«Κιμ πάτα το κουμπί»: Στο Ντουμπάι ζητούν από τις συνοδούς συνεύρεση στο μπαλκόνι με θέα τους βομβαρδισμούς!

0
440

Οι συνοδοί στο Ντουμπάι έχουν πλέον εξαιρετική ζήτηση και βγάζουν πολλά χρήματα λόγω του πολέμου.

Μάλιστα οι πελάτες ζητούν σεξ στο μπαλκόνι με θέα τους βομβαρδισμούς!

Η ζήτηση για συνοδούς στο Ντουμπάι έχει πενταπλασιαστεί — οι τιμές μπορούν να φτάσουν τα 10.000 δολάρια ή και περισσότερο ανά διανυκτέρευση.

Η ακραία άνθηση της πορνείας στο Ντουμπάι οφείλεται στους συνεχείς βομβαρδισμούς και τις σειρήνες αεροπορικών επιδρομών, λένε τοπικοί παράγοντες.

Τώρα, οι τουρίστες αναζητούν συγκινήσεις και προτιμούν να κάνουν σεξ ακριβώς κατά τη διάρκεια των σειρήνων και των πυραυλικών επιθέσεων.

Υπάρχουν τόσες «πολλές» παραγγελίες που οι συνοδοί δεν ξεκουράζονται σχεδόν καθόλου. «Αυτό το είδος σεξ μοιάζει με το τελευταίο της ζωής σου και οι εντυπώσεις είναι αξέχαστες», εξήγησε μία από τις κοπέλες.

Το τακτικό κανονικό σεξ δεν είναι πλέον αρκετό. Οι πελάτες πλέον λαχταρούν αδρεναλίνη και συγκινήσεις.

Κάτι τέτοια συμβαίνουν και αναρωτιέται κάποιος, μήπως τελικά, η Ανθρωπότητα το χρειάζεται το… πυρηνικό της και έρχεται η γνωστή φράση στο μυαλό: «Κιμ πάτα το κουμπί».

Πηγή: www.pronews.gr

ezoic
Προηγούμενο άρθροΤο Ιράν εκτόξευσε για πρώτη φορά υπερ-υπερηχητικό πύραυλο Khorramshahr-4 με πολεμική κεφαλή 1 τόνου κατά του Ισραήλ
Επόμενο άρθροΠαγκόσμιος τρόμος στο Ορμούζ: Βίντεο με ιρανικό USV κατά δεξαμενόπλοιου των ΗΠΑ ενώ 3000 πλοία βρίσκονται στην περιοχή
Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ