Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Μόνο σοκ προκαλεί η αποκάλυψη του χαροκαμένου πατέρα Παύλου Ασλανίδη σε ραδιοφωνική εκπομπή. Όπως είπε, ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Γιώργος Σταμάτης επικοινώνησε προφανώς κατ εντολήν άνωθεν στους συγγενείς των νεκρών μόλις λίγα 24ωρα μετά την τραγωδία και τους έταζε διευκολύνσεις στην στρατιωτική θητεία αδελφών των νεκρών ακόμα και διαγραφές δανείων.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Σύμφωνα με τον κ. Ασλανίδη, σε πολλές περιπτώσεις οι υποσχέσεις έγιναν πράξη με αρκετά δάνεια να διαγράφονται. Και γεννάται το εξής σημαντικό ερώτημα: Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι συγγενείς νεκρών έχουν αλλάξει τακτική απέναντι στην κριτική στη Δικαιοσύνη και στις ευθύνες πολιτικών προσώπων;

makeleio.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Μια σκέψη στο “ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΣΕ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ! ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ – ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΡΕ ΑΘΛΙΟΙ;”
  1. Τα πολιτικά αυτά σκατοπανα πάσχουν σπο σύφιλη στην καρδιά και στην ψυχή, οπότε πρέπει να πεταχτούν στον Καιάδα, με φανφάρες και τυμπανοκρουσιες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek