Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η κακοκαιρία “Alice” στο αεροδρόμιο της Ίμπιζα (IBZ), όπου έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πλημμύρες σε εσωτερικούς χώρους, με τα νερά να εισέρχονται ακόμη και στους ιμάντες αποσκευών.
It's raining inside Ibiza Airport today! Storm Alice causes heavy downpours, bringing chaos to travel.#wicnews #StormAlice #IbizaAirport #HeavyRain #TravelDisruptions #WeatherUpdate pic.twitter.com/aGnKYqCV9L
— WIC News (@WIC_News) October 11, 2025
Η AENA, ο εθνικός φορέας διαχείρισης των αεροδρομίων της Ισπανίας, σε συνεργασία με το προσωπικό του αεροδρομίου, έλαβαν έκτακτα μέτρα για την αποκατάσταση της λειτουργίας, ενώ αρκετές πτήσεις ακυρώθηκαν ή καθυστέρησαν.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η ένταση της καταιγίδας ήταν τέτοια που οι επιβάτες και το προσωπικό αναγκάστηκαν να μετακινηθούν σε ασφαλέστερα σημεία, ενώ συνεργεία εργάζονταν πυρετωδώς για την άντληση των υδάτων.
philenews.com
Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice



