17:36 - 01/09/2021

Κοίτα το δέντρο και χάσε το δάσος..

 

Eιναι πλέον ξεκάθαρο το πιστοποιητικό εμβολιασμών που οδηγεί και πως άμεσα μελλοντικά θα διασυνδεθει με αχρηματες συναλλαγές. Αυτοί..τρεχουν τα προγράμματα αλλά εσύ τα μαθαίνεις έκτον υστέρων και μάλιστα αφού έχεις ήδη ασυνηδητα εστερνιστει και ενσωματωθεί στο μενού της νέας αλλαγής, της νέας εποχής…

Στον παρακάτω σύνδεσμο αλλά και στα λινκς στο άρθρο ξεκαθαρίζει το τοπίο, τίποτα κρυφό τίποτα ύποπτο, όλα μπροστά μας..

Και όταν έρθει η ώρα θα καταλάβετε τον ρόλο του Gates…….. Χωρίς σχόλια για την ώρα!

https://id2020.org/

Χθες το  ID2020  ξεκίνησε το  Good Health Pass Collaborative  για να ενθαρρύνει τη διαλειτουργικότητα μεταξύ των λύσεων πιστοποίησης της υγείας COVID-19 που αναπτύσσονται από πολυάριθμους οργανισμούς.

Τα μέλη της νέας πρωτοβουλίας περιλαμβάνουν τα αεροδρόμια International International (ACI), Hyperledger,  COVID-19 Credentials Initiative , International Chamber of Commerce (ICC), Mastercard και πολλά άλλα (η πλήρης λίστα παρακάτω).

Τα χάρτινα πιστοποιητικά εμβολίου μπορούν εύκολα να πλαστογραφηθούν. Ο σκοπός των διαπιστευτηρίων υγείας είναι να αποδείξει με ασφάλεια ότι ένα άτομο έχει λάβει εμβόλιο ή δοκιμή PCR. Η νέα συμμαχία στοχεύει ιδιαίτερα στα ταξίδια για να διασφαλίσει ότι τα διαπιστευτήρια λειτουργούν διασυνοριακά, διασυνοριακά και δεν έχουν τριβές. Έχει δημοσιεύσει μια  λευκή βίβλο  για το θέμα.

“Ο κατακερματισμός είναι ένας κίνδυνος που απλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε”, δήλωσε η εκτελεστική διευθύντρια του ID2020, Ντακότα Γκρούνερ. “Για να είναι πολύτιμα για τους χρήστες, τα διαπιστευτήρια πρέπει να γίνονται αποδεκτά κατά το check-in, κατά την άφιξη από τις υπηρεσίες ελέγχου των συνόρων και πολλά άλλα.”

«Μπορούμε να φτάσουμε εκεί – ακόμη και με πολλαπλά συστήματα – αρκεί οι λύσεις να τηρούν τα ανοιχτά πρότυπα και να συμμετέχουν σε ένα κοινό πλαίσιο διακυβέρνησης. Αλλά χωρίς αυτά, ο κατακερματισμός είναι αναπόφευκτος και οι ταξιδιώτες – και η οικονομία – θα συνεχίσουν να υποφέρουν άσκοπα ως αποτέλεσμα.

Για τους λάτρεις της ευρύτερης χρήσης της αυτοκυριαρχικής ταυτότητας, η απόκτηση αυτού του δικαιώματος για τα διαπιστευτήρια υγείας COVID-19 μπορεί να είναι ένα σχέδιο για τη μελλοντική διαλειτουργικότητα διαπιστευτηρίων για άλλες εφαρμογές.

Πολλά μέλη ήδη συνεργάζονται

Ενώ ο κατάλογος των μελών είναι εντυπωσιακός, αρκετά από αυτά έχουν ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αν και αυτή η πρωτοβουλία δημιουργεί εστίαση στη διαλειτουργικότητα.

Η αυτοδύναμη εταιρεία ταυτότητας  Evernym  ξεκίνησε το  Trust over IP Foundation , όπου μέλη είναι η IBM και η Mastercard και η IBM είναι ένας μακροχρόνιος πελάτης. Ο Evernym ήταν επίσης ιδρυτικό μέλος της  Πρωτοβουλίας Διαπιστευτηρίων Covid , που φιλοξενείται τώρα από το Foundationδρυμα Linux και το πρωτόκολλο ανοιχτού κώδικα Sovrin είναι Hyperledger Indy. Οι υπάρχουσες σχέσεις δεν μειώνουν με κανέναν τρόπο το γεγονός ότι η διαλειτουργικότητα είναι απαραίτητη.

Η Evernym έχει επίσης συνεργαστεί με την αεροπορική εταιρεία IATA για τη  λύση Travel Pass  . Η IATA έχει συμφωνήσει με μια χούφτα αεροπορικές εταιρείες που σχεδιάζουν να δοκιμάσουν τη λύση της, συμπεριλαμβανομένων των Singapore Airlines, British Airways, Emirates, Qatar και Etihad Airways.

Ωστόσο, η πρώτη τέτοια λύση που χρησιμοποιείται ήδη από την Emirates είναι από την  GE Aviation , η οποία δεν φαίνεται να είναι μέλος.

Ένας άλλος συνεργάτης που λείπει είναι η  πρωτοβουλία Εμβολιασμού . Το τελευταίο δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο και οι ιδρυτές του προέρχονται κυρίως από ιατρικά και όχι από τεχνολογικά υπόβαθρα. Τούτου λεχθέντος, η Microsoft και η Salesforce είναι μέλη. Συμμορφώνονται με τα πρότυπα διαπιστευτηρίων του W3C και όταν η Ledger Insights ρώτησε γιατί χρειαζόταν άλλη οργάνωση, τόνισαν την ανάγκη για διαλειτουργικότητα, λέγοντας ότι η προσέγγισή τους είναι ανοιχτή, διαφανής και συνεργατική.

Όταν ξεκινούν συνεργασίες όπως το Good Health Pass, υπάρχουν πάντοτε καθυστερημένοι συνεργάτες.

Η Συμμαχία ID2020

Εν τω μεταξύ, η ID2020 Alliance επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και υποστηρίζεται από μεγάλα ονόματα όπως η Accenture, η Microsoft, το ocδρυμα Rockefeller και η Mastercard, καθώς και μη κερδοσκοπικά, συμπεριλαμβανομένων των Mercy Corps, Kiva και Gavi, της Vaccines Alliance.

Οι θεωρητικοί συνωμοσίας συσχέτισαν το ID2020 με μία από τις θεωρίες του COVID-19 που σχετίζεται με τον Bill Gates. Το κίνημα κατά των εμβολίων έχει υφαίνει μια ιστορία ότι νανοσωματίδια ή μικροτσίπ θα μπορούσαν να εγχυθούν στους ανθρώπους ως εμβόλιο για τον κορωνοϊό που γίνεται παγκόσμιο πρόγραμμα επιτήρησης. Ενώ η θεωρία συνωμοσίας έχει  καταρριφθεί , μια   δημοσκόπηση Yahoo / YouGov διαπίστωσε ότι το 28% των ενηλίκων των ΗΠΑ πίστευαν την ιστορία και ένα ακόμη 32% δεν είναι σίγουροι.

Good Health Pass Συνεργατικά μέλη: Affinidi, Airport Council International (ACI), Airside, analizA, (ICC) AOKpass, Bindle Systems, BLOK Solutions, CLEAR, The Commons Project Foundation, Covid Credential Initiative (CCI), Daon, Everynym, Global Privacy & Security by Design Center, Grameen Foundation, Hyperledger, IBM, idRamp, International Chamber of Commerce (ICC), iProov, Linux Foundation Public Health, Lumedic, Mastercard, MIT SafePaths, National Aviation Services (NAS), Panta, PathCheck Foundation, Prescryptive Υγεία, SITA, STChealth, Trust Over IP Foundation, ZAKA.

Και το Facebook στο κολπο

Σήμερα το  ID2020  ανακοίνωσε ότι το  Facebook  είναι το πιο πρόσφατο μέλος του. Το ID2020 είναι μια παγκόσμια δημόσια ιδιωτική συνεργασία που ιδρύθηκε από τους Gavi, The Rockerfeller Foundation, Accenture, Microsoft και IDEO με άλλα μέλη υψηλού προφίλ όπως η  Mastercard  και η Mercy Corps. Οι βασικοί στόχοι περιλαμβάνουν τη διασφάλιση ότι τα άτομα ελέγχουν τις δικές τους ψηφιακές ταυτότητες, ότι τα αναγνωριστικά προστατεύουν την ιδιωτικότητα και είναι διαλειτουργικά.

«Χαιρετίζουμε τους εταίρους που διαπράττουν σοβαρά στην τήρηση των αξιών και των αρχών που περιγράφονται στο ID2020 Μανιφέστο και ότι το μερίδιο αποστολή μας να βελτιώσουν τη ζωή μέσα από“καλή”ψηφιακή ταυτότητα», δήλωσε ο  ID2020  εκτελεστικός διευθυντής Ντακότα Gruener. «Δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε περισσότερο να καλωσορίσουμε το Facebook στην ταχέως αναπτυσσόμενη κοινότητά μας». Οι μάρκες του Facebook περιλαμβάνουν το WhatsApp και το Instagram και έχει 2,9 δισεκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες.

Ο COVID-19 έφερε στο προσκήνιο λύσεις ψηφιακής ταυτότητας με την ανάγκη ανταλλαγής δεδομένων δοκιμών ή εμβολίων, αλλά επιθυμία διατήρησης της ιδιωτικής ζωής. Το ID2020 δημιούργησε το  Good Health Pass Collaborative  περισσότερων από 125 οργανισμών για να βοηθήσει τις λύσεις για διαλειτουργικότητα.

Μία από τις προκλήσεις είναι ότι αναπτύχθηκαν πολυάριθμες λύσεις για κάρτες υγείας, αλλά η διαλειτουργικότητα δεν ήταν πάντα βασικός οδηγός, καθιστώντας δύσκολη τη δουλειά των αεροπορικών εταιρειών και εκείνων που πρέπει να επαληθεύσουν πολλές διαφορετικές κάρτες υγείας. Τον Ιούνιο, η Good Health Pass Collaborative κυκλοφόρησε ένα  σχέδιο σχεδίου  για τη διαλειτουργικότητα διαπιστευτηρίων και το  τελικό έγγραφο  νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Εν τω μεταξύ, το Facebook είναι έτοιμο να λανσάρει το πορτοφόλι blockchain Novi . Το δίκτυο blockchain πληρωμών που ίδρυσε, το Diem (πρώην Libra) εξακολουθεί να περιμένει την έγκριση των κανονιστικών αρχών.

Και όλα βάση του project ID2020 βάση ΟΗΕ και agenta21 30 και με αιτία και αφορμή τον Covid19

Tα συμπεράσματα δικά σου….

 

https://himitsustudy.com/2020/04/24/quantum-dot-tattoos-cryptocurrency-and-immunity-passports/

https://www.ledgerinsights.com/icc-mastercard-ibm-join-id2020-good-health-pass-vaccine-credentials/

https://drive.google.com/file/d/1oigSnN9IDa-03uPBwgI7z-woBiiwun4s/view

https://www.ledgerinsights.com/sovereign-identity-covid-19-immunity-passports-credentials/

 

Loading...
Σχετικά με hidden character
Τaking a "red pill" that reveals an unpleasant truth, and taking a "blue pill" to remain in blissful.

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. COoperation Vaccination IDentification

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*