21:50 - 25/02/2017

H LUFTHANSA ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ …

…Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΗ ΨΕΚΑΖΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Φίλος και συναγωνιστής ακτιβιστής από τις ΗΠΑ ανέβασε στο σάιτ του, chemtrailsplanet.net ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο με μια ακόμα πιο ενδιαφέρουν περιγραφή στα Γερμανικά, του επίσης ακτιβιστή, Jörg Meiring

“Μπορεί κανείς να δει εδώ, αυτό που πάντα υποψιαζόμουν, ότι το υλικό βγαίνει μέσα από την τουρμπίνα και δεν διοχετεύεται ξεχωριστά όπως πριν. Στην ταινία αυτή μπορείτε να δείτε μόνο την εξωτερική τουρμπίνα λόγω των πάρα πολύ μικρών παραθύρων”-. Jörg Meiring

Ο Jörg Meiring ξεκινάει την περιγραφή του στο βίντεο λέγοντας ότι ολόκληρη η πτήση ήταν μια δοκιμασία, όντας στριμωγμένος σε ένα jumbo Boeing 747-8 σε πολύ μικρά καθίσματα της 4ης θέσης. Η Lufthansa έχει δική της πρωτοτυπία να χωρίζει το αεροπλάνο σε “4 τάξεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, όπως τις χαρακτηρίζει: 1. First Class, Business Class 2., 3. Premium Economy Class και Economy Class 4. Η Premium Economy class αντιστοιχεί στη 2η θέση των άλλων αεροπορικών εταιρειών, ενώ η δική του, η 4η, ειδικά για μια πτήση 11 ωρών, ήταν καθαρή δοκιμασία για το σώμα, πιεσμένος σε ένα μίνι κάθισμα χωρίς χώρο για τα πόδια και χωρίς υποπόδιο … “ένιωσα σαν να με βίασαν!”, λέει και συμπληρώνει: “Ναι, ένιωσα σαν να με άρπαξαν και με βίασαν επειδή δεν ήξερα πριν την Lufthansa! Αλλά τώρα έρχεται το πραγματικό θέμα που με νοιάζει:

Κατά τα τελευταία 5 χρόνια έχω τσεκάρει chemtrail-αεροπλάνα μέσω του flightradar24.com. Επειδή τώρα έχω καταλάβει πως λειτουργεί ο «κόσμος», έπαψα πλέον να το κάνω εδώ κι ένα χρόνο σε τακτική βάση, αλλά χρησιμοποιώ το χρόνο αλλιώς και διαβάζω τη Βίβλο για να τον καταλάβω ακόμα καλύτερα. Παρατήρησα παλιά ότι οι Lufthansa, Air Berlin και Condor (τουλάχιστον μέχρι πριν από ένα χρόνο) ΔΕΝ ψέκαζαν. Το ήξερα από τότε, αλλά επίσης θεωρούσα ότι τα ταξίδια εδώ στη Γερμανία είναι πολύ σύντομα. Γι ‘αυτό και πάντα πίστευα ότι οι εταιρείες αυτές έχουν ανοσία στον Σατανά.

Και εδώ έρχεται το πλέον ενδιαφέρον σημείο της περιγραφής του:

Είδα ακόμα και σήμερα με τα ίδια μου τα μάτια το σπρέι απευθείας από ένα αεροσκάφος της Lufthansa. Κατά τις τελευταίες εβδομάδες, η πτήση που εκτελείται περνάει πάνω από την Αφρική και όχι δίπλα, από τη θάλασσα. Η διαδρομή μέσω της Αφρικής οδηγεί στη συνέχεια στο κέντρο πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. ΕΚΕΙ, προς μεγάλη μου φρίκη, τα chemtrails έπεσαν μέχρι μισή ώρα πριν από την προσγείωση στη Φρανκφούρτη. Εκτιμώ την ποσότητα της παραγωγής σε δύο ένα με δυο τόνους υλικού. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ιταλία, η Ελλάδα και η Τουρκία δέχονται επίθεση, επειδή εκεί,όπως σε μας, φυσάει πολύ. […] Μπορεί κανείς να δει εδώ, αυτό που πάντα υποψιαζόμουν, ότι το υλικό βγαίνει μέσα από την τουρμπίνα και δεν διοχετεύεται ξεχωριστά όπως πριν. Στην ταινία αυτή μπορείτε να δείτε μόνο την εξωτερική τουρμπίνα λόγω των πάρα πολύ μικρών παραθύρων
Αλλά μην φοβάστε, επειδή ο Θεός λέει ότι έτσι πρέπει να γίνεται… Αλληλούια

Έτσι λέει ο Θεός; Μμμ… του σχολιάσαμε ότι καλύτερα να το ξαναγυρίσει στον ακτιβισμό, γιατί πουθενά στη Βίβλο δεν λέει ότι αν μας ψεκάζουν πρέπει έτσι να το θέλει ο Θεός. Βέβαια, του λείπουν κι άλλα κεφάλαια πιστεύοντας ότι μόλις τώρα έριξαν χημικά στη Μεσόγειο, αλλά έχει ενδιαφέρον η μαρτυρία του ότι το ψέκασμα σταμάτησε μισή ώρα πριν φτάσουν στην Φρανκφούρτη. Για την αλλαγή της διαδρομής δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να το διασταυρώσουμε αφού δεν γνωρίζουμε τον ακριβή προορισμό του, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αεροπλάνα να μην πηγαίνουν από τους γνωστούς αεροδιαδρόμους και να “κόβουν” δρόμο απ’ όπου να ‘ναι!

Δείτε το βίντεο του.

Επίσης στις 29 Ιανουαρίου μας έστειλαν κι άλλες φωτό “με πτήση της Αir Europa για Σαλβαδόρ μια ώρα αφού ξεκινήσαμε από Ισπανία”, μας λέει ο φίλος.

H LUFTHANSA ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ... - Εικόνα1H LUFTHANSA ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ... - Εικόνα2  H LUFTHANSA ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ... - Εικόνα3  H LUFTHANSA ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΕΚΑΖΕΙ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ... - Εικόνα4 Τώρα για το αν αυτά είναι παγάκια και υδρατμοί από τις τουρμπίνες, υπάρχει ένα πολύ ωραίο άρθρο του chemtrailsplanet.net που καταρρίπτει αυτή την υπόθεση, και το οποίο κάποια στιγμή θα μεταφράσουμε. Εν συντομία, Cogeneration is a term that describes the thermodynamically efficient use of fuel that re-uses the heat produced by combustion instead of releasing it directly into the environment as “waste heat”: Συμπαραγωγή είναι ένας όρος που περιγράφει την θερμοδυναμικά αποτελεσματική χρήση των καυσίμων που χρησιμοποιεί εκ νέου τη θερμότητα που παράγεται από την καύση αντί να την απελευθερώνει άμεσα στο περιβάλλον ως “απορριπτόμενη θερμότητα”.

Άρα, αυτό που φεύγει στο περιβάλλον δεν δικαιολογεί τόσους υδρατμούς ή καυσαέρια αφού έχει ήδη ανακυκλωθεί μέσα στο αεροπλάνο.

Αυτός ο “κόσμος” μας θέλει θάρρος και για να τον κατανοήσεις, αλλά και για να τον αλλάξεις. Σίγουρα δεν θέλει άντρες με πούπουλα, αλλά άντρες με… τσαγανό! Καλή η Βίβλος, αλλά το βιβλίο δεν θα μας σώσει από μόνο του – ΣΥΝ Αθηνά ΚΑΙ χείρα κίνει!!!

Υ.Γ. Στα 6 χρόνια παρατήρησης μας, επιβεβαιώνουμε ότι η εν λόγω γερμανική εταιρεία αρχικά δεν είχε δώσει δείγματα συμμετοχής της σε ψεκασμούς, ωστόσο αυτό στην πορεία άλλαξε, ίσως τα 2-3 τελευταία χρόνια.

nea.allnewz.gr μέσω oimos-athina
thesecretrealtruth.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (30)

 1. Mas psekazoun ta anehomaste OLA !!!! Koimomaste!!

  • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 12:17 ΠΜ

   en.wikipedia.org/wiki/FIM-43_Redeye

  • Τα αεροσκάφη ειναι εφοδιασμενα με μηχανές ROLS ROYCE GE 90 KAI TLP. Τωρα κατηγορουμε τους κατασκευαστες μηχανων για τούς ψεκασμουσ η το προσωπικο εδάφους που λενε ας προσθέσουμε λιγο ψεκαστικο μαζί με τα καυσίμα να ψεκάζουν….

   • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 10:41 ΜΜ

    ΚΑΤΙ ΒΑΛΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΑΝ ΕΛΟΓΟΥ ΣΟΥ, δεν ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ….

    chemtrailaustraliainternational.com/resources/us-patent-3517512-chemtrail-pump.jpg

   • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 10:49 ΜΜ

    Τωρα κατηγορουμε τους κατασκευαστες μηχανων για τούς ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΡΗΤΗ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ???

   • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 10:56 ΜΜ

    Τωρα κατηγορουμε τους κατασκευαστες μηχανων ? NAI, MAΚISTA, ΡΕ, ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΣΑΝΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΝΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ ? ΓΙΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ! spectrum.ieee.org/geek-life/history/the-great-lightbulb-conspiracy ——
    The Great Lightbulb Conspiracy —— The Phoebus cartel engineered a shorter-lived lightbulb and gave birth to planned obsolescence —— By Markus Krajewski Posted 24 Sep 2014 —– On 23 December 1924, a group of leading international businessmen gathered in Geneva for a meeting that would alter the world for decades to come. —— Present were top representatives from all the major lightbulb manufacturers, including Germany’s Osram, the Netherlands’ Philips, France’s Compagnie des Lampes, and the United States’ General Electric. —— Its far more enduring legacy was to engineer a shorter life span for the incandescent lightbulb. —— In carefully crafting a lightbulb with a relatively short life span, the cartel thus hatched the industrial strategy now known as planned obsolescence.

   • ΠΟΝΑΕΙ ΜΑΣΤΟΡΑ; TRANSLATION: DOES IT HURT MASTER?

 2. ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ 02/25/2017 @ 10:31 ΜΜ

  Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου! !!!!Ηράκλειο live streaming σου λέω κάθε μέρα! !!για μένα όλες οι εταιρίες ίδιες είναι όπως κ το αποτέλεσμα δυστυχώς! !!ο καταγαλανος ουρανός που έβλεπα όταν ήμουν μικρός δεν υπάρχει πια. αναρωτιέμαι θα υπάρξει ποτέ? ?????????αν περνούσε απτό χέρι ναι. αλλά δεν περνάει. Μέχρι να σαλταρουμε όλοι μαζί να τα κάνουμε πουτανα —-‘

  • Ανώνυμος 02/25/2017 @ 11:45 ΜΜ

   Ζητημα Πρωτον : Ποσα πρασινα λεηζερ, και ποσο μεγαλης ισχυος απαιτουνται για να φωτισουν 100% ενα κοκπιτ σε δεδομενο υψος Η ?

   • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 12:51 ΠΜ

    The output of this laser is complete insanity, and is made up of 8 parallel 5W laser beams totaling to 40W.

   • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 12:54 ΠΜ

    This laser was built from scrap metal and a pile of broken “hybrid” DLP projectors, and runs on a stack of lithium polymer batteries. The power consumption is nearly a kilowatt

  • Ανώνυμος 02/25/2017 @ 11:56 ΜΜ

   Ζητημα Δευτερον : Δοθεντος ενος επιπεδου συμφασικου array αποτελουμενου εκ 3×3 συνδεδεμενων φουρνων μικροκυματων 800 βατ ισχυος εκαστου, να υπολογισετε : α) την ολικη ισχυ αποροφησης αυτου απο το δικτυο τροφοδοσιας 220 βολτ β) το μεγιστον υψος Η που η ακτινοβολουμενη ενεργος ισχυς αυτου δυναται να επιφερει δυσλειτουργιας γ) την αποσταση λ εκαστου κυμματαγωγου, συνδεδεμενου φουρνου απο τον διπλανο αυτου, για να επιτευχθει η συμφασικοτης, εαν το μηκος κυματος λειτουργιας εκαστου ειναι 2.54 γιγακυκλοι.

  • Ανώνυμος 02/26/2017 @ 12:32 ΠΜ

   Ζητημα Τριτον : Εστω L (σε μετρα) το ωφελιμο μηκος ενος μικρου πυραυλου, D (σε εκατοστα) η ωφελιμη διαμετρος αυτου, και Η (σε χιλιομετρα) το αναφερθεν υψος πτησης απο τα προηγουμενα δυο ζητηματα. Να καταsτρωθει ο μαθηματικος τυπος που συνδεει τις δοθεισες παραμετρους L, D και Η.

  • ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 02/26/2017 @ 5:35 ΠΜ

   Κοντα ειναι η ωρα συντεκνε κοντα

 3. Ανώνυμος 02/25/2017 @ 11:09 ΜΜ

  Δείτε Αμερικανούς μετεωρολόγους να δέχονται ότι υπάρχουν σύννεφα ψεκασμών από πολεμικά αεροπλάνα που κάνουν δήθεν δοκιμές και….ψεκάζουν αλουμίνιο για να χάνονται από τα ραντάρ.

  Την νέφωση αυτή την βλέπουν μέσω δορυφόρων, και το λένε ξεκάθαρα, δεν είναι σύννεφα βροχής, είναι κολλώδες υλικό ή ιόντα αλουμινίου και τα ψεκάζουν αεροσκάφη απλά ως… πείραμα!!!

  Ο ένας μάλιστα μετεωρολόγος που εμφανίζεται στο βίντεο γνωρίζει πολύ καλά το θέμα γιατί ήταν πολλά χρόνια σε ναυτικές επιχειρήσεις…

  Δείτε και διαδώστε αυτό το βίντεο, γιατί έχει πέσει πολύ χρήμα και απίστευτη προπαγάνδα για να θεωρηθούν όλα αυτά ψεύτικα κατασκευάσματα και θεωρίες συνωμοσίας… oimos-athina.blogspot.de/2017/02/blog-post_95.html

 4. Ανωνυμος 02/25/2017 @ 11:31 ΜΜ

  ΑΡΑ, ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ?

 5. Ανώνυμος 02/26/2017 @ 4:34 ΜΜ

  Παλιά ειχα διαβάσει ότι η Αγγελική ειχε εγκαινιαση κάπου στη Γερμανία βάση ψεκασμών. Αυτο δένει με τα παραπάνω. Ψάξτε το.

 6. Το άρθρο είναι απαράδεκτο. παρακαλω καποιος να τα αποχώρησή αυτα τα θέματα… που γράφονται για τους αεροψεκασμούς…

 7. ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΟΝ 2ο ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
  ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ 4 ΦΟΡΕΣ ΑΡΚΕΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΑΙΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  • Ανώνυμος 02/27/2017 @ 1:25 ΜΜ

   διαβασε εαν θελεις τον Παναγιωτη Τραιανου, για να δεις αναλυτικα το ποιοι ητανε ΠΙΣΩ απο τους γερμανους….

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh