ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Λάδι στη φωτιά από τον γιο Νετανιάχου: «F@@k Turkey», έγραψε στο Instagram

· Κατοχικά Νέα

Μία προκλητική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο γιος του Νετανιάχου στο Instagram κάνοντας έξαλλους τους Τούρκος.

Κι ενώ, λοιπόν, το Ισραήλ και η Τουρκία βρίσκονται σε διπλωματικό πόλεμο μετά το μακελειό στη Λωρίδα της Γάζας, ο Γερ Νετανιάχου ρίχνει κι άλλο λάδι στην φωτιά με αυτή του την φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ο υιός του πρωθυπουργού του Ισραήλ ανήρτησε στον λογαριασμό του μια εικόνα με την τουρκική σημαία και το μήνυμα «F@@k Turkey».

Να σημειωθεί πως αυτή η ανάρτηση έγινε μετά από την κόντρα μεταξύ των δύο χωρών που ξεκίνησε την Τρίτη, όταν η Άγκυρα απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ, ως αντίποινα, για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, όπου τουλάχιστον 61 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά του στρατού του Ισραήλ αλλά και χρήση χημικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον υιό του Νετανιάχου πάντως έσπευσε να υπερασπιστεί ολόκληρη η οικογένειά του μέσα από σχετικό Δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.

«Ο Γερ Νετανιάχου είναι ένας απλός πολίτης και ο λογαριασμός του στο Instagram είναι ιδιωτικός», αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή:iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδωνη με έχεις μπερδέψει …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Χωρίς ετυμηγορία η δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι μετά από έξι ημέρες διαβουλεύσεωνΔΙΕΘΝΗ

Χωρίς ετυμηγορία η δίκη της Λίντσεϊ Κλάνσι μετά από έξι ημέρες διαβουλεύσεων

Μινεάπολη: Ο δράστης της φονικής επίθεσης είχε προειδοποιήσει και είχε επιδείξει όπλοΔΙΕΘΝΗ

Μινεάπολη: Ο δράστης της φονικής επίθεσης είχε προειδοποιήσει και είχε επιδείξει όπλο

Νέα δικαστική ήττα για τον Τραμπ: Μπλοκαρίστηκε η νεότερη απόπειρα περιορισμού της ιθαγένειας εκ γενετήςΔΙΕΘΝΗ

Νέα δικαστική ήττα για τον Τραμπ: Μπλοκαρίστηκε η νεότερη απόπειρα περιορισμού της ιθαγένειας εκ γενετής

2 απαντήσεις στο “Λάδι στη φωτιά από τον γιο Νετανιάχου: «F@@k Turkey», έγραψε στο Instagram”

  1. Εχει τρομερη μορφωση σαν τον ξερξη τον μνημονα της περσιας. Ξεχνα ο τυπακος οτι πεντακοσια χρονια λειτουργησε η τουρκοκρατια ΧΑΑΡΙΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗΣ και σημερα ποιος δουλευει ποιον για το μεγαλο παιχνιδι των πετρελαιων.

  2. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
    ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ(SOFA) ΕΤΑΙΡΟ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΕΥΣΕΙ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά