Κείμενο του Ερμή του Τρισμέγιστου, που οι Σκοταδιστές Ήθελαν να Χαθεί!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα ερμητικού κειμένου. Ενός κειμένου δηλαδή που αποδίδεται στον Ερμή τον Τρισμέγιστο που έζησε περίπου το 25.000 π.Χ.

Τα ερμητικά κείμενα, αγαπήθηκαν πολύ από τους πρώτους Χριστιανούς, αφού δεν διέφεραν ουσιαστικά απ’ όσα ο Χριστός μας αποκάλυψε.

Όταν η Χριστιανική πίστη νοθεύτηκε και από τρόπος ζωής έγινε εβραϊκού τύπου θρησκεία, μεταξύ των άλλων και τα κείμενα αυτά πολεμήθηκαν μετά διαβολικής μανίας. Γιατί;

Διότι αποκάλυπταν αυτό, που οι υπηρέτες του σκότους θέλανε και θέλουν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, το ότι ο κόσμος αυτός είναι ψεύτικος, εικονικός, ανήκει στο Γιαχβέ Σατανά και εμείς πρέπει να βγούμε απ’ αυτή τη φυλακή και να επιστρέψουμε στον πραγματικό κόσμο. Διαβάστε τι είχε πει ο Ερμής ο Τρισμέγιστος, τον οποίο το Αιγυπτιακό ιερατείο τον σκότωσε γιατί ήταν επικίνδυνος με όσα έλεγε.

«ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΤ» (Κώδικας 25,27-25)

Ο Πατέρας θέλησε να κάνει τους αγωνιζόμενους να πλησιάσουν και ν΄αφήσουν πίσω τους ο,τι άνηκε στον κόσμο που είχε δημιουργηθεί και να περιφρονήσουν αυτά τα πράγματα με ακατανόητη υψηλή γνώση, και να προστρέξουν προς Εκείνον τον Υπάρχοντα. Θέλουμε να είμαστε νικηφόροι έναντι της άγνοιας εκείνων που αγωνίζονται εναντίον μας, έναντι των αντιπάλων που διαφωνούν, με τη γνώση μας, διότι ήδη έχουμε γνωρίσει τον ανεξιχνίαστο Εκείνον, απ τον οποίο έχουμε γεννηθεί. Δεν έχουμε τίποτε στον κόσμο αυτό. Αλλιώς η εξουσία του κόσμου που απέκτησε ύπαρξη, θα μας κρατούσε πίσω στους κόσμους των ουρανών (του χάους) όπου ο θάνατος είναι καθολικός περιτριγυρισμένος από άτομα..(λείπει η συνέχεια)

 Σχόλιο: Ο Πατέρας είναι ο Θεός, ο Δημιουργός των Πάντων, και θέλησε να κάνει τους αγωνιζόμενους, τους δοκιμαζόμενους δηλαδή ανθρώπους να απαγκιστρωθούν από αυτόν τον υλικό κόσμο του Γιαχβέ Σατανά και μέσω της γνώσης να γυρίσουν εκεί που ανήκουν, στον αληθινό κόσμο του Θεού. Προσέξτε τι λέει, «Δεν έχουμε τίποτε στον κόσμο αυτό». Αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμη και αν κάποιος έχει τα πάντα στον κόσμο αυτό, δεν έχει στην πραγματικότητα τίποτε, αφού ο κόσμος αυτός πραγματικός δεν είναι, όπως οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί αλλά και ο ίδιος ο Χριστός μας είπε.

 Οι δυνάμεις του κόσμου μας αντιτίθενται. Τώρα έχουμε ντροπιαστεί στους κόσμους, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε γι΄αυτούς όταν μιλούν αρρωστημένα για εμάς. Τους αγνοούμε όταν μας βρίζουν. Τους κοιτάζουμε σιωπηρά όταν μας συμπεριφέρονται αισχρά, κατευθείαν στο πρόσωπό μας.

Αυτοί μιλούν ακατάπαυστα για τα έργα τους, ενώ εμείς τριγυρίζουμε πεινασμένοι και διψασμένοι, κοιτάζοντας τις κατοικίες μας, τις οποίες αντιλαμβανόμαστε σύμφωνα με τον τρόπο ζωής μας και την συνείδηση μας.

 Σχόλιο: Εδώ μιλάει για τον πόλεμο που αναπόφευκτα δέχονται εκείνοι που ακολουθούν το μονοπάτι της Γνώσης, της Αρετής, που οδηγεί στον πραγματικό κόσμο. Όπως είπε και ο Χριστός ότι έκαναν σε εμένα θα το κάνουν και σε εσάς, αν δέχτηκαν εμένα, θα δεχτούν και εσάς.

 Δεν κρεμόμαστε από τα πράγματα που δημιουργήθηκαν, αλλά αποσυρόμαστε απ΄αυτά. Οι καρδιές μας είναι ταγμένες σε αυτό που πράγματι υπάρχει, και παρόλο που είμαστε άρρωστοι, αδύναμοι και πονούμε υπάρχει μεγάλη δύναμη κρυμμένη μέσα μας.

 Σχόλιο: Η μεγάλη δύναμη μέσα μας είναι η δύναμη του Χριστού, όποιος ζητάει παίρνει.

Τέλος του αρχαίου κειμένου, το οποίο βρέθηκε στο Νάγκ Χαμμάντι, διαβάστε γι’αυτά τα κείμενα εδώ.

Το κείμενο που διαβάσατε υπήρχε στην βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όταν την κατέστρεψαν οι μεγάλοι …»άγιοι» αυτοκράτορες και πατριάρχες, μαζί με εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες κείμενα που περιείχαν τις γνώσεις που ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός είχε δώσει, και είχαν καταγραφεί.

Οι …»θεοσεβέστατοι» αυτοί αυτοκράτορες (Θεοδόσιος, Ιουστινιανός κτλ) και οι μεγάλοι «φωτισμένοι» πατριάρχες (Χρυσόστομος, Επιφάνιος κτλ) του Μαύρου Εβραιοχριστιανικού Βυζαντίου, μας» προστάτεψαν «…, από το να διαβάσουμε ένα τέτοιο αιρετικό κείμενο, και αντί αυτών, μας έδωσαν βιβλία με..μεγάλη σοφία, όπως τα παραποιημένα βαβυλωνιακά κείμενα της «Παλαιάς διαθήκης, που μιλούν για τον Γιαχβέ Σατανά.

Τα λόγια των Ελλήνων φιλοσόφων και τα λόγια του Χριστού τα κάψανε και έδωσαν στον κόσμο την θρησκεία που ονομάστηκε Ορθοδοξία, ή Εβραιοχριστιανισμός. Αυτό το σκοταδιστικό έκτρωμα, που δεν είχε καμία σχέση με την Αλήθεια του Χριστού, την οποία οι ίδιοι οι «άγιοι» ιδρυτές της Ορθοδοξίας, πρώτα εξαφάνισαν από παντού καίγοντας τα πάντα, είναι η αιτία που πολλοί μίσησαν και μισούν τον Χριστό. Ακόμη και σήμερα που η Ορθοδοξία έγινε Ελληνορθοδοξία, την Αλήθεια του Χριστού στον κόσμο δεν την λέει, ακολουθώντας πιστά την αποστολή της δημιουργίας της, από τις σκοταδιστικές αρχές των επικυρίαρχων του κόσμου αυτού, που δεν είναι άλλη από το να χαθεί η Αλήθεια του Χριστού.

Ωστόσο, ανέκαθεν Iησούς Χριστός Νικά και ο Χριστός θέλει να έχουμε τη Γνώση.

ΠΗΓΗ: ΝΑΓΚ ΧΑΜΜΑΝΤΙ

Δ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛ Hunter 888 el.gr

diadrastika.com

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

27 thoughts on “Κείμενο του Ερμή του Τρισμέγιστου, που οι Σκοταδιστές Ήθελαν να Χαθεί!

 1. Νικόλαος says:

  Εἶναι δυνατὸν νὰ διασύρεται ἡ Ἑλληνικότης μὲ τοιούτου εἴδους ΜΑΛΑΚΙΕΣ;
  Καὶ ὅμως εἶναι.
  Ὅ μεθερμηνευὀμενον ὅτι τὸ σημερινὸν κατάντημα τῆς Ἑλλάδος οὔτε τυχαῖον εἶναι οὖτε οἰκονομικόν!!

  • sound of silence says:

   Για διευκρίνισε ποιες επισημάνσεις ακριβώς θεωρείς «ΜΑΛΑΚΙΕΣ». Γιατί εγώ μόνο αυτό το ανεγκέφαλο ποστ σου θεωρώ ισχυρότατη ένδειξη νοητικού αυνανισού.

 2. Ελτανταλος says:

  Οι πιο αδίκημενοι σαν λαος κατά την διάρκεια των χιλιάδων χρόνων είναι οι Έλληνες…
  Τώρα όλοι περιμένουν έναν μέσσια που θα τους σωσει και θα αποδώσει δικαιοσύνη. ..
  Εδώ βλέπω για πολλούς λόγους ότι ο άρχοντας του κόσμου τούτου έχει επιλέξει τους Έλληνες να δικαιώσει!!!
  Ακόμη και τώρα μας αδικουν,νιώθουμε ότι μας κλέβουν κι εξοργιζομαστε ,μας αδικουν και κατηγοΡούν ενώ ξέρουμε ότι δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν ξεπούλημα την ιστορία μας και αυτά μας ξύπνούν και συσπειρωνομαστε έστω μέσα στον νου μας …αν όλα εκεί έξω είναι αντανάκλαση του εσωτερικού μας κόσμου τότε όταν έρθει η ώρα σε κάποιον χώρο κάποιοΣ από εμάς θα ζητήσει δικαιοσύνη και θα μπορεί να την αποδόση κι όλοι οι Έλληνες στον νου θα πράξεων το ίδιο. ..
  Κι η δικαιοσύνη των Ελλήνων θα αποδοθεί σ όλη την γη και σ όλον τον παρελθόντα χρονο θα αναγνωριστουν οι αδικιες καίοι δολοφονίες των Ελλήνων επειδή ήταν Έλληνες. ..από αλλά έθνη θρησκείες οργανώσεις μυστικές!!!
  Αυτοί οι Έλληνες δίκαια θα έχουν την βοήθεια και δυναμη να εξοντωνουν άλλους ανθρώπους θρησκείες οργανώσεις κρυφές. ..μείωση πληθυσμού της γης… και ξανά ελεύθερα θα διαλέξει ο άνθρωπος της γης ποιον και που θα πιστεύει. ..ίσως στην μάνα γαιά πανγαια-παν α για που δεν αναβλήθηκε στον ουρανο-νου ορα αλλά έμεινε εδώ στην γη γαια για να βοηθά τους ανθρώπους παρακαλώντας τον υιό της ιησου Χρήστο να Μεσολαβει στον Θεό πάτερ να μας βοηθά η να μας σώζει. ..
  Ήδη η Ερυθρα ασπίδα Άδη υποστηρίζει την Πανγαία !!!
  Υποθέτω, δεν ξέρω αν είναι σωστά η αληθινά ,
  Ότι κόψει ο νους του καθενος…

 3. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» says:

  http://eggolpio.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3200.html +++ Οι πρώτοι αρχαίοι Έλληνες σοφοί και νομοθέτες είχαν συνείδηση ότι η σοφία και η επιστήμη των Ασιατών και Αιγυπτίων εκείνης της εποχής ήταν σημαντική, γι’ αυτό πρόθυμα πήγαν εκεί να μάθουν, να σπουδάσουν, δίχως καμμιά προκατάληψη κατά των «ανατολιτών». Το ότι γρήγορα οι αρχαίοι Έλληνες τούς ξεπέρασαν, δεν αναιρεί τα παραπάνω. Γι’ αυτό κι ο Πλάτωνας, που πήγε στην Αίγυπτο και στη Φοινίκη, γράφει «ὅ,τιπερ ἂν Ἕλληνες Βαρβάρων παραλάβωσι, κάλλιον τοῦτο εἰς τέλος ἀπεργάζονται» (Επινομίς, 10, 987de). Έτσι, αποδεικνύεται ότι οι Νεοπαγανιστές διαστρεβλώνουν την αρχαιοελληνική αντίληψη, την οποία σκίζονται για να την… υπερασπιστούν.»Πιστεύοντες εις ένα Θεόν εν Τριάδι ανυμνούμενον, τας τιμίας Αυτού εικόνας ασπαζόμεθα.»

  • κλαπαναρας ο 4ος says:

   Χαιρομαι που οι πακστανοουζμπεκοτουρκμενιοι και εγεγραμμενοι σαν χαζαροι μιλουν αγγλικα τραγουδοντας αλλα μου την δινει οταν δεν εχουν δικα τους οργανα μουσικης και οταν κλεβουν μουσικους ρυθμους αλλων ελαχιστως τροποποιημενα .

 4. κλαπαναρας ο 4ος says:

  Ο Τρισμεγιστος ερμης η δυναμη της ανθρωποτητας.Τον »μηδενισαν» καποιοι για να τα κονομουν μονο αυτοι κατα αποκλειστικοτητα. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ.

 5. Π says:

  Εκεί που ισιώνουν οι αετοί, σπουργίτια δεν πετάνε…. Τσακώνονται για κανένα σπυρί σιτάρι στα χαμηλά.

 6. croif101 says:

  ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΜΗ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΣΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!!
  ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ!!!ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ?
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΟ,ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ!!!!ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΓΙΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΥ!!!
  ΩΣ ΕΜΕΓΑΛΥΝΘΗΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΑΣ!!!
  ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΥΜΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
  ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΑ,ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ(ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ),ΚΑΙ ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ.
  ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ.
  Ο ΕΡΜΗΣ ΑΥΤΟΝ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝ,Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ,ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.

  ΕΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!
  Ο ΠΟΙΜΗΝ,ΚΑΙ Η ΠΟΙΜΝΗ ΤΟΥ,ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.

  ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΧΡΕΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ,Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΣ ΗΜΩΝ ΔΟΞΑ ΣΟΙ.

  • ΠΙΛΟΤΟΣ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ says:

   ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΗΣ ΕΟΑ Κ ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ….!! ΕΟΑ ΡΕ ΚΑΙΜΕΝΕ ΦΟΥΚΑΡΑ ΝΕΟΛΛΗΝΑ Κ ΘΑ ΣΩΘΕΙΣ!! ΕΟΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!

   • croif101 says:

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ!!!
    ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ,ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΡΕΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ,ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΘΕΟΙ!!!
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ Η ΟΕΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΚΑΠΟΥ.
    ΜΟΝΟΝ ΟΜΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΑ,ΚΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ!!!!
    ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ,ΚΑΙ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΕΙΣΤΟΣ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ.

    • ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ;;;; says:

     ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ;;;;
     ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ:
     ΘΕΜΑ: ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.

     Διευκρινίζουμε ότι το Επίπεδο των προτεινομένων Αγώνων θα είναι «επί Μηδενικής εκκινήσεως», δηλαδή Διαλεκτικές Μονομαχίες χωρίς την αυθαίρετη προβολή Δογματικών θέσεων εκατέρωθεν. Κάθε προβληθησόμενη θέση θα διέρχεται μέσα από Αποδεικτική Ανάλυση και Σύνθεση επί Μηδενικής Βάσεως.

     ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Αναφέρουμε Παράδειγμα «Μονομαχίας» Εκπροσώπου της Ο.Ε.Α. με κορυφαίο Στέλεχος Ορθοδοξίας το οποίο επροκάλεσε ατυχώς άνδρα της Ο.Ε.Α.:
     Το Στέλεχος της Ορθοδοξίας επέμενε στην «Μονομαχία» αν και είχε ειδοποιηθεί ότι ο άνδρας της Ο.Ε.Α., ήταν φορέας ακεραίας Μνήμης Εκσαρκώσεως … 3.400 ετών με Διαλεκτικές Ικανότητες «ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ» και ειδικός στην «Τεχνική Μάχης»:»Εις άτοπον απαγωγή δι’ερωτήσεων».
     ΛΑΒΕΤΕ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΗΛΩΣΗ ΩΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ.

     ΕΚ.ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ: «…και άρα συμπεραίνουμε ότι είμεθα δημιουργήματα του αδημιουργήτου Δημιουργού, λόγω της αγάπης αυτού προς το δημιουργείν. Το γεγονός ότι σε καμμιά περίπτωση σήμερα δεν παρατηρείται η νέα ύπαρξη μη προϋπάρχοντος Όντος ή Οργανισμού Πανίδος και Χλωρίδος, με τυχαία ανάμιξη και συμπλοκή ύλης, αυτό αποδεικνύει ότι είναι αδύνατη η ύπαρξη Όντων χωρίς την συνειδητή ηθελημένη δημιουργική επέμβαση ενός Δημιουργού Θεού. Οι ίδιοι συλλογισμοί αποδεικνύουν ότι το θαυμασίως κινούμενο με μαθηματικούς κανόνας Σύμπαν είναι δημιούργημα και αρχιτεκτόνημα του Θεού Δημιουργού ο οποίος αναγκαστικώς προϋπήρχε του Σύμπαντος, εφ’όσον κάθε δημιούργημα απαιτεί την προύπαρξη Νοήμονος Δημιουργού. Επομένως κατά τους ορισμούς σας ο Θεός Δημιουργός είναι Εξωκοσμικός και Προκοσμικός και όχι Ενδοκοσμικός και Ταυτοκοσμικός όπως ισχυρίζεσθε. Άρα η θέσι σας είναι ψευδής και η θέσις της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού είναι η ορθή.»

     ΕΚ.ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Κατανοούμε την συλλογιστική σας. Σύμφωνα με την συλλογιστική αυτή ποιος είναι πολυπλοκότερος ως Όν, το δημιούργημα ή ο Δημιουργός Θεός;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Βεβαιότατα ο Δημιουργός. Είναι ασυλλήπτου πολυπλοκότητος και Σοφίας και Μνήμης και Νοημοσύνης. Δεν συγκρίνονται Δημιουργός και δημιούργημα.

     ΕΚ.ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: «Άρα έχουμε να συγκρίνουμε ένα Όν Πολυπλοκότερο με ένα Όν ασυγκρίτως κατώτερο και απλούστερο;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Ακριβώς, είναι ασυγκρίτως κατώτερος ο άνθρωπος από τον Θεό.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Πως γίνεται λοιπόν, το Κατώτερο και Απλούστερο να απαιτεί οπωσδήποτε την προύπαρξη του Δημιουργού του, ενώ το ασυγκρίτως Ανώτερο και Πολυπλοκότερο να μην απαιτεί την προύπαρξη του Δημιουργού του ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ;
     Πως δηλαδή εφ’όσον ο άνθρωπος είναι όπως λέτε «δημιούργημα», δεν είναι όμως «δημιούργημα» ο κατά πολύ πολυπλοκότερος του Θεός;
     Διότι αν το ότι «η ύπαρξη των Όντων απαιτεί προϋπαρξη Δημιουργού», είναι Απόλυτος Νόμος που αποδεικνύει την ανάγκη προϋπάρξεως Δημιουργού για απλά Όντα, τότε αυτός ο Νόμος δεν θα έπρεπε ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ να ισχύει για όλα τα Όντα έως το πλέον Πολυσύνθετον Όν Θεός;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Λογικώς θα έπρεπε να ισχύει για όλα τα Όντα, αλλά για τον Θεό δεν ισχύει.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟN: Αυτό που λέτε ισοδυναμεί με το ότι ο «απόλυτος Νόμος» που χρησιμοποιήσατε έχει και εξαιρέσεις;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Έτσι είναι, έχει εξαιρέσεις.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Επομένως ο Νόμος αυτός εφ’όσον επιδέχεται εξαιρέσεις δεν μπορεί να χαρακτηριστεί «απόλυτος», έτσι δεν είναι; Επομένως είναι Σχετικός Νόμος, είναι έτσι;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Έτσι είναι.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Στην αρχική ανάπτυξη των επιχειρημάτων σας εσείς κινηθήκατε στην περιοχή ισχύος αυτού του Σχετικού Νόμου επειδή κινηθήκατε πάνω σε παραδείγματα τα οποία ελέγχονται από τα αισθητήρια σας Οράσεως και λοιπών, είναι έτσι;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Φυσικά.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Φυσικά διότι διαφορετικά δεν θα επιχειρούσατε «αποδεικτική λογική» παρατηρήσιμη και επαληθευόμενη από τρίτους παρατηρητές των όντων «δημιουργημάτων» όπως τα αποκαλέσατε. Αν λοιπόν για να κινηθούμε και να επαληθεύσουμε έναν Σχετικό Νόμο στην περιοχή ισχύος του απαιτείται να έχουμε επαφή με τα φαινόμενα του Νόμου μέσω αισθήσεων, τότε εσείς ποιές αισθήσεις χρησιμοποιήσατε για να αποδείξετε τα όρια της περιοχής μη ισχύος του Νόμου, δηλαδή τα όρια των «εξαιρέσεων» του; Εάν η περιοχή ισχύος του Νόμου αφορά εις «τα πολλά Όντα δημιουργήματα» και άρα είναι μεγαλύτερη από την περιοχή μη ισχύος του Νόμου που αφορά μόνον είς το Όν Θεός «δημιουργός», και εάν για να «αποδείξετε» την λειτουργία του Νόμου στην περιοχή ισχύος του χρησιμοποιήσατε «πολλά» παραδείγματα «δημιουργημάτων» Πανίδος και Χλωρίδος, δεν θα έπρεπε ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ να μας αναφέρετε προς απόδειξι της περιοχής μη ισχύος του Νόμου, ένα φαινόμενο αποδεικτικής λογικής από την περιοχή μη ισχύος;

     EK. ΟΡΘ: Θα έπρεπε αλλά αυτό δεν είναι εφικτό.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Επομένως εφ’όσον δεν είναι εφικτή η παρατήρηση στην περιοχή μη ισχύος ενός Νόμου, ήτοι εφ’όσον δεν μπορούμε να αποδείξουμε την περιοχή μη ισχύος ενός Νόμου, πως μπορούμε να αποδείξουμε ότι ο «Νόμος περί αναγκαίας προϋπάρξεως δημιουργού» έχει εξαίρεση; Πως μπορούμε δηλαδή να αποδείξουμε ότι ο Θεός Δημιουργός που αναφέρετε δεν δημιουργήθηκε από έναν άλλον Δημιουργό ΚΑΤΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΛΟΓΟΝ ανώτερο του και πολυπλοκώτερό του;

     ΕΚ. ΟΡΘ: Συμφωνώ ότι δεν μπορούμε να το αποδείξουμε.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Άρα ο Νόμος δεν έχει εξαίρεση, ούτε έχει πεδίο μη ισχύος, και άρα με την συλλογιστική ότι «τα Όντα απαιτούν την προϋπαρξη δημιουργού», συμπεραίνεται ότι δεν υπάρχει Τερματικός Ύψιστος Θεός Δημιουργός, διότι κάθε Θεός απαιτεί την προϋπαρξη άλλου Θεού ανωτέρου του και πολυπλοκωτέρου του, επ’άπειρον και απεριορίστως ήτοι ΑΝΕΥ ΟΡΙΟΥ παύσεως του Νόμου, με χρονική εξέλιξη του Νόμου την προϋπαρξη πολυπλοκωτέρων «δημιουργών» όσο προχωρούμε στο παρελθόν επ’άπειρον. Αλλ’επειδή αυτό αποκλείει για σας τον ισχυρισμό περί υπάρξεως Τερματικού Ύψιστου Θεού Δημιουργού όπως είναι το Δόγμα της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού και όλων των θρησκειών, άρα σας αναγκάζει να δεχθείτε ότι ο Νόμος που προφέρατε δεν ισχύει, διότι αν ισχύει σας οδηγεί σε Δογματικό αλλά και Λογικό Άτοπο, είναι έτσι; Αρα δεν είναι ούτε Σχετικός ούτε Απόλυτος Νόμος, άρα δεν είναι Νόμος αλλά απλός [αναπόδεικτος] ισχυρισμός, έτσι δεν είναι;

     EK. ΟΡΘ: Μα αν είναι έτσι, τότε δεν υπάρχει τίποτε. Είναι να τρελλαίνεται κανείς από την θεώρηση τέτοιων ζητημάτων.

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Είναι πράγματι αιτία τρέλλας, δηλαδή απώλεια επαφής με την Πραγματικότητα, η εκκίνηση από την υπόθεση ότι «όλα τα δρώμενα στο περιβάλλον» είναι δημιουργήματα, διότι καταλήγουν στο λογικό Άτοπο της επ’άπειρον προυπάρξεως όχι μόνον Ενός Εκωκοσμικού Θεού Λόγου κατά το Δόγμα της Ορθοδοξίας αλλά ΑΠΕΙΡΩΝ Εξωκοσμικών Λόγων. Με τον τρόπο αυτό προβολής του Δόγματος «της αναγκαίας προϋπάρξεως Δημιουργού» η Ορθοδοξία αλλά και όλες οι θρησκείες αυτοπαγιδεύονται στο διαλεκτικό Άτοπο της υπάρξεως Άπειρων Εξωκοσμικών Λόγων, η ύπαρξις των οποίων ΑΝΑΙΡΕΙ το άλλο Δόγμα της Ορθοδοξίας περί υπάρξεως «μόνον Ενός Ύψιστου Θεού» ή «μόνον ενός Εξωκοσμικού Λόγου». Αυτό συμβαίνει κατά κανόνα: «Όταν κάποιος επιχειρεί να καθιερώσει ένα Λογικό Άτοπο, τότε δημιουργεί άλλα Άτοπα τα οποία έρχονται σε αντίφαση με Τρίτα Άτοπα τα οποία πάλι αυθαιρέτως αυτός ο κάποιος καθιέρωσε. Αυτή είναι η τρέλλα της Παραδοχής του Εξωκοσμικού Λόγου.

     ΕΚ. ΟΡΘ: Είναι τρομερό να εμβαθύνει κανείς τόσο πολύ. Είναι επιβλαβές για τους απλούς ανθρώπους το να τους εμπλέκετε με τέτοια ζητήματα που είναι ικανά να τους τρελλάνουν. Εσείς δηλαδή πως θα αποδεικνύατε την ύπαρξη του Ενδοκοσμικού Λόγου εφ’όσον ούτε εσείς έχετε πρόσβαση σε οριακές περιοχές παρατηρήσεως;

     ΕΚ. ΩΜΕΓΑΤΡΟΝ: Υπάρχουν μόνον τρεις εκδοχές: ή ο Λόγος να είναι Εξωκοσμικός ή να είναι Ού Λόγος δηλαδή να είναι ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ περιοχής ΜΗ ΟΝΤΩΝ ή να είναι Ενδοκοσμικός Ταυτοκοσμικός Ταυτοχρονοκοσμικός Λόγος. Η πρώτη εκδοχή αποκλείσθηκε προηγουμένως δια της εις Άτοπον Απαγωγής. Η δεύτερη εκδοχή δεν ισχύει εφ’όσον υπάρχουμε και ομιλούμε εδώ τώρα. Μένει μόνον η εκδοχή του Ενδοκοσμικού Λόγου, ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ. Αυτή είναι η αρνητική απόδειξις. Η Θετική Απόδειξις απαιτεί από σας να μας ακολουθήσετε σε Εκσάρκωση για προσωπική επαφή με οριακές περιοχές παρατηρήσεως εάν επείγεσθε… Εάν όμως δεν επείγεσθε τότε θα απαιτηθεί από σας πνευματική γυμνασία ώστε να μπορείτε να εξομοιώνετε μέσα στον εγκέφαλό σας το Συμπαντικό Γίγνεσθαι, και στη συνέχεια θα απαιτηθεί από σας δεύτερη γυμνασία εκφράσεως των όσων νοητικών συλλαμβάνετε, μέσω λόγου. Τα τελευταία προϋποθέτουν ότι θα δεχθείτε τη θέση του μαθητού και ότι δεν θα ξαναπροκαλέσετε ανώτερο ή κατώτερό σας πνευματικώς, όπως κάνατε στην παρούσα συζήτηση. Διότι το να προκαλείτε ανώτερό σας είναι θράσσος και το να προκαλείτε κατώτερό σας είναι αδανδρία αν δεν τον προειδοποιήσετε για την ανωτερότητά σας.

     ΕΚ. ΟΡΘ: ………………………………… (Σιωπή) ………..

     ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ.
     ——————————————————

     ΟΡΙΣΜΟΙ

     Ενδοκοσμικός Ταυτοχωροκοσμικός Ταυτοχρονοκοσμικός Λόγος.

     Είναι το Άθροισμα των Φυσικών Νόμων οι οποίοι δια ΤΥΧΑΙΑΣ ΣΥΜΠΛΟΚΗΣ Ύλης και Ενέργειας από Διαφορετικές ή Αντίθετες Κατευθύνσεις του Στερεομετρικού Χώρου, αρχίζουν να δημιουργούν Οργανικά Αθροίσματα Ύλης και Ενέργειας μέσα από διπολικά αντιθέτως στρεφόμενα σπειρώματα. Η Αρχή των ανωτέρω φαινομένων είναι «σημειακή» και η Συνέχιση συνεχώς διογκούμενη με Τέλος φαινομένων Χωρικής Επεκτάσεως, τα φυσικά όρια της ακτινοβολίας μεγίστου πλάτους-μήκους δυνατής να παραχθή από αρχική αυθόρμητη σημειακή κρούση δύο δωδεκαεδρικών ακινητονίων στο Χώρο. Στο Τέλος – Ολοκλήρωση του Φαινομένου σχηματίζεται στο Χώρο το Μέγιστο Περιβάλλον Νοήμον Όν στο οποίο Ταυτοχρόνως και Ταυτοχώρως με την ιδική του Διόγκωση, σχηματίζονται Όντα δίκην Κυττάρων του. Το Μέγιστο Περιβάλλον Όν ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ στην σύσταση του από Όντα Κύτταρα (Αστρικά Συστήματα – Πανίδα – Χλωρίδα όλων των Πυκνώσεων Αρχικών Ακινητονίων σε κινητική μετάπτωση) όπως το επιβάλουν επ’αυτού οι Φυσικοί Νόμοι. Ήτοι η Ποσότητα και το Είδος των περιεχομένων Όντων εντός του Μέγιστου, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και ΑΘΕΛΗΤΑ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από την ΘΕΛΗΣΗ του Μεγίστου Όντος. Υπ’αυτήν ακριβώς την έννοια, τα Περιεχόμενα Όντα δεν ωφείλουν «λατρεία» ή «υπακοή» στο Μέγιστο Όν που τα περιέχει, αλλά ωφείλουν να συνεργάζονται μαζί του σε Οργανική Συνύπαρξη, όπως τα Κύτταρα του ανθρώπινου Οργανισμού ωφείλουν να συνεργάζονται με την Ολότητα του Σώματος χωρίς «ναούς», «θρησκείες», «δόγματα», «τέλετες», «λειτουργίες», «μυστήρια», «μυήσεις», «μυστικισμό», και «ιερά βιβλία αποκαλύψεων» ή «οράματα» ή «θαύματα», όλα χρησιμοποιούμενα για να υποστηρίξουν την Ανύπαρκτη ύπαρξη του Εξωκοσμικού Λόγου. (Τα ανωτέρω: ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ)

     Εξωκοσμικός Ετεροχωροκοσμικός Ετεροχρονοκοσμικός Λόγος

     Έκτρωμα της Μογγολικής Ορδής του Θιβέτ, μεταβιβασθείσης εις Εβραική Μωσαϊκή Θρησκεία και εκίθεν μεταβιβασθείσης εις κρυπτοεβραική Χριστιανική θρησκεία. Δια της εφευρέσεως του Εξωκοσμικού Λόγου, ο κάθε Διανοούμενος Τσαρλατάνος μπορεί να ισχυρισθεί ότι έχει συγγράψει βιβλία τύπου «Αγία Γραφή», «Κοράνιο» κλπ. εκ «θείας αποκαλύψεως». Το ατυχές για τους «θνητούς» ή αθανάτους υπό βίαια ενσάρκωση, είναι ότι οι εμπνευστές του Εξωκοσμικού λόγου όλων των θρησκειών, είναι Εκσαρκωμένα Όντα με αρρωστημένη Ψυχολογία – Ψύχωση εξομοιώσεως των με τους Φυσικούς Νόμους και το Μέγιστο Όν το οποίο τους περιέχει. Ήτοι πρόκειται για κυριολεκτικώς ψυχασθενείς «θεούς» οι οποίοι αρέσκονται να προκαλούν σε «θνητούς» την τρέλλα του «Τρομοκράτου Ανεξήγητου Μυστηριώδους Θεού» Εξωκοσμικού Λόγου, απαιτούντος λατρεία, ναούς, ορισμένο τρόπο ζωής, θρησκείας και λοιπά εκτρωματικά εφευρήματα, με ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

     • croif101 says:

      ΑΜΑΤΙ ΚΑΙ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ.
      ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΟΡΙΣΤΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ,ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ.
      ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΑΣ,Ο ΝΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΑΙΚΕΥΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΤΟΥ.
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΜΟΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ,ΚΑΛΗ ΩΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΓΑΜΕΝΟΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ,ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ (ΕΙΝΑΙ) ΔΥΝΑΤΟΝ.
      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΜΕΝΩ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΕΝ ΧΡΕΙΣΤΩ.

     • ΔΠ. says:

      Και αν αυτος ο οργανισμος αποκτησει αυτοανοσο νοσημα;Την πατησε μ’εμας λεω εγω που δεν εχω τον υπερεγγεφαλο σου.

     • ΔΠ. says:

      Να ρωτησω και κατι αλλο;Το παραδειγμα της μονομαχιας ειναι φανταστικο;Αν ναι πως δινετε μονοι σας τις απαντησεις.Αν οχι,θελουμε το ονομα του εκπροσωπου της Ορθοδοξης Εκκλησιας.Επισης μια συμβουλη να προσεχει ο Ωμεγατρον μην εκραγει το κεφαλι του.Πως αντεχει τοσα GBytes μνημης!(;)

     • ΚΑΛΑ...ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ... says:

      ΚΑΛΑ ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΜΕ ΓΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ «ΕΙ»…ΠΑΡΕΠΙΤΠΤΟΝΤΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΙΒΛΟ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΩΤΑ Ή ΜΙΑ ΟΞΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ….ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ…

    • τι ειπε ο ανθρωπος says:

     «Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας»
     ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ croif101 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΠΑΝΤΑ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΩΤΑ. ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ

 7. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ:
  ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.
  ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
  ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ‘’ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ’’ ΕΡΩΤΗΣΗ.
  Πως δηλαδή εφ’όσον ο άνθρωπος είναι όπως λέτε «δημιούργημα», δεν είναι όμως «δημιούργημα» ο κατά πολύ πολυπλοκότερος του Θεός; Διότι αν το ότι «η ύπαρξη των Όντων απαιτεί προϋπαρξη Δημιουργού»,
  ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ,ΚΑΘΕ ΥΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,
  ΕΜΨΥΧΟ Η ΑΨΥΧΟ ΔΗΜΙΟΡΓΗΜΑ, ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΙΤΙΑΣ ΑΙΤΙΑΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΘΝΗΤΟ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ.
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, Η ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ.
  Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΦΘΑΡΤΟΤΗΤΑΣ-ΑΙΤΙΟΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ.
  ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΣΑΡΚΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ
  ΤΟΥ ΥΛΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΠΡΟΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ.
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΝΗΤΗ ΝΟΗΣΗ,ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ.
  ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
  Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΚΕΟΡΓΚ ΚΑΝΤΟΡ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΝΗΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
  ΝΑ METΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΕΙΡΟ,ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ
  ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!
  ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ:
  ΜΠΟΡΟΥΜΕ να ΠΑΡΟΥΜΕ μια γεύση μετρώντας στη σειρά όλους τους αριθμούς: 1, 2, 3, 4, 5… Ως πού μπορείτε να φθάσετε; Ε, φυσικά ως το άπειρο _ δεν υπάρχει μεγαλύτερος ακέραιος αριθμός. Αυτό είναι ένα είδος απείρου – το κατώτερο, «μετρήσιμο» επίπεδο όπου λαμβάνει χώρα η αριθμητική.
  Τώρα σκεφθείτε την ερώτηση «πόσα σημεία υπάρχουν σε μια ευθεία;». Μια ευθεία είναι απόλυτα ίσια και ενιαία, χωρίς τρύπες ή κενά. Περιλαμβάνει άπειρα σημεία. Εδώ όμως δεν πρόκειται για το μετρήσιμο άπειρο των ακέραιων αριθμών, όπου ανεβαίνετε προς τα επάνω σε μια σειρά καθορισμένων, ξεχωριστών βαθμίδων. Εδώ πρόκειται για ένα ενιαίο, συνεχές άπειρο το οποίο περιγράφει γεωμετρικά αντικείμενα. Δεν χαρακτηρίζεται από τους ακέραιους αριθμούς αλλά από τους πραγματικούς: τους ακέραιους συν όλους τους ενδιάμεσους αριθμούς που έχουν όσα δεκαδικά ψηφία θέλετε _ 0,1, 0,01, 0,02, π και ούτω καθ’ εξής.
  Ο Κάντορ έδειξε ότι αυτό το «συνεχές» άπειρο είναι απείρως μεγαλύτερο από τη μετρήσιμη εκδοχή του των ακέραιων αριθμών. Επιπλέον αποτελεί απλώς μια βαθμίδα σε μια σκάλα που οδηγεί σε όλο και υψηλότερα επίπεδα απείρων τα οποία υψώνονται ως, ναι, το άπειρο.

  • ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!! says:

   ΔΕΙΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΥΚΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΟΛΩΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΗ!
   Star Size Comparison 2: youtube.com/watch?v=GoW8Tf7hTGA —– ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΚΚΕεδες, ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ, ΣΥΡΗΖΕΟΥΣ, ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ.
   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΙ ΤΑΧΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΩΣ ΔΟΛΩΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΥΠΟ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ – ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΠΕΛΑΣΓΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΣΕΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΤΟΥ ΣΙΝ – ΣΙΩΝ!

   ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!! ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΜΕΝΟΙ (ΛΟΓΟ ΣΥΡΡΑΞΕΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ «ΝΑΤΟ» ΗΤΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «ΗΠ.Ε.Ι.» – ΗΠΑ – ΕΥΡΩΠΗ – ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ «Ρ.Ι.Κ.» ΡΩΣΙΑΣ – ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ – ΚΡΑΤΩΝ») ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΑ 200.000.000 ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ!!!

   Σας χρειάζεται ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ Διογένους και ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ Αριστοφάνους για να εννοήσετε το άθλιο πνευματικό σας ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ
   ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_05.html

   ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΚΙΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο «ΑΛΦΕΙΟΣ» :

   γεννιέσαι και ζεις μερικές δεκαετίες και νομίζεις ότι είσαι το…κέντρο του Σύμπαντος!Ποτέ δεν σηκώνεις τα μάτια σου ψηλά…

   ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ Ο ΓΙΑΧΒΕΧ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ ΗΤΟΙ Ο ΨΕΥΔΟΘΕΟΣ ΠΑΣΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΗΤΟΙ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ, ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ, ΚΛΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!! ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΜΙΛΑΜΕ! ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΡΥΣΤΑΛΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ «ΤΕΚΝΑ» ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ , Ο ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΟΝΟΜΑΤΙ ‘ΓΙΑΧΒΕΧ», ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΓΗ, ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΗΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΟΙ ΠΑΝΗΛΗΘΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ «NASA» ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΑ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!

   ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΟΦΟΥ ΠΡΟΣΩΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥ «ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΦΕΣΙΟΥ» ΩΣ ΤΑΧΑ «ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ» ΕΛΛΗΝΑ ΣΟΦΟΥ! ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΛΕΥΚΟ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΟ ΞΕΦΤΕΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕΧΑ – ΣΙΝ – ΣΙΩΝ (ΣΙΩΝ – ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ…ΑΜΗΝ) ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ – ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ:

   ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ —– ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗ —– ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ

   ««ΚΟΣΜΟΝ ΤΟΝΔΕ, ΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΠΑΝΤΩΝ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΝ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΠΟΙΗΣΕΝ, ΑΛΛ’ ΗΝ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΙΝ ΚΑΙ ΕΣΤΑΙ. «ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΣΔΕ ΕΣΤΙ» ΠΥΡ ΑΕΙΖΩΟΝ, ΑΠΤΟΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΣΒΕΝΝΥΜΕΝΟΝ ΜΕΤΡΑ»».
   ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

   Τον παροντα ΚΟΣΜΟ- ΣΥΜΠΑΝ, ο οποιος ειναι ο ιδιος για ολα ανεξαιρετως τα ΟΝΤΑ – ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ, δεν το δημιουργησε κανεις. Ουτε απο τους θεους ουτε απο τους ανθρωπους, αλλ’ υπηρχε παντοτε και υπαρχει και θα υπαρχει. «Ο παρον ΚΟΣΜΟΣ – ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ» αιωνιως ζωντανο Πυρ, το οποιο αναπτει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ και σβυννει με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

   ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ:
   ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ «ητοι ταχεως κινουμενη οντοτητα» ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΟΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.- «Το παρον τοπικο Συμπαν ειναι» ΑΙΩΝΙΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟ «ητοι αιωνιως κινουμενο – ταλαντουμενο» ΠΥΡ «ητοι στατικως δωδεκαεδρος «ΑΙΘΗΡ» ως το ελαχιστο σωματιδιο Υλης» ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΒΥΝΝΕΙ «ητοι υποκειται σε ΜΗ-ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ, και σε ΑΛΜΑΤΙΚΕΣ συντηξεις ενρηξεις ως Αλματικες-Φραγματικες Διαστατικες Συμπυκνωσεις Υλης» ΣΥΜΦΩΝΩΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «συντηξεως ατομων», ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΒΕΙ «ητοι υποκειται σε Αλματικες ημι-Αλματικες και Αλματικες Ματαστοιχειωσεις ή Εκρηξεις ως Αλματικες- Φραγματικες Διαστατικες Αραιωσεις Υλης» συμφωνως με ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ «πυρηνικης εκρηξεως ατομων».

   ΣΗΜ:

   Για την αρχαια Ελληνικη Αστροφυσικη και Πυρηνικη Φυσικη ο «ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟΣ ΑΙΘΗΡ ΠΕΝΤΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ», οταν αυτος ειναι ακινητος ητοι μη ταλαντουμενος, θεωρειτε «ΜΗ ΩΝ» δηλαδη ανυπαρκτος, δηλαδη «ΜΗΔΕΝ ΥΛΗ». Οταν αυτος κινειται θεωριται «ΩΝ» δηλαδη υπαρκτος. ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΡΧΗ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΥ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΙΘΗΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΡΕΙ ΥΛΗ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, μεσω ταυτισεως του διπολου «ΑΙΤΙΟ – ΑΙΤΙΑΤΟ» (ιδε ταυτοτητες και θεωρηματα Προκλου, τελευταιου διοικητου Ακαδημιας Πλατωνος 500μ.χ.)

   ΤΜΗΜΑ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ Ο.Ε.Α.
   ΜΕΣΩ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡ.ΧΡ. ΓΙΑΝΝΗ
   ΒΟΛΟΣ

   • ΔΠ. says:

    Τι τα χρειαζεται τα λευκα αιμοσφαιρια (ανθρωπους)αυτος ο οργανισμος.Υπηρχε ουτως η αλλως και χωρις τους ανθρωπους.Δεν υπαρχει ο ‘λογος υπαρξης’ μας συμφωνα με το σκεπτικο σου,ποσο μαλλον η υπαρξη ελλογου ανθρωπου.Τι στο καλο κανουμε εδω περα και γιατι δεν μπορουν να το κανουν μονο οι Κινεζοι αυτο;

   • croif101 says:

    ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΟΥ!!!
    ΓΙΑΤΙ?

 8. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ

  ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΝΤΟΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΕ

  ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ?

  ΕΙΣΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ

  ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

  ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΗ ΜΙΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ

  ΚΙΝΕΖΟΥΣ ,ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ

  ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΤΟΥΣ

  ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ?

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ?

  ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ…

  Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ

  ΟΠΛΑ…

  ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΩΝ3

  ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ

  ΑΥΤΟΦΩΤΗ ΣΚΕΨΗ Η ΒΙΩΜΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

  Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΣΕΙ!

 9. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΕ ΘΑΝΑΣΗ.
  ΤO ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΛO.
  Γιατι επιτρεπει στους σκοταδιστες και εξουσιαστες τουτου του κοσμου να κανουν οτι γουσταρουν τα δυποδα?
  ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ,ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ.
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΤΥΡΑΝΝΟΣ Η ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ
  ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΩΣΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ?
  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΕΠΕΣΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΙΟ ‘’ΔΥΝΑΤΟΣ’’
  ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΙΟ ‘’ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ’’.
  ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΔΑΦΙΟ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΦΘΑΡΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.
  ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΤΑΙΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
  Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΑ Η ΜΗ ,ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΜΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ .
  Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΘΝΗΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ,ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΜΙΑ ΚΑΜΗΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
  ΑΠΟ ΤΡΥΠΑ ΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑΣ,ΑΠΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!
  ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΖΟΜΠΙ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ?ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ…..
  Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΑΝΑΓΑΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΦΡΙΚΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ,
  ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
  ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΕΝΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΤΑΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΘΑ ΣΤΑΥΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ!
  ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

 10. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ says:

  ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ?

  ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ.

  ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΟΒΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ.

  ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *