Κίνδυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Γερμανία δημιουργεί Ευρωστρατό με πυρήνα τις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις , όπως πριν το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω όσοι ασχολείστε με τα γεωπολιτικά και όσοι αγαπάτε την Ελλάδα και την ΕΕ .

Η 4η Ταξιαρχία Ταχείας Ανάπτυξης του Στρατού της Τσεχίας « ενσωματώθηκε » στην 10η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Γερμανικού Στρατού, ενώ η 43η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Ολλανδικού Στρατού έχει ήδη από τον Μάρτιο του 2016 «ενσωματωθεί » στην 1η Τεθωρακισμένη Μεραρχία του Γερμανικού Στρατού.

Επιπλέον η 11η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Ολλανδικού Στρατού και η 81η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του Ρουμανικού Στρατού, έχουν ήδη «ενωθεί » με την Μεραρχία Ταχείας Αντιδράσεως (Division Schnelle Kräfte) του Γερμανικού Στρατού.

Την 1η φάση δημιουργίας Γερμανικού Ευρωστρατού , ολοκληρώνει η ύπαρξη της Γαλλο-Γερμανικής Ταξιαρχίας από το 1989 στην γερμανική πόλη Müllheim και η απόφαση πρόσφατα της Δανίας να διαθέσει μια μεραρχία στις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις … και έπεται συνέχεια

Τι σημαίνουν όλα αυτά τα , λίγο – πολύ γνωστά ;

Η Ευρωπαϊκή Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΕΠΑΑ) μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο προσφυγικό, στην τρομοκρατία άλλα και στο Brexit , θα γίνει καθαρά Γερμανική υπόθεση

Η Αμερική που έως τώρα εγγυόταν ( με ανταλλάγματα ) την ασφάλεια της Ευρώπης , ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ .

Θα παραγκωνιστεί ο ρόλος του NATO και θα στραφεί – το απομεινάρη του – κατά της Ρωσίας . Ενδεχόμενο που θέλει διακαώς και επιδιώκει η Τουρκία .

Με άλλα λόγια . Θα δημιουργηθεί ένας παγκόσμιος γεωπολιτικός συνασπισμός που θα αντιδράσει στην δημιουργία του Γερμανικού Ευρωστρατού .

Τα συμφέροντα αυτά του Παγκόσμιου γεωπολιτικού συνασπισμού θα επιτεθούν στην Γερμανική Τράπεζα Deutsche Bank που έγινε ο μεγάλος ασθενής της γερμανικής οικονομίας … πιθανότατα μέσω Κίνας ,ενώ η Ρωσία ( από την οποία εξαρτάται ενεργειακά η Γερμανία στο 25% ) θα την πιέσει και αυτή.

Η Γερμανία θα γίνει η αχίλλειος πτέρνα της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και σε αυτό θα βοηθήσει και η πρόσφατη ιστορία της και οι πληγές που άφησε στην Γηραιά ήπειρος.

Όλοι θα ¨πέσουν ¨ πάνω της !!

Τότε η Γερμανία θα απειλήσει της ΕΕ ¨λέγοντας ¨, « εάν πέσω θα διαλύσει η ΕΕ »

Ναι στον Ευρωστρατό λοιπόν , αλλά με μια ισόρροπη στρατηγική και σε συνδυασμό με μια Ευρωπαϊκή Εξωτερική πολιτική , που έως τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ η ΕΕ .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ( Division of geopolitics and defense )

οmada.h.policing@gmail.com

8 thoughts on “Κίνδυνος για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Γερμανία δημιουργεί Ευρωστρατό με πυρήνα τις Γερμανικές ένοπλες δυνάμεις , όπως πριν το 2ο παγκόσμιο πόλεμο.

 1. ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

  Καννενας κινδυνος. Απεναντίας θα ειναι η βασική αιτία-πρόσχημα που οι αμερικανοί θα διαλύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση.
  0  0
  • ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ says:

   Εννοώ κανένας κίνδυνος για την Ελλάδα. Ο κίνδυνος είναι για τούς δυνάστες μας γερμανούς, τους χρήσιμους ηλίθιους της μασονιας, που για αλλη μια φορά αφου εκτέλεσαν το ρόλο τους θα θυσιαστούν. Για εμάς που μας εχουν ήδη τεχνικά και προσωρινά διαλύσει μόνο χαρμόσυνο νεο είναι αυτό οποιοδήποτε κι ειναι το περεταίρω κόστος. Και όχι δεν αγαπάμε την Ευρωπαϊκή Ένωση αρθρογράφε. Σε καθε περίπτωση τίποτα δε εχει συμβεί τυχαία. Ολα είναι σχεδιασμένα απο τους σιωνιστε. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σχεδιασμένο να διαλυθεί προκειμένου να φέρει οικονομικό χάος που θα οδηγήσει στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Είπαμε… μια κυβερνηση…ένα ψηφιακό νόμισμα….πανθρησκεία … τσιπαρισμα όλων….. Ιδου η μεγαλη ιστορική ευκαιρία του Ελληνισμού να δείξει για αλλη μια φορά το φώς…. Όλοι οι αληθινοί Έλληνες σε πλήρη ανυπακοή κατά πάντων…. γουστάρω!
   0   0
   • Νικητας says:

    Ετσι ειναι !!!..Για να ειμαι εντελως ειλικρινης ομως , εεεε, θελω να πεσουν και μερικες κλωτσουλες στις Γερμανικες φουσκωκοιλιες…..τους εχω αχτι πολυ με αυτα που μας κανουν !!!———οσο για την ‘ανυπακοη’ μας , φιλε Πανανδρε , θα προτοιμουσα να αλλαζαμε ΟΛΟΙ μας χαρακτηρισμο !!! ΥΠΑΚΟΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ..ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ !!! Επομενως….ασε να λενε τον χαρακτηρισμο ‘ανυπακουοι Ελληνες’…αυτοι που θελουν να τους υπακουμε !!!!………ΜΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ .ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΑΣ !!! και αν το ξεχασαμε αυτο…ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΖΩΗ ΜΑΣ !!
    0    0
 2. ΙΜΙ ΙΚΟΥΝΟΜΙΚΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΙ says:

  Θαπαου γινο μισθοφορο γκιρμανικο στρατοσ,γκαμισο ολι ιροπα,ανατιναξα τουμπαρισα ολα τακανο κουλουχανιου,ιχουμι διγκιοματα λεμι….
  0  0
 3. ΧΜΜΜΜΜ says:

  Κυριοι, η Γερμανια απο το 45 και μετα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ…. οτι και αν συμβει θα συμβει γιατι ετσι προβλεπει το σχεδιο. Τ[ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ειναι ο αφανισμος του Ελληνισμου……… καλο βραδυ
  0  0
 4. ΚΡΑΤΑΟΥ ΚΡΑΝΙΑ says:

  Αρά δεν κάνς ούτι για σκατατζής,θελτς να γιένς κι μιστουφόρους?Αρά χαμένου σκλί κρανιά στου φτι π’ θέλτς!
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.