Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Εξαφανίστε το βρομερό DNA των λευκών»: ο αφανισμός της λευκής φυλής- αμαρτίες του κόσμου 2017

Δεν θα μείνουμε άπραγοι! Δεν θα τα παρατήσουμε! Δεν θα το βουλώσουμε! Δεν θα σιωπήσουμε! Δεν θα παραδοθούμε! Θα υπερασπιστούμε την αλήθεια μέχρι θανάτου! Θα προστατέψουμε τους αθώους! Θα υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας μέχρι θανάτου! Αγαπούμε την ειρήνη, αλλά είμαστε άγριος εχθρός σας ! Θα πολεμήσουμε για τον Χριστό! Θα πεθάνουμε για τον Χριστό!

nikosxeiladakis.gr

Πρόταση βιβλίου απο το Κατοχικά Νέα ΤΙΤΛΟΣ :


Άμεση εκπλήρωση

Κάθε σύμπτωση είναι μια πύλη για την εκπλήρωση των επιθυμιών σας.

Με τη δύναμη της συγχρονικότητας: – αποκτήστε υγεία και οικονομική ευημερία – βιώστε την αγάπη και την ψυχική αρμονία – αναπτύξτε ουσιαστικές διαπροσωπικές σχέσεις – ανακαλύψτε τον υπέρτατο σκοπό της ζωής σας. Είχατε ποτέ κάποια από τις παρακάτω εμπειρίες; – Σκέφτεστε κάποιον τον οποίο έχετε πολύ καιρό να δείτε, όταν χτυπά το τηλέφωνο. Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ακούτε τη φωνή αυτού ακριβώς του ατόμου. – Έχετε μια βαθιά επιθυμία. Ξαφνικά, απρόβλεπτα γεγονότα «συνωμοτούν» για την εκπλήρωσή της. – Βρίσκετε την ιδανική λύση σε ένα πρόβλημα• ο καλύτερός σας φίλος έχει την ίδια ακριβώς ιδέα, την ίδια χρονική στιγμή. Οι περισσότεροι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν αυτά τα γεγονότα ως «απλές συμπτώσεις».

Αν όμως τα εξέταζαν πιο προσεκτικά, θα έβλεπαν πως αποτελούν φευγαλέες ματιές σε έναν μαγικό κόσμο όπου τα πάντα συμβαίνουν «συγχρονιστικά», όπου το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον γίνονται ένα. Το έγκυρο και επαναστατικό αυτό βιβλίο μάς μαθαίνει -συστηματικά και πρακτικά- πώς να εφαρμόζουμε τις Αρχές της Συγχρονικότητας, ώστε να κατακτούμε κάθε στόχο και να προκαλούμε συνειδητά κάθε επιθυμητή αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

ΤΙΜΗ 17,80€ + 1,80 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 2,10 μεταφορικά- Για Επαρχία 2.60€
ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

3 thoughts on “Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

  1. Ο ΤΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ says:

    ακομα ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΉΞΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΙΗΣΟΥ? ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ?

    • Ανώνυμος says:

      Ποιος πολεμάει τον Χριστό άνθρωπέ μου? εσένα πολεμάνε κι επειδή εσύ πιστεύεις στο Χριστό νομίζεις ότι αυτό είναι το πρόβλημά τους. Κι εμένα με πολεμάνε που δεν πιστεύω στο Χριστό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *