Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:34 - 27/07/2022

Κλάους Σβαμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ: “Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου”. Η συνθήκη για την πανδημία

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απειλεί το WEF τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μπολσονάρου να υπογράψει τη “Συνθήκη Πανδημίας” του ΠΟΥ;

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), Νταβός, 24 Μαΐου 2022: Ο Klaus Schwab δηλώνει σε μια αίθουσα γεμάτη πολιτικά και εταιρικά στελέχη και ακαδημαϊκούς του WEF:

“Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλά, το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα εδώ σε αυτό το δωμάτιο. Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση του κόσμου”.

Η δήλωση αυτή απευθυνόταν ξεκάθαρα στους πιστούς παγκοσμιοποιητές, ενώ παράλληλα έστελνε μια σαφή προειδοποίηση στους μη παγκοσμιοποιητές, ανεξάρτητα από την παγκοσμιοποιητική αφοσίωση που επέδειξαν στο παρελθόν.

Κάποιοι μπορεί να έχουν “παρεκκλίνει” ταυτιζόμενοι τελικά με την εθνική τους κυριαρχία, αντί με μια παγκόσμια δικτατορία. Η πρόσφατη δολοφονία του Σίνζο Άμπε μπορεί να ήταν μια τέτοια περίπτωση. – Και μια προειδοποίηση για τους άλλους; Δείτε αυτό.

Είναι ο πρόεδρος της Βραζιλίας Jair Bolsonaro στο στόχαστρο των παγκοσμιοποιητών;

Η ανακοίνωση του WEF, “Έχουμε τα μέσα να επιβάλουμε την κατάσταση του κόσμου”, έγινε κατά τη διάρκεια μιας από τις “κλειστές” συνεδρίες, από τις οποίες αυτή τη φορά δεν υπήρχαν πολλές. Από τους Μεγάλους Ηγέτες, αυτούς που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών, πολλοί απουσίαζαν. Ο πρόεδρος Πούτιν, ουσιαστικά λόγω “απουσίας πρόσκλησης”, ο πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, λόγω του κινεζικού κοβιδίου-κλειδώματος, και ο Τζο Μπάιντεν, λοιπόν, ποιος ξέρει; Ίσως επειδή ήταν πολύ απασχολημένος με τη φροντίδα της Ταϊβάν.

Αυτό το συνέδριο του WEF του Μαΐου 2022, ήταν σαφές από την αρχή, δεν ήταν το συνηθισμένο παγκοσμιοποιητικό WEF, όπου οι παγκοσμιοποιητές συζητούν ημι-μυστικά τα επόμενα βήματά τους για να φέρουν τον κόσμο κάτω από μια στέγη, τη δική τους στέγη, την παγκοσμιοποιητική στέγη.

Ήταν ο Χένρι Κίσινγκερ, που πρότεινε στον Ουκρανό Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κάνει παραχωρήσεις για να επιτευχθεί ειρήνη. Παρόμοια σύσταση έκανε και ο Γενς Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ.

Άλλοι αποστασιοποιούνται σταδιακά από τη μονομερή και αδιαμφισβήτητη υποστήριξη της Ουκρανίας, της παράδοσης εξελιγμένων όπλων σε μια χώρα που δεν διαθέτει το στρατιωτικό προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί για να τα χρησιμοποιήσει, και όπου έχει καταστεί απολύτως σαφές ότι ένα μεγάλο μέρος των όπλων που προμηθεύεται η Δύση καταλήγει στη μαύρη αγορά.

Τα τελευταία δύο χρόνια, η αντίθεση στην Παγκοσμιοποίηση έχει αυξηθεί πάρα πολύ σε χώρες και κυβερνήσεις που συμμετείχαν στην Ατζέντα των Παγκοσμιοποιητών. Πιθανώς χάρη στον covid. Το Covid Lockstep, που βάζει και τις 193 χώρες μέλη του ΟΗΕ (194 μέλη του ΠΟΥ) στο ίδιο τυραννικό, καταστροφικό για όλους, τρένο του lockstep, μπορεί να βοήθησε τις κυβερνήσεις που εξακολουθούν να νοιάζονται για τους λαούς τους, ειδικά αυτές του Παγκόσμιου Νότου, να ξυπνήσουν.

Βλέπουν την επελαύνουσα φτώχεια ως συνέπεια των παγκόσμιων εντολών των βομβίνων και προβλέπουν την επικείμενη υποδούλωση στο χρέος από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα, προκειμένου να θρέψουν το λαό τους και να κρατήσουν την οικονομία τους ζωντανή. Ακόμα και με δάνεια από τα θεσμικά όργανα του Bretton Woods, η ανάκαμψη από την οικονομική κατάρρευση της κοβιδικής οικονομίας αποτελεί πρόκληση για τις περισσότερες χώρες του Παγκόσμιου Νότου.

Εξ ου και η ολοένα αυξανόμενη απόρριψη της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας, εξ ου και η ολοένα και πιο τρομακτική καταστολή των μη συμμορφούμενων από το WEF. Αρκετοί Αφρικανοί ηγέτες, οι οποίοι αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τις εντολές της ΚΟΒΙΔ, πέθαναν κάτω από αμφίβολες συνθήκες. Επίσης, ο πρόεδρος Jovenel Moïse της Αϊτής δολοφονήθηκε τον Ιούλιο του 2021. Αρνήθηκε την εντολή εμβολιασμού για τη χώρα του.

Ταυτόχρονα, με καταπιεστικά μέτρα για τους μη συμμορφούμενους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάιντεν ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021 τα πιο κραυγαλέα βήματα προς την κατάργηση της δημοκρατίας και της κυριαρχίας των εθνών. Έδωσε εντολή στον ΠΟΥ να περάσει τη λεγόμενη “Συνθήκη Πανδημίας”, η οποία θα έδινε στον ΠΟΥ καθολική εξουσία λήψης αποφάσεων για την υγεία, παρακάμπτοντας τους υγειονομικούς κανονισμούς και την υγειονομική κυριαρχία των μεμονωμένων εθνών. Περίπου στα μέσα Μαΐου του 2022, μια πρώτη ψηφοφορία από την Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας απέρριψε την τυραννική συνθήκη. Έκτοτε, συνεχίζονται οι συζητήσεις και ο εξαναγκασμός των χωρών μελών να εγκρίνουν τη “Συνθήκη για την Πανδημία”.

Ο πρόεδρος Μπολσονάρου άργησε να υιοθετήσει την ατζέντα της vaxx το 2021. Κατά συνέπεια, η Βραζιλία προφανώς υπέστη ξαφνικά μια έξαρση των θανάτων από κολοβακτηρίδια πολύ υψηλότερη από οποιαδήποτε άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Τουλάχιστον αυτό ξεκαθάρισαν περιττά τα μέσα ενημέρωσης, για να αντιληφθούν όλοι ότι η ανυπακοή μπορεί να έχει βαρύ τίμημα.

Στις 23 Μαΐου 2022, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους σχετικά με τη συνθήκη του ΠΟΥ για την πανδημία, ο Μπολσονάρου δήλωσε χωρίς περιστροφές:

“Η εθνική κυριαρχία δεν είναι κάτι που πρέπει να παραδοθεί στον ΠΟΥ, μόνο και μόνο για να ενταχθεί σε ένα κλαμπ φαινομενικά προηγμένων εθνών”.

Στις 24 Μαΐου 2022, ο Klaus Schwab απάντησε στο συνέδριο του WEF στο Νταβός,

“Ας ξεκαθαρίσουμε ότι το μέλλον δεν συμβαίνει απλά, το μέλλον χτίζεται από εμάς, μια ισχυρή κοινότητα εδώ σε αυτή την αίθουσα. Έχουμε τα μέσα να επιβάλουμε την κατάσταση του κόσμου”.

Δείτε αυτό.

Οι γενικές εκλογές στη Βραζιλία έχουν προγραμματιστεί για τις 2 Οκτωβρίου 2022 για την εκλογή του Προέδρου, του Αντιπροέδρου και του Εθνικού Κογκρέσου. Ο Μπολσονάρου δεν είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος. Ο πρώην πρόεδρος Luiz Inácio Lula da Silva (2003-2011), γνωστός ως Lula, προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 45% έναντι 31% του Bolsonaro (δημοσκόπηση 10 Ιουλίου 2022, Wikipedia). Αυτό μπορεί να είναι η σωτηρία του Μπολσονάρου.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, ο Λούλα, ένας αριστερός, είχε ήδη πουλήσει τη χώρα του στους παγκοσμιοποιητές τραπεζίτες της Νέας Υόρκης. Αν δεσμευτεί να ακολουθήσει στο έπακρο την ατζέντα των παγκοσμιοποιητών, είναι τόσο καλός όσο και να εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος της Βραζιλίας.

globalresearch.caΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Δεν ξερω,αυτοι για να κυκλοφοραν στον δρομο,ή φυλασονται υπρβολικα,ή ειναι ακινδυνα γραφικοι.Το οτι μας αλλαξε τον αδοξαστο αυτο το καθαρμα,ο δικος μας,μην νομιζετε,και χωρις τον Σβαμπ το ιδιο καθαρμα θα ηταν.Η,οπως ελεγε ο Ψαλτης”πολυ κωλοπαιδο ο Κυριακος”

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*