in

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΝΗΤΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η πρώτη στα χρονικά ευρωπαϊκή ¨πανδημία” που συνοδεύεται απο ΜΕΙΩΣΗ, όχι αύξηση, της συνολικής θνητότητος!!!

Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ όλων των αιώνων με σκοπό την παγκόσμια οικονομική κατάρρευση και υποδούλωση των εθνών.

ΕΠΕΙΓΟΝ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, Αναρτήστε, χρησιμοποιείστε τηλέφωνα, e-mail, , φάξ, τηλέτυπα, επιστολές, δέματα, ταχυδρομικά περιστέρια, σήματα Μόρς, σήματα καπνού. Ολοι πρέπει να μάθουν την Αλήθεια.

Τα επίσημα δεδομένα:

Tα επίσημα στοιχεία που αναφέρονται προέχονται απο το Euro MOMO (Εuropean monitoring of excess mortality for public health action) δηλαδή απο την Ευρωπαϊκή καταγραφή θνητότητος 24 Ευρωπαϊκών κρατών:

Δείτε εδώ:

https://www.euromomo.eu/

Τα κράτη-περιοχές που μελετώνται είναι:

Ελλάς, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Πορτογαλία,, Γαλία, Βέλγιο, Ολανδια, Δανια, Αγγλία, Σκωτία, Βορ. Ιρλανδία, Ουαλία, Ιρλανδια, Αυστρία, Ουγγαρία, Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία, Εσθονία, Γερμανία (Βερολίνο), Γερμανία (Εσση), Λουξεμβούργο, Μάλτα

Η ιστοσελίδα αναφέρει την ΣΥΝΟΛΙΚΗ θνητότητα στις παρα πάνω χώρες απο τα μέσα του 2016 έως το τέλος Μαρτίου 2020, κατά ηλικίες όπως φαίνεται απο τον ακόλουθο ΠΙΝΑΚΑ 1.

ΠΙΝΑΞ 1

Επίσης αναφέρει την ΣΥΝΟΛΙΚΗ θνητότητα για κάθε χώρα ξεχωριστά , όπως φαίνεται στον παρακάτω ΠΙΝΑΚΑ 2:

Ανάλυση δεδομένων

Κατ΄αρχήν πρέπει όλοι να κατανοήσουμε οτι κάθε έτος κάτι παραπάνω απο 1% του πληθυσμού μιας χώρας πεθαίνει. Στην Ελλάδα κάθε μέρα αποβιώνουν κατά μέσον όρο 320 άνθρωποι, Στη Ιταλία πάνω απο 1700. Στις ΗΠΑ σημειώνονται περίπου 8-9.000 “φυσιολογικοί” θάνατοι ημερησίως. Μήν εντυπωσιάζεσθε απο τις δεκάδες ή εκατοντάδες νεκρών που ανακοινώνονται απο τα ΜΜΕξαπατήσεως. Υπάρχει ο μέσος όρος θνητότητος, που σημειώνεται με κόκινη γραμμή στις παραπάνω καμπύλες, καθώς και αποκλίσεις απο αυτόν. Συνήθως τον χειμώνα υπάρχει εποχική αύξηση της θνητότητος στις προχωρημένες ηλικίες.

Επίσης πρέπει όλοι να κατανοήσουμε οτι η συνολική θνητότης είναι μέγεθος που δεν μπορεί να παραποιηθεί. Ο θάνατος είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Η αιτία θανάτου όμως, που αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου, εξαρτάται απο τον συντάξαντα και τις εντολές που εκτελεί…

Απο τον ΠΙΝΑΚΑ 2 φαίνεται οτι η Ιταλία και η Ισπανία (αυστηρά μέτρα εγκλεισμού σε αμφότερες) και η Αγγλία έχουν μέν εποχική αύξηση θνητότητος αλλά εντελώς εντός της αναμενομένης εποχικής αυξήσεως.

Μικρότερη εποχική αύξηση έχουν το Βέλγιο και η Ελβετία.

H Γαλλία (αυστηρά μέτρα εγκλεισμού), έχει αναμενόμενη θνητότητα, αλλά κάτω απο την χειμερινή της θνητότητα των προηγουμένων ετών.

H Ελλάς (αυστηρά μέτρα εγκλεισμού) δεν παρουσιάζει ούτε την αναμενόμενη χειμερινή αύξηση της συνολικής θνητότητος.

Η Σουηδία (σχεδόν κανένα μέτρο), επίσης δεν παρουσιάζει την αναμενόμενη χειμερινή αύξηση συνολικής θνητότητος.

Η Ολλανδία, (περιορισμένα μέτρα) έχει συνολική θνητότητα ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ ΕΤΗΣΙΟΥ ΟΡΟΥ. Ολες οι λοιπές χώρες έχουν την θνητότητα μέσου όρου, ή χαμηλότερη, χωρίς την αναμενόμενη χειμερινή αύξηση.

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν συγκρίνουμε την ΣΥΝΟΛΙΚΗ θνητότητα στην Ευρώπη, των τριών προηγουμένων χειμερινών περιόδων με την εφετεινή ΠΙΝΑΚΑΣ 1.

ΕΦΕΤΟΣ, εν μέσω “”πανδημίας”” ΕΧΟΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ στην Ευρώπη.

Στις υποτιθέμενα “πληττόμενες” απο τον “ιό” χώρες έχομε εφέτος χαμηλότερη συνολική θνητότητα απο ότι είχαμε τους προηγούμενους χειμώνες, πλήν Ιταλίας στην οποία έχομε παρόμοια θνητότητα με τόν χειμώνα του 2017.

Κατά τα άλλα μας λένε οτι έχουν έλλειψη φερέτρων και τάφων στην Ιταλία.

Ομως τον χειμώνα 2017, δεν μας μίλησαν για “μυστηριώδεις ιούς”, “πανδημίες”, δεν επέβαλλαν φυλακίσεις κατ’ οίκον και δεν προκάλεσαν ομαδικό πανικό. Φυαικά δεν υπήρξε έλλειψη φερέτρων. Η οικονομία συνέχισε να αναπτύσσεται. Τώρα με ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ στην Ευρώπη, προσπαθούν με κάθε μέσον να μας πανικοβάλουν.

Αποκάλυψη της ΑΠΑΤΗΣ

Οπως προαναφέρθηκε, η συνολική θνητότης είναι μέγεθος που δεν μπορεί να παραποιηθεί. Ο θάνατος είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Η αιτία θανάτου όμως που αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου εξαρτάται απο τον συντάξαντα…

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ! ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ! Εφ’ όσον μας λένε οτι εφέτος έχομε τόσους πολλούς θανάτους απο κορωνοϊό (ή κοροϊδοϊό), και εφ’ όσον, όπως φαίνεται απο τα επίσημα δεδομένα, η συνολική θνητότης είναι μειωμένη, αυτό σημαίνει οτι έχομε πολύ λιγότερους θανάτους απο καρδιαγγειακά, καρκίνο, άλλα νοσήματα αναπνευστικού, ατυχήματα και όλες τις άλλες μάστιγες της ανθρωπότητος.

Τί συμβαίνει; Δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:

α) Εφέτος έχομε σημαντικά μειωμένους θανάτους απο καρδιοπάθειες, εγκεφαλικά, καρκίνους κ.λ.π.

ή

β) Εχομε εσκεμμένη μετωνομασία της αιτίας θανάτου στα αντίστοιχα πιστοποιητικά θανάτου, δηλαδή θάνατοι από άλλες αιτίες έχουν αποδοθεί στον “ιό”.

Η πρώτη εκδοχή είναι αρκετά απίθανη και δεν εξηγείται επιδημιολογικώς.

Μάλλον η δεύτερη εκδοχή ισχύει. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Τα παραπάνω αποτελούν ενδιαφέρον επιδημιολογικο-ιατροδικαστικό πρόβλημα που πρέπει άμεσα να διερευνηθεί απο ομάδες αδιάφθορων Επιδημιολόγων και Ιατροδικαστών.

Τα πιστοποιητικά θανάτου κατα την περίοδο της “πανδημίας” καθώς και οι ιατρικοί φάκελοι των αποθανόντων πρέπει άμεσα να έλεγχθούν.

Υπάρχουν αρκετές αποδείξεις οτι πολλοί θάνατοι απο άλλα αίτια, αποδίδονται στον “ιό”:

1. Το Koch Institute της Γερμανίας συμβουλεύει κατά της διενεργειας ιατροδικαστικής εξετάσεως των νεκρών “απο ιό”, λόγω κινδύνου μεταδόσεως του “ιού”! Δεν συμβουλεύει το ίδιο για AIDS κ.λ.π.!

.

2. Ο Prof. Dr. Lothar Wieler, διυθυντής του RKI Γερμανίας παραδέχθηκε σε κάθε θάνατο ανθρώπου “θετικού στον κορωνοϊό”, αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου ως αιτία θανάτου ο κορωνοϊός!!!

https://swprs.org/rki-relativiert-corona-todesfaelle/

3. Ο Prof Walter Ricciardi, σύμβουλος του Ιταλού υπουργού υγείας αναφέρει ακριβώς το ίδιο: Κάθε θάνατος ασθενούς θετικού στον κορωνοϊό, αποδίδεται στον κορωνοϊό!!! Ο ίδιος αναφέρει όμως οτι μόνο 12% των θανάτων στην Ιταλία οφείλεται στον κορωνοϊό.!!

https://web.archive.org/web/20200324214448/https://www.telegraph.co.uk/global-health/science-and-disease/have-many-coronavirus-patients-died-italy/

Απο τα παραπάνω φαίνεται ξεκάθαρα οτι ο κορωνοϊός είναι μια “απλή γρίπη, δεν είναι τίποτε ” όπως είπε ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου, “αλλα εμείς το κάναμε….”

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΑΦΕΛΕΙΣ (ας τους ονομάσουμε έτσι) ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ.

Εμαιλ αναγνωστη προς ερευνα της πληροφοριας απο ολους μας , προς ξεσκαρταρισμα τι ειναι αληθεια τι ειναι ψεμα απο ολους μας …Αναγκαστικα πλεον πρεπει να υπενθυμιζω οτι ολα τα αρθρα που δεν ανηκουν στο κατοχικα νεα αλλα ερχονται ως αναδημοσιευσεις η σαν μηνυμα απο αναγνωστες μας ειναι πειστηρια ενος μεγαλυτερου εγκληματος που ερευνουν οι Ελλληνες ερευνητες και δεν ερχονται στο Κατοχικα Νεα ως ειδησεις η πληροφοριες που αναγκαστικα ειναι αληθινες ! Το Κατοχικα νεα ελεγχει ολο το πεδιο πληροφοριας με στοχο ΟΛΟΙ μαζι να δημιουργησουμε μεσω διαλογου την καταλληλη πληροφορια και γνωση που θα μας αποδυκνιει αν ειναι τελικα αληθινη και αποδεκτη μια πληροφορια ..!
Ερευνητής

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

YouTube: Μπλοκάρει όλα τα videos που συνδέουν το 5G με τον κορωνοϊό

Κι αλλο ενα HOAX-VIDEO απο το CBS , ξεσκεπαστηκε