in

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

 

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε στα Βαλκάνια καθώς οι Αλβανοί το τραβάνε στα άκρα με τον πρόεδρο του Κοσσυφοπεδίου, Χ.Θάτσι, να υποβάλλει σχέδιο νόμου με το οποίο το Κοσσυφοπέδιο αποκτά Ένοπλες Δυνάμεις κατά παράβαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ και των κόκκινων γραμμών της Σερβίας. Αμέσως το σερβικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των πολεμικών  δυνατοτήτων  του σερβικού στρατού σύμφωνα με το διάταγμα του Υπουργού Άμυνας και  απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Δείτε εδώ στο βίντεο και τις εικόνες την προκλητική ενέργεια των Αλβανών.

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα0Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα1

Το σενάριο αφορά αιφνιδιαστική και βίαιη «κρίση» με τους Αλβανούς που κατοικούν στο Πρέσεβο , επιθέσεις Αλβανών παραστρατιωτικών μονάδων από το Κοσσυφοπέδιο και στην κορύφωση της κλιμάκωσης , την ταυτόχρονη επέμβαση των ΕΔ Αλβανίας και Κροατίας , οι οποίες πρόσφατα ζήτησαν βοήθεια από το ΝΑΤΟ , λόγω «σερβικής επιθετικότητας».

Οι εξελίξεις στην «γειτονιά μας» τα Βαλκάνια ήδη κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και πολύ σύντομα θα ακούσουμε για πολεμική αντιπαράθεση με επίκεντρο την Σερβία.

Η κινητοποίηση ξεκίνησε  χθες το βράδυ και αυτό είναι εξαιρετικά  αιφνιδιαστικό, όσον αφορά  στον τομέα ελέγχου των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του στρατιωτικού προσωπικού για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης. Ο έλεγχος θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Μαρτίου στις διάφορες τοποθεσίες στη Σερβία, καταλήγει η ανακοίνωση .

Το σερβικό γενικό επιτελείο μέσω του επιχειρησιακού εθνικού κέντρου διοίκησης παρουσία του υπουργού  άμυνας Ζόραν Τζόρτζεβιτς και του Α/ ΓΕΣ  αντιστρατήγου Λιούμπισα Ντίκοβιτς έδωσε το πράσινο φως για την κινητοποίηση των σερβικών ενόπλων δυνάμενων, ενόψει πιθανών εξελίξεων στην περιοχή μας .

Κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής πολεμικής ετοιμότητας οι σερβικές μονάδες  θα  ελεγχθούν για την ετοιμότητα να ανταποκριθούν άμεσα στις αποστολές που τους ανατέθηκαν εντός των προβλεπόμενων χρονικών ορίων σύμφωνα με το σενάριο…..που αφορά «κρίση» με τους Αλβανός στο Πρέσεβο με ταυτόχρονη επέμβαση Αλβανίας και Κροατίας  .

Ήδη ο σερβικός στρατός είναι σε διάφορα κομβικά σημεία της επικράτειας όπου υλοποιεί σενάρια απόκρουσης εχθρικών δυνάμεων.

Η πολεμική ετοιμότητα των Σέρβων σαφώς και αφορά σενάρια τα οποία θεωρούνται  πάρα πολύ πιθανά και  εκτελούνται για να μπορέσουν να ανταποκριθούν …μέχρι να έρθουν οι Ρώσοι με τα « πανίσχυρα οπλικά συστήματα τους».

Ρωσία και Σερβία έχουν αμυντική συνεργασία και συμφωνία η οποία αναφέρει ότι σε περίπτωση πολεμικών εξελίξεων, η Μόσχα θα αποστείλει σε πρώτο χρόνο οπλικά συστήματα και εφόδια και σε δεύτερο χρόνο, επίλεκτες δυνάμεις αλεξιπτωτιστών.

Ενδεικτικό όμως είναι ότι η Σερβία αναμένει πολυμέτωπη επίθεση από τέσσερα σημεία, κάτι που αποτελεί επανάληψη του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου όταν δέχθηκε επίθεση από τρεις μεριές ( Ρουμανία, Βουλγαρία, με ταυτόχρονη προέλαση των Γερμανών από την Ουγγαρία) .

Παρόμοια κατάσταση τότε αντιμετώπισε και η Ρωσία, με επίθεση από τρεις μεριές και τρία κράτη ταυτόχρονα ( Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία) , καθώς και η Ελλάδα (Γερμανία και Ιταλία).

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και στην χώρα μας οφείλουμε να είμαστε και θα είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε ξανά, όπως και να είναι η οικονομική  κατάσταση.

Οι πρώτες εικόνες από την πολεμική κινητοποίηση των Σέρβων.

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα2

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα3

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα4

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα5

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα6

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα7

Κρίση στο Κοσσυφοπέδιο! Άναψε πράσινο φως η Ρωσία συντριβής των Αλβανών- Μαζική πολεμική κινητοποίηση και διασπορά σε θέσεις μάχης του σερβικού Στρατού – Οι πρώτες εικόνες - Εικόνα8

 

 

 

 
pentapostagma

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΑΚΑΡΠΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ!! Διαφώνησαν…. ΤΩΡΑ Σε Κατάσταση Συναγερμού!!!

Αεροσκάφος που μετέφερε ομάδα μπάσκετ κατέληξε στα χωράφια!