ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Καταζητείται 33χρονος που ερωτοτροπούσε επί ώρες με… κουδούνι εξώπορτας

· Κατοχικά Νέα

Έναν άνδρα που πέρασε τρεις ώρες το πρωί του περασμένου Σαββάτου γλύφοντας το κουδούνι του σπιτιού μίας οικογένειας αναζητούν οι Αρχές της Καλιφόρνια.

Ο 33χρονος Roberto Daniel Arroyo καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας του σπιτιού να διαπράττει αυτήν την αλλόκοτη πράξη σχεδόν επί 180 λεπτά, αλλάζοντας κατά διαστήματα τη στάση του κεφαλιού του ώστε να μην του ξεφύγει καμία πλευρά του κουδουνιού.

Στη συνέχεια ο διαταραγμένος άνδρας ούρησε στον κήπο της οικογένειας και συνέχισε την περιπλάνησή του στα γειτονικά σπίτια, χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί αν προσπάθησε να… ερωτοτροπήσει και με άλλα κουδούνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ζεύγος Dungan απουσίαζε εκείνη την ώρα από το σπίτι, ωστόσο στο εσωτερικό του βρίσκονταν δύο από τα παιδιά τους, που κοιμόντουσαν ανυποψίαστα.

Όταν το ζευγάρι εξέτασε το υλικό της καταγραφής, έχοντας ειδοποιηθεί για «ασυνήθιστη δραστηριότητα» νωρίς το πρωί του Σαββάτου, κάλεσε αμέσως τις Αρχές. To οπτικό υλικό από την κάμερα ήταν πολύ καθαρό, και έτσι δεν ήταν δύσκολο να ταυτοποιηθεί ο ύποπτος, ο οποίος παραμένει μέχρι σήμερα ασύλληπτος.

Πάντως οι ιδιοκτήτες του κουδουνιού εμφανίζονται αρκετά ψύχραιμοι, αφού πιστεύουν ότι το σπίτι τους επιλέχθηκε τελείως τυχαία από τον 33χρονο φετιχιστή. «Αν και αρχικά ανησύχησα, πλέον δεν μπορώ παρά να γελάσω, αφού ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα κακό», δήλωσε στο Sky News η κυρία Ντάνγκαν.

Ο Arroyo μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της παράνομης εισβολής και της κλοπής, αφού αφαίρεσε ορισμένα μικροαντικείμενα απο τους γειτονικούς κήπους.
Pronews

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Τουλάχιστον 24 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά που έκαψε δύο σχολεία στο Μπουκάβου

ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Σους – Νεκροί και τραυματίες

ΔΙΕΘΝΗ

The Economist 2026: Τι «προέβλεψε» το εξώφυλλο, τι έχει ήδη συμβεί και τι παραμένει απλώς σύμβολο – Έρευνα 9 μηνών μετά

7 απαντήσεις στο “Καταζητείται 33χρονος που ερωτοτροπούσε επί ώρες με… κουδούνι εξώπορτας”

  1. Αν το σκεφτεις …αγαθα …ενταξει ενα ατομο με προβλημα !!! Αν το σκεφτεις πονηρα ….παει παντου το μυαλο σου….το θεμα δεν ειναι συνηθισμενο … !!!!περναει καποιος εξω απο το σπιτι σου ….και γλυφει το κουδουνι σου…..ειναι σαν εκεινους που εκαναν …σεξ με τα δεντρα ….μετα απο χρηση ουσιων…

  2. Φως φαναρι ο τυπος , αφγανοτουρκμενιος φυσιογνωμικα ,ισπανοφωνος -πορτογαλος γυφτος και φανατικος της ερημου του σινα.

    • Το μικροβιο του ρατσισμου σου γαμησε τη ψυχη και συντομα θα σου φαει και τα εντοσθια γιατι το συμπαν που ζεις ειναι ακριβοδικαιο. Σε λυπαμαι.

      • Γνωριζεις χιμπατζη οτι ειμαι τοσο πολυ αρρωστος μπραβο σου ”’αρατσιστη”παμπονηρε ασιατη .

      • Ενώ εσένα ρε ινεπτ… Το μικρόβιο του αντιρατσισμου σου πόνεσε τον κολο γιαυτό και ξεβρακονεσε… Φανερα πλέον…
        Όλο πνεύμα αντιλογίας και εξυπνάδας..

        • Καμία αντιλογία και εξυπνάδα “φίλε” μπαμπουίνε. Αποδεδειγμένα η γη γυρίζει… γυρίζει… 😉

  3. Τελικά η ανθρώπινη διαστροφή είναι αστείρευτη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άκου να γλείφει κουδούνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά