Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας!

Το τεράστιο άγαλμα του Χριστού στο Świebodzin της Πολωνίας
Η 19η Νοεμβρίου 2016, θα μείνει στην ιστορία ως η ημέρα που μία πρώην κομμουνιστική χώρα, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως εκ νέου τον εαυτό της ως ένα χριστιανικό έθνος. Πέρα από το πώς το κρίνει κανείς αυτό καθαυτό το γεγονός, πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Πολωνία, (όπως και άλλες πρώην κομμουνιστικές χώρες), δίνει ισχυρές «μπάτσες» στην πολιτική ορθότητα και στη νεοταξική επιχείρηση σαλαμοποίησης της Ευρώπης και διαγραφής της Ταυτότητάς της.
Σε μια τελετή στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας το περασμένο Σάββατο, οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda (Αντρέι Ντούντα) και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες.
Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας! - Εικόνα1 «Αθάνατε Βασιλέα των Αιώνων Κύριε Ιησού Χριστέ, Θεέ μας και Σωτήρα μας», δήλωσαν κατά την τελετή, «σκύβοντας τα κεφάλια μας ενώπιόν Σου, Βασιλέα του Σύμπαντος, αναγνωρίζουμε την κυριαρχία Σου πάνω από την Πολωνία, σε εκείνους που ζουν στην πατρίδα μας και σε όλο τον κόσμο. Επιθυμώντας να προσκυνήσουμε το μεγαλείο της δύναμής Σου και της δόξας Σου, με μεγάλη πίστη και αγάπη, θα φωνάξουμε: κυβέρνησέ μας, Χριστέ!»
Όπως αναφέρθηκε από τον π. Paul McDonald στο Rorate Caeli και στο Radio Maryja, η ενθρόνιση ή η αναγνώριση του Χριστού ως Βασιλιά της Πολωνίας “έγινε με την επίσημη παρουσία του προέδρου της Πολωνίας [Andrzei Duda]” στις 19 Νοεμβρίου και επαναλήφθηκε σε πολλούς πολωνικούς καθεδρικούς ναούς και ενορίες την Κυριακή 20 Νοεμβρίου.
Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας! - Εικόνα2 ΦΩΤΟ: Ο Πρόεδρος της Πολωνίας Andrzei Duda και άλλοι αξιωματούχοι και καθολικοί κληρικοί και πιστοί
Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα αυτό το έτος ψηφίστηκε νόμος που απαγορεύει και την παραμικρή αναφορά στον κομμουνισμό σε δημόσιους χώρους!
Αν και η 20η Νοεμβρίου ήταν η καθολική εορτή του “Χριστού του Βασιλέα” στο καθολικό λειτουργικό ημερολόγιο, η προέλευση της τελετής στην Πολωνία προήλθε από «αποκαλύψεις που έλαβε, ή φέρεται να έλαβε, η Δούλη του Θεού Rosalia Zelkova», ανέφερε ο π. McDonald. «Ο Κύριος, είπε, απαίτησε να ενθρονιστεί ως Βασιλιάς από το πολωνικό έθνος ως έθνος και όχι μόνο στις καρδιές των Πολωνών, με ένα συγκεκριμένο τρόπο, και αυτό θα σώσει την Πολωνία από κάποιο (μελλοντικό) πόλεμο».
Μετά το Βατικανό ΙΙ στις αρχές του 1960, ωστόσο, η ιδέα αυτή «δεν είχε βρει μεγάλη υποστήριξη από τους επισκόπους», δήλωσε ο Fr. McDonald. Σαράντα και πλέον χρόνια αργότερα, οι Καθολικοί Πολωνοί και οι κληρικοί είναι περισσότερο ενθουσιασμένοι με αυτήν την πράξη.
«Η κοινωνική βασιλεία του Κυρίου μας στηρίζεται απολύτως στην αναγκαιότητα και στις δογματικές αλήθειες για τον Χριστό», είπε ο π. McDonald. «Δεν είναι απλώς ένα στοιχείο ιδιωτικής αποκάλυψης. Ο άγιος Γρηγόριος ο Μέγας (Πάπας 540 – 604 μ.Χ) είπε ότι υπήρξαν αιρετικοί, οι οποίοι αρνιόντουσαν ότι ο Χριστός είναι ο Βασιλιάς και πάνω από όλα».
Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας! - Εικόνα3
Ένα απόσπασμα από την λειτουργία της 19ης Νοεμβρίου είναι το παρακάτω:
«Στις καρδιές μας, κυβέρνησέ μας, Χριστέ! Στις οικογένειές μας, κυβέρνησέ μας, Χριστέ! … Στα σχολεία και τα πανεπιστήμιά μας, κυβέρνησέ μας, Χριστέ! … Μέσα από το πολωνικό έθνος, κυβέρνησέ μας, Χριστέ! … Εμείς Δεσμευόμαστε να υπερασπιστούμε την ιερή λατρεία Σου και να κηρύξουμε την βασιλική δόξα Σου, Χριστέ Βασιλιά μας, υποσχόμαστε! Δεσμευόμαστε να κάνουμε το θέλημά Σου και να προστατεύσουμε την ακεραιότητα των συνειδήσεων μας, Χριστέ Βασιλιά μας, υποσχόμαστε! Δεσμευόμαστε να φροντίσουμε για την ιερότητα των οικογένειών μας και την χριστιανική εκπαίδευση των παιδιών, Χριστέ βασιλιά μας, υποσχόμαστε!
«Βασιλεύ των βασιλέων και Κύριε των κυρίων! Αναθέτουμε τον πολωνικό λαό και τους Πολωνούς ηγέτες σε Σένα. Κάνε τους να ασκούν την εξουσία τους δίκαια και σύμφωνα με τους νόμους Σου… Κυβέρνησέ μας, Χριστέ! Βασίλευε στην πατρίδα μας και βασίλευε σε κάθε έθνος – για την μεγαλύτερη δόξα της Υπεραγίας Τριάδος και τη σωτηρία της ανθρωπότητας».
Στο άλλο άκρο της Ευρώπης, στην Ιρλανδία, υπήρχε ένα άλλο (αν και πολύ λιγότερο σημαντικό) γεγονός την περασμένη εβδομάδα. Σε ένα πρώην βαθιά καθολικό χριστιανικό έθνος όπου ο εκφυλισμός έχει πλέον το πάνω χέρι, ένα χριστιανικό εθνικιστικό κίνημα αντίστασης έχει ξεπηδήσει. 
Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας! - Εικόνα4Αν και το Merrion Hotel στο Δουβλίνο ακύρωσε την εκδήλωση παρουσίασης του νέου κόμματος που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, η ίδρυση του κόμματος υπό την ονομασία «Εθνικό Κόμμα» (National Party) και υπό την ηγεσία του Justin Barrett έχει συγκεντρώσει την προσοχή των mainstream μέσων ενημέρωσης στην Ιρλανδία. Το κόμμα ασπάζεται αυτό που έχει μόλις επιτύχει την Πολωνία – τη δημιουργία μίας καθολικής δημοκρατίας. Η πλατφόρμα του κόμματος περιγράφεται ως «εθνικιστικό, κατά της άμβλωσης, κατά της δικτατορικής ΕΕ, κατά της πολυπολιτισμικότητας και κατά της μετανάστευσης». Ως ηγέτης, ο Barrett έχει ήδη ταχθεί υπέρ του φυλετικού ελέγχου από την αστυνομία και της πλήρους απαγόρευσης της μουσουλμανικής μετανάστευσης, ενώ επίσης ανοιχτά υποστηρίζει την αντίθεσή του στην λεγόμενη «ισότητα του γάμου» («γάμος» ομοφυλόφιλων).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / από εδώ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

*Ειδική επεξεργασία ΔΙΠΛΗΣ ΝΑΝΟΕΠΙΚΑΛΥΨΗΣ στα σφαιρίδια καθαρώς χημικού χαλκού, στην οποία οφείλει το ιδιαίτερο χρώμα του το Black Knight

*Εμπεριέχει αρχαίο κρύσταλλο της Ελληνικής γης [εξαιρετικά δυσεύρετος στο εμπόριο]

**ΝΕΑ κεραία Lakhovsky στο εμπρός μέρος με επικάλυψη χρυσού 24 καρατίων

*Η επικάλυψη καθαρού χρυσού 24 καρατίων στην εμπρός κεραία, αλλάζει την πόλωση της οργονοενέργειας ώστε να γίνεται ιδιαίτερα δυσάρεστη στα αλλότρια DNA τα οποία κυκλοφορούν ανάμεσα μας καθώς και στα ανόργανα όντα.

*Στην βάση του υπάρχει ακόμη μια κεραία MWO Πολύ-Κυματικού Ταλαντωτή Lakhovsky, όπως σε όλα τα προϊόντα οργονιτών του orgonodrome, κατ’ αποκλειστικότητα.

ΤΙΜΗ 115.00€ + 0 ΕΥΡΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ + Για Αττική 0 μεταφορικά- Για Επαρχία 0€

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 thoughts on “Με κάθε επισημότητα και παρουσία του Προέδρου της χώρας ανακηρύχθηκε ο Χριστός Βασιλιάς της Πολωνίας!

 1. XRC says:

  ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΑΥΤΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΗΡΟΥΝ .

 2. Dion says:

  Ποιος έχουν χρίσει όμως για χριστό τους .>?? Φαίνεται πως όλοι αυτοί ξεχνούν το πως ακόμα και ο Ιησούς Χριστός δεν ήρθε στην γη για την Την Δική Του Δόξα , αλλά για την Δόξα Του Πατέρα Του Θεού .Πάτερ ἡμῶν, ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς, ἁγιασθήτω τὸ ὄνομά σου,
  ἐλθέτω ἡ βασιλεία σου, γενηθήτω τὸ θέλημά σου, ὡς ἐν οὐρανῷ καὶ ἐπὶ τῆς γῆς…….

 3. Ανώνυμος says:

  ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΠΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ Κ ΤΗΝ ΕΥΑ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΗΚΑΝ Κ ΜΑΥΡΑΚΙΑ Κ ΚΙΤΡΙΝΑΚΙΑ?
  Κ ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΤΗΣ ΘΕΩΡΕΙ “ΒΡΩΜΙΚΕΣ”?
  ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟ.*^¨΄’*?
  ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.
  ΜΗΝ ΠΥΣΤΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΙΩΝ (ΟΛΩΝ) .
  ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ.-

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *