00:29 - 27/10/2021

Κάτι τρομερό αρχίζει να συμβαίνει στον Ήλιο.Ετοιμαστείτε για την 1η Νοεμβρίου.

spaceweather.com: Ξαφνικά, το βορειοανατολικό τμήμα του ήλιου αρχίζει να κινείται. Το Παρατηρητήριο Ηλιακής Δυναμικής της NASA κατέγραψε αυτή τη φρενήρη 5ωρη ακολουθία τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Οκτωβρίου:

Τουλάχιστον μισή ντουζίνα εκρήξεις σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της μικρής ταινίας. Το σημείο των εκρήξεων είναι κρυμμένο πίσω από την άκρη του ήλιου. Αυτό είναι σχεδόν σίγουρα ένα ασταθές σημείο. Η περιστροφή του Ήλιου θα επιτρέψει να γίνει ορατή μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες, δημιουργώντας μια γεω-οικονομική πηγή ηλιακής δραστηριότητας.

Σχόλιο του The Big The One Editor: Το τι συμβαίνει τώρα στον Ήλιο, ο οποίος έχει ήδη έναν ανώμαλο κύκλο δραστηριότητας, δεν θα κάνουμε εικασίες, καθώς δεν το γνωρίζουμε. Αλλά οι εικόνες από τη NASA φαίνονται πραγματικά τρομακτικές:

Ο ήλιος κάνει μια πλήρη περιστροφή σε περίπου 25 ημέρες, επομένως θα χρειαστεί περίπου μια εβδομάδα για ένα τέταρτο της περιστροφής. Εάν αυτό το σημείο διατηρεί την τρέχουσα δραστηριότητά του, τότε δεν ξέρουμε καν τι γεωμαγνητική δραστηριότητα να περιμένουμε όταν αυτό το όπλο αρχίσει να πυροβολεί στη Γη με το ρυθμό βολής ενός αντιαεροπορικού όπλου.

Εκτός από όλες αυτές τις χαρές, που θα ξεκινήσουν κάπου την 1η Νοεμβρίου, οι εκρήξεις ακτίνων γάμμα επανήλθαν στο διάστημα κοντά στη Γη, τις τελευταίες τρεις ημέρες υπήρχαν ήδη τρεις από αυτές:

Εκτός από το γεγονός ότι η ηλιακή δραστηριότητα γίνεται όλο και πιο δυσάρεστη για τα άτομα με ευαισθησία σε μια απότομη αλλαγή στο ηλεκτρομαγνητικό υπόβαθρο, εκτός από πιθανά προβλήματα με την επικοινωνία και τις ηλεκτρικές συσκευές, ας μην ξεχνάμε ότι οι ηλιακές εκλάμψεις, καθώς και το γάμμα -Οι εκρήξεις ακτίνων, σχετίζονται άμεσα με τη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα. …

Επομένως, πρέπει να σκεφτούμε ότι σύντομα θα ακούσουμε για νέα ηφαίστεια, νέους ισχυρούς σεισμούς και, πιθανότατα, για την επόμενη κρίσιμη κατάσταση γύρω από το Cumbre Vieja, η οποία, όπως είναι ήδη πολύ σαφές σήμερα, δεν προκαλείται από διεργασίες στη λιθόσφαιρα. αλλά με διαδικασίες στον μανδύα.

Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι οι συνωμοσιολόγοι είχαν πολλές προβλέψεις το φθινόπωρο για τα τέλη Οκτωβρίου – αρχές Δεκεμβρίου 2021. Στις 21 Οκτωβρίου, ο κόσμος δεν κατέρρευσε, ωστόσο, υπάρχουν πολλά ενεργά σημεία: Halloween, δηλαδή 31 Οκτωβρίου, ακολουθίες 11.11.21, 12.12.21, 21.12.21, 4 Νοεμβρίου κ.ο.κ. Μια ξαφνική αύξηση της ηλιακής δραστηριότητας μπορεί να προκαλέσει αύξηση της εγκεφαλικής δραστηριότητας ορισμένων από τους παγκοσμιοποιητές ή τους μεγάλους ανώτατους ηγέτες που, μετά την άφιξή τους, ξαφνικά πατούν το λάθος κουμπί. Επομένως, δεν αποκλείουμε επίσης ένα ανθρωπογενές αστέρι αυτές τις μέρες, επομένως παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

corfiatiko

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. Έλληνας 10/27/2021 @ 1:55 ΠΜ

  Το τρομερό που συμβαίνει στον Ήλιο, το ίδιο εκείνο που έφερε διακοπή ρεύματος σε δεκάδες νοσοκομεία στην Ιταλία πριν από μερικά χρόνια, αυτή τη φορά ας στείλει μια φλασάρα στο Οικονομικών, άλλη μια στο Ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και μια τελευταία στο Υγείας για να τους κάψει τα συστήματα και να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα. Να δεις πόσο λαμπρός θα ανατείλει ο φίλος μας την επομένη και θα μας βρει να πανηγυρίζουμε στους δρόμους.

 2. Βρισκόμαστε ΑΚΟΜΑ σε ηλιακό ελάχιστο. Η μαγνητόσφαιρα της Γης είναι αδύναμη. Σύμφωνα με το Space Weather, έχουμε αυξητική τάση του ηλιακού ανέμου ~ 400km/sec. Έχουμε ήδη αυξημένη ηφαιστειακή και σεισμική δραστηριότητα. Αναμένεται περεταίρω αύξηση.

 3. Ηλιακό ελάχιστο = αύξηση του επιπέδου της γαλαξιακής κοσμικής ακτινοβολίας που φτάνει στη Γη = Ο ηλεκτρισμός του πλάσματος των κοσμικών ακτίνων ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΜΑΓΜΑ → ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ – ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ – ΣΕΙΣΜΟΙ – ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ. [τα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ έχουν αναφερθεί πολλάκις στο φαινόμενο]

 4. 6.8.2021 Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Communications,

  https://www.cam.ac.uk/research/news/minor-volcanic-eruptions-could-cascade-into-global-catastrophe-experts-warn

  ερευνητές, υπό τη διεύθυνση του Κέντρου Μελέτης Υπαρξιακού Κινδύνου του Πανεπιστημίου του Cambridge (CSER) έχουν εντοπίσει 7 «σημεία σύνθλιψης»

  https://i.dailymail.co.uk/1s/2021/08/06/11/46359685-9868083-image-a-12_1628244307553.jpg

 5. όπου συμπλέγματα σχετικά μικρών αλλά ενεργών ηφαιστείων, βρίσκονται δίπλα σε ζωτικής σημασίας υποδομές, η παράλυση των οποίων, θα μπορούσε να έχει καταστροφικές παγκόσμιες συνέπειες.

  Ας θυμηθούμε: Η έκρηξη του ηφαιστείου Laki και τα επακόλουθά του

  Το τέλος του αμερικάνικου όνειρου δείχνει το ξύπνημα των ηφαιστείων στο δαχτυλίδι της φωτιάς! Μεγάλη έρευνα μέρος 1ο

 6. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ….σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα.

  4.3.2021 Μετά από δύο χρόνια εκτεταμένων εργασιών αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού, Ξύπνησε Ο Παλαιότερος Επιταχυντής του CERN

  https://phys.org/news/2021-03-ls2-cern-oldest-awakens.html

  Σήμερα [27.10.2021] το CERN «φορτώνει» προκειμένου να φτάσει σε πλήρη ισχύ εντός ολίγων ωρών ή ημερών. Οι πληροφορίες μας έρχονται από τον BPEarthWatch

 7. Και κάτι ακόμα πιο δυσκολοχώνευτο, το οποίο μεταξύ άλλων έχει να κάνει με τη «παρουσίαση νέας ενεργειακής υποδομής» την οποία και θα μας «παρουσιάσουν» μετά την «τεχνιτή» κατάρρευση της ηλεκτρικών υποδομών μέσα στο επόμενο σύντομο διάστημα.

 8. ενα φλας του ηλιου θα μας σωσει απο τα ερπετα..

 9. my name is TX-1-002 10/27/2021 @ 9:15 ΠΜ

  εχουν παρει τα μετρα τους τα ερπετα…

 10. Δημήτριος 10/27/2021 @ 3:57 ΜΜ

  ΙΡΤ 5616= 9 171 9 5 6 1 6
  = 9 9 9 6 6 6
  Πινακιδα νεκροφορας της Φωφης
  Τι συμβολισμος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*