08:56 - 09/03/2017

ΞΥΠΝΑ..

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΞΥΠΝΑ..

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Πολύ καλά τα λες εσύ αλλά ποιος σε ακούει είναι το θέμα…Αν κοπεί το ίντερνετ απο την Ελλαδίτσα και τελειώσει και ο φραπές κάτι μπορεί να γίνει!

    • βεβαια φιλε μου, ετσι θα γινει ! εκεινη τη μερα που θα ξυπνησουμε και θα βρουμε τα ρολλα κατεβασμενα, ουτε καφες, ουτε ιντερνετ, ουτε νερο, ουτε τηλεφωνο, ουτε ρευμα ! και τοτε, ενω αυτοι θα φευγουνε με τα ελικοπτερα, εμεις…

      • Εμείς…θα μείνουμε να υπερασπιστούμε και να θυσιαστούμε αν χρειαστεί για την πατρίδα μας, έτσι κι αλλιώς φίλε μου κανείς μας δεν είναι αθάνατος, τουλάχιστον να πεθάνουμε όπως πέθαναν και οι πρόγονοι μας Τίμια, όσο για αυτούς που θα φύγουν με τα ελικόπτερα το κρίμα στο λαιμό τους, απο εκεί και πέρα δεν θα τους κρίνουμε εμείς.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*