Κυβέρνηση Αυστρίας: ή προσαρμόζεστε, ή δρόμο!

aystria
Κυβέρνηση Αυστρίας: ή προσαρμόζεστε, ή δρόμο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους χιλιάδες μουσουλμάνους μετανάστες που έχουν κατακλύσει τελευταία και την Αυστρία κλονίζοντας την κοινωνική ισορροπία της χώρας, έστειλε η αυστριακή κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ ο πρωθυπουργός της Αυστρίας Werner Faymann της συντηρητικής κυβέρνησης συνασπισμού, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι η αυστριακή κυβέρνηση θα καταστήσει σαφές στους μετανάστες ότι αν δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα αυστριακά πολιτιστικά δεδομένα τότε θα απελαύνονται πάραυτα.

Το μήνυμα του πρωθυπουργού της Αυστρίας έγινε γιατί διαπιστώθηκε ότι ανάμεσα στους μουσουλμάνους που έρχονται κατά κύματα υπάρχουν έντονες τάσεις ανάδειξης και επιβολής των μουσουλμανικών προτύπων στην εγχώρια κοινωνία, κάτι που για την αυστριακή κυβέρνηση είναι απαράδεκτο και για να αντιμετωπιστεί αυτό λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Με λίγα λόγια, όσοι δεν γουστάρουν… ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

Μπράβο Αυστρία!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr

Loading...

2 thoughts on “Κυβέρνηση Αυστρίας: ή προσαρμόζεστε, ή δρόμο!

 1. ΗΛΕΚΤΡΑ says:

  Οι ανθρωποι αυτοι δεν προσαρμόζονται ποτέ. Μη ξεχνάμε τα.γεγονοτα,του Παρισιού και του Λονδίνου. Οι,τρομοκράτες ηταν μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενιάς και μάλιστα μερικοί απο αυτους μορφωμένοι.
  Είπατε τίποτα;;;;;

 2. Ανώνυμος says:

  Η μουσουλμανική θρησκεία από την φύση της ίδρυση της, δεν αφομοιώνεται… αλλά αφομοιώνει συνήθως κάτω από το σπαθί.

  Ούτως ειπείν ότι είναι θέμα χρόνου η αποβολή των μουσουλμάνων από την Αυστρία… το ίδιο θα πράξουν και όλα τα πρώην «σοσιαλιστικά» κράτη των Βαλκανίων.

  Μπορούν όμως ως λύση να τους φέρουν στην Ελλάδα… αξίζει στον κάτοικο της Ελλάδος ένα οικτρό τέλος, ως αποπληρωμή για μια οικτρή ζωή που έζησε και ζει ακόμα.

  🙂
  Αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *