Τι ΚΡΥΒΟΥΝ 12 ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ μετά την ΕΚΛΕΙΨΗ; (video)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Περίπου 40 μέρες από την Μεγάλη Αμερικανική Ηλιακή Έκλειψη stiw 21/8 έως τις 30 Σεπετεμβρίου δεν είναι πολλές. Αλλά, τι μπορεί να κρύβουν 12 πολύ σημαντικά γεγονότα που διατρέχουν αυτό το διάστημα; Είναι όλα φυσιολογικά, ή μήπως όχι;

Φαίνεται, όμως, ότι για διάφορους συνωμοσιολογικούς κύκλους μπορεί να κρύβουν πάρα πολλά, περισσότερα από όσα νομίζουμε…

Σύμφωνα, λοιπόν, με το theeconomiccollapseblog.com έχουμε τα εξής:

21 Αυγούστου – Αφορά την λεγόμενη «Μεγάλη Αμερικάνικη έκλειψη». Επτά χρόνια αργότερα, μια άλλη πολύ ασυνήθιστη ολική ηλιακή έκλειψη θα συμβεί, αλλά όταν σχεδιάσετε στον χάρτη τα περάσματα και των δύο εκλείψεων, θα διαπιστώσετε ότι σχηματίζουν ένα γιγάντιο «Χ» ακριβώς πάνω από το κέντρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

23 Αυγούστου – Μια άσκηση της FEMA γνωστή ως «EarthEX2017» θα προσομοιώσει «καταστροφές όπως οι μεγάλοι σεισμοί, η τρομοκρατία στον κυβερνοχώρο ή οι επιθέσεις ηλεκτρομαγνητικών παλμών μεγάλου υψομέτρου».

1 Σεπτεμβρίου – Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την έναρξη του ετήσιου «Εθνικού Μήνα Ετοιμότητας» της FEMA.

1 Σεπτεμβρίου – Η απαγόρευση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τους πολίτες της που ταξιδεύουν στη Βόρειο Κορέα θα τεθεί σε ισχύ. Πολλοί ανησυχούν ότι αυτό είναι ακόμη ένα σημάδι ότι οι ΗΠΑ κινούνται προς έναν πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα.

11 Σεπτεμβρίου – Αυτή θα είναι η 16η επέτειος της 11/9 της πτώσης των Δίδιμων Πύργων.

20 Σεπτεμβρίου – Η Rosh Hashanah αρχίζει το ηλιοβασίλεμα. Πρόκειται για το φεστιβάλ του Εβραϊκού Νέου Έτους, το οποίο πραγματοποιείται την πρώτη (και μερικές φορές τη δεύτερη) ημέρα του Tishri, τον Σεπτέμβριο.

21 Σεπτεμβρίου – Η Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης του ΟΗΕ.

23 Σεπτεμβρίου – Αυτή είναι η ημερομηνία όσων έχουν γίνει γνωστά ως «το σημάδι της Αποκάλυψης». Αν δεν γνωρίζετε γι’ αυτό, διαβάστε μία πολύ σύντομη περίληψη από αυτούς που υποστηρίζουν ότι έσπασαν τον κώδικα της Αποκάλυψης, σχετικά:

Στις 23 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αστρονομική ευθυγράμμιση του Ήλιου, της Σελήνης, του Αστερισμού Παρθένος, του αστερισμού Λέων και των πλανητών Δία, Άρη, Ερμή και Αφροδίτης φαίνεται να εκπληρώνει το απόσπασμα από το βιβλίο της Αποκάλυψης

24 Σεπτεμβρίου – Οι πολύ σημαντικές εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Γερμανία.

29 Σεπτεμβρίου – Το Yom Kippur αρχίζει το ηλιοβασίλεμα και ολοκληρώνεται στις 30 Σεπτεμβρίου. Φυσικά η 30η Σεπτεμβρίου θα είναι το τέλος μιας περιόδου 40 ημερών που ξεκίνησε την ημέρα της Μεγάλης Αμερικανικής Έκλειψης στις 21 Αυγούστου. Το Yom Kippur είναι το πιο επίσημο θρησκευτικό δρώμενο της εβραϊκής περιόδου, η τελευταία από τις δέκα ημέρες της πεποιθήσεως που ξεκινά με το Rosh Hashanah, το εβραϊκό νέο έτος.

29 Σεπτεμβρίου – Ο υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών Steven Mnuchin αναφέρει ότι το ανώτατο όριο του χρέους θα παραβιαστεί αυτή την μέρα, εάν το Κογκρέσο δεν την αυξήσει μέχρι τότε.

30 Σεπτεμβρίου – Εάν το Κογκρέσο δεν περάσει τον προϋπολογισμό μέχρι το τέλος αυτής της ημέρας, θα υπάρξει ένα «κλείσιμο» της κυβέρνησης όπως ακριβώς είδαμε και το 2013.

Τι μπορεί να σηματοδοτούν όλα αυτά;

Πολλοί εκτιμούν ότι τα διάφορα προγραμματισμένα γεγονότα στην Γη και τα διάφορα αστρονομικά φαινόμενα σχετίζονται άμεσα και με κάποιον ύποπτο τρόπο.

Είναι πιθανόν όλα αυτά να μην σημαίνουν τίποτα για τον μέσο άνθρωπο. Μπορεί να είναι απλά γεγονότα, χωρίς τίποτα το ύποπτο. Μπορεί να αποτελούν συνωμοσιολογική μανία καταδίωξης. Ωστόσο, μπορεί να σημαίνουν πάρα πολλά για όλους εκείνους που θέλουν να ελέγχουν τον πλανήτη και να εξουσιάζουν την ανθρωπότητα.

Σκέψου, Ψάξε, Κρίνε, Αμφισβήτησε

Δείτε και το σχετικό video:

12 Critical Events That Are Going to Happen Over a 40 Day Period from August 21st to September 30th

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com

diadrastika.com

5 thoughts on “Τι ΚΡΥΒΟΥΝ 12 ΓΕΓΟΝΟΤΑ στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ 40 ΗΜΕΡΕΣ μετά την ΕΚΛΕΙΨΗ; (video)

 1. ANEFIX says:

  Ε αφού τα λέει ο Μακρής αυτά δεν μπορεί παρά να είναι είναι εγγύηση…πάντως την ημέρα τής αποκάλυψης που λένε (23 Σεπτεμβρίου) εγώ θα το γλεντάω τρώγοντας παϊδάκια…κι άσε τώρα τούς άλλους να περιμένουν επεμβάσεις εξωγήινων, τέλος τού κόσμου και λοιπές μαλακίες.

 2. Ανώνυμος says:

  ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ-ΣΟΚ !!! ΑΠΟ 24-08 ΜΕΧΡΙ 27-08-2017 ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ της ΚΟΥΦΙΑΣ ΓΗΣ (Αγκάρθα) Θα ΜΙΛΗΣΕΙ στην ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ!!!!Το «AGARTHA TO HUMANITY WORLD SYMPOSIUM» θα λάβει χώρα στις 24-25-26-27-8/2017 στο Garden City, της Νέας Υόρκης, ΗΠΑ.
  Για όσους θέλουν και μπορούν να παρευρεθούν θα πρέπει να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες στο agarthaworldsymposium.com

 3. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  Όλο φαντασιώσεις είσαστε. Εκλείψεις πάντοτε γινόντουσαν και θα γίνονται αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε. Βέβαια όταν πρόκειται να έλθει ο αντίχριστος θα υπάρχουν σημεία στον ουρανό, στη σελήνη και στα αστέρια, αλλά μια ηλιακή έκλειψη δεν είναι σημείο των καιρών, ούτε μια διάσκεψη, ούτε μια εορτή. Όλα αυτά οι αστρολόγοι τα θεωρούν ως σημεία για να δημιουργούν σύγχυση

 4. H ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ says:

  Ωχ, μια μούτζα κι ένα μαύρο φεγγάρι…
  Εντάξι, τα μόνο γεγονότα που είναι σίγουρο ότι θα χουμε, είναι η προετοιμασία για να φέρουν τον Κούλη πρωθυπουργό, τώρα γεωπολιτικά, όλα είναι ρευστά ακόμα, επικίνδυνα μεν αλλά πολύ αβέβαια…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *