρος της υπηρεσίας μιας δύναμης, κάπου, τόσο οργανωμένης, τόσο διακριτικής, τόσο προσεκτικής, τόσο αλληλοσυνδεδεμένης,, τόσο πλήρους, τόσο διάχυτης, που, καλύτερα να μην μιλούν δυνατά όταν την κατακρίνουν. (απόσπασμα του Woodrow Wilson) -. Daniel Pouzzner

Δεν μπορεί να ελπίζεις στην κατανόηση της φιλοσοφίας (Illuminism) κανενός κλάδου της «Σχολής Μυστηρίου» (Illuminati), χωρίς πολλά χρόνια μελέτης και την πλήρη γνώση της “συμβολικής” τους γλώσσας. Πρέπει να καταλάβεις ότι, όπως πολλές άλλες οργανώσεις προσελκύουν όσους χάνουν εντελώς την βάρκα … ή είναι απλά πάρα πολύ ηλίθιοι για να “καταλάβουν”. Όταν ένα άτομο προσχωρεί σε οποιοδήποτε κλάδο της “Αδελφότητας”, με οποιοδήποτε όνομα, Ελευθεροτεκτονισμός, Θεοσοφική Εταιρία, Ανθρωποσοφική Κοινωνία, Fraternitis Rosae Crucae, Ναΐτες Ιππότες, Sovereign και Στρατιωτικό Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, ή οποιουδήποτε άλλου “αδελφικού τάγματος” ή μυστικής κοινωνίας, κανείς δεν κάθεται ποτέ μαζί του για να του εξηγήσει την έννοια του οτιδήποτε.

Μία πραγματική κυριολεκτική μυστική εκπαίδευση, θα ήταν πολύ επικίνδυνη. Θα μπορούσε να οδηγήσει σε δημόσια έκθεση… κάτι που οι Illuminati πρέπει να αποφύγουν με κάθε κόστος. Αλλά για να δοθεί σε εκείνους που μπορούν να καταλάβουν εν συντομία … ο Illuminism, είναι κομμουνισμός.

Η οργάνωση του “Τάγματος”, είναι μια πυραμιδοειδής κατασκευή από “Βαθμίδες”. Στη βάση, βρίσκεται η λεγόμενη «μπλε», στην οποία υπάρχουν ανίδεοι, υλιστικοί και ευκαιριακοί ανόητοι. Οι πολλά υποσχόμενοι υποψήφιοι, επιλέγονται να καθοδηγηθούν μέχρι τη σκάλα της μύησης, με τη βοήθεια εκείνων που έχουν περάσει πριν. Η μύηση παρουσιάζεται με τα αντικείμενα σπουδών, τα βιβλία, τα σύμβολα, το τελετουργικό, και τη συντροφικότητα … αλλά, ο “φωτισμός” πρέπει να προέρχεται από μέσα. Κάθε Βαθμίδα μύησης παρέχει ένα νέο κλειδί για την απόλυτη φώτιση, αλλά μόνο για όσους μπορούν να καταλάβουν πραγματικά το τελετουργικό και τα σύμβολα της Βαθμίδας.. Εκεί που η κατανόηση ή η ικανότητα να κρατήσουν μυστικά σταματά, σταματάει και η πρόοδος των υποψηφίων.. Μόνο εκείνοι που βρίσκονται πάνω από την 29η Βαθμίδα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τα απόλυτα μυστικά και τους στόχους του “Τάγματος”.

Το απόλυτο “μυστικό” είναι η μέθοδος ελέγχου μεγάλου αριθμού ανόητων με την υπόσχεση ενός “μυστικού” στο οποίο έχουν οδηγηθεί να πιστεύουν ότι, θα τους κάνει έναν από τους “εκλεκτούς”.

Ο στόχος, είναι η εξάλειψη όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους, η εξάλειψη όλων των κρατών εθνών και, ο πλήρης έλεγχος και η ιδιοκτησία των πάντων και, ο καθένας, παντού, κάθε στιγμή της ημέρας, για πάντα. Για “εκλεκτοί” μόνο λίγοι έχουν επιλεγεί για την πρόοδο πέρα από την 13η Βαθμίδα (Ιεροτελεστία του York) ή την 32η Βαθμίδα ( Σκωτσέζικη Ιεροτελεστία). Όσοι επιλέγονται εξαφανίζονται πίσω από το πέπλο και γίνονται ένα από τα “Χίλια σημεία του Φωτός”, αλλά είναι πιο σωστά γνωστοί ως “Μάγοι”.

Υπάρχουν κάθετες και οριζόντιες διαδρομές για τη μύηση και πολλές διασυνδεδεμένες βαθμίδες στα υψηλότερα επίπεδα μεταξύ των διαφόρων Βαθμίδων και των μυστικών κοινωνιών. Ένας Τέκτονας 32ης Βαθμίδας θα μπορούσε, για παράδειγμα, να έχει στην πραγματικότητα πάνω από 100 διαφορετικούς βαθμούς. Η διαδικασία για τη μύηση και οι όρκοι αίματος έχουν πάντα την προστασία των Illuminati σε ένα χριστιανικό κόσμο που είχε την τάση να “κάψει στην πυρά” όσους διέφεραν στην πίστη ή τη φιλοσοφία. Το “καίγοντας ζωντανούς” του Jacques De Molay, η καταδίωξη ανδρών, όπως ο Gallileo και ο Giordano Bruno από την Καθολική Εκκλησία και η καταδίωξη των Ταγμάτων τους, οδήγησε τις Αδελφότητες στο μίσος κατά του Χριστιανισμού και στο στόχο της εξόντωσης όλων των θρησκειών εκτός από τις δικές τους .

Μπορείτε να επαληθεύσετε το στόχο των Illuminati αν επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Τεκτονισμού της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας(Freemasonry’s Grand Lodge ofScotland) Θα παρατηρήσετε τη σημαία της Μεγάλης Στοάς της Σκωτίας και εμφανίζεται και η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού.

Η “Οικουμενική” σημαία του Τεκτονισμού, είναι η σημαία των Ηνωμένων Εθνών. (Ευχαριστούμε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με ένορκες καταθέσεις που επιβεβαιώνουν αυτήν την παράγραφο) Δεδομένου ότι η παράγραφος αυτή έχει γίνει γνωστή, η Μεγάλη Στοά της Σκωτίας έχει αντικαταστήσει τη σημαία των Ηνωμένων Εθνών (Οικουμενική Σημαία του Τεκτονισμού) στις ιστοσελίδες τους, με ένα γραφικό της Γης.

Η φιλοσοφία στον πυρήνα όλων των Σχολών Μυστηρίου είναι κοσμικού ανθρωπισμού, η ίδρυση και η κολυμβήθρα του σοσιαλισμού / κομμουνισμού. Οι περισσότεροι σοσιαλιστές / κομμουνιστές δεν έχουν την παραμικρή ιδέα ότι είναι μαριονέτες μιας απόκρυφης φιλοσοφίας σκυμμένης πάνω στην παγκόσμια κυριαρχία. Στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι, θα συνειδητοποιήσουν τελικά έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι δωρεάν προσφορά του Big Brother και που, έχουν εξαφανιστεί όλοι οι κίνδυνοι και η ανησυχία … κάθε τέτοιος κόσμος θα είναι μόνο ένας κόσμος σκλάβων που θα εξαρτάται από μια ελίτ τάξη από “Αφέντες”.

Οι Ναΐτες Ιππότες ήταν μια κομμουνιστική οργάνωση που συμβολίζονταν με δύο ιππότες που ιππεύουν ένα άλογο. Κάθε μύστης έπρεπε να παραδώσει όλο τον πλούτο, την περιουσία, και τα κοσμικά αγαθά του στο Τάγμα. Καθένας διεκπεραίωνε σύμφωνα με τις ικανότητές του και λάμβανε ανάλογα με τις ανάγκες της θέσης του μέσα στο Τάγμα. Είχαν δεσμευθεί για απόλυτη και τυφλή υπακοή στον ανώτερο Ιππότη ή ιππότες, τον Μεγάλου Μαγίστρου και στο Τάγμα. Στο πλαίσιο αυτό, κάθε ιππότης και κάθε κομμάτι ιδιοκτησίας, όλος ο πλούτος, ανήκε εντελώς και ελέγχονταν από το Τάγμα.

Σύμφωνα με το MAJESTYTWELVE, οι Ναΐτες Ιππότες έχουν γίνει η κινητήριος επιρροή στα υψηλότερα επίπεδα όλων των μυστικών κοινωνιών ανάμεσα στους μύστες, γνωστοί ως Illuminati. Η πιο προσιτή “κολυμβήθρα” της επιρροής τους θα βρεθεί στο (Cecil Rhodes) Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου (Ο Όμιλος), στο Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη, στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, στην Εταιρία Jason, στην Εταιρία SkullsandBones (Russell Trust), στην Αδελφότητα Scroll and Key , στις υψηλότερες βαθμίδες ιεροτελεστιών Ελευθεροτεκτονισμού της Υόρκης και της Σκωτίας, στο Αρχαίο Τάγμα του Rosae Crucae και σε πολλές άλλες μυστικές εταιρίες που απαρτίζουν συλλογικά το σύγχρονο ισοδύναμο της «Αδελφότητας του φιδιού», επίσης γνωστή ως, “Guardians” οι “ Builders” οι “Philosophers of Fire” ή οι “Illuminati”.

Η Φιλοσοφία των σχολών μυστηρίου είναι η Λουσιφεριανή φιλοσοφία (Luciferian ) όπως αυτή υιοθετείται από τον Στρατηγό (Christopher) Albert Pike, έναν από τους ιδρυτές της Κου Κλουξ Κλαν. Αλλά δεν είναι πρωτότυπη η σκέψη του … απλά την ανέπτυξε με διάφορες μορφές και τελικά έγινε προσιτή σε όσους την αναζητούν. Christopher σημαίνει Χριστός. Για τον μύστη, ο Albert Pike πέτυχε μια μυστική αποθέωση στη Στοά της τελειότητας και έφερε στο προσκήνιο τον Χριστό. Έτσι, έγινε “Χριστός” παίρνοντας το όνομα Χριστόφορος.

Παρακολουθήστε το “StarTrek” από τα πρώτα επεισόδια μέχρι σήμερα, και θα αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι ήταν μια κατήχηση στις έννοιες του σοσιαλισμού μέσω υποσυνείδητης μύησης της νεολαίας του έθνους. Ο Captain James T. Kirk (JTK = K (nights) (του) T (emple) (της) J (erusalem) και ο Christopher Pike είναι συμβολικοί χαιρετισμοί στο Τάγμα των Ναϊτών, και στις Αδελφότητες του μέγιστου φιλοσόφου και, πιθανώς του πιο παραγωγικού συγγραφέα, του Χριστού Στρατηγού Albert Pike.

Η επιχείρηση αντιπροσωπεύει ένα μεγάλο έργο ή σχέδιο, το οποίο, αν πλοηγηθούν σωστά, θα τους οδηγήσει στην πραγματοποίηση του ονείρου τους για έναν ενωμένο σοσιαλιστικό ουτοπικό κόσμο. «Δεδομένου ότι σχεδόν όσο μπορώ να συγκεντρωθώ στο ερώτημα σήμερα, πιστεύω ότι είμαι ο Θεός, σίγουρα είσαι, νομίζω ότι εμείς τα νοήμονα όντα στον πλανήτη, είμαστε όλα ένα κομμάτι του Θεού, γινόμαστε Θεός» Συνέντευξη με τον Gene Roddenberry στο «ο Δημιουργός του Star Trek» από τον David Alexander, Roc, ένα αποτύπωμα του Dutton Signet, τμήματος της Penguin Books Νέα Υόρκη, σελ. 568, παρ. 1

Αυτοί που καταλαβαίνουν τη συμβολική γλώσσα, θα έχουν παρατηρήσει ότι η πιο πρόσφατη Τελετή Βραβείων της Ακαδημία Επιστημών και Κινηματογραφικών Τεχνών, αναγνώρισε την έλευση της New Dawn. Ο ανατέλλων Ήλιος στο φόντο και τα δύο τριπλά στέμματα των Μυστηρίων, που εκπροσωπούν την Τριάδα του Όσιρι, της Ίσιδας και του παιδιού Όρος, ήταν αποκαλυπτική. Πηγαίνοντας ομαδικά προηγουμένως, ήταν τα αστέρια, μερικά από τα χιλιάδες σημεία του φωτός, που κάνουν τις ταινίες που καλουπώνουν το μυαλό των προβατανθρώπων, δημιουργώντας τον μελλοντικό κόσμο.

Πολύ απλά, η εωσφορική φιλοσοφία είναι, «ο Αδάμ και η Εύα ήταν φυλακισμένοι στα δεσμά της αμάθειας από έναν άδικο και εκδικητικό Θεό, στον κήπο της Εδέμ. Απελευθερώθηκαν από τις αλυσίδες τους (Εξέλιξη μέσω της «Αρχέγονης Γνώσης») από τον Εωσφόρο (Προμηθέας) μέσω του εκπροσώπου του Σατανά με την αμφίεση ενός φιδιού (αρχαίο σύμβολο της Σοφίας) με το δώρο της Νόησης (Fire).

Μέσω της χρήσης της διάνοιάς του, ο άνθρωπος θα τελειοποιήσει τη φυλή (Άγγλο / Άρια) και ο ίδιος θα γίνει Θεός (υπόσχεση του Σατανά στον Αδάμ και την Εύα). Οποιαδήποτε θρησκεία, εκκλησία, οργάνωση, ή άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι ο Θεός, θα γίνουν Θεός, ή, το να γίνουν Θεός είναι η εξάσκηση της Εωσφορικής φιλοσοφίας των σχολών μυστηρίου και ενεργούν στα πλαίσια της προώθησης της συνωμοσίας.

Η εωσφορική φιλοσοφία είναι μια αλληγορία για την ανάπτυξη του τελειοποιημένου ανθρώπου (Μαρξιστής / Λενινιστής), μέσω της διαδικασίας της εξέλιξης με την εκμάθηση του, πώς να κυριαρχήσουν και να ελέγξουν τη φύση (που ονομάζεται επιστήμη). Το αποτέλεσμα (λένε) θα είναι η αποθέωση της ανθρώπινης φυλής και η εξάλειψη όλων εκείνων που δεν μπορούν να κάνουν αυτήν την πρότυπη αλλαγή στην επερχόμενη Νέα Εποχή. Η Σοβιετική Ένωση ήταν η πιο τέλεια έκφραση της Πεφωτισμένης κοσμικής ανθρωπιστικής φιλοσοφίας που έχει ποτέ παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια ενός ανίδεου, αλλά εύπιστου κοινού.

Τώρα, πασχίζουν για την υποδούλωση του ανθρώπινου γένους στη νέα ουτοπία. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της εξαπάτησης, της χειραγώγησης και των ψυχολογικών επιχειρήσεων που απαρτίζουν την τέχνη της ψευδαίσθησης που ονομάζεται μαγεία. Οι αλχημιστές είχαν την ίδια θρησκεία, μεταμφιεσμένη όμως κάτω από τη βέβηλη ερμηνεία της εξωτερικής ή φαινομενικής έκφρασης της μετάλλαξης του μόλυβδου σε χρυσό. Η αναζήτηση για την φιλοσοφική πέτρα, ήταν η προσπάθεια της τελειοποίησης της φυλής (Άγγλο / Άρια) και να οδηγήσουν την εξέλιξη αυτών που οι Illuminati πιστεύουν ότι είναι οι κατώτερες φυλές της ανθρωπότητας, ότι είναι άχρηστα παράσιτα.

Εκείνοι που έλκονται από τα μυστήρια, που είναι σε θέση να συλλάβουν την εσωτερική έννοια της εκπαίδευσης τους, συχνά λαμβάνουν την εξωτερική ερμηνεία ως αλήθεια. Στρέφονται συχνά προς Σατανά ή τον Lucifer (φως) ως αντικείμενο της λατρείας τους, χωρίς να κατανοούν την αλληγορία για μια πολύ βαθύτερη φιλοσοφία. Αυτοί οι λάτρεις του Σατανά είναι χρήσιμοι. Παρέχουν αντιπερισπασμό και είναι συχνά πηγή μεγάλων χρηματικών ποσών.

Η Αδελφότητα, σπάνια βρέθηκε σε θέση να έχει έλλειψη από ανόητους ή από κεφάλαια. Ο πρώην υπάλληλος του FBI Ted Gunderson είναι το εγελιανό εργαλείο σε αυτή την περίπτωση που σας οδηγεί μακριά από τους σατανιστές, ένα αδιέξοδο όπου θα κυνηγάτε την ουρά σας γύρω, γύρω, γύρω. Δεν πιστεύω ότι ο Ted ξέρει ότι χρησιμοποιείται σε αυτό το θέμα. Μπορεί να κάνω λάθος. Η Shirley McClain καταλαβαίνει τη φιλοσοφία, αν και πιθανότατα όχι με τη σωστή ερμηνεία της. Είναι μέλος με υπόληψη. «Εγώ είμαι ο Θεός,» είναι το μήνυμά της.

Η Φωτιά (Νόηση, φως, φωτισμός) είναι ο Θεός των Μυστηρίων και Ιερείς της είναι οι φιλόσοφοι της Φωτιάς (Illumined Ones ή Illuminati). Πιστεύουν ότι οποιαδήποτε έννοια της δημιουργίας πρέπει να περιέχει την ιδέα ότι όλα τα πράγματα είναι εκδηλώσεις μιας υπέρτατης δύναμης (Πανθεϊσμός). Επειδή ο άνθρωπος είναι η μόνη δημιουργία με νοημοσύνη και πρωτότυπη σκέψη, πιστεύουν ότι η συνδυασμένη ή συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας, είναι το μυαλό του Μεγάλου Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος- συνεπώς ο άνθρωπος ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ. Και αυτό θα πρέπει να σας «φωτίσει» στην πηγή μερικών -από τις πιο δύσκολο να κατανοηθούν – εννοιών του κινήματος της Νέας Εποχής.

Παρακαλώ, μην μπερδεύετε τους ανόητους (βλάσφημος=εσείς) με τους μύστες, ή τους Fraternitis Rex Mundi, ή την Αδελφότητα (Illuminati) του βασιλιά του κόσμου (Εωσφόρος ή Σατανάς). Εκείνοι που δεν μπορούν να καταλάβουν τη φιλοσοφία μέσα από την απόκρυφη γλώσσατων συμβόλων και να κάνουν την αλλαγή στον τρόπο σκέψης για την επόμενη χιλιετία μπορεί να είναι καταδικασμένοι σε αφανισμό. Οι εκπρόσωποι της Νέας Εποχής δεν κρύβουν τις προθέσεις τους στον τομέα αυτό.

Αυτή είναι η εποχή της εξαπάτησης. Ο κόσμος βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού.. Το ένα μισό έχει προγραμματιστεί να εξολοθρευτεί αν αυτοί οι άνθρωποι επιμείνουν στον δικό τους τρόπο και, το άλλο μισό έχει προγραμματιστεί να υποδουλωθεί όταν η μυστική ένωση ανάμεσα στο φεγγάρι IS (Isis ή Εκκλησία) και το RA ήλιο (Όσιρις ή Δόγμα) χαιρετήσει τον Υιό του πρωινού EL (Horus ή γεμάτο σώμα Μυστών) στον ορίζοντα (ύψωση του Horus) στη New Dawn (ΙΣΡΑΗΛ ή υλοποίηση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης). Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί μια νέα παγκόσμια Σοβιετική Ένωση θα προκύψει για να “αραιώσει το κοπάδι”, να διατμήσει τους προβατανθρώπους και να τους οδηγήσει μακριά σε υποδούλωση ή σφαγή ανάλογα με την ατομική ικανότητα τους να αποδεχθούν και να συμμορφωθούν με επανεκπαίδευση.

Ένα πρωταρχικό παράδειγμα του συμβόλου των σχολών μυστηρίου είναι το ακόλουθο λογότυπο Art Bell.

Μέρος δεύτερο Προσέξτε τα κρυφά μηνύματα, AL και RT Bel; Μπορείτε να τα αποκρυπτογραφήσετε; Παρατηρείτε ότι υπάρχει μία κορωνίδα; Παρατηρείτε ότι το Bel βρίσκεται πάνω από την κορωνίδα του ιπτάμενου βέλους; Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μήπως μπορείτε να εντοπίσετε το “μάτι που τα βλέπει όλα” Εδώ υπάρχει ένα στοιχείο … AL είναι η συντομογραφία για το λατινικό που μεταφράζεται Έτος του Φωτός για το έτος 6000, όταν οι Illuminati πιστεύουν ότι ο Προμηθέας, ο Εωσφόρος, Βάαλ, Bel, ο Σατανάς, ο άγγελος του φωτός, που έπεσε από τον ουρανό, θα θριαμβεύσει πάνω από το Θεό και θα ανεβάσει το θρόνο στα βόρεια (Μια μεταφορά για το θρίαμβο του σοσιαλισμού επί της θρησκείας, εθνών κρατών, και της κοινής αγέλης). Το AL μπορεί να βρεθεί με την προσθήκη στο 4.000, του τρέχοντος έτους, 1998 + 4000 = 5998. Όλοι όσοι λένε ότι είναι Εργάτες του Φωτός έχουν εμπλακεί στη μάχη ενάντια στον Θεό για λογαριασμό του Εωσφόρου. Έχω αναγνωρίσει εδώ και καιρό ότι το Art Bell είναι ένα δόλωμα για την Οσμή του Νέου Κόσμου. Επιβεβαιώνεται στο βιβλίο του. Η Παγκόσμια κυβέρνηση είναι, στην πραγματικότητα, το θέμα του βιβλίου.

Γνωρίζατε ότι η θάλασσα (mare ή Mary) είναι ένα σύμβολο του τεράστιου αριθμού των ατόμων, των μαζών στον μαρξιστικό συμβολισμό; Παρατηρήσατε ότι η πυραμίδα ανεβαίνει από τη θάλασσα (People) και δεσπόζει στην σκηνή ως μια υπόσχεση, ή σωτήρας; Γνωρίζετε ότι, από την πυραμίδα λείπει η κορωνίδα που αντιπροσωπεύει την Μεγάλη (ημιτελή) Εργασία της Σχολής Μυστηρίου; Γνωρίζατε ότι το Μεγάλο Έργο αντιπροσωπεύει την κοινωνική μηχανική (σοσιαλισμός) που εργάζεται για την αποθέωση του αγώνα (να τελειοποιηθεί ο άνθρωπος, φυλή έκτης ρίζας), όπως είχε υποσχεθεί ο Σατανάς στον Αδάμ και την Εύα και, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη;

Παρατηρήσατε ότι το όνομα Art Bell καβαλικεύει την κορωνίδα που σημαίνει ότι, αυτός είναι Εργάτης του Φωτός, ή Πεφωτισμένος άνθρωπος, ή Master Mason, ή ο Ώρος,ο , ή τελειοποιημένος Θεάνθρωπος, ή ο Σωτήρας, που ολοκληρώνει το Μεγάλο Έργο;

Προσέξατε το Λαμπρό Άστρο που πέφτει από τον ουρανό ακριβώς πάνω από την κορωνίδα; Ξέρετε ποιον ή τι αντιπροσωπεύει; Βλέπετε τα χίλια σημεία φωτός που λειτουργούν στη σιωπή πίσω από τα πέπλο (σύννεφα) στους ουρανούς.

Ο Διαφωτισμός(Illuminism) είναι ο μαρξισμός. Είναι μια ψεύτικη υπόσχεση ότι η ανθρώπινη φυλή θα τελειοποιηθεί δημιουργώντας μία τέλεια ουτοπική κοινωνία μέσω της κοινωνικής μηχανικής. Αυτός είναι ένας μηχανισμός πλύσης εγκεφάλου μέσω του οποίου μπορεί να δημιουργηθεί μία ανίδεη φυλή σκλάβων που να κυβερνάται από μία ολοκληρωτική σοσιαλιστική παγκόσμια κυβέρνηση.

Ο Art Bell είναι Ελευθεροτέκτονας. Είναι μέλος των Illuminati. Το βιβλίο του Art Bell The Quickening( η επιτάχυνση) είναι ένα από τα πιο κραυγαλέα κομμάτια της προπαγάνδας της νέας παγκόσμιας τάξης που έχω δει ποτέ. Σε αυτό ο Art Bell, ισχυρίζεται ότι είναι ένας πατριώτης αμερικάνος, υποστηρίζει χωρίς αιδώ το σχηματισμό μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής σοσιαλιστικής κυβέρνησης. “Θα υπάρξει έτσι, μια παγκόσμια κυβέρνηση με έναν καλοπροαίρετο δικτάτορα, εποπτεία της διεθνούς νομοθεσίας, παγκόσμια αστυνομία και ένα παγκόσμιο δικαστικό σώμα, σε μια προσπάθεια να κάνουν τον κόσμο καθαρότερο, ειρηνικό και ακμάζων; Αν αυτό είναι ό, τι χρειάζεται για την επίτευξη των στόχων αυτών, τότε ας γίνει έτσι” -. Από το Quickening του Art Bell, σελ. 309. Οι ραδιοφωνικές εκπομπές του ArtBell, Overnight και Dreamland σερβίρουν γελοίες, εξωφρενικές και φανταστικές φαντασιώσεις συνωμοσίας.

Περιστασιακά ο Bell αναδεύει νόμιμες, πραγματικές και επικίνδυνες συνωμοσίες.

Αν και ο Art Bell προσποιείται ότι είναι σοβαρός, ο συνδυασμός της απίστευτης φαντασίας και του γεγονότος, χρησιμεύει για να καταρριφθούν όλες οι συνωμοσίες. Ο Bell εμφυτεύει αποτελεσματικά την ιδέα ότι, όποιος πιστεύει σε οποιαδήποτε συνωμοσία είναι πέρα για πέρα τρελός που θα πρέπει να είναι κλειδωμένος σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Είναι ένας αποτελεσματικός πράκτορας αλλαγής, που ενεργεί για λογαριασμό των εχθρών μας. Η συνωμοσία είναι ρατσιστική και θεωρεί τους μαύρους, τους ισπανόφωνους και τους Ιθαγενείς Λαούς, κατώτερες φυλές χαραμοφάηδων.

Πιστεύουν ή τουλάχιστον πρεσβεύουν ότι η Αγγλο Άρια φυλή είναι το πραγματικό Ισραήλ (Βρετανικό Ισραήλ και χριστιανική ταυτότητα για τα κορόιδα και έναν Αγγλόφιλο κοσμικό ανθρωπισμό για τους ηγέτες) και ως εκ τούτου, η Κυρίαρχη Φυλή.. Έχουν πείσει τους λεγόμενους “χαραμοφάηδες” πως είναι φίλοι, ευεργέτες και προστάτες. Εν τω μεταξύ, σχεδιάζουν να υποδουλώσουν αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους στο σοσιαλισμό ή να τους εξαλείψουν εντελώς. Οι Illuminati τους έχουν πείσει ότι ο Καρλ Μαρξ είναι ο σωτήρας τους, και οι προβατάνθρωποι ακολουθούν την κατσίκα του Ιούδα με ανυπομονησία.

Δεν θα υπάρχουν προσωπικά δικαιώματα αλλά μόνο προνόμια. Αυτά θα χορηγούνται ή θα απορρίπτονται κατά βούληση από την ανώτερη παγκόσμια κυβέρνηση. Όλα τα ακίνητα θα πρέπει να ανήκουν στο κράτος. Θα υπάρξει μια ανακατανομή του πλούτου. Σχεδιάζουν να εξαλείψουν τις ταξικές διαφορές και να μειώσουν το βιοτικό επίπεδο σε ένα χαμηλότερο επίπεδο των προηγμένων χωρών, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, και σε ένα υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στις λεγόμενες χώρες του Τρίτου Κόσμου. Αυτή η ισοπέδωση του βιοτικού επιπέδου θα επιτευχθεί μέσα από μια παγκόσμια οικονομική κατάρρευση που βρίσκεται στα αρχικά στάδια της. Η οικονομική κατάρρευση θα εκπληρώσει το στόχο του Μαρξ και του Engles “Το Κομμουνιστικό Μανιφέστο θα επιβάλει την κατάργηση της μεσαίας τάξης”

Ο κλιμακωτός φόρος εισοδήματος, ήταν η πρώτη εφαρμογή αυτής της διαδικασίας και αποτελεί μία από τις σανίδες του Κομμουνιστικού Μανιφέστου. Η NAFTA και η GATT είναι ένα μέρος αυτής της διαδικασίας ενθαρρύνοντας τη βιομηχανία να προχωρήσει σε έθνη του Τρίτου Κόσμου, προκειμένου να εκμεταλλευτούν το φθηνό εργατικό δυναμικό. Όλες οι υπάρχουσες θρησκείες θα εξαφανιστούν. Η μόνη θρησκεία θα είναι η θρησκεία του κράτους (ανθρωπισμός ή Διαφωτισμός- Illuminism).

Όλες η Κομητειακές και Πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να εξαλειφθούν και να αντικατασταθούν με την περιφερειακή κυβέρνηση. Αυτές οι περιφερειακές κυβερνήσεις είναι ήδη σε ισχύ. Η περιφερειακή συνεργασία παίρνει σταδιακά τον έλεγχο σε όλη την Αμερική. Δεν θα υπάρχουν πλέον μετρητά. Το εμπόριο θα πραγματοποιείται με ένα σύστημα πιστώσεων των λογαριασμών μέσω υπολογιστών, με πρόσβαση μέσω χρεωστικών καρτών ή με εμφυτεύματα τσιπ. Οι κάρτες ή τα εμφυτεύματα θα χρησιμεύουν επίσης ως προσωπική ταυτότητα, άδεια οδήγησης, κλπ. Όταν η διαδικασία ολοκληρωθεί η ανθρώπινη φυλή θα είναι αλυσοδεμένη σε έναν υπολογιστή σε έναν ατελείωτο κύκλο χρέους. Καμία ενέργεια ή κίνηση δε θα είναι ποτέ ξανά ιδιωτική.

Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας σοσιαλιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης προστατεύεται από μια τεχνητή εξωγήινη απειλή από το διάστημα. Το γενικότερο φαινόμενο των UFO και το κίνημα της Ουφολογίας, έχει δημιουργηθεί για την επιπλέον προστασία και την ενεργοποίηση του σχεδίου.

Εντός της MAJESTY TWELVE, υπάρχει η επιχείρηση Majority που δικαιολογεί το σχέδιο παρουσιάζοντας μια εξωγήινη απειλή ως λόγο για την ανάγκη μιας παγκόσμια κυβέρνηση του στυλ: «Ποιος μιλάει για τον πλανήτη Γη … η Αργεντινή;» ακριβώς με τον τρόπο με τον οποίο ο Stanton T. Friedman τελειώνει τις διαλέξεις του με τίτλο:” Τα UFO είναι πραγματικά”. Η επιχείρηση Majority, πήρε το όνομά της από το κόμμα των Μπολσεβίκων το οποίο πυροδότησε τη Ρωσική Επανάσταση. Μπολσεβίκ σημαίνει πλειοψηφία. Το σχέδιο υποστηρίζει ότι, εάν ο αμερικανικός λαός μάθει για την εξωγήινη παρουσία, οι Εξωγήινοι θα καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι όσοι έχουν πρόσβαση στο σχέδιο ή που ανακαλύπτουν κατά λάθος το σχέδιο, έχουν σιγήσει από την προειδοποίηση αυτή. Πιστεύουν στην κυβέρνηση και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι στο ψέμα των εξωγήινων. Αυτοί οι ανόητοι, δε γνωρίζουν ότι οι Illuminati είναι οι εξωγήινοι που σχεδιάζουν να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, εν πάση περιπτώσει.

Ο φυσικός σκεπτικισμός των αναφορών εξασφαλίζει ότι, όποιος πιστεύει στην εξωγήινη επίσκεψη ή συνδέει τη λεγόμενη εξωγήινη απειλή με τον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα γελοιοποιηθεί και θα απαξιωθεί. Όταν είδα την επιχείρηση Majority ενώ υπηρετούσα στο Ναυτικό πίστεψα ότι η εξωγήινη απειλή ήταν πραγματική ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Δεν ήμουν σε θέση να καταλάβω μέχρι μετά από πολλά χρόνια που είχα πραγματοποίηση έρευνα και κατανόησα πλήρως τι ακριβώς ήταν αυτό που είχα δει. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να πιστέψω ότι η κυβέρνησή μου και το Ναυτικό των ΗΠΑ με είχαν χρησιμοποιήσει, ιδίως από τότε που είχα αφιερώσει την ζωή μου στην κυβέρνηση και τη στρατιωτική υπηρεσία. Το μεγαλύτερο ποσοστό του κυβερνητικού και στρατιωτικού προσωπικού, δεν μπορεί και δεν θα πιστέψει σε αυτό το σχέδιο.

Το σχέδιο είναι πραγματικό. Η εξωγήινη απειλή είναι τεχνητή. Η απειλή αυτή παρουσιάζεται μέσα από την χρήση μυστικής τεχνολογίας που αναπτύχθηκε αρχικά από τους Γερμανούς στα προγράμματα των μυστικών όπλων τους κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, με ιδιοφυίες όπως ο Nikola Tesla, και πολλοί άλλοι. Στρατιωτικό και κυβερνητικό προσωπικό που έχει πρόσβαση στο υλικό αυτό, πιστεύει ότι είναι πραγματικό. Κανένας από αυτούς, ωστόσο, δεν έχει δει ποτέ κανένα αποδεικτικό στοιχείο για την ύπαρξη κανενός εξωγήινου πλάσματος, ούτε οποιαδήποτε άλλη προηγμένη τεχνολογία, εκτός της τεχνολογίας που είναι ανθρώπινης προέλευσης. Δεν είναι αυτό που βλέπουν που τους πείθει ότι είναι εξωγήινης προέλευσης, αλλά ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται. Είναι εξαιρετικά δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να πιστέψουν ότι Απόρρητα Μυστικά κρατικών ή στρατιωτικών εγγράφων θα μπορούσε να είναι ψέματα. Είναι η εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση από τους άνδρες και τις γυναίκες που έχουν δώσει τη ζωή τους στην υπηρεσία της, που κρατά αυτό το μνημειώδες ψέμα ζωντανό.

Όλες οι λεγόμενες διαρροές, είναι εσκεμμένη παραπληροφόρηση, σχέδια που αποσκοπούν στην προώθηση του σεναρίου της εξωγήινης απειλής, ενώ επιτρέπει την πλήρη δυνατότητα άρνησης από την πλευρά της κυβέρνησης . Οιγελοιότητεςτων Vicki (Cooper) Ecker (CIA), Donald Francis Ecker III (Dupe), William Moore, Jaime Shandera, Stanton T. Friedman, Bruce Maccabee (CIA, ΓΠΝ), Barry Taff PhD. (ΝευροψυχιατρικόΙνστιτούτο UCLA δούλεψεμετονπρόσφαταεκλιπώνΔρ Louis Jollyn « Jolly » West), Whitley Strieber, Bud Hopkins (CIA), John Lear (CIA), Linda Moulton Howe Order of the Eastern Star καιΑμερικανικήΟμοσπονδίατωνΔικαιωμάτωντουΑνθρώπου (American συν-τεκτονισμός), Art Bell (Τέκτων), Glen Campbell, George Knapp (Τέκτων), Συνταγματάρχης Philip Corso (CIA , έναςμνημειώδηςψεύτηςπουτώρααπεβίωσε), Richard Hoagland καιτοπρόσωποστονΆρη, ηλεγόμενηταινία “εξωγήινηαλλοδαπόςαυτοψία” η NASA καιοι αποστολέςΑπόλλων, ολεγόμενοςΜετεωρίτηςτουΆρη, πουψευδώςπροωθήθηκεωςπεριέχωνορυκτάστοιχείαζωήςστονΆρη, το War Of The Worlds καιπολλοίάλλοιάνθρωποικαιγεγονότα, είναισχέδιααυτούτουτύπου.

Κάποιοι (πολύ λίγοι) από αυτούς τους ανθρώπους είναι ακούσιοι συνένοχοι στην παρωδία και πραγματικά πιστεύουν στην εξωγήινη απειλή. Οι περισσότεροι από αυτούς -άλλοι κατονομάζονται άλλοι όχι, είναι ενεργοί και με πλήρη γνώση, παράγοντες του Διαφωτισμού / σοσιαλισμού.

Οι πιο γνωστοί, είναι ενεργοί συνοδοιπόροι, κομμουνιστές πράκτορες της KGB, της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ή μία από τις πολλές ψυχολογικές υπηρεσίες πολέμου που ιδρύθηκαν από τη Στρογγυλή Τράπεζα του Ομίλου του Ρόδου (Ο Όμιλος), το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων. Έκθεμα Α Έκθεμα B Έκθεμα C Έκθεμα D Έκθεμα Ε.

Το σχέδιο για τη δημιουργία μιας τεχνητής εξωγήινης απειλής για τη Γη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον μαρξιστή, John Dewey. “Κάποιος παρατήρησε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ενώσει όλα τα έθνη σε αυτόν τον πλανήτη θα είναι η επίθεση από κάποιο άλλο πλανήτη. Στο πρόσωπο του εξωγήινου εχθρού, οι άνθρωποι θα ανταποκριθούν με μια αίσθηση ενότητας του συμφέροντός τους και του σκοπού. “John Dewey, Νέα Υόρκη 1917

Η πρόταση αυτή, ελέγχθηκε για την αξιοπιστία με την παρουσίαση από CBS του “ο πόλεμος των κόσμων” στο CBS Radio Network από τον Όρσον Γουέλς και το Mercury Theatre. Στις 8:00 μμ, το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου του 1938, το βράδυ πριν των Αγίων Πάντων, τώρα πλέον εορτάζεται ως Halloween, εκτιμάται ότι περίπου έξι εκατομμύρια Αμερικανοί άκουσαν την περίφημη εκπομπή του Orson Welles, “ο πόλεμος των κόσμων”. Η εκπομπή περιγράφει μια εξωγήινη εισβολή από τον Άρη. Υπολογίζεται ότι ένα εκατομμύριο προβατάνθρωποι ανταποκρίθηκαν με σταθερή ευπιστία και φόβο. Χιλιάδες ανταποκρίθηκαν με καθαρό πανικό.

Η εκπομπή ήταν ένα ψυχολογικό πείραμα πολέμου που διεξήχθη από το Princeton Radio Project. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ χρηματοδότησε το σχέδιο το φθινόπωρο του 1937. Ένα γραφείο του Radio Research συστάθηκε με τον Paul F. Lazarsfeld ως σκηνοθέτη. Οι Frank Stanton και Hadley Cantril ονομάστηκαν συνεργάτες διευθυντές. Ο Cantril χρησιμοποίησε μια ειδική επιχορήγηση από τη Γενικό Συμβούλιο Εκπαίδευσης για να μελετήσει τις επιπτώσεις της εκπομπής. Ο Cantril δημοσίευσε τη μελέτη ως ένα βιβλίο με τίτλο The Invasion From Mars( εισβολή από τον Άρη) – Μια μελέτη πάνω στην ψυχολογία των πανικού. Περιέχει ένα πλήρες σενάριο της εκπομπής. Το βιβλίο είναι ένα από μια σειρά μελετών που χρηματοδοτήθηκε από την Federal Radio Education Committee. “Ο πόλεμος των κόσμων”, μεταδόθηκε από το Mercury Theater στον αέρα, από ένα μικρόφωνο σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης της Columbia Broadcasting System.

Το μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων Frank Stanton, ήταν στέλεχος του CBS. Ο Stanton θα γινόταν αργότερα διευθυντής του Radio Free Europe. Όσον αφορά τον ρεαλισμό των προγραμμάτων, ο Cantril γράφει, «Η καθαρά δραματική υπεροχή της εκπομπής δεν πρέπει να αγνοηθεί. Ο ασυνήθιστος ρεαλισμός της απόδοσης μπορεί να αποδοθεί στο γεγονός ότι, τα πρώτα τμήματα της εκπομπής επέδρασαν στα υφιστάμενα πρότυπα της κρίσης των ακροατών»

Λίγες εβδομάδες πριν από αυτήν την εκπομπή, εκατομμύρια ακροατές είχαν κρατήσει τα ραδιόφωνα τους συντονισμένα για τα τελευταία νέα από την Ευρώπη που προφανώς θα πήγαινε για πόλεμο. Είχαν μάθει να περιμένουν ότι, τα μουσικά προγράμματα, δράματα, εκπομπές όλων των ειδών θα έπρεπε να κοπούν σε μια σοβαρή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να ενημερώσουν ή να προειδοποιήσουν ένα πρόθυμο και ανήσυχοι κοινό. Ένα μεγάλο ποσοστό των ακροατών, ιδίως εκείνων με τα χαμηλότερα εισοδήματα και εκπαιδευτικά στηρίγματα, έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να βασίζονται περισσότερο στο ραδιόφωνο από ό, τι στις εφημερίδες για τις ειδήσεις … Σε αυτό το συγκεκριμένο βράδυ, όταν ο ακροατής ήταν συντονισμένος στο Θέατρο Mercury, άκουσε τη μουσική της «Ramon Raquello» και την ορχήστρα του που προέρχονται από το «Meridian Room» στο «Park Plaza Hotel»της Νέας Υόρκης.

Λίγο μετά, αφότου το πρώτο κομμάτι είχε αρχίσει μία εκφωνήτρια διέκοψε: «Κυρίες και κύριοι, διακόπτουμε το πρόγραμμά μας της χορευτικής μουσικής για να σας φέρουμε ένα ειδικό δελτίο από το Intercontinental Radio News» … Η αναφορά αυτή έφερε την ιστορία της πρώτης έκρηξης στον Άρη. Η μουσική ξανάρχισε για να ακολουθήσει μια άλλη διακοπή: «Κυρίες και κύριοι, μετά την είδηση που αναφέρθηκε στο δελτίο μας πριν από λίγο, η Κυβερνητική Μετεωρολογική Υπηρεσία ζήτησε από τα μεγάλα παρατηρητήρια της χώρας να συνεχίσουν την αστρονομική παρατήρηση…» Αυτό το ενημερωτικό δελτίο περιέχει την πληροφορία ότι, ένα «τεράστιο φλεγόμενο αντικείμενο, που πιστεύεται ότι είναι μετεωρίτης, έπεσε σε ένα αγρόκτημα στη γειτονιά του Grovers Mill, Νιού Τζέρσεϊ»

Η swing μπάντα συνέχισε για 20 δευτερόλεπτα ακόμα. Στη συνέχεια, η εισβολή συνεχίζεται αδιάκοπα … Η τελευταία ανακοίνωση έρχεται από τη Νέα Υόρκη, ο εκφωνητής λέει: «μιλώ από την οροφή του Broadcasting Building, στη Νέα Υόρκη. Οι καμπάνες που ακούτε χτυπάνε για να προειδοποιήσουν τους ανθρώπους να εκκενώσουν την πόλη καθώς πλησιάζουν οι Αρειανοί. Εκτιμάται ότι τις δύο τελευταίες ώρες, τρία εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετακινηθεί με κατεύθυνση στα βόρεια της Hutchison River Parkway που εξακολουθεί να διατηρείται ανοικτή για την κυκλοφορία των οχημάτων. Αποφύγετε τις γέφυρες στο Λονγκ Άιλαντ-είναι απελπιστικά μπλοκαρισμένες.

Κάθε επικοινωνία με την ακτή Jersey έκλεισε πριν από δέκα λεπτά. Δεν υπάρχουν άλλες άμυνες. Ο στρατός μας αφανίστηκε – το πυροβολικό, η αεροπορία, όλα αφανίστηκαν. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία εκπομπή. Θα μείνουμε εδώ μέχρι το τέλος – άνθρωποι παρέχουν φροντίδες στον καθεδρικό ναό. (ήχοι από ύμνους). Τώρα κοιτάζω κάτω στο λιμάνι. Πάσης φύσεως σκάφη υπερφορτωμένα με κόσμο που διαφεύγει, τραβώντας τον έξω από τις αποβάθρες. (ήχος από σφυρίχτρες σκαφών). Οι δρόμοι όλοι είναι μπλοκαρισμένοι. Θόρυβος στο πλήθος, όπως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην πόλη. Περιμένετε ένα λεπτό – Ο εχθρός φαίνεται τώρα πάνω από τα περιφράγματα.

Πέντε σπουδαίες μηχανές. Η πρώτη διασχίζει ποτάμι. Μπορώ να τη δω από εδώ, παρυδάτια του Hudson σαν ένας άνθρωπος υδροβατώντας μέσω ενός ρυακιού – Μόλις πήρα στα χέρια μου μία ανακοίνωση – Κύλινδροι από τον Άρη πέφτουν σε όλη τη χώρα. Ένας έξω από το Buffalo, ένα στο Σικάγο, στο St Louis – φαίνεται να είναι συγχρονισμένοι και χωρισμένοι σε διαστήματα. – Τώρα η πρώτη μηχανή φθάνει στην ακτή. Στέκεται παρακολουθώντας, κοιτάζοντας πάνω από την πόλη. Το χαλύβδινο – σαν αγελάδας – κεφάλι του, είναι ίσο με τους ουρανοξύστες. Περιμένει για τους άλλους. Υψώνονται σαν μια γραμμή νέων πύργων στη δυτική πλευρά της πόλης – Τώρα σηκώνουν τα μεταλλικά χέρια τους.

Αυτό είναι το τέλος τώρα. Καπνός βγαίνει – μαύρος καπνός, παρασύρεται πάνω από την πόλη. Οι άνθρωποι στους δρόμους τον βλέπουν τώρα. Τρέχουν προς τον ποταμό East River – χιλιάδες από αυτούς, πέφτουν μέσα σαν τα ποντίκια. Τώρα ο καπνός εξαπλώνεται γρηγορότερα. Έφτασε στην Times Square. Οι άνθρωποι προσπαθούν να τρέξουν μακριά του, αλλά μάταια. Πέφτουν σαν τις μύγες. Τώρα οι καπνοί διασχίζουν την 6η Λεωφόρο – την 5η Λεωφόρο- είναι 100 μέτρα μακριά – είναι 50 μέτρα –

Ο εκφωνητής διακόπτει, και ένας χειριστής ασυρμάτου ακούγεται:

«2×2L καλεί CQ … 2×2L καλεί CQ … 2×2L καλεί CQ … Νέα Υόρκη δεν είναι υπάρχει κάποιος στον αέρα; Δεν υπάρχει κάποιος … 2x2L_______ (διακοπή)»

Το XX (είναι ο λατινικός αριθμός 20), Χ-2, ή 2-X είναι κωδικά ονόματα κατασκοπείας για ένα διπλό σταυρό. Τα πλασματικά γράμματα κλήσης μπορεί να ερμηνευθούν από τους μυημένους ως: DOUBLE-CROSS [2X] TO HELL [2L].

Ο Hadley Cantril γεννήθηκε στην Hyrum της Γιούτα στις 16 Ιουνίου του 1906. Αποφοίτησε από το Dartmouth College με πτυχίο στην ψυχολογία το 1928. Σπούδασε στο Μόναχο και στο Βερολίνο (1929-1930). Έλαβε Διδακτορικό στην ψυχολογία από το Χάρβαρντ το 1931. Το 1949 ο Cantril έλαβε LL.D. από την Ουάσιγκτον και το Πανεπιστήμιο Lee. Ο Cantril δίδαξε κοινωνιολογία στο Dartmouth College (1931-1932), και ψυχολογία στο Χάρβαρντ (1932-1935), και το Columbia University (1935-1936). Το 1936 προσχώρησε στο τμήμα ψυχολογίας του Princeton. Παρέμεινε μέλος του τμήματος μέχρι το θάνατό του το 1969. Το 1950 έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “Εντάσεις που Προκαλούν Πολέμους (1950)”

Ο Hadley Cantril ήταν ενεργό και ισχυρό μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων. Το κοινό πίστευε ότι ο Πόλεμος των Κόσμων, ήταν ένα πραγματικό δελτίο ειδήσεων θέτοντας έτσι τις βάσεις για την υλοποίηση ενός σεναρίου της εξωγήινης απειλής. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι η κατάσταση της τέχνης της τεχνολογίας εκείνη την εποχή δεν επέτρεπε μία πιστευτή παρουσίαση. Η ανάπτυξη των – σχήματος πιατάκι, χωρίς φτερά και ουρά – ιπτάμενων μηχανών από τους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του 2ου Π.Π και η εφαρμογή του ψυχολογικού πολέμου εναντίον των προβατανθρώπων του κόσμου έλυσαν το πρόβλημα.

«Στην εμμονή μας με τους ανταγωνισμούς της στιγμής, συχνά ξεχνάμε πόσα ενώνουν όλα τα μέλη της ανθρωπότητας. Ίσως χρειαζόμαστε κάποια εξωτερική, καθολική απειλή για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αυτό το κοινό δεσμό. Εγώ μερικές φορές σκέφτομαι πόσο γρήγορα οι διαφορές μας θα εξαφανιζόταν αν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξωγήινη απειλή έξω από αυτό τον κόσμο »-. Πρόεδρος Ronald Reagan, σε μια ομιλία του στην 42η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, στις 21 Σεπτεμβρίου 1987. Αυτό, το χρησιμοποίησε σε οκτώ ομιλίες του κατά τη διάρκεια της θητείας του. Πες το ξανά Ron…

Το ακόλουθο έγγραφο της CIA που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τα λέει όλα …
Μέρος Τρίτο: Η ανακοίνωση του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος, η πρόταση της Παγκόσμιας κυβέρνησης, η οποία θα αποτρέψει μελλοντικές γενοκτονίες ή πολέμους με το σχηματισμό των Ηνωμένων Εθνών το 1945, και η ανακοίνωση θεάσεων «ιπτάμενων δίσκων» από τον Kenneth Arnold, έναν πρώην αξιωματικό των Μυστικών Υπηρεσιών, το 1947 ξεκίνησε την απάτη. Η φυσική ενοχή που υπέκρυπταν οι άνδρες της 509ης Πτέρυγας της Ατομικής Βόμβας μετά το βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, τους έκανε πρόθυμους συνωμότες στην ενορχήστρωση της ψεύτικης συντριβής ενός εξωγήινου σκάφους και της ανακάλυψης ξυρισμένων και χειρουργικά αλλαγμένων πιθήκων κοντά στο Ρόσγουελ, στο Νέο Μεξικό το 1947. Η τεχνητή εξωγήινη απειλή εμφυτεύτηκε έτσι στο μυαλό του κοινού. Αυτό το πρόσφατα κυκλοφορημένο έγγραφο του FBI, ξεμπροστιάζει το Ρόσγουελ.

Εφαρμόζοντας την ιδέα του Χίτλερ για το μεγάλο ψέμα η τεχνητή εξωγήινη απειλή ανατράφηκε και χτίστηκε σε μια πάντα παρούσα δυνατότητα για τα επόμενα 50 χρόνια. Τελικά, ένα μεγάλο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού βρέθηκε να πιστεύει σε εξωγήινα σκάφη, εξωγήινες επισκέψεις, ακρωτηριασμούς ζώων από εξωγήινους, καθώς και σε απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη ότι οι εξωγήινοι υπάρχουν οπουδήποτε στο σύμπαν, πολύ λιγότερο ότι, έχουν τυχόν επισκεφθεί ποτέ αυτόν τον πλανήτη.

Η τεχνητή απειλή προωθείται περαιτέρω μέσα από τον προγραμματισμό νοητικού ελέγχου των μαρξιστών και των κομμουνιστών στο Χόλυγουντ, το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, διαφήμιση, τους εκδοτικούς οίκους, και το κίνημα της Ουφολογίας, τα οποία είναι υπό τον πλήρη έλεγχο των Illuminati και της Μυστικής κοινότητας. Ο φόβος ενσταλάχτηκε μέσα από την περιστασιακή χρήση του τρόμου εμπνευσμένη από τους ακρωτηριασμούς βοοειδών και ζώων, τα υποπροϊόντα των κυβερνήσεων μυστικής παρακολούθησης του χαμηλού επιπέδου της ακτινοβολίας και, από το λεγόμενο σενάριο εξωγήινης απαγωγής που επιτυγχάνεται με τις πιο πρόσφατες και εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου.

«Η επίθεση προπαγάνδας κατά των αμερικανικών συνεχίζεται μέσα από τις ταινίες. Στο Star Wars ο Luke Skywalker (ο Απόλλων, ο Ώρος, ο Όσιρις), ΓΙΟΣ μιας χήρας, πηγαίνει σε αναζήτηση του εαυτού του (Μυστικός, Χαμένος Κόσμος, ή Μεγάλο Έργο). Ο Jedi Knight Darth Vader (Όσιρις, ο Πατέρας του Ήλιου, ο Απόλλωνας, το Δόγμα, ο Εωσφόρος, ο Δάσκαλος της Δύναμης [μαγεία], ο οποίος έχει περάσει στη Σκοτεινή Πλευρά (θρησκεία, εθνικισμός, δεισιδαιμονία) χωρίζει την πριγκίπισσα (ο τίτλος σημαίνει ΓΙΝΟΜΑΙ) Lea (Ίσις – Σελήνη -. Εκκλησία) από το Δόγμα (Φωτισμός) Ο Lucas ερωτεύεται τη Lea και ξεκινά μια χωρίς σεξ, αλλά πνευματική σχέση, με την πριγκίπισσα.

Αυτή η μυστική ένωση, δημιουργεί το παιδί Ώρος (θεός με κεφάλι γερακιού), ο οποίος, στην ταινία, προσωποποιείται με τον φωτισμό του Lucas μετατρέποντάς τον σε Μύστη ή Ιερέα (ιππότης Jedi – Γιος του Ήλιου – Μύστης – Μετενσαρκωμένος Όσιρις – Απόλλων – Θεός – Δόγμα) . Αυτός ξεκινά μια αναζήτηση στο Millenium (οι σωτήρες πάντα να επιστρέφουν στην χιλιετία) το Γεράκι (ο Ώρος ως σωτήρας) για να σώσει την πριγκίπισσα Lea , πράγμα που οδηγεί σε αντιπαράθεση με τον Vader που μεταδίδει τη γνώση (Νοημοσύνη – Φωτιά) με αποτέλεσμα ο Lucas να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο (Γραμμή αίματος, Ταυτότητα, Χαμένος Κόσμος, Οβελίσκος, Πέος, Δημιουργική Δύναμη, Αποθέωση).

Με αυτή τη γνώση καταφέρνει την επανασύνδεση (ένωση με γάμο) της Δύναμης (δόγμα) με την πριγκίπισσα Lea (Εκκλησία), η οποία αποκαθιστά το Τάγμα των Ιπποτών Jedi (Εκκλησίασμα – γεμάτο σώμα Μύστες ή Ιερείς – φυλή έκτης ρίζας – εξέλιξε και ωρίμασε την ανθρωπότητα – Ο Θεός της Φυλής, Ώρος) παράγει χάος, εξέγερση, και την ίδρυση της Νέας Αυγής στον ορίζοντα (ο Ώρος υψώνεται), τη Νέα Εποχή, η Νέα Ατλαντίδα, μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, ο σοσιαλιστικός ουτοπικός κόσμος.

Το ίδιο μήνυμα και στην ταινία Lion King. Αλλά αυτή η ταινία πηγαίνει ακόμη πιο πέρα, αποκαλύπτοντας την πραγματική μοχθηρία αυτής της εξαπάτησης. Οι ύαινες απεικονίζουν αυτό που η “Τάξη” θεωρεί ότι είναι τα «άχρηστα παράσιτα του κόσμου» οι μαύροι, οι ισπανόφωνοι, και οι αυτόχθονες λαοί. Το Λιοντάρι είναι το σύμβολο της φυλής του Ιούδα, το λεγόμενο Ισραήλ, η Χριστιανική Ταυτότητα, το Βρετανικό Ισραήλ, ο Διεθνής Σιωνισμός, η ΑγγλοΆρια φυλή. Μην σκεφτείτε καν ως “σημαντικό” οποιαδήποτε από αυτά.. Είναι μόνο η χειραγώγηση μέσω της οποίας οι Illuminati σχεδιάζουν να αποσπάσουν τον πλήρη έλεγχο του κόσμου … με άλλα λόγια, εντελώς κουραφέξαλα!

Η αληθινή ιστορία αποκαλύπτει ότι «ο βασιλιάς Δαβίδ» δεν ήταν ποτέ ο κυβερνήτης του έθνους του «Ισραήλ», αλλά κατέκτησε το «Ισραήλ», ως βασιλιάς του «Ιούδα». Ήταν ο πόλεμος στον οποίο έστειλε τον σύζυγό της Bathsheba για να σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή της μάχης.

Τα τρία προγράμματα ψυχαγωγίας που προσφέρονται στο Ξενοδοχείο Luxor (πηγή φωτός) στο Λας Βέγκας, διδάσκουν το ίδιο πράγμα. Μαζί ονομάζονται «Η αναζήτηση για τον Οβελίσκο» και είναι, στην πραγματικότητα, οι τρεις βαθμοί σε έξι πράξεις, των οποίων ο αριθμός είναι 18 ή 6 +6 +6, το σύμβολο ενός ανθρώπου, του φωτισμένου ανθρώπου Ώρος, ή Ιερέας Μύστης των Μυστηρίων. Όλοι οι «βέβηλοι» που παρακολουθούν το πρόγραμμα ψυχαγωγίας αναδύονται ως “Κύριοι Μασόνοι” άνευ χαρτοφυλακίου … όπως η εκπαίδευση από το Star Wars, το Lion King, και το StarTrek, η κατήχηση είναι ενσωματωμένη στον υποσυνείδητο νου όλων εκείνων που βλέπουν αυτή την προπαγάνδα.

Αυτές οι ταινίες αποτελούν μια ύπουλη πολιτική κατήχηση των λαών του κόσμου στο Δόγμα των Μυστηρίων. Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα. Αν συνεχίζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της νεότητάς τους, είναι βέβαιο ότι θα ενταχθούν σε ένα από τα μυστικά δόγματα ή τουλάχιστον θα δώσουν την έγκρισή τους. Θα πρέπει να μάθετε να διαβάζετε την «συμβολική γλώσσα» των Μυστηρίων, προκειμένου να προφυλάξετε το μυαλό των παιδιών σας από την υποσυνείδητη κατήχηση η οποία εμφυτεύεται στο πρόθυμο μυαλό τους. Οι Σοσιαλιστές που κάνουν ταινίες έχουν απευαισθητοποιήσει το έθνος (ιδιαίτερα στους ευαίσθητους νέους) με τη βία και την αιματοχυσία.

Έχουν καλλιεργήσει την ιδέα ότι, “τα πάντα γίνονται αρκεί να μη σε πιάσουν” … ότι το ήθος είναι κακό. Οι κινηματογραφικές ταινίες, η τηλεόραση, και οι εξαιρετικά εξελιγμένες επιχειρήσεις νοητικού ελέγχου καταστρέφουν την κοινωνία μας. Ποιος από εσάς πιστεύει πραγματικά ότι, ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο τα μικρά παιδιά σε όλη τη χώρα παίρνουν πυροβόλα όπλα και αποφασίζουν να δολοφονήσουν τους γονείς τους, τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους;

Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι η πλειοψηφία αυτών των παιδιών λάμβαναν θεραπεία (ύπνωση και φάρμακα) από επαγγελματίες της ψυχικής υγείας; Πόσοι από εσάς συνειδητοποιείτε ότι, είναι αυτοί οι ίδιοι οι επαγγελματίες ψυχικής υγείας οι οποίοι έχουν δημιουργήσει το φαινόμενο «απαγωγή από εξωγήινους» και «κακοποιημένα παιδιά» , το οποίο έχει σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα; Πόσοι από εσάς έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι οι περισσότεροι αποκαλούμενοι επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι δεδηλωμένοι μαρξιστές; Πότε θα σταματήσετε να είστε ανίδεοι προβατάνθρωποι; Έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν πάντα λίγο πριν οι νομοθέτες χρειαστεί να ψηφίσουν για μία σημαντική νομοθεσία για τα όπλα;

Για να γίνουν πιστευτά τα διαστρικά ταξίδια δημιουργήθηκε η NASA. Το διαστημικό πρόγραμμα Apollo πλάσαρε την ιδέα ότι ο άνθρωπος θα μπορούσε να ταξιδέψει και να περπατήσει στο φεγγάρι. Κάθε αποστολή του Apollo ήταν προσεκτικά πρoβαρισμένη και στη συνέχεια γυρίστηκε σε μεγάλες σκηνές της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας σε άκρως απόρρητο χώρο δοκιμών στην έρημο της Νεβάδα και σε ασφαλή και φυλασσόμενη ηχητική σκηνή στα στούντιο της Walt Disney, εντός της οποίας υπήρχε μια τεράστιας κλίμακας μακέτα με το φεγγάρι.

Όλα τα ονόματα, οι αποστολές, οι τοποθεσίες προσγείωσηςκαι τα γεγονότα στο διαστημικό πρόγραμμα Apollo επαναλαμβάνουν τις αποκρυφιστικές αλληγορίες, τελετές και τα σύμβολα της μυστικής θρησκείας των Illuminati. Η πιο ολοφάνερη ήταν η πλαστή έκρηξη στο διαστημικό σκάφος Apollo 13 με το όνομα «Υδροχόος» (νέα εποχή) στις 1:13 (1313 στρατιωτική ώρα) στις 13 Απριλίου του 1970, η οποία ήταν η μεταφορά για την τελετή έναρξης που συμπεριλαμβάνει το θάνατο (έκρηξη) τοποθέτηση στο φέρετρο (περίοδος αβεβαιότητας της επιβίωσής τους) επικοινωνία με τον πνευματικό κόσμο και τη μετάδοση της εσωτερικής γνώσης στον υποψήφιο (τροχιά και παρατήρηση της σελήνης, χωρίς φυσική επαφή), την αναγέννηση της μύησης (λύση του προβλήματος και επισκευές) και την άνοδο (ου Φοίνικα, η νέα εποχή του Υδροχόου) από το γράπωμα του ποδιού του λιονταριού (επαναφορά και ανάκτηση του Απόλλωνα 13)

Το 13 είναι ο αριθμός του θανάτου και της αναγέννησης, του θανάτου και της μετενσάρκωσης, της θυσίας, ο Φοίνικας, ο Χριστός (τελειοποιημένη ψυχή φυλακισμένη στην ύλη) και η μετάβαση από το παλαιό στο νέο. Μια άλλη αποκάλυψη για εκείνους που κατανοούν τη συμβολική γλώσσα των Illuminati είναι το κρυφό νόημα των ονομάτων των διαστημικών λεωφορείων «Μια κολομβιανή επιχείρηση να καταβάλουν προσπάθεια για την Ανακάλυψη της Ατλαντίδας … και όλοι οι ανταγωνιστές πρέπει να καταστρέφονται»

Η εξερεύνηση της σελήνης σταμάτησε επειδή ήταν αδύνατο να συνεχιστεί η απάτη, χωρίς να ανακαλυφθεί. Και φυσικά ξέμειναν από προ-γυρισμένα επεισόδια. Κανένας άνθρωπος ποτέ δεν έχει ανέβει ψηλότερα από 300 μίλια, πάνω από την επιφάνεια της Γης. Στο πλαίσιο του εν λόγω υψόμετρου οι αστροναύτες είναι κάτω από την ακτινοβολία της ζώνης Van Allen και η ζώνη Van Allen τους προστατεύει από την υπερβολική ακτινοβολία που διαπερνά το διάστημα. Κανένας άνθρωπος δεν μπήκε ποτέ σε τροχιά, προσγειώθηκε ή περπάτησε πάνω στη Σελήνη, σε κανένα δημόσια γνωστό διαστημικό πρόγραμμα. Αν ο άνθρωπος έχει ποτέ πάει πραγματικά στο φεγγάρι, θα έχει γίνει εν κρυπτώ και με μια πολύ διαφορετική τεχνολογία.

Η τεράστια ακτινοβολία που συναντάται στη ζώνη Van Allen, η ηλιακή ακτινοβολία, η κοσμική ακτινοβολία, οι ηλιακές εκλάμψεις, ο έλεγχος της θερμοκρασίας, και πολλά άλλα προβλήματα που συνδέονται με τα διαστημικά ταξίδια εμποδίζουν ζωντανούς οργανισμούς να αφήσουν την ατμόσφαιρά μας με το γνωστό μας επίπεδο τεχνολογίας. Κάθε νοήμων μαθητής γυμνασίου με ένα βασικό βιβλίο φυσικής μπορεί να αποδείξει ότι η NASA προσποιήθηκε τις προσγειώσεις του Apollo στο φεγγάρι. Αν έχετε αμφιβολία για αυτό παρακαλώ να εξηγήσετε, πώς οι αστροναύτες περπάτησαν πάνω στην επιφάνεια της Σελήνης, φορώντας μια διαστημική στολή ,με το πλήρες φως του ήλιου, απορροφώντας τουλάχιστον 265 βαθμούς θερμότητας περιστοιχισμένοι από ένα κενό … και αυτό, δε λαμβάνει καν υπόψη τις τυχόν επιπτώσεις της κοσμικής ακτινοβολίας, τις ηλιακές εκλάμψεις, τους μικρομετεωρίτες, κλπ.

Η NASA μας λέει ότι το φεγγάρι δεν έχει ατμόσφαιρα και ότι οι αστροναύτες που περιβάλλονταν από το κενό του διαστήματος. Η Θερμότητας ορίζεται ως, η δόνηση ή κίνηση των μορίων εντός ύλης. Όσο ταχύτερη είναι η μοριακή κίνηση τόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία. Όσο πιο αργή είναι η μοριακή κίνηση τόσο πιο κρύα η θερμοκρασία.

Απόλυτο μηδέν είναι το σημείο εκείνο όπου παύει κάθε μοριακή κίνηση. Προκειμένου να έχουμε ζεστό ή κρύο, τα μόρια πρέπει να είναι παρόντα. Το κενό, είναι μια κατάσταση του τίποτα, όπου δεν υπάρχουν μόρια. Τα κενά υπάρχουν σε μοίρες. Ορισμένοι επιστήμονες μας λένε ότι, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το απόλυτο κενό. Το διάστημα είναι το πιο κοντινό πράγμα σε ένα απόλυτο κενό που είναι γνωστό σε εμάς. Υπάρχουν τόσα λίγα μόρια που υπάρχουν στις περισσότερες περιοχές αυτού που γνωρίζουμε ως «διάστημα», όπου, οποιαδήποτε έννοια του «ζεστού» ή «κρύου» είναι αδύνατο να μετρηθεί.

Ένα κενό είναι μια τέλεια μόνωση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα «θερμός» ή μία κενή φιάλη χρησιμοποιείται για την αποθήκευση ζεστών ή κρύων υγρών, ώστε να διατηρηθεί η θερμοκρασία για μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα χωρίς εκ νέου θέρμανση ή εκ νέου ψύξη. Ακτινοβολία όλων των τύπων θα ταξιδέψει μέσα από ένα κενό, αλλά δεν θα επηρεάσει το κενό. Θερμική ακτινοβολία από τον ήλιο ταξιδεύει μέσα στο κενό του διαστήματος, αλλά δεν «ζεσταίνει» το διάστημα. Στην πραγματικότητα, η ακτινοβόλος θερμότητα του ήλιου δεν έχει καμία απολύτως επίδραση μέχρι να χτυπήσει σε ύλη. Η μοριακή κίνηση θα αυξηθεί σε άμεση αναλογία με την ακτινοβολούμενη ενέργεια η οποία απορροφάται από την ύλη.

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

19 Comments

Leave a Reply
 1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ..ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ…ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ [ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ]…Ο ΤΥΠΟΣ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟΣ…ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

 2. το κείμενο είναι μεταφρασμένο, γράψτε το όνομα και θα τα δείτε όλα… Έχει απορριφτεί επίσημα εδω και πάρα πολλά χρόνια. Διότι υπάρχουν στοιχεία τα οποία δεν συνάδουν μεταξύ τους. Απλά την εποχή που ήθελαν τα βδελύγματα να ειναι αόρατοι, βγήκε αυτός και έβγαλε την #$# αυτή. Μάλιστα 2 φορές σε 2 χρονικές περιόδους και απο εκει φάνηκε οτι ηταν απάτη. Πέρα ταυτα, αυτοί εδω συνδυάζουν Καμπάλα με Απόλλωνα που τον αποκαλούν στα βιβλία τους βδέλυγμα. Δηλαδή ο Απόλλωνας είναι βδέλυγμα.
  Αλλά λογο οτι προωθούν μέσα απο της θρησκείες τους τον Απόλλωνα ως αντίχριστο, να πασάρουν και ενα κλώνο που να επικαλεστούν οτι αυτος ειναι ο Απόλλωνας… Λετε γιαυτο να ειναι ο ομπαμα μαύρος? λολ
  Ο Απόλλωνας 99% ηταν Αιθίοπας – μαύρος. Με βαση τα στοιχεία της πρώτης Σίβυλλας. Όσο για το εαν οι σίβυλλες μιλούσαν για τον χριστό. Ψάχνοντας το βλέπεις οτι δεν ισχύει… Εποχές ρωμαίου Ταρκύνιου αγόρασε τα βιβλία τον σιβυλλων και αμέσως μετά, ξεπήδησαν τα 12 βιβλία υποτιθέμενα σιβυλλων και ειναι χριστιανικά!

 3. Bel/Baal/Adonai/Αδωνις/Κυριος ειναι ο Μαρντουκ. Αμα θες να βρεις τις πραγματικες τρυπες της παραισθησης τους ψαξε εδω:

  http://www.anunnakicouncil.com/

  Εδω θα βρεις και αυτον που περιμενουν και τι θα παρουν μεσα απο την Αλχημικη Διαδικασια στην οποια εκαναν ορκο αιματος:

  http://esophoria.org/liber-rose/

  Το αιμα των Αγιων στο δισκοποτηρο της δκιας μας Babalon ειναι η φωτια του Δρακου;

  Μηπως επισης το καυλι του Δια ειναι το σπαθι στο δισκοποτηρο της Babalon που ειναι η Ελλαδα και το 918;

  Μηπως ειμαι ο Ταρζαν καιι ο Κοναν ο Βαρβαρος με του Σουμεριακο σπαθι;΄

 4. Δεν πιστεύω σε τίποτα πια ούτε σε θεούς ούτε σε δαίμονες να μας αφήσουν ήσυχους όλοι…Αντε μπράβο, οπαδούς ή θύματα θέλουν όλοι τους,διότι χωρίς οπαδούς καμιά εξουσία δεν έχουν.

 5. ENDIAFERON, ALLA OSON AFORA TH SELHNH, K TO “ZESTO-KRYO” KENO TOY DIASTHMATOS, AS OEI TOY COOPER KAPOIOS GIA TH METADOSH THERMOTHTAS DIA AKTINOVOLIAS, XWRIS MESOLAVHSH MORIWN

 6. Δυστυχώς επαληθεύεται όλο το κείμενο κατά γράμμα.

  Άλλωστε είναι όλα προαποφασισμένα εδώ και πολλές εκατοντάδες χρόνια.

  Η θέση του μαζάνθρωπου σε όλο αυτό είναι όποια και η θέση της μπριζόλας μας στο ψυγείο. Δυστυχώς.

  Το να αλλάξει κάποιος την θέση του στο κοσμικό γίγνεσθαι είναι αγώνας είτε μιας ζωής είτε πολλών, αν καταφέρει να ζήσει σαν ΑΡΙΣΤΟΣ, σαν, ΑΡΕΙΟΣ δηλ. ΑΝΔΡΕΙΟΣ όπως οι γνωστοί μας ΗΡΩΕΣ.

  • Χωρις να είμαι 100% σίγουρος, είναι από την ταινία the immortals,από κόμικ « η γιορτή των αθανάτων» του Μπιλάλ

 7. Το αρθρο περιεχει πολλες αληθειες και πολλες ανακριβειες για θεματα ασφαλως που ειναι στο σκοταδι μεχρι και τα ανωτερα επιπεδα οπως και το αρθρο ισχυριζεται και αρα ειναι και σχεδον αδυνατο το να κατανοηθει το ολο θεμα απο τις κατωτερες βαθμιδες και απο αυτους που εξεταζουν το θεμα οντας στην αντιπερα οχθη.

  Απλα να αναφερω το παραδειγμα των Bavarian Illuminati που συγκρουστηκαν με τους Ροδοσταυρους στο παρελθον που ειναι βασικα “αγνωστοι” καθως μαλιστα οσους γνωρισα στο ιντερεντ τσακκωνονται μεταξυ τους για το ποιοι ειναι οι “γνησιοι” και κανενας δεν γνωριζει τι συμβαινει και τι πραγματικα εκφραζει αυτη η συνειδηση που ειναι ο πυρηνας των μυστηριακων ομαδων.

  Επισης εχουν υποθει πολλα ασχετα σε οτι αφορα τον Albert Pike που στο λιγο που μελετησα το θεμα του δεν μου φαινεται για “Σατανας” να το πω οπως παρουσιαζετε και δεν εχει καμια σχεση με την ΚΚΚ.

  Ασφαλως ολα αυτα υπαρχουν αλλα οχι ετσι ακριβως και αυτο το λεω μαλιστα στο επιπεδο που εγω καταλαβαινω τι γινεται που παρακολουθω ολο αυτο το θεμα στα διαφορα group στο FB και εχω αρκετους μαλιστα που σχετιζονται με το θεμα στην friend list μου και ολοι βασικα οσοι εχω γνωρισει και ακομα και καποιου υψηλοβαθμοι μαλιστα και ακομα και ο Pike για να σας πω την αληθεια για ασχετουληδες μου φαινονται σε οτι αφορα δηλαδη το θεμα των αρχαιων μυστηριων των ΘΕΩΝ καθως στον πυρηνα βασικα βρισκονται πνευματικες δυναμεις που ειναι αδυνατον να κατανοησουν στο δικο τους επιπεδο αυτοι που δεν σχετιζονται μαλιστα με τον πυρηνα αυτων των μυστηριων οπως για παραδειγμα ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και δηλαδη ο ΩΡΟΣ.

  Βασικα αυτο που συμβαινει ειναι οτι οταν μιλαω εγω για αυτα τα θεματα επικρατει παγωμαρα και σιωπη και αυτα που συνηθως λενε ειναι ανοησιουλες για μικρα παιδακια και για αυτο αλλωστε ορισμενους τους συμπαθω.

 8. Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»

  Τίμησέ Τον ὡς Βασιλέα καὶ Θεὸ καὶ ὡς Λυτρωτή, ποὺ νεκρώθηκε γιὰ σένα. Μαζὶ μὲ τοὺς ποιμένες δόξασέ Τον, μὲ τοὺς ἀγγέλους ὕμνησέ Τον, μὲ τοὺς ἀρχαγγέλους σκίρτησε ἀπὸ χαρά. Ἂς εἶναι κοινὴ ἡ πανήγυρις τῶν οὐρανίων καὶ τῶν ἐπιγείων δυνάμεων…» «Χριστὸς γεννᾶται, δοξάσατε, Χριστὸς ἐξ οὐρανῶν, ἀπαντήσατε, Χριστὸς ἐπὶ γῆς, ὑψώθηκε. ᾌσατε τῷ Κυρίῳ πᾶσα ἡ γῆ…» Μ᾿ ἕνα λόγο: Ἂς εὐφραίνωνται οἱ οὐρανοὶ καὶ ἂς ἀγάλλεται ἡ γῆ γιὰ τὸν ἐπουράνιο, ποὺ κατόπιν ἔγινε ἐπίγειος. Ὁ Χριστὸς παρουσιάζεται μὲ ἀνθρώπινο σῶμα, ἀγαλλιᾶσθε μὲ τρόμο καὶ χαρά. Μὲ τρόμο γιὰ τὴν ἐνοχὴ τῆς ἁμαρτίας καὶ μὲ χαρὰ γιὰ τὴν ἐλπίδα τῆς σωτηρίας… Πάλι διαλύεται τὸ σκοτάδι, πάλι ὑπάρχει τὸ φῶς.

 9. αρθρο αρτζι μπουρτζι μετα λουλα. Σε δυο σειρες mj12 ειναι η επιτροπη κομματι της πλανητικης τραπεζομαφιας η οποια καταρριπτει με οπλο τυπου μπεβατρον παρακαλω οτιδηποτε σκαφος (ατια) μπαινει στην ατμοσφαιρα (εκτός απο συγκεκριμένα ειδη, συνεργάτες της καμπαλ) επειτα μαυρα οχηματα και ελικοπτερα μαζευουν οτιδηποτε βρουν, τεχνολογια, επιζοντες κοκ, επειτα οποια τεχνολογια δεν απειλει τα συμφέροντα αυτής της μαφιας την διοχετευουν με το σταγονομετρο σε εμας μεσω πολυεθνικων της ιδιας μαφιας για να εχουν μαξιμουμ κερδη οτι απειλει την καμπαλ εξαφανίζεται. Ο τραμπ αυτην την καμπαλ κατονομασε.

 10. Για όσους κοροϊδεύουν το Cooper να μάθουν ότι το fbi τον σκότωσε στο σπίτι του λίγους μήνες μετά το 9-11 και ότι αυτός το είχε πει ακριβώς τη θα γίνει μήνες πριν.
  Δεν ξέρω αν ήταν τρελός η απατεώνας αλλά την 11η Σεμπτεμβριου τα γεγονότα έγιναν όπως τα είχε πει.

 11. Ασχετο , αλλα κοιταξτε εδω πως χτυπιεται και παραληρει σαν υστερικη πουλαδα ενας κομμουνιστης για ενα αρθρο που τολμησε να εκθεσει τον κομμουνισμο !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τις επόμενες ημέρες ή και ώρες η περιοχή των Βαλκανίων αναμένεται να πάρει ΦΩΤΙΑ!!

Αίγυπτος: Σοβαρό ατύχημα με εκτροχιασμό τραίνου – Δεκάδες τραυματίες