in

Κινδυνεύει με κατάρρευση η Παναγία των Παρισίων; – Τι δήλωσε ο Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο Γάλλος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λοράν Νουνές δήλωσε σήμερα ότι η αιτία της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Παναγία των Παρισίων δεν είναι γνωστή ακόμη, με τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για το πώς ξέσπασε.

«Η πυρκαγιά είναι υπό έλεγχο, όμως δεν έχει σβήσει εντελώς», επεσήμανε ο Νουνές στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου έξω από τον εμβληματικό καθεδρικό ναό στο Παρίσι, ενώ πρόσθεσε ότι το ερώτημα πλέον είναι να μάθουμε «πώς θα συμπεριφερθεί το κτίριο».

«Ο κίνδυνος της πυρκαγιάς έχει αποσοβηθεί, το ζήτημα είναι δομικό: να δούμε πώς θα αντισταθεί το κτίριο στην πολύ μεγάλη πυρκαγιά της νύκτας», επεσήμανε ο Γάλλος αξιωματούχος.

«Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί μια συνάντηση με ειδικούς, με αρχιτέκτονες κτιρίων στη Γαλλία για να προσπαθήσουμε να καθορίσουμε αν η δομή είναι σταθερή και αν οι πυροσβέστες μπορούν να εισέλθουν στο εσωτερικό για να συνεχίσουν το έργο τους», κατέληξε ο Νουνές.

«Μια τόσο μεγάλη φωτιά έχει επιπτώσεις στις δομές, πρέπει να διασφαλίσουμε ότι εξακολουθούν να είναι σταθερές ώστε να επιτρέψουμε στους άνδρες μας να ξαναμπούν στο εσωτερικό. Το έκαναν στη διάρκεια αυτής της νύκτας με πολλή γενναιότητα στα κωδωνοστάσια για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά από το εσωτερικό και να αποτρέψουν την κατάρρευσή τους», εξήγησε ο ίδιος.

«Χωρίς την επέμβασή τους (των πυροσβεστών), η οποία έγινε με κίνδυνο τη ζωή τους, είναι βέβαιο ότι θα είχαν καταρρεύσει», τόνισε ο Νουνές.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

enikos.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Πολύ τραγικό γεγονός η φωτιά στη Παναγιά των Παρισίων. Εγώ πέρα από τα αποκρυφιστικά των Ιλλουμινάτι, που δεν ξέρω αν το προείπαν ή το πρόβλεψαν, επειδή όταν γίνεται μια καταστροφή μας λένε ότι μέσα από διάφορες ταινίες ή καλλιτεχνικά έργα, την είχαν προβλέψει, φοβάμαι, μήπως όλο αυτό έγινε για ένα λόγο. Και ο λόγος είναι να υπάρχουν καταστροφές διαφόρων ναών, επειδή πυρκαγιές σε ναούς έχουν ξεσπάσει πολύ πρόσφατα και στο ίδιο το Παρίσι, αλλά και στην Αίγυπτο, όπου έχουν υπάρξει και επιθέσεις και μάλιστα κάποια χρονιά, Κυριακή των Βαΐων, έγινε μεγάλη επίθεση με όπλα από τζιχαντιστές σε εκκλησία κοπτών στο Κάϊρο. Όλα αυτά λοιπόν μας προδιαθέτουν ότι κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί πχ και στο τέμενος του Ομάρ, στη θέση του οποίου, πρόκειται να ανεγερθεί ο Γ΄ Ναός, δηλαδή μέσα από ένα σεισμό, μια πυρκαγιά ή μια πλημμύρα να καταστραφεί το Τέμενος του Ομάρ και να γίνει ο Γ΄ Ναός στην Ιερουσαλήμ, προκειμένου να έλθει αυτός που περιμένουν οι Εβραίοι, δηλαδή ο Μεσσίας κατ’ αυτούς και κάτι άλλο βέβαια για εμάς. Ο ίδιος ο Τραμπ, κατά την εκλογή του έδωσε υπόσχεση στο εβραϊκό λόμπι που τον στήριξε για να βγει ότι θα κατασκευάσει τον Γ΄ Ναό και θα αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ. Το δεύτερο έγινε, τώρα είναι η σειρά του πρώτου. Και όλα αυτά μπορεί να έχουν σχέση με αυτό το γεγονός. Να συνδέονται άμεσα ή έμμεσα. Εμείς απέναντι σε όλα αυτά νομίζω ότι πρέπει να αντιδράσουμε με ένα καταλυτικό τρόπο, νηστεία, προσευχή, μετάνοια (καθαρή εξομολόγηση σε καλό πνευματικό), συμμετοχή στη μυστηριακή ζωή της εκκλησίας, οπότε δεν πρέπει να φοβόμαστε. Δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε, διότι ο Ιησούς Χριστός μας διαβεβαίωσε ότι θα είναι μαζί μας έως της συντελείας του αιώνος και πράγματι είναι αφού κοινωνούμε μέσα από τα Άχραντα και Φρικτά Μυστήρια το Άγιο Σώμα του και το Τίμιο Αίμα Του. Ο ίδιος έχει πει “ο τρώγων μου τη σάρκα και πίνων μου το αίμα, εν εμοί μένει καγώ εν αυτώ”. Μέγα όντως το της Ευσεβείας Μυστήριο που είναι ο αντίποδας του Μυστηρίου της Ανομίας που βλέπουμε να εξελίσσεται με διάφορους τρόπους μπροστά μας σήμερα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Συνειρμοί από την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

Πέθανε ο άλλοτε ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου Νίκος Μπριόλας