10:33 - 10/11/2022

«Κυνηγάνε» δημοσιογράφο που αμφισβητούσε επιστημονικά την ασφάλεια των εμβολίων Covid

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Δημοσιογράφο: Τον Ιούνιο του 2022, το έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Food and Chemical Toxicology (FCT) δημοσίευσε μια εργασία των Seneff με την ονομασία, «Έμφυτη καταστολή του ανοσοποιητικού από τους εμβολιασμούς mRNA SARS-CoV-2: Ο ρόλος των τετραπλών δόσεων, των εξωσωμάτων και των MicroRNAs».

Η μελέτη ανέφερε ξεκάθαρα ότι τα εμβόλια mRNA του COVID-19 βλάπτουν ένα κρίσιμο μέρος του ανοσοποιητικού συστήματος και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να επιφέρουν «διαφορετικές δυσμενείς συνέπειες στην ανθρώπινη υγεία».

Ο αρχισυντάκτης «απομακρύνθηκε»

Περίπου ένα μήνα μετά τη δημοσίευση, ο αρχισυντάκτης του περιοδικού (EiC), Δρ. Χοσέ Λουίς Ντομίνγκο, άρχισε να λαμβάνει εξαγριωμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απαιτούσαν την ανάκληση του θέματος. Αυτά περιελάμβαναν μηνύματα που επέμεναν να ανακαλέσει, βεβαιώνοντας ότι η δημοσίευση «θα οδηγούσε στο θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων» ενώ τον ρωτούσαν παράλληλα πώς θα μπορούσε να κοιμηθεί τη νύχτα.

Στη συνέχεια, ο Ντομίνγκο κάλεσε μερικούς από τους πιο έντονους επικριτές της εφημερίδας να γράψουν μια επιστολή στον εκδότη (LTE) ως επιστημονική αντίκρουση στη δημοσιευμένη εργασία. Ωστόσο, το LTE που υπέβαλαν εξετάστηκε από ανεξάρτητους ειδικούς και διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούσε το υψηλό επίπεδο αριστείας.

Έτσι, το περιοδικό αναγκάστηκε να το απορρίψει, σύμφωνα με τον Ντομίνγκο. Ο ίδιος έγινε στόχος μιας συζήτησης για την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 και την επιστημονική ακεραιότητα. Ένας συντριπτικός αριθμός απαντήσεων εκσφενδονίστηκε από συναδέλφους του, επόπτες εκδόσεων, εκδότες περιοδικών που ανήκουν στην ίδια εκδοτική εταιρεία (Elsevier), καθώς και από το ευρύ κοινό.

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Ντομίνγκο αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του ως αρχισυντάκτης προκειμένου να «διατηρήσει την επιστημονική του ανεξαρτησία και ακεραιότητα».

Η παραίτηση του Ντομίνγκο σχετίζεται με την έρευνα της Σένεφ και άλλων

Σε αντίθεση με την επιβεβαίωση της Jagna ότι η παραίτηση του Ντομίνγκο ήταν «εντελώς άσχετη με την εφημερίδα των Σένεφ και άλλων.» τρεις αρχισυντάκτες από άλλα περιοδικά Elsevier έστειλαν ένα email που έλαβαν οι The Epoch Times, σε μεγάλο αριθμό επιστημόνων, υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα Σένεφ: «ενώ φαινομενικά έχει μια πιο μηχανιστική προσέγγιση, δυστυχώς, είναι γεμάτη ψέματα και παραπλανητικές δηλώσεις σχετικά με τα εμβόλια mRNA για τον COVID».

Το email τους συνέχισε αναφέροντας: «Όπως θα ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευση αυτής της ανασκόπησης στο FCT έχει δημιουργήσει έναν σημαντικό αριθμό αρνητικών σχολίων από τους αναγνώστες στην επιστημονική κοινότητα.

Ωστόσο, ως αρχισυντάκτης, ο Δρ. Ντομίνγκο, δυστυχώς, αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να εξετάσει το ενδεχόμενο δημοσίευσης σχολίων ή επιστολών στον εκδότη σχετικά με αυτήν τη δημοσίευση στο FCT, κάτι που στην ουσία έρχεται σε αντίθεση με την ευρύτερη επιστημονική συζήτηση που αγκαλιάζουμε ως EiC των περιοδικών τοξικολογίας . Με αυτή την άρνηση, ο Δρ Ντομίνγκο εμπόδισε στην πραγματικότητα μια ανοιχτή επιστημονική συζήτηση σχετικά με τις έντονα συζητημένες θεραπείες και τις πιθανές παρενέργειες των εμβολίων κατά του COVID-19…»

Με άλλα λόγια, σύμφωνα με αυτούς τους αρχισυντάκτες του Elsevier, ο Ντομίννγκο επέτρεψε τη δημοσίευση «ψευδών και παραπλανητικών δηλώσεων σχετικά με τα εμβόλια COVID mRNA» και «αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να εξετάσει τη δημοσίευση σχολίων ή επιστολών στον εκδότη σχετικά με αυτήν τη δημοσίευση στο FCT». Όπως είπαν επομένως, έπρεπε να παραιτηθεί επειδή δεν επέτρεπε την ανοιχτή και ειλικρινή επιστημονική συζήτηση.

Φαίνεται ότι ο εκδότης είπε ψέματα όταν μας είπε ότι η παραίτησή του ήταν «εντελώς άσχετη» με μια εξαιρετικά τεχνική επιστημονική εργασία που εξηγούσε πώς τα εμβόλια mRNA μπορεί να βλάψουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού.

Παραπλανητικές δηλώσεις από τους αρχισυντάκτες

Όπως μάθαμε αργότερα, η περιγραφή των EiCs για το τι συνέβη μετά τη δημοσίευση της εφημερίδας Σένεφ δεν ήταν ακριβής. Ο Ντομίνγκο δεν «αρνήθηκε να αναγνωρίσει ή να εξετάσει το ενδεχόμενο δημοσίευσης σχολίων ή επιστολών στον εκδότη σχετικά με αυτήν τη δημοσίευση στο FCT».

Αντίθετα, ασχολήθηκε με τους επικριτές του και τους κάλεσε να γράψουν LTE για να αντικρούσουν επιστημονικά την εργασία Σένεφ. Το πρόβλημα ήταν ότι η επιστολή που υπέβαλαν ήταν τόσο «επιστημονικά φτωχή», που απορρίφθηκε δύο φορές, την τελευταία φορά από τρεις κριτές.

Έτσι λειτουργεί η αξιολόγηση από ομοτίμους. Εξωτερικοί εμπειρογνώμονες αξιολογούν κάθε δεδομένη υποβολή με βάση τα επιστημονικά της πλεονεκτήματα. Εάν οι ανεξάρτητοι κριτές προτείνουν να μην δημοσιευτεί, η εργασία συνήθως απορρίπτεται.

Αποδεκτό… αφήγημα εναντίον γεγονότων – Ο μύθος καλά κρατεί
Μέχρι τώρα, όλοι γνωρίζουμε ποιες είναι οι αποδεκτές αφηγήσεις για τον COVID-19 από τις υγειονομικές αρχές.

1) Τα εμβόλια (συμπεριλαμβανομένων των εμβόλων mRNA) είναι ασφαλή και αποτελεσματικά κατά του COVID-19.

2) Οι ισχυρισμοί ότι φάρμακα όπως η υδροξυχλωροκίνη και η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματικά κατά του COVID-19 είναι ψευδείς και επιβλαβείς.

3) Όποιος εκφράζει οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια του εμβολίου COVID-19 είναι «αντιεμβολιαστής».

Υπήρξε ένα τέταρτο σημείο συζήτησης που κυκλοφόρησε από τις υγειονομικές αρχές, σχετικά με την προέλευση του SARS-CoV-2, ότι σίγουρα προερχόταν από άγρια ​​ζωή και δεν μπορούσε να προέρχεται από εργαστήριο. Αυτή η αφήγηση, η οποία δεν επρόκειτο να αμφισβητηθεί το 2020 και το 2021, έχει πλέον εξαφανιστεί σιωπηλά, εν μέρει χάρη σε μια εξαιρετική ερευνητική έκθεση της Κάθριν Έμπαν που δημοσιεύτηκε στο Vanity Fair τον Μάρτιο του 2022. Ακόμη και ο ΠΟΥ είχε δηλώσει ότι « όλες οι υποθέσεις (συμπεριλαμβανομένης της διαρροής του εργαστηρίου) βρίσκονται ακόμη σε [έρευνα του ΠΟΥ]».

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τότε που εμφανίστηκε ο SARS-CoV-2 στη Γουχάν της Κίνας. Η φυσική προέλευση του ιού δεν έχει ακόμη ανακαλυφθεί. Εν τω μεταξύ, ουσιαστικά στοιχεία έχουν δείξει ότι το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν είναι η πηγή του ιού.

Η επίσημη «αποδεκτή» αφήγηση έπρεπε να αλλάξει υπό το φως όλων των γεγονότων, πολλά από τα οποία μόλις τώρα έρχονται στο φως .

Τι γίνεται όμως με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των εμβόλων mRNA;

Αυτό, άλλωστε, ήταν το επίκεντρο της συζήτησης στην εκδίωξη του Ντομίνγκο. Λοιπόν, η εργασία της Σένεφ, η οποία γράφτηκε πολύ καλά και προτάθηκε ως επιστημονικά έγκυρη από πέντε ανεξάρτητους ειδικούς, μπορεί απλώς να χρησιμεύσει ως μία από τις δυνάμεις για να αμφισβητήσει την επίσημα αποδεκτή ασφαλή και αποτελεσματική αφήγηση.

Αποκάλυψη – σοκ: Έγγραφα της Pfizer αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια κατά του COVID καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα

Την ίδια ώρα, πολλοί άλλοι επιστήμονες έχουν επίσης αρχίσει να αμφισβητούν τις επίσημες αφηγήσεις.

Ενώ εξαιρετικά ανησυχητικά ευρήματα προκύπτουν από τα πρόσφατα δεδομένα κλινικών δοκιμών Φάσης Ι-ΙΙ-ΙΙΙ της Pfizer για τα εμβόλια κατά της covid 19.

Το ποσοστό θνησιμότητας από σήψη στην ομάδα των 21.926 διπλοεμβολιασμένων ομάδων της κλινικής δοκιμής Φάσης ΙΙΙ της Pfizer ήταν είκοσι μία φορές υψηλότερο από το κανονικό και το ποσοστό θανάτου από Καρδιαγγειακά ήταν δύο φορές υψηλότερο από το κανονικό.

Αυτό υποδηλώνει έντονα ότι το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19 προκαλεί στην πραγματικότητα μια νέα μορφή «συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας», όπως έχει προταθεί από ένα πλήθος δεδομένων που διατίθενται από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου , επειδή η σήψη προκαλείται από αποτυχία του ανοσοποιητικού Σύστημα.

Ακολουθεί ο πίνακας των θανάτων από τη δοκιμή της Pfizer – Από την πρώτη δόση 1 (Ιούλιος 2020) έως τον Ιανουάριο 2021.

Η σήψη/σηψαιμία προκύπτει από την αποτυχία του ανοσοποιητικού συστήματος να νικήσει μια μικροβιακή (ιογενή ζυμομύκητα ή βακτηριακή) λοίμωξη. Η εμφυσηματώδης χολοκυστίτιδα είναι μια σχετικά σπάνια παραλλαγή της οξείας χολοκυστίτιδας με μόλυνση από οργανισμούς που παράγουν αέρια.

Η διάγνωση περιλαμβάνει την επίδειξη αερίου εντός του αυλού ή του τοιχώματος της χοληδόχου κύστης με υπερηχογράφημα ή αξονική τομογραφία.

Σε αντίθεση με την οξεία χολοκυστίτιδα, η εμφυσηματώδης χολοκυστίτιδα εμφανίζεται πιο συχνά σε ηλικιωμένους και διαβητικούς ασθενείς και συχνά σχετίζεται με διάτρηση και θάνατο. – https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/12768870/. Είναι το αποτέλεσμα μιας αποτυχίας του ανοσοποιητικού συστήματος να νικήσει μια μικροβιακή (ιογενή ζυμομύκητα ή βακτηριακή) λοίμωξη.

Οξεία Χολοκυστίτιδα. Η πιο συχνή αιτία οξείας χολοκυστίτιδας είναι οι πέτρες στη χολή. Άλλες αιτίες περιλαμβάνουν τυφοειδή πυρετό και κακοήθη όγκο που αποφράσσει τη χοληφόρο οδό. Η φλεγμονή μπορεί να είναι δευτερογενής σε συστηματική σήψη. https://medical dictionary.thefreedictionary.com/emphysematous+cholecystitis. Η οξεία χολοκυστίτιδα είναι μια σηψαιμία των χοληφόρων, μια σήψη της χοληδόχου κύστης και των χοληφόρων πόρων.

Ανατρέχοντας στους διπλά εμβολιασμένους, στα καρδιαγγειακά και ποσοστά σήψης και βλέπουμε (52,9% και 23,5% ποσοστά θνησιμότητας) σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό (και τους μη εμβολιασμένους) που υποφέρουν μόνο κατλα (26,3% και 1,1% ή 25,3% και 0%).

Και αποκαλύπτεται η τοξικότητα του εμβολιασμού της Pfizer. Εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε σημείο που οι άνθρωποι υποκύπτουν σε μικροβιακές λοιμώξεις και πεθαίνουν κατά 21 φορές παραπάνω από το φυσιολογικό ποσοστό τους πρώτους 6 μήνες μετά τον εμβολιασμό. Μπορεί κανείς να υποστηρίξει ότι οι αριθμοί των θανάτων εδώ δεν είναι αρκετά μεγάλοι για να εξαχθούν έγκυρα στατιστικά συμπεράσματα.

Ωστόσο, σε αντίθεση με αυτό, οι μη εμβολιασμένοι είναι σαφώς αντιπροσωπευτικοί και οι αριθμοί των συμμετεχόντων και στις δύο ομάδες είναι αρκετά μεγάλοι για να εξαχθούν έγκυρα στατιστικά συμπεράσματα.

Όπως και να το δεις αυτό, οι αριθμοί υποδηλώνουν δύο μεγάλες ανησυχίες που αυτές τις μέρες έχουν πολλά άλλα στατιστικά, μέσα μαζικής ενημέρωσης, κλινικές ενδείξεις να υποστηρίξουν.

Αυτά τα ευρήματα απαιτούν απολύτως περαιτέρω έρευνα ειδικά για την εν λόγω υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος και την καρδιαγγειακή φλεγμονή. Όμως, η Pfizer υποτίμησε την ομάδα εικονικού φαρμάκου και τους επέτρεψε να εμβολιαστούν στο τέλος της δοκιμαστικής περιόδου των 6 μηνών. Επομένως, είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορούμε να λάβουμε περισσότερα δεδομένα από την Pfizer.

primenews.press

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*