22:27 - 07/08/2019

Λήξη συναγερμού στις Η.Π.Α για ένοπλο στα γραφεία της εφημερίδας USA TODAY

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η αστυνομία αναφέρει πως ήταν λανυθασμένες οι πληροφορίες για ένοπλο άντρα στο κτίριο

Στον απόηχο των πολύνεκρων επιθέσεων στο Τέξας και στο Οχάιο, νέα έφοδο είχαμε , αυτή τη φορά στα γραφεία της εφημερίδας USA TODAY όπου εισέβαλε ένας ένοπλος.

Το κτίριο της εφημερίδας εκκενώθηκε, ενώ εκεί βρίσκεται ήδη ισχυρή αστυνομική παρουσία, μετά τις αναφορές για την παρουσία του ενόπλου. Στο κτίριο της USA Today ήχησε ο συναγερμός, την ώρα που έφταναν τα περιπολικά, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ελικόπτερο.

Η τοπική αστυνομία, με ανάρτηση στο Twitter, επιβεβαίωσε ότι γίνεται επιχείρηση έπειτα από αναφορές για ένοπλο στο κτίριο που βρίσκονται τα γραφεία της εφημερίδας. Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή.

makeleio.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*