21:11 - 06/12/2017

Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Η ΚΡΙΣΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Εξαφανίστε το βρομερό DNA των λευκών»: ο αφανισμός της λευκής φυλής- αμαρτίες του κόσμου 2017

Δεν θα μείνουμε άπραγοι! Δεν θα τα παρατήσουμε! Δεν θα το βουλώσουμε! Δεν θα σιωπήσουμε! Δεν θα παραδοθούμε! Θα υπερασπιστούμε την αλήθεια μέχρι θανάτου! Θα προστατέψουμε τους αθώους! Θα υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας μέχρι θανάτου! Αγαπούμε την ειρήνη, αλλά είμαστε άγριος εχθρός σας ! Θα πολεμήσουμε για τον Χριστό! Θα πεθάνουμε για τον Χριστό!

nikosxeiladakis.gr

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. Ο ΤΕΛΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 7 Δεκεμβρίου 2017 @ 09:51
  9
  1
  ακομα ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΦΑΝΤΑΣΙΟΠΉΞΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ? ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ,ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΙΗΣΟΥ? ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ?
  • 3
   5
   Ποιος πολεμάει τον Χριστό άνθρωπέ μου? εσένα πολεμάνε κι επειδή εσύ πιστεύεις στο Χριστό νομίζεις ότι αυτό είναι το πρόβλημά τους. Κι εμένα με πολεμάνε που δεν πιστεύω στο Χριστό.
 2. Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 7 Δεκεμβρίου 2017 @ 10:21
  3
  0
  ……

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί