08:26 - 16/03/2016

Καταβόθρα βάθους 90 μέτρων άνοιξε στην Κορνουάλη

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Τεράστια καταβόθρα άνοιξε δίπλα σε ένα γκαράζ σε ένα σπίτι στο Scorrier κοντά στο Redruth της Κορνουάλης στις 7 του Μαρτίου του 2016.

Πιστεύεται ότι είναι τουλάχιστον 90 μέτρων (300ft) βαθιά και έχει ανοίξει εντελώς ξαφνικά

Το βίντεο είναι από Drone:

2

3

4

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Στο βίντεο φαίνεται καθαρά το τετράγωνο σκάψιμο που υπάρχει οπότε μιλάμε για παλιό σκεπασμένο πηγάδι/φρεάτιο που ξαναφάνηκε

  2. Μοιάζει φτιαγμένο απο ανθρώπινα χέρια και θυμίζει μάλλον παλιό ορυχείο – γνώμη μου .

  3. Όπως έχουμε ξανά αναφέρει….ένα “σημάδι” που θα εμφανίζεται, παγκοσμίως , ολοένα και περισσότερο!….Καλή Δύναμη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*