01:27 - 10/10/2017

Κάρτες Γραφικών Αφιερωμένες στο Σατανά

Κάρτες Γραφικών Αφιερωμένες στον Σατανά
 

Καθημερινά ο Σατανισμός φαίνεται να επεκτείνεται παντού! Βλέπουμε την λατρεία του Σατανά στην Μουσική, στα Βιβλία, στα Βιντεοπαιχνίδια, στην Τηλεόραση και τώρα και στα προϊόντα που αγοράζουμε!!!

Εδώ και χρόνια άρχισαν να εμφανίζονται μάρκες που έχουν επάνω το Δαίμονα!
1 – Μπύρα του Δαίμονα (Bière du Démon) που γράφει με μικρά γράμματα “Διαβολική Απόλαυση”.
2 – Τσιγάρα Μαύρος Διάβολος (Black Devil).
3 – Ενεργειακό ποτό Κόλαση (Hell energy drink).
4 – Παπούτσια και ρούχα της εταιρίας Fallen, η οποία έχει το πεντάλφα Baphomet ως σύμβολο.
5 – Βιντεοπαιχνίδια, όπως το Lucius, Doom και Diablo που ξεκάθαρα είναι αφιερωμένα στον Διάβολο.
6 – Άπειρες ταινίες και μουσικοί δίσκοι Σατανικών συγκροτημάτων, μέταλ και πόπ.
7 – Πραγματικά Βιβλία Μαγείας, Βαμπιρισμού και Σατανισμού που γράφονται πλέον με το κιλό και πουλιούνται μέσω διαδικτυακών βιβλιοπωλείων σε όλο τον κόσμο, τα οποία μιλάνε για την θρησκεία του Εωσφόρου.
8 – Η Dodge έβγαλε το νέο αυτοκίνητο με όνομα Δαίμονας (Demon), το σύμβολο του Demon είναι το αρχετυπικό κεφάλι του Σατανά με τα κέρατα!

Μέσα σε όλα αυτά, τώρα πλέον ο Σατανάς δεσπόζει και σε Hardware για τον υπολογιστή!!!

Ψάχνοντας για νέα κάρτα γραφικών, έπεσα τυχαία σε Κάρτες γραφικών της AMD που είναι αφιερωμένες στον Άρχοντα Σατανά! Απίστευτο;;; Κι όμως αληθινό. Όχι μόνο μία, αλλά αρκετές κάρτες.

Όπως μας δείχνουν τα στοιχεία που θα δείτε παρακάτω, φαίνεται ότι η εταιρία AMD αποτελείται από Σατανιστές.
Καταρχάς πριν ένα διάστημα έβγαλε την κάρτα γραφικών με όνομα Red Dragon (Κόκκινος Δράκος). Ο δράκος του συμβόλου γυρίζει την ουρά του κάνοντας κύκλο κι έτσι είναι Ουροβόρος. Όσοι ξέρετε μερικά βασικά επάνω στη θεολογία και στον αποκρυφισμό, αν δείτε έναν Κόκκινο Ουροβόρο Δράκο, σε τι σας παραπέμπει;;; Φυσικά στο Σατανά!!! Έτσι λένε άλλωστε οι γραφές.


Δείτε μερικές εικόνες:


Πρόσφατα όμως το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω το θέμα, βγάζοντας την νέα σειρά με τις κάρτες Red Devil (Κόκκινος Διάβολος). Όλες οι κάρτες έχουν Σατανικά Σύμβολα επάνω τους !!!
 
Κάποιες κάρτες της σειράς έχουν στο Κουτί και πάνω τους Χαραγμένο το Πεντάλφα! Ενώ κάποιες άλλες έχουν το Εξάλφα!
Όπως γνωρίζουμε μερικοί ερευνητές, το εξάλφα σχετίζεται με τον τον Μαύρο Κύβο και τον Κρόνο, έτσι λοιπόν δεν πρόκειται για το “Αστέρι του Δαβίδ”! Το εξάλφα είναι για τους μύστες το σωστότερο Σύμβολο του Σατανά! (Το γιατί το καθιέρωσαν ως σύμβολο των Εβραίων είναι άλλη ιστορία).
Δείτε Εδώ τις σχετικές εικόνες:

 

 
Οι κάρτες γραφικών λοιπόν γράφουν Red Devil, έχουν είτε πεντάλφα, είτε εξάλφα ανάλογα το μοντέλο της σειράς….
 
Δείτε κι αυτές:

 

Όμως το ποιο ωραίο είναι ότι μέσα στο κουτί της συσκευασίας υπάρχει μια ιδιαίτερη Μαύρη Κάρτα με ζωγραφισμένα φτερά, που γράφει επάνω τη λέξη DEVIL (δηλαδή Διάβολος) και απο κάτω λέει: “YOU ARE ONE OF US NOW“. Δηλαδή Τώρα είσαι ένας από εμάς!!! Με υποσυνείδητο τρόπο περνάνε λοιπόν δυνατά μηνύματα και αλλάζουν τις συνειδήσεις των αγοραστών.
Δείτε εδώ την μαύρη κάρτα μέλους:

 

 

Ακόμη κι αν είναι ένα Μαρκετίστικο Τρίκ, είναι ξεκάθαρο ότι η AMD αγαπάει και τιμάει τον Σατανά. Άλλωστε σύμφωνα με την Satanic Bible (Σατανική Βίβλο), ένας Σατανιστής δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Σατανά, αλλά τον δέχεται ως σύμβολο και αρχέτυπο χωρίς να τον λατρεύει (όπως λατρεύουν τους θεούς τους σε άλλες θρησκείες). Το ίδιο δεν κάνει η εταιρία AMD τώρα;;; Σε τι διαφέρει από τους επίσημους Σατανιστές δηλαδή;;; Αν δηλώσουν ότι δεν πιστεύουν στην ύπαρξη του σατανά, κι ότι δεν τον λατρεύουν ως οντότητα, το ίδιο θα πούν ότι κάνουν και οι Σατανιστές! Άρα ποιά η διαφορά;

Το ενδιαφέρον στις Κάρτες Γραφικών του Σατανά είναι το εξής: Αν δεχτούμε ότι ο Εωσφόρος δημιούργησε τον Εικονικό Κόσμο μέσα στον οποίο ζούμε, αν Αυτός είναι ο άρχοντας του Μάτριξ, αν είναι η Υπεροντότητα Πληροφορίας, τότε ας σκεφτούμε τον Ρόλο μιας Κάρτας Γραφικών η οποία κάνει ακριβώς το ίδιο, αναπαράγει ολόκληρους Ψηφιακούς Κόσμους, δημιουργεί Εικονικές Εμπειρίες, φτιάχνει Εικονικές Πόλεις στα βιντεοπαιχνίδια κτλ. Υπάρχουν ομοιότητες λοιπόν με τις ιδιότητες του Σατανά και είναι πολύ εύστοχη η κίνηση της εταιρίας να τις ονομάσει έτσι!

 
Εδώ θα βρείτε και μερικά βίντεο από Unboxing των προϊόντων!!!

1) PowerColor Red Devil RX 480: Wicked!

2) Unboxing: PowerColor RX 580 Red Devil 8GB

3) AMD RX570 Powercolor Red Devil Review

4) Powercolor Red Devil RX 570 Review & Benchmarks (Overclocked)

Άραγε το επόμενο βήμα μερικών εταιριών ποιό θα είναι; Θα βάζουν και συμβόλαια με το Διάβολο μέσα στις συκευασίες σε λίγο;; ?

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (33)

 1. 14
  1
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ DIABLO ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ DIABLO Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ…
  • 1
   5
   Όμως ότι πολεμάς, του δίνεις δύναμη!
  • 9
   1
   Αυτή είναι αφελής οπτική. Γι’ αυτούς σημασία έχει η προβολή του σατανά και το να ασχοληθείς εσύ με αποκρυφισμό, έστω και εικονικό, και όχι ποιος είναι ο σκοπός και καλά του παιχνιδιού. Εξ΄ άλλου όπως λέει και μια παροιμία: when you dance with the devil the devil doesn’t change. the devil changes you Σε μετάφραση: Όταν χορεύεις με τον διάβολο, δεν τον αλλάζεις εσύ, ο διάβολος αλλάζει εσένα.
 2. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΛΑ. 10 Οκτωβρίου 2017 @ 01:44
  7
  0
  Μα ΟΛΑ…
 3. 14
  0
  AMD ΕΊΝΑΙ ΤΟ CHIPSET. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η AMD ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟ LOGO ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ (πχ POWERCOLOR)
 4. Αναισθησιολόγος 10 Οκτωβρίου 2017 @ 02:47
  19
  5
  Η αλήθεια είναι ότι η κοινωνία μας, στην πλειοψηφία, αποτελείτε από ένα βούρκο ηλιθίων, τραβεστί και αμόρφωτων. Δεν ξέρουν ποιος είναι ο ΄΄Διάβολος΄΄, δεν γνωρίζουν την προέλευση και την έννοια της πεντάλφα και εξάλφα και τα έχουν μπερδέψει με τον δράκο. Στη βαρβαρική τις λένε και pentagramm και hexagramm και όχι fivegramm ή fivelatter κτλ., ελληνικές λέξεις δηλαδή. Που να σου εξηγώ τώρα τι σημαίνουν τα ΑΛΦΑ. …ομορφάντρα μου!.. δεν πειράζει, θα σου βάλω και σως για να γλιστράει!
 5. 8
  1
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥΣ
 6. 12
  12
  Και οι επεξεργαστές Ryzen η αρχική ονομασία ήταν ΖΕΝ και το άλλαξαν σε Ryzen με σύμβολο τον ουροβορο. Η αιώνια φυλακή ψυχής. Μιλάτε για τον Σατανά ενώ εσείς οι θρησκευόμενοι νομίζετε ότι πιστεύεται κάτι διαφορετικό. Οι παπάδες επίσημα πλέον σας λένε οτι πιστεύεται τον Γιεχωβά, ο γιεχωβάς ειναι ο δράκος της Κίνας, η κόκκινος δράκος η όπως σας αρέσει. Ο Σαβαώθ ειναι ο Κρόνος, η αλλιώς Σατούρνος, σατ, σατανάς…
  • 13
   12
   Η αλήθεια είναι οτι οι παλιές γενεές δεν το γνωρίζουν αυτό, δικαιολογημένα αφού ο Σαβαώθ και ο γιεχωβάς μπήκαν από την πίσω πόρτα μέσα στον χριστιανισμό το 400 μετά χριστών. Έφεραν γενοκτονίες, πολέμους, αγραμματοσύνη, έβριζαν τον γιεχωβά οι αγράμματοι παπάδες και σήμερα τον προσκυνάν. Δεν φταίει ο κόσμος. Έχετε πάει ποτέ το Σάββατο εκκλησία? ΣΟΥ σηκώνετε η τρίχα… Προσκυνά ο παπάς τον Σαβαώθ και τον ερχόμενο γιο του!!! Τον γιο του Σατανά! (Σαβαώθ, Σαβαώθ ευλογημένος ο ερχόμενος ιός)
   • 6
    10
    ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ; ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΙΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΝΥΦΗ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Κ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΗΣΑΙΑ ΧΟΡΕΥΕ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΛΑΜΕ……
    • 5
     3
     οχι για τους Αθηναίους στην καταγωγή αλλά για αυτούς που χρησιμοποιούν την ελληνική ιστορία και τον πατριωτισμό σαν όπλο κατά της ορθοδοξίας. είμαστε κι Ελληνες και ορθόδοξοι και καμία σχέση δεν έχει ο Τριαδικός Θεός μας με καμία άλλη θρησκεία έστω και μονοθειστική.
   • 4
    3
    καλά που έχουμε εσάς τους πανσοφους να ξυπνάτε εμάς τα ντουγάνια τους χριστιανούς. Δεν ξέρουν οι άγιοι του Θεού που εξυμνούν τον δημιουργό τους, ξέρετε εσείς καλύτερα… φτωχοί, κακομοίρηδες, πλανεμένοι στην καλυτερη απο τον πονηρό, δουλικά του στην χειρότερη, που προσπαθείτε να μπερδέψετε τον χριστιανικό κόσμο με τους υπερφυσικούς αχταρμάδες σας…δεν είναι τυχαίο που στους χαιρετισμούς της Θεοτόκου χαιρετίζουμε “την των Αθηναίων τας πλοκάς διασπώσα”, σίγουρα όχι για τους Αθηναίους στην καταγω
    • 1
     2
     είσαι ανόητος μέχρι που δεν πάει άλλο. Δεν αρνήθηκα την ύπαρξη του Θεού η Θεών, αλλά ο χριστιανισμός σήμερα προσκυνά τον σατανά, αρέσει δεν αρέσει. Αντί να απαντήσεις σε αυτό το άρθρο, σου ζητώ να ρωτήσεις έναν θρησκευτικό σε λύκειο.. Κάνε την απλή ερώτηση που θα σου παραθέσω παρακάτω. (εάν είχες πνεύμα δυνατό θα το έψαχνες μόνος δεν χρειάζεται να ρωτήσεις, ερώτηση για τους τεμπέληδες).. ερώτηση : Είναι ο θεός του χριστιανισμού σήμερα ο Γιεχωβάς ΝΑΙ η ΟΧΙ. ερώτηση : Είναι ο Γιεχωβάς ο δράκος της
     • 0
      2
      η ιστοσελίδα έχει πρόβλημα στην επικόλληση κειμένου, επειδή ειμαι δυσλεκτικός κάνω την σύνταξη στο word αλλά στην επικόλληση μπαίνει κατι λιγότερο απο 200 χαρακτήρες το άλλο δεν επικολλάτε πρέπει να σπαω την απάντηση μου σε πολλά κομμάτια… Ας το κοιτάξει ο stranger αυτο. Δοκίμασα με 2 διαφορετικούς explorer (Firefox and chrome και το πρόβλημα είναι το ίδιο).
     • 0
      0
      “Είναι ο θεός του χριστιανισμού σήμερα ο Γιεχωβάς ΝΑΙ η ΟΧΙ.”. Είναι φύσει αδύνατον να είναι ο ίδιος, διότι ο Θεός των χριστιανών είναι Τριαδικός, ενώ ο Ιαχωβάς είναι μονοπρόσωπος. Άσε τι λένε μερικά πουλημένα τομάρια “κληρικοί” που δουλεύουν για την πανθρησκεία. Εκεί στην Τριαδικότητα θα σπάσουν τα μούτρα τους.
     • 1
      0
      @MKK μα εκεί είναι το θέμα η τριαδικότητα κατασκευάστηκε ήδη, προωθούν τον γιεχωβά και την γιοσηβουλα οσο για το περιστεράκι είναι άυλο απλά θα στο επικαλούνται. Ο γιεχωβάς στα αρχαία χρόνια ονομαζόταν ως Ιωα και μοιάζει με το yah τον χρησιμοποιούσαν ως χθόνια θεότητα που προκαλεί το κακό και ήταν σε όλες της κατάρες μέσα, παρέα με τον Ερμή, την Εκάτη και άλλους. Ο σατανας στον χριστιανισμό δεν είναι τίποτα αλλο από τον Κρόνο και βγαίνει από το ΣΑΤ Babylona
     • 1
      0
      το 400 μετά χριστών έγινε η δουλειά δεν είναι φρέσκο το πραμα, απλά 1600 χρόνια δουλείας των ελλήνων τους πάσαραν οτι γούσταραν. Τοτε ενώθηκε ιουδαϊσμός με χριστιανισμό, επίσημα στοιχεία εκκλησίας.. Πριν δεν υπήρχε ΟΥΤΕ γιεχωβάς ούτε Σαβαώθ.. Ο Σαβαώθ ηταν αναγνωρισμένος τότε ως δαίμονας του Σατανά… ψάξτε το λίγο.
 7. 6
  0
  Νέο είναι κάτι που δεν το ξέρουμε … μας τα παν άλλοι … Η επανάληψη δείχνει σε σας σαδισμό και σε μας μαζοχισμό …
 8. 4
  1
  Στη Καλιφόρνια πνέουν οι άνεμοι του διαβόλου… τυχαίο?
 9. ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΠΟΤ......ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΚΑΡΛΧΑΙΝΤΣ ΣΤΟΚΧΑΟΥΖΕΝ 10 Οκτωβρίου 2017 @ 14:20
  5
  1
  ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ COBRA!!!!! IRUKA:Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ NINTENDO ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ CABAL??? COBRA:NAI ΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ CABAL……….. universalblessing.blogspot.gr/2016/12/cobra-prepare-for-change-28112016.html
 10. Θανασης Γιαννιτσα 10 Οκτωβρίου 2017 @ 14:32
  6
  4
  Λογικο ειναι ρε μαστορα να περναει η εβραιλα και η θανατολαγνεια με τους δαιμονους τριβολους και το κακο συναπαντημα αφου στους ηλιθιους και αμορφωτους μονο αυτο πουλαει και με τετοια μονο μπορουν να ευχαριστιουνται.Αν τους μιλησεις για την ζωη τον ερρωτα τον ανθρωπισμο ενα βιβλιο φιλοσοφιας μια αρμονικη μουσικη μελωδια για καποιο επιστημονικο πονημα η ενα πνευματικο παιχνιδι(σκακι),θα ξενερωσουν θα φρικαρουν και θα σε νομιζουν για τρελο βλακα η εξωγηινο!!Σωστος GEORGIOS K.
 11. 0
  0
  τα πηρες τελικα ναι η ου?
 12. Θανασης Γιαννιτσα 10 Οκτωβρίου 2017 @ 14:58
  3
  0
  Ξεχασα και τα παιχνιδια που παιζαμε μικροι στις αλανες,και τα παιδικα ονειρα.Αντε τωρα να πισεις ενα παιδι η και μεγαλο ακομα να ξεκοψει απο την βιρτσουαλ εικονικη πραγματικοτητα της οθονης,και να τρεξει στις καλαμιες και στα λιβαδια.Και βεβαια για ολα αυτα δεν ευθηνονται τα παιδια αλλα οι ηλιθιοι μεγαλοι για την κοινωνια που τους παρεδωσαν προσκυνοντας το ματριξ του τεχνολογικου εικονικου (παραδεισου) των καθε λογης εξουσιαστων και ιδιετερα των σιωνιστων.
 13. 5
  7
  ΓΙΑ ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΛΑΤΕ ; ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;
 14. 1
  3
  ερώτηση : Είναι ο θεός του χριστιανισμού σήμερα ο Γιεχωβάς ΝΑΙ η ΟΧΙ. ερώτηση : Είναι ο Γιεχωβάς ο δράκος της Κίνας ΝΑΙ η ΟΧΙ. ερώτηση : Είναι ο Σατανάς λεγόμενος Κρόνος κατά την μυθολογία? Στα λατινικά αναγράφετε ως Σατούρνος, στην Βαβυλώνα ως ΣΑΤ, στην Αίγυπτο ως ΣΕΘ και στον χριστιανισμό ως ΣΑΤΑΝΑΣ. Όλα αυτά σατ σατ σατ ταιριάζουν έτσι και αλλιώς. Ερώτηση (ξέχωρη από την παραπάνω) Είναι ο ΣΑΒΑΩΘ ο Σατούρνος? πληροφοριακά να σου πω ΕΙΝΑΙ ΝΑΙ, εβραϊκή λέξη και τίτλος είναι.
  • 0
   0
   Αγγλικά ξέρεις τουλάχιστον; Άνοιξε τα στραβά σου και μην ασχολείσαι με πλάνες. Κάνεις και τον έξυπνο. Α… και η απάντηση στα ερωτήματά σου είναι ΟΧΙ. Tzevaot or Sabaoth (צבאות‎, [tsvaot] (About this sound listen), lit. “Armies”) appears in reference to armies or armed hosts of men in Exodus[31] but is not used as a divine epithet in the Torah, Joshua, or Judges. In the First Book of Samuel, David uses the name YHWH Tzavaot and immediately glosses it as “the God of the armies of Israel”.
   • 0
    0
    τα μυαλά σου και μια λίρα ανόητε γιεχωβά του βρωμιάρη γιεχωβά. Και θρησκευτικοί και Παπάδες παραδέχονται οτι ο γιεχωβάς ειναι ο δράκος της Κίνας, πήγαινε σε ενα σχολειό και εκπαιδεύσου ανόητε παπαρολογε. Από πότε άλλωστε αυτές οι βρομερές λέξεις που ξεστομίζεις σχετίζονται με τον Πατέρα Θεό ανόητε, η είσαι μογγολο η μογγολοπαρμενος. Διάλεξε και πάρε.
 15. 0
  0
  OTAN KAΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ…ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΏΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ. ΜΕΡΙΚΆ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ…ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ… ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.
 16. 4
  0
  Ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) πρωταγωνιστεί σε ένα ακόμη σκοτεινό και δαιμονικό βιντεοκλίπ του Μέριλιν Μάνσον (Marilyn Manson). Ένα βίντεο με ιδιαίτερα προκλητικές ερωτικές εικόνες γυναικών. Σε ένα δωμάτιο μια γυναίκα αυνανίζεται, ενώ δαιμονικά πνεύματα προσπαθούν να εισβάλλουν στο χώρο της. Το ολοκαίνουργιο τραγούδι λέγεται «Say 10».

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί