ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Κλίμα εμφυλίου στην Τoυρκία – Επίθεση ισλαμιστών & Γκρίζων Λύκων κατά Κιλιντσάρογλου – Του έριξαν μπουνιές & κλωτσιές

· Κατοχικά Νέα

Aπίστευτες σκηνές στην Τουρκία. Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Κιλιντσάρογλου, δέχηκε επίθεση από οπαδούς του AKP και των Γκρίζων Λύκων πριν λίγα λεπτά.

Ο αρχηγός του CHP, βρέθηκε σε κηδεία τούρκου στρατιώτη και την στιγμή που έγινε αντιληπτός από τους πολίτες, δέχθηκε γροθιές και τον πήραν στο κυνήγι.

Όλα αυτά δείχνουν πως η Τουρκία μπαίνει σε έναν κυκεώνα εξελίξεων, καθώς το χάσμα Ισλαμιστών-Γκρίζων Λύκων με τους Κεμαλιστές μεγαλώνει και πλέον παίρνει διαστάσεις εμφύλιας σύρραξης.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

https://twitter.com/abdbozkurt/status/1119939385586327552

Σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από τα τουρκικά ΜΜΕ η αστυνομία μετέφερε τον Κιλιτσντάρογλου σε ένα σπίτι για ασφάλεια, ωστόσο το πλήθος τους ακολούθησε και απέκλεισε το σπίτι, στο οποίο οι συγκεντρωμένοι πέταξαν πέτρες και συνέχισαν να διαμαρτύρονται, με δυνάμεις της αστυνομίας και της στρατοχωροφυλακής να επιχειρούν για την προστασία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είχε κατηγορήσει τόσο τον Κιλιτσντάρογλου όσο και άλλα στελέχη της αντιπολίτευσης για στήριξη του ΡΚΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Και ενώ η οργή του Ερντογάν, αναζητά τρόπους να ξεσπάσει σε όσους του στέρησαν τη νίκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο Εκρέμ Ιμάμογλου, ο νέος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, επίσης από το κόμμα της αντιπολίτευσης, που έχει δεχτεί τα πυρά του κυβερνώντος ΑΚΡ, αλλά και του Τούρκου προέδρου, με αιτήματα ακόμα και επανάληψης της ψηφοφορίας γιόρτασε τη νίκη του στο Μάλτεπε, παρουσία δεκάδων χιλιάδων οπαδών του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

pentapostagma.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Μπενιαμίν Νετανιάχου – εκλογές και πολιτική κρίση στο ΙσραήλΔΙΕΘΝΗ

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών με απώλειες – Το Likud παλεύει να κρατήσει τη βάση του

Διυλιστήριο πετρελαίου και παγκόσμια ενεργειακή κρίσηΔΙΕΘΝΗ

Πετρέλαιο: Τέταρτη ημέρα πτώσης στο Brent – Οι αγορές ποντάρουν σε άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ

Νότια Κορέα – οικονομία και επιτόκια της Τράπεζας της ΚορέαςΔΙΕΘΝΗ

Νότια Κορέα: Δεύτερη συνεχόμενη αύξηση επιτοκίων στο 3% – Φόβοι για πληθωρισμό και χρηματοπιστωτική πίεση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά