Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:21 - 18/03/2023

Λευκός Οίκος: Ήρθε η ώρα για παγκόσμια ολοκληρωτική στροφή στην ψηφιακή ταυτότητα.

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο Λευκός Οίκος θα πρέπει να επανεξετάσει την προσέγγισή του για τη μείωση της κλοπής ταυτότητας στα δημόσια οφέλη, ώστε να ευθυγραμμιστεί με τον ευρύτερο στόχο που περιγράφεται στην Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας, αυτός που θα επένδυε σε υποδομή ψηφιακής ταυτότητας που μπορεί να μειώσει την κλοπή ταυτότητας και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο σε κάθε τομέα.

Η τελευταία εβδομάδα είχε δύο μεγάλες ειδήσεις όσον αφορά το τι κάνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για την προώθηση της ψηφιακής ταυτότητας.

Στις 2 Μαρτίου, ο Λευκός Οίκος δημοσίευσε μια νέα Εθνική Στρατηγική Κυβερνοασφάλειας που επισήμανε τη σημασία της βελτιωμένης υποδομής ψηφιακής ταυτότητας για τη βελτίωση της στάσης της Αμερικής στον κυβερνοχώρο.

Στις 7 Μαρτίου, ο Γενικός Επιθεωρητής της Διοίκησης Γενικών Υπηρεσιών δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο “GSA Misled Customers on Login.govs Compliance with Digital Identity Standards”, η οποία κατέστησε σαφές πόσο μακριά πρέπει να φτάσουμε.

Επισημαίνοντας την ψηφιακή ταυτότητα ως κρίσιμη εθνική προτεραιότητα για την κυβερνοασφάλεια, η κυβέρνηση Μπάιντεν έχει επισήμως καταστήσει τη βελτίωση της ψηφιακής ταυτότητας βασικό μέρος της ατζέντας της για την κυβερνοασφάλεια.

Αυτό δεν είναι μικρό πράγμα, είναι η πρώτη φορά από την κυβέρνηση Ομπάμα που ένας Λευκός Οίκος έχει θέσει την ψηφιακή ταυτότητα ως μέγιστη προτεραιότητα.

Όπως σημειώνει η στρατηγική, σχεδόν 300 εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάστηκαν από μια κλοπή ταυτότητας το 2021. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν κάθε Αμερικανός έχει επηρεαστεί, από έθνη και τα κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος να επωφελούνται. Ήρθε η ώρα να εστιάσουμε στην ιεράρχηση πιο ασφαλών λύσεων ψηφιακής ταυτότητας.

Υπάρχει ενθουσιασμός με την στρατηγική να αγκαλιάζει τις εκκλήσεις προς την κυβέρνηση να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στην υποδομή της ψηφιακής ταυτότητας, με τη δημιουργία νέων υπηρεσιών που θα επέτρεπαν σε κάθε Αμερικανό να ζητήσει από μια υπηρεσία που τους έχει ήδη εκδώσει διαπιστευτήρια να εγγυηθεί online επικυρώνοντας τις πληροφορίες από το διαπιστευτήριο της ψηφιακής ταυτότητας.

Αυτό θα μπορούσε να λάβει τη μορφή νέων υπηρεσιών επικύρωσης χαρακτηριστικών και διαπιστευτηρίων, καθώς και εφαρμογών άδειας οδήγησης για κινητά που παρέχουν ένα ψηφιακό αντίστοιχο για την προστασία του απορρήτου στα φυσικά αναγνωριστικά.

Όσον αφορά τα επόμενα βήματα, το Γραφείο του Εθνικού Διευθυντή Cyber θα εργαστεί τώρα για να δημιουργήσει ένα σχέδιο εφαρμογής για να μετατρέψει τη στρατηγική σε δράση.

Ποιοι είναι οι θεματοφύλακες της ταυτότητας και πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την επόμενη γενιά ψηφιακών πολιτών;

Έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες δημιουργίας πλαισίων ψηφιακής ταυτότητας σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, όταν δημιουργούνται αυτά τα πλαίσια, πρέπει να εξετάσουμε ποιον εμπιστεύονται οι πολίτες όσον αφορά τον έλεγχο της πρόσβασης στα διαπιστευτήρια ταυτότητάς τους και πώς αυτό διαφέρει ανάλογα με την ηλικία και το υπόβαθρο.

Η Mothershaw ξεκίνησε διερευνώντας πώς ένας από τους γαλβανιστές της προόδου της ψηφιακής ταυτότητας ήταν η πανδημία Covid-19, η οποία απέδειξε ότι πολλές συναλλαγές μπορούσαν να γίνουν εξ αποστάσεως. Αυτό επιτάχυνε την αγορά κατά πέντε έως 10 χρόνια, καθώς τα διαπιστευτήρια ψηφιακής ταυτότητας, όπως τα διαβατήρια Covid και τα πιστοποιητικά εμβολίων άνοιξαν το δρόμο. Ωστόσο, όπως ανέφερε η Mothershaw, το Ηνωμένο Βασίλειο εργάζεται πάνω σε πλαίσια εμπιστοσύνης την τελευταία δεκαετία για την ανάπτυξη της ψηφιακής ταυτότητας.

Το όραμα είναι να μπορούμε όλοι να έχουμε μια ψηφιακή ταυτότητα που θα μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε οπουδήποτε στον κόσμο για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Η επιθυμία είναι η ψηφιακή ταυτότητα να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούσε μια κάρτα πληρωμής όταν φεύγεις στο εξωτερικό.

Η κοινωνία κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και οι μεμονωμένες κυβερνήσεις κάνουν τώρα μεγάλες κινήσεις για τη δημιουργία πλαισίων ψηφιακής ταυτότητας, συγκεκριμένα η ΕΕ, το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ, αλλά και χώρες όπως ο Καναδάς, η Σιγκαπούρη και η Αυστραλία. Πρέπει να σημειωθεί πρόοδος σε ορισμένες χώρες που έχουν μείνει πίσω προτού επιτευχθεί ένα παγκόσμιο πλαίσιο ταυτότητας.

Πρόσθεσε ότι η οικοδόμηση ενός παγκόσμιου πλαισίου ανταλλαγής κανόνων ανοιχτής πολιτικής, θα βοηθήσει τα έξυπνα πορτοφόλια του μέλλοντος να διαβάσουν την πολιτική και να προσαρμοστούν όταν πηγαίνουν σε μια νέα χώρα.

Κοιτάζοντας προς το μέλλον, η Mothershaw βλέπει περισσότερες ρυθμιστικές τροποποιήσεις και υποστήριξε ότι η πρόοδος στην ψηφιακή ταυτότητα θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της τριβής στη διαδικασία ενσωμάτωσης με την αφαίρεση των κωδικών πρόσβασης και την αντικατάστασή τους με βιομετρικά στοιχεία.

Τέλος για να είναι επιτυχημένη η διαδικτυακή μετάβαση και εμπιστοσύνη στην ψηφιακή ταυτότητα πρέπει να λειτουργεί για όλους τους πολίτες στον κόσμο και χωρίς αποκλεισμούς.

crime-study.gr

corfiatiko.blogspot.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Χρήστος 03/18/2023 @ 8:10 ΜΜ

    Ηλεκτρονική σκλαβιά η απόλυτη δουλεία

  2. Δυστυχώς θα το πάρεις και εσύ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*