ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

· Κατοχικά Νέα

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Ο εκπρόσωπος του Κολοράντο GOP Ken Buck δεν θέλει τα νέα εμβόλια κορωναϊού στο σώμα του, αλλά επαίνεσε το πειραματικό εμβόλιο mRNA που πρόσφατα χορήγησε έγκριση έκτακτης ανάγκης από το FDA. Στο Twitter, ο Buck είπε ότι τα εμβόλια ήταν «ένα απίστευτο επίτευγμα που πρέπει να χαιρετιστεί». Ενθαρρύνει τους «πρώτους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες της υγείας και τους ευάλωτους πληθυσμούς να λαμβάνουν το εμβόλιο» επειδή θα «σώσουν ζωές». Εξήρε επίσης τον ιδιωτικό τομέα για την ανάπτυξη ενός σωσίβιου εμβολίου κατά του Covid-19, αλλά ξέχασε να αναφέρει ότι η κυβέρνηση έπρεπε να πάρει δισεκατομμύρια δολάρια από τους φορολογούμενους για να αναγκάσει αυτό το πείραμα.

Βίντεο:

«Είναι η απόφασή μου. Είμαι Αμερικανός και έχω την ελευθερία να επιλέξω αν θα πάρω ένα εμβόλιο ή όχι και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα πάρω το εμβόλιο », δήλωσε ο Buck. «Νομίζω ότι είναι ένα από αυτά τα ζητήματα που οι Αμερικανοί πρέπει να πάρουν αυτήν την απόφαση για τον εαυτό τους και ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο όπου είτε οι εταιρείες είτε η κυβέρνηση καθιστούν αυτό το εμβόλιο υποχρεωτικό. Πιστεύω ότι αυτό θα ήταν ένα φοβερό λάθος σε αυτήν τη χώρα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περίπου 3.150 λήπτες εμβολίων (2,79%) χρειάζονται ιατρική περίθαλψη μετά την πρώτη δόση πειραματικού εμβολιασμού Την πρώτη εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του εμβολίου Pfizer, το FDA κατέγραψε 3.150 συμβάντα με επιπτώσεις στην υγεία που παρενέβησαν στις καθημερινές δραστηριότητες των ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπόρεσαν να κάνουν κανονικές καθημερινές δραστηριότητες, δεν μπορούσαν να εργαστούν και χρειάζονταν ιατρική φροντίδα ή φροντίδα. Από τους 112.807 παραλήπτες εμβολίων, ένα εκπληκτικό 2,79 τοις εκατό έπεσε θύμα των παραβιάσεων του εμβολίου που σημειώθηκαν τις πρώτες τέσσερις ημέρες μετά το πείραμα.

thehill.com

GOP REP KEN BUCK PRAISES CORONAVIRUS VACCINE FOR “SAVING LIVES” BUT SAID HE WON’T GET IT, CITING ITS HEALTH RISKS
ΤΑ ΜΑΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΟΧΙ, Ε; ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, ΑΝΩ ΤΩΝ 18 !!!! ΣΤΗΝ ‘ΖΟΥΛΑ’, ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΥΧΤΑ, ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ!!!……….

Αθήνα: Οι πάσης φύσεως λάθρο κυκλοφορούν χωρίς μήνυμα στο 13033 και με ανοιχτά τα μαγαζιά τους στο κέντρο.

Έχουν βάλει στην χώρα εκατοντάδες χιλιάδες χωρίς χαρτιά, και ζητούν από εμάς χαρτί κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

(ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ, ΑΛΛΑ «ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ» ΦΑΙΝΕΤΑΙ….)
Το 27% των κατοίκων της Αθήνας είναι πλέον «νόμιμοι» ή παράνομοι μετανάστες!

Aντιπροχθές το βράδυ 21/12/20, στά μ ο υ λ ω χ τ ά, ψήφισαν τροπολογία ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ εμβολιασμού όλων των Ελλήνων άνω των 18 και καταχώρηση σε μητρώο.

Μεταξύ άλλων όσοι δεν έχουν βεβαίωση εμβολιασμού, δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα ως πολίτες.

Γαλλία: Έξω από τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς όσοι αρνούνται το εμβόλιο!

Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/947402_thyella-antidraseon-apo-tin-antipoliteysi-stin-gallia-gia

[Μικρό απόσπασμα μεγαλυτέρας αναρτήσεως από τό ιστολόγιο : http://ixnos.blogspot.com/2020/12/blog-post_89.html]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κίεβο Ουκρανία - εικόνα αρχείου από την περιοχή του Κιέβου. Φωτογραφία: Levi Kyiv / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Μακελειό έξω από το Κίεβο: 27 νεκροί μετά από ρωσικό χτύπημα και έκρηξη σε αποθήκη

Χρηματιστήριο Φρανκφούρτης – διεθνείς αγορές και επενδυτικός κίνδυνοςBusiness

Οι αγορές μπαίνουν σε «καυτό» Σεπτέμβριο – Επιτόκια, χρέος, Ιράν και AI συγκλίνουν σε ένα επικίνδυνο σημείο

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξη ΤύπουΔΙΕΘΝΗ

Μυστικές επαφές στη Μόσχα: Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν τον Ζελένσκι – Στο τραπέζι πιθανή ρωσική κίνηση κατά χώρας του ΝΑΤΟ

3 απαντήσεις στο “ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ COVID-19 ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ”

  1. ..με σαφηνεια δειχνουν οι επικυριαρχοι ποσο μας υπολογοζουν σαν ανθρωπους..οτα πειραματιζονται στον οργανισμο μας…
    αυτο συμβαινει ουσιασστικα με το εμβολιο του ψευτοθανατηφορου
    ..οσον αφορα τους νομους που αναφερεται το αρθρο περι υποχρεοτηκοτητας του εμβολιασμου..ας μην ειμαστε υπερβολικοι
    …στο τελος κανεις ανεμβολιαστος δεν θα χασει κανενα δικαιωμα .υπαρχουν και διεθνεις συνθηκες αν δεν αρκει η ελληνικη νομοθεσια να υπερασπιστουν το αναφεραιτο δικαιωμα του καθενος στην ελευθερια αρνησης

  2. Σκεφτειτε οτι ο μπουρδοιος με τα ψεμματα και τα φουσκωματα εχει ο.2% και το εμβολιο σχεδον 3%?
    Αν λοιπον σημερα εχουνμε 600 διασωληνωμενους δηλαδη ανθρωπου που δν εχουν κατι αλλα δολοφονουντε για να δειξουμε νουμερα τοτε με το εμβολιο θα εχουμε χιλιαδες αχρηστους ανθρωπους.
    Που θα νοσηλευτουν αυτοι?
    Επειδη αποκλειεται να βρουνε θεση να νοσηλευτουν ποσοι θα πεθανουν σαν το σκυλι στο αμπελι?
    Αν μεινουνε ζωντανοι και αχρηστοι ποιος θα τους πληρωνοι αφου υπογραφουν οτι ειναι υπευθυνοι αυτοι?

  3. ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΗ Ο κουλης ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΘΟ ΧΩΣΤΕ ΤΟΥ 10 ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά