19:01 - 06/02/2020

«Κάτι που μοιάζει με μεγάλο UFO»: Τεράστια σύννεφα φάνηκαν πάνω από βουνό στις ΗΠΑ

Εντυπωσιακές εικόνες ενός ασυνήθιστου σχηματισμού νεφών πάνω από το όρος Grandfather, στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έκαναν τους χρήστες των social media να «ξύνουν το κεφάλι τους γεμάτοι απορία διερωτώμενοι περί τίνος πρόκειται.

Συγκεκριμένα, οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Facebook, προκάλεσαν τεράστιο ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών, με κάποιους να συγκρίνουν τα σύννεφα με UFO.

«Κάτι που μοιάζει με μεγάλο UFO»
«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει ξανά κάτι τέτοιο», σχολίασε κάποιος από τους χρήστες.

«Εξωπραγματικό! Το έχω δει στην τηλεόραση αλλά ποτέ στην πραγματικότητα», πρόσθεσε κάποιος άλλος.

«Πανέμορφο, παράξενο, τα βουνά είναι απρόβλεπτα», σχολίασε κάποιος άλλος.

Από την πλευρά της, η τοπική εφημερίδα, Charlotte Observer, σύγκρινε τις εικόνες με «κάτι που μοιάζει με μεγάλο UFO», αναφέροντας ότι οι φωτογραφίες απεικονίζουν ένα «μοναδικό καιρικό φαινόμενο».

Lenticular clouds appear over Grandfather Mountain during the afternoon of Sunday, Jan. 26. According to the National…

Posted by Grandfather Mountain on Monday, 27 January 2020

Σύμφωνα με την Αμερικανική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ενώ τα συγκεκριμένα σύννεφα είναι κατά κανόνα «άκακα», κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα για κοντινά αεροσκάφη και να προκαλέσουν σοβαρές αναταράξεις.

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ΕΛΛΗΝΙΣ 02/07/2020 @ 7:29 ΠΜ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ HAARP ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*