ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ! Αναβλήθηκε η συνεδρίαση- Ζητήθηκε από τους ηγέτες να κλείσουν δωμάτια

· Κατοχικά Νέα

ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ! Αναβλήθηκε η συνεδρίαση- Ζητήθηκε από τους ηγέτες να κλείσουν δωμάτια

Μια έκτακτη είδηση έρχεται από τις Βρυξέλλες και την Σύνοδο Κορυφής και από ότι φαίνεται τα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ευρωπαίου αξιωματούχου Η προγραμματισμένη για τις 17:00 (ώρα Ελλάδος) συνεδρίαση – που σημειωτέων αρχικά επρόκειτο να ξεκινήσει το πρωί- αναβλήθηκε για το βράδυ.

Όπως είναι ορατό, υπάρχει ξαφνική εμπλοκή της Βρετανίας με την ΕΕ με αφορμή τις πυρετώδεις διαπραγματεύσεις σχετικά με τη σχέση της χώρας με την Ένωση, στον απόηχο του επερχόμενου δημοψηφίσματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως έγινε γνωστό από την ίδια πηγή, ζητήθηκε από τους Ευρωπαίους ηγέτες να κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία για αύριο.

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ώρα Γκρίνουιτς μόλις ακυρώθηκε και η συνάντηση των ηγετών αναβλήθηκε, το νωρίτερο για το δείπνο. Τους ζητήθηκε να κλείσουν ξενοδοχεία για αύριο», είπε ο αξιωματούχος αυτός.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΥΒΑ: Ο Ρούμπιο καλεί όσους ζητούν αλλαγή να συνεργαστούν με τη CIA – Νέο μήνυμα από την Ουάσιγκτον

ΔΙΕΘΝΗ

ΗΠΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Ρήγμα για τις επιθέσεις σε ρωσικά διυλιστήρια – Το παρασκήνιο της σύγκρουσης Τραμπ και Ζελένσκι

ΔΙΕΘΝΗ

ΤΑΪΒΑΝ: Ο τυφώνας Τσάμπι αφήνει έναν νεκρό και πάνω από 500 τραυματίες – Διακοπές ρεύματος και καταστροφές

3 απαντήσεις στο “ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ! Αναβλήθηκε η συνεδρίαση- Ζητήθηκε από τους ηγέτες να κλείσουν δωμάτια”

  1. Είναι τουλάχιστον αστείο να πιστεύει κάποιος ότι αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης κάποια γελοία ανθρωπάκια σαν τον ολάντ,την μέρκελ,τον τσίπρα,τον κάμερον και λοιπούς οσφυοκάμπτες !Δεν αποφασίζουν οι ”ηγέτες” της ΕΕ ! Απλά διαβάζουν τις εντολές που τους δίνουν και σαν υπάκουα σκυλιά συμφωνούν !

    • το αστειο ειναι πως μερικοι ακομα πιστευουν οτι μας κυβερναει ο τσιπρας και ο καμμενος και οτι εχουμε ελληνικη κυβερνηση και δεν εννοουν να καταλαβουν οτι ολο αυτο ειναι μια χουντα και τιποτα αλλο!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *