ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Λος Άντζελες: Ένοπλος κατέλαβε λεωφορείο – Νεκρός ένας επιβάτης κατά την επέμβαση της αστυνομίας

· Κατοχικά Νέα

Ένας επιβάτης λεωφορείου σκοτώθηκε την Τετάρτη (25/9) στο Λος Άντζελες, αφού ένας ένοπλος επιβιβάστηκε στο όχημα για να αρπάξει ομήρους και ακολούθησε μια εντυπωσιακή καταδίωξη από την αστυνομία στους δρόμους της πόλης.

Ο ύποπτος ανέβηκε στο λεωφορείο λίγο πριν από τη 1 τα ξημερώματα και η καταδίωξη κράτησε περίπου μία ώρα, εξήγησε η αστυνομία του Λος Άντζελες.

Στο όχημα επέβαιναν ο οδηγός και μόνο δύο επιβάτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός κράτησε την ψυχραιμία του αν και οδηγούσε υπό την απειλή όπλου, ακολουθούμενος από δεκάδες περιπολικά.

Ο οδηγός «έδειξε απίστευτη αυτοκυριαρχία και σήμανε τον αθόρυβο συναγερμό για να ειδοποιήσει τις δυνάμεις της τάξης», είπε η Τζάνις Χαν, δημοτική σύμβουλος του Λος Άντζελες, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Η αστυνομία έριξε στον δρόμο καρφιά για να σκάσουν τα λάστιχα του οχήματος, το οποίο τελικά σταμάτησε σε μια διασταύρωση, στο κέντρο της πόλης. Η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων (SWAT) κρίθηκε αναγκαία επειδή ο ύποπτος παρέμεινε μέσα στο λεωφορείο, μαζί με τους ομήρους. Οι αστυνομικοί περικύκλωσαν το όχημα και ανέβηκαν επάνω, χρησιμοποιώντας μη θανατηφόρα πυρομαχικά και βομβίδες κρότου-λάμψης.

Ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν δημοσιοποιήθηκαν, συνελήφθη.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επέμβασης, ο ένας από τους επιβάτες τραυματίστηκε από σφαίρες και πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος επιβάτης και ο οδηγός δεν έπαθαν τίποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τους τελευταίους μήνες έχουν σημειωθεί πολλά βίαια περιστατικά σε δημόσια μέσα μεταφοράς του Λος Άντζελες. Τον Μάρτιο, ένας ένοπλος κατέλαβε λεωφορείο και κάθισε στο τιμόνι. Αφού συγκρούστηκε με πολλά οχήματα, κατέληξε να σταματήσει σε ένα ξενοδοχείο. Τον Απρίλιο, μια γυναίκα πέθανε αφού την μαχαίρωσαν σε σταθμό του μετρό.

zougla.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Πανοραμική φωτογραφία Μακάο, εικόνα αρχείου και όχι από τη δικαστική αίθουσαΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΚΑΟ: 12,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ – Η ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Εμπορικό πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων σε λιμάνι, συμβολική φωτογραφία και όχι το Contship JetΔΙΕΘΝΗ

ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Αεροδρόμιο και αεροσκάφος, συμβολική φωτογραφία και όχι εικόνα από τις απειλές της 6ης ΝοεμβρίουΔΙΕΘΝΗ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ: Νέες απειλές για βόμβες σε αεροδρόμια και πτήσεις – Εκκενώθηκαν μεγάλα ΜΜΕ στην Ιρλανδία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *