Η Κίνα ξοδεύει 168 εκατομμύρια για να… ελέγχει τον καιρό!

Η Κίνα ξοδεύει 168 εκατομμύρια για να… ελέγχει τον καιρό!

Την αιώνια ανάγκη του ανθρώπου να μπορεί να ελέγχει τις καιρικές συνθήκες φαίνεται πως έβαλαν στόχο οι Κινέζοι.

Επιθυμία τους είναι μέσω του «ελέγχου του καιρού» να αυξήσουν τις καλλιέργειες για να καλύψουν τις αυξανόμενες ανάγκες σε φαγητό αλλά και σε εξαγωγές και παράλληλα να μειώσουν δραστικά τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επειδή το εγχείρημα είναι από υπερβολικά δύσκολο, έως σχεδόν αδύνατο, σκοπεύουν μάλιστα να ξοδέψουν για αυτόν το σκοπό πάνω από 168 εκατομμύρια προκειμένου να φτιάξουν και να διατηρήσουν την τεχνολογία που θα τους το επιτρέψει.

Το σχέδιο φαντάζει απλό και «δομημένο».

Η κυβέρνηση της Κίνας λοιπόν έχει ως στόχο να «δημιουργήσει» βροχή μέσω μια τεχνολογίας που ονομάζεται «σπορά των νεφών». Κοινώς, βομβαρδίζουν τα σύννεφα για να βρέξει.


Θεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειεςΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ψεκάζουν τα σύννεφα λοιπόν με ξηρό πάγο και ιωδιούχο άργυρο. Αυτή η τεχνική βοηθάει στο να βρέχει ή να χιονίζει!

Μάλιστα όλο αυτό φαίνεται να λειτουργεί καλά, καθώς στην Κίνα κάθε χρόνο πέφτουν περίπου 55 δισεκατομμύρια τόνοι «τεχνητής βροχής» το χρόνο και η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι σκοπός της είναι, η ποσότητα τα επόμενα χρόνια να πενταπλασιαστεί!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν επιστήμονες που είναι δύσπιστοι στο κατά πόσο αυτή η τεχνολογία της «τεχνητής βροχής λειτουργεί ή καλύτερα, κατά πόσο η «τεχνητή βροχή» μπορεί να δουλέψει σε μεγάλη κλίμακα και σε τεράστιες εκτάσεις όπως η έρημος Σαχάρα για παράδειγμα.

Έχουμε χρόνια μπροστά μας να το διαπιστώσουμε…

gazzetta.gr

Loading...

One thought on “Η Κίνα ξοδεύει 168 εκατομμύρια για να… ελέγχει τον καιρό!

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΔΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΒΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *