20:57 - 26/08/2015

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ – ΛΕΝΙΝ – ΣΤΑΛΙΝ – ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ

ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ – ΛΕΝΙΝ – ΣΤΑΛΙΝ – ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ

Όλα αυτά που μέχρι τώρα σας έχουν αποκαλυφθεί και αποσφραγιστεί θα σας δείξουμε με μια ακόμα αποδείξει πως σχεδιάζει γενικά ο Μαυροψύχης όλες τις καταστάσεις, που εσείς θα παραλάβετε και φυσικά θα ακολουθήσετε είτε σαν θρησκεία, είτε σαν νέα πολιτική κατάσταση είτε σαν οποιοδήποτε νέο παραμύθι σας δίνεται.
Βλέπετε τέσσερεις προσωπικότητες που γεννήθηκαν “συμπτωματικά” σχεδόν την ίδια εποχή:

Καρλ Μαρξ: 5 Μαΐου 1818 – 14 Μαρτίου 1883
Λένιν: 22 Απριλίου 1870 – 21 Ιανουαρίου 1924
Στάλιν: 18 Δεκεμβρίου 1878 – 5 Μαρτίου 1953
Μάο Τσε Τουνγκ: 26 Δεκεμβρίου 1893 – 9 Σεπτεμβρίου 1976

Η ονομασία “Κομμουνισμός” (Communism) σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη “common” που σημαίνει κοινός. Δηλαδή, όλοι οι άνθρωποι που θα εντάσσονται σε μια κοινωνία κομμουνιστική, θα τα έχουν όλα κοινά. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η διδασκαλία του μεγίστου διδάσκαλου Ιησού Χριστού ήταν ακριβώς η ίδια.

Ο Ιησούς Χριστός δεν ξεχώρισε ανθρώπους, φυλές, δικούς μου και ξένους, ήρθε να μιλήσει τη γλώσσα του σύμπαντος, να διδάξει αγάπη, και στην κορύφωση της θυσίας του, έδωσε στην ανθρωπότητα το ίδιο του το σώμα για να το σταυρώσουν οι τότε μιερες εξουσίες – εκπρόσωποι του Μαυροψύχη.

Αντίστοιχα, ο Μαρξ καταθέτοντας την φιλοσοφική του σκέψη σχετικά με την διαιρετικότητα που προκύπτει αναγκαστικά στα χέρια μεμονωμένων ανθρώπων ή κρατών, η σκέψη του κατευθύνθηκε ακριβώς στον ίδιο τρόπο που καταδείχτηκε από την όλη ζωή του μεγίστου διδάσκαλου Ιησού Χριστού.

Μάλιστα, ήθελε να γίνει αλλαγή και του ίδιου του κόσμου και της συνείδησης του ανθρώπου γι’ αυτόν.

Επομένως, υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που πρέπει να τον ακυρώσουμε από τα πλέον βασικά αγαθά, όπως η τροφή του και η στέγη του; Φυσικά και όχι.

Ο μοναδικός λόγος που όμως γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια το ίδιο καθεστώς, είναι ότι στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στις εξουσίες. Και στην προκειμένη περίπτωση, ο καπιταλισμός ισοδυναμεί με κανιβαλισμό, και προσέξτε ο Μαυροψύχης τι έκανε στον κομμουνισμό.

Ο Μαυροψύχης δεν είναι δημιουργός αλλά καταστροφέας της Δημιουργίας. Δεν έχει δική του ενέργεια, αλλά σε κάτι τέτοια φιλοσοφικά κινήματα που θα ελευθέρωναν την ανθρωπότητα από τα δεινά της εξουσίας και τη δουλοποίηση όλης της ανθρωπότητας, εισχώρησε σε αυτή τη σκέψη με τα παρακλάδια του κομμουνισμού (που σημαίνει όλοι θα μοιραστούμε ίσα τα αγαθά), και επέβαλε τάχα στο όνομα της σκέψης μέσα από τους συνεχιστές τους Μαρξ, κυρίως του Λένιν, Στάλιν και Μάο, την αθεΐα.

Δηλαδή, εντόπισαν ότι ο καπιταλισμός ισοδυναμεί με βαρβαρότητα, ωμοφαγία, κανιβαλισμό. Μεγάλοι υπηρέτες αυτού του αισχρού συστήματος είναι και όλες οι θρησκείες.

Επομένως, οι γεννήτορες του κομμουνισμού εντόπισαν διέξοδος από τον καπιταλισμός μπορεί να δοθεί μόνο με τον κομμουνισμού, που σημαίνει δεν μαζεύουμε σπίτια και υλικά αγαθά, αλλά σίγουρα έχουμε όλοι τροφή και στέγη, από πού κι ως που προκύπτει η αθεΐα.

Δηλαδή, φαίνεται και αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο πάρα δάκτυλος αυτής της μιερής οντότητας που σας τρώει τα σωθικά σας εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Αυτό σας το λέμε γιατί ενώ αντιλήφτηκαν εύκολα πως πολεμιέται ο καπιταλισμός που και ο ίδιος ο διδάσκαλος σας Ιησούς Χριστός σας το κατέδειξε, δεν είναι δυνατόν να σας απαγόρευσαν και έκαναν ποινικό αδίκημα τη θρησκεία που ουσιαστικά σας απαγόρευσαν την ένωση με το θειο.

Εύκολα θα μπορούσαν να ακυρώσουν τις θρησκείες και να πουν ότι επικεφαλής των θρησκευτικών αρχών είναι μαύροι υπηρέτες του Μαυροψύχη, και αντίστοιχα, όχι μόνο να μην επέτρεπαν στους ανθρώπους να είναι άθεοι αλλά μέσα και από την εξασφάλιση τροφής και στέγης να τους έδιναν και πνευματικές αξίες και αρχές, και κυριολεκτικά επί της γης και όπου εφαρμόζονταν ο κομμουνισμός μαζί με πνευματικές κατευθύνσεις, σε εκείνο το μέρος να επικρατούσε επίγειος παράδεισος.

Μάλιστα, μετά από την φιλοσοφική σκέψη του Μαρξ, και την συνέχεια της παραλαβής της εξουσίας πρώτα από Λένιν και μετά από Στάλιν και αντίστοιχα του Μάο Τσε Τουνγκ, που επέβαλε κομμουνισμού με απόλυτη αθεΐα, για να μπορέσουν να επικρατήσει αυτή η πολιτική τους θέση, εκατομμύρια άνθρωποι σφαγιάστηκαν και εξολοθρεύτηκαν.

Όποτε, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι από την μια είχατε το στεγνό καπιταλισμό με όλες τις κανιβαλιστικές ορέξεις του, είτε ανάμεσα σε ανθρώπους, είτε ανάμεσα σε χώρες, και από την άλλη το κομμουνισμού με την απόλυτη αθεΐα. Δηλαδή, οι άνθρωποι στον κομμουνισμό πιστεύουν μόνο στην φρατζόλα ψωμί και στο λάδι!

Έτσι, στήθηκε μια χαρά, ακόμα μια φορά η διαιρετικότητα στον πλανήτη σας και η απόλυτη αμάθεια.

Αμάθεια χωρίς όριο, δρόμοι που δεν οδηγούν πουθενά, και μέσα δήθεν από αυτή την καταριψη του κομμουνισμού, τουλάχιστον μέσα στην πρώην σοβιετική ένωση, με επί μέρους στημένες διαφοροποιησεις που εμπλακησαν οι πάντες, θέλουν και σας παρουσιασουν (αλλά δεν θα προλαβουν) τους τότε ” ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ – ΛΕΝΙΝ – ΣΤΑΛΙΝ – ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΓΚ” και άλλους με τους τωρινους Ιλλουμινατι, (“πεφωτισμενους”) και το αρχιλαμογιο που σας πινει το αίμα και την ενέργεια, με τα αρχιλαμογια που τον υπηρετούν, θυμηθηκαν να σας ενωσουνε, αφού δεν άφησαν τίποτα όρθια, γιατί δήθεν ο πλανήτης χρειάζεται μια νέα παγκόσμια θρησκεία και παγκόσμια κυβερνηση.

Πραγματικα όλοι πρέπει να νιώθετε κομμουνιστες και οχι απλά να είστε (δηλαδή να μην ζητατε να πάρετε και να μαζέψετε υλιακ αγαθά όταν σε κάποιους άλλους λείπει ακόμα και το νερό), γιατί σας έχουμε πει ότι ο θάνατος του φυσικού σας σώματος μπορεί να συμβεί σε καθε δευτερόλεπτο του φυσικού σας βιου. Ο θάνατος εξαλλου αυτό το νόημα έχει. Ότι ούτε σαν αστειο δεν πρέπει να ζητατε την συσσωρευση υλικών αγαθών. Αντιθετα να νιώθετε υπέρ-πληρεις σαν άνθρωποι που γνωρίζετε ότι σ’ αυτό τον πανεμορφο πλανήτη δεν υπάρχει κανένας αστεγος, πεινασμένος, δειψασμενος, αδικημένος, μάνα που να υποφέρει να μεγαλωσει τα παιδιά της, γεροντες που να είναι πεταμενοι στα αζητητα.

Και όλα αυτά δεν τα προσφέρει μόνο η ισότητα του κομμουνισμού. Μπορεί να τα προσφέρει η κατανοηση σας για την δημιουργία και το Θειο.

Δηλαδή, μόνος του ο κομμουνισμός είναι τραγικα ελλειπης χωρίς την τεράστια αυτή βοηθεια που σημαίνει πνευματική απιγνωση κα προσπάθεια ένωσης όταν ακόμα είστε ενσαρκωμενοι με το Θειο.

Επειδή έχετε δεχτεί όλες τις στημένες πολιτικές εξουσίες και έχετε ενταχτεί μέχρι σήμερα σε οποιαδήποτε πολιτική αποχρωση, ακόμα και εκεί που έχει εφαρμοστεί ο κομμουνισμός, βλέπετε πόσο μεγάλο είναι το στησιμο του.
Έχοντας αφαιρέσει από τον κομμουνισμο κάθε πνευματική κατεύθυνση και διαδρομη, ουσιαστικά έχετε δεχτεί ότι ακριβώς κάνει και ο κανιβαλισμος του καπιταλισμου.

Μάλιστα , με μια συντομη αναφορα τα τελευταία δέκα και εικοσι χρόνια σε διαφορα γεγονοτα, έρχεται περίτρανα να αποδεικτει πως βιαζεται ο Μαυροψύχης με περιτρανο τρόπο να σας ασκησει απόλυτη και απολυταρχικη δουλικη εξουσία.
Μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, σας οδηγουσε σε διαρκείς πόλεμους, με έναν πολύ πιο αριστοτεχνικο και έντεχνο τρόπο, παρουσιαζοντας στην ανθρωπότητα διαφορους δήθεν αιμοσταγης αρχηγους, όπως ο Χίτλερ, ο Μουσολινι κ.ά.

Μάλιστα ήταν τέτοια η ζαλη μέσα στο νου σας, που ενώ πιστευατε κάποιοι ότι νικωντας τον Χίτλερ υπηρετείτε την πατριδα σας, ή από την αντιθετη μεριά, πολεμωντας μαζί με το Χίτλερ, προσπαθείτε – τρομάρα σας..- να φτιαξετε έναν καλύτερο κόσμο (Αρεια Φυλή), έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο απολυτου ελεγχου του νου σας, ώστε κάποιοι από εσάς με την ονομασία “καμικάζι” να πιστευουν ότι πρέπει να σκοτωθουν για τον Αυτοκράτορα..

Δηλαδή, η παρανοια, της παρανοιας, την παρανοια, ω! παρανοια..

Από πού κι ως που πεθαινεις, σκοτωνεσαι, δολοφονεις άλλους, για οποιοδήποτε αυτοκράτορα και βασιλειά και ότι δηποτε άλλο;

Αυτό ακριβώς σημαίνει απόλυτος έλεγχος του νου, είτε με αυτή τη μορφή είτε με όλες τις άλλες μορφές και η ακυρωση του νου να είναι χωρίς όριο.

Ενώ για εκατοντάδες χρόνια είχατε αυτός τους στημενους πόλεμους είτε από τις χώρες εκείνες που ανα εποχες επαιζαν το ρόλο της αυτοκρατοριας, μετά ελαβαν χώρα στημενοι δήθεν εχθροί (βλ Χίτλερ, Μουσολινι), τα τελευταία 20 χρόνια εφαρμόστηκαν δυο μέθοδοι.

1. Δημιουργία υποχθονιων κατασκευασμενων γεγονοτων και
2. Από τα στημένα υποχθονια προβλήματα, απροκαλυπτοι πόλεμοι χωρίς όριο.
Στην πρώτη περίπτωση, ξέρετε ότι ανεκαθεν λειουργουν οι πράκτορες, προβοκάτορες, ρουφιανοι, αυλικοι και Δημιουργόυν στημένες καταστάσεις.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, όπως αυτό που έγινε στις 11 Σεπτεμβριου του 2001, προκληθηκε δήθεν από κάποιον τρομοκρατη Μπιν Λαντεν, που γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να είναι, όπως και όλοι οι τρομοκράτες του πλανήτη, έξω από το σύστημα. Δηλαδή το σύστημα τους χρηματοδοτει με τα ανύπαρκτα χρήματα, που πάντα υπάρχουν, οσα και να χρειαστουν, προκειμενου να ελεγχονται οι μαζες, και μετα είναι υποχρεωμένοι να παιξουν το ρόλο τους. Είτε σαν πλανηταρχες, είτε θρησκευτικοί ηγετες, τρομοκράτες, πολυεθνικε, μεγαλοεπιχειρηματιες κλπ..

Εάν τυχον ξεφύγεις από το σύστημα και γίνεις Ουγκο Τσαβε στην Κολομβια, Τασος Παπαδοπουλος στην Κυπρο, Αρχιεπισκοπος Χριστοδουλος στην Ελλάδα κτλ… Δηλαδή ανεβηκες δηλαδή στις εξουσίες, σίγουρα για να ανεβεις υπηρετήσεις το σύστημα, αλλά εφτασες σε ένα σημείο που η ψυχή σου δεν άντεξε αυτή τη βρωμια και αναγκαστικά η ψυχή σου χρησιμοποιωντας σαν οχημα το ανθρώπινο σώμα σου, μίλησε για όλη τη βρωμια που υπάρχει στον πλανήτη.

Ενώ πάλια, όπως στην περίπτωση του Τζον Κενεντυ, και Αβραάμ Λίνκολν, το σύστημα φροντισε να υπάρχουν πάντα δήθεν τρελοι που να σκοτωναν τέτοιες “φωνες”, στην συγχρονη εποχή αυτό έχει μεταλλαχτει σε “φυτευτο” καρκινο. Δηλαδή, το σύστημα σήμερα, έχει αξιοποιησει την τεχνολογία, και δημιουργεί καρκινους, ριχνει πυργους, μπαίνει σε οποία χώρα θέλει, Σερβια, Ιρακ, Αιγυπτο, Λιβυη, Ουκρανια, ή όπου χρειαστεί. Επικαλειται ότι πχ μπηκε στο Ιρακ για να βρει τα χημικα του Σανταμ Χουσειν, δεκατρια χρόνια από τότε δεν έχει βρει απολύτως τίποτα. ο Ιρακινος λαός υποφέρει δωδεκα συνεχομενα χρόνια, και κανένας πλανηταρχης και κανένας ηγετης σε ένα από τα καφριλικια της γης που λέγεται “ΝΑΤΟ” ποτέ και πουθενα δεν δικαστηκε για όλα αυτά τα απίστευτα.

Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σε όλο τον πλανήτη αυτός ο νταβατζης σας ετσι λειτουργεί. Δεν σας βλέπει, δεν σας υπολογιζει καν. Σας εγκλωβιζει και φυλακιζει το νου σας. Μαχεστε για μια ανασα ελευθεριας. Προσπαθείτε για μια μπουκιά ψωμί. Κάποιοι από σας δεν θέλετε να κάνετε κακο σε κανέναν, αλλά βρισκη όμως τρόπο να σας αγανακτισει και να σας εγκλωβίσει, γιατί θέλει όλοι να τον υπηρετείτε. Και η υπηρεσία του σ’ αυτόν είναι μόνο όταν κάνετε κακο, οπουδήποτε.

Αυτός μέχρι σήμερα ξεφευγε συνέχεια. Δημιουργόυσε νέες ηγεσίες, νέες καταστάσεις και γεγονότα. Εσείς οντως πειθηνιοι ακολουθουσατε. Εύκολα σας παγιδευε.

Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος είναι ο εχθρός σας. Σήμερα όμως, επειδή να είστε βεβοιοι ότι ο Μαυροψύχης είναι απόλυτα ενημερος για όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν στον πλανήτη σας, και έχοντας χάσει τελείως το καλυμμένο πρόσωπο του, έχει αμολυσει στον πλανήτη όλα τα σκυλιά του και σας εφαρμοζουν σαν εξουσίες ο,τι πιο παρανοικο έχει εφαρμοστεί ποτέ.

Αυτές οι εξουσίες έχουν οδηγήσει όλα τα κράτη του πλανήτη σας να χρωστούν ατελειωτα χρήματα, μάλλον σε εξωγηινους… Σας έχουν οδηγήσει στην εξαθλιωση, στο φοβο, στην αβεβαιοτητα, στην απόγνωση. Κατασκευαζουν εστιες φωτιας, σε οποίο σημείο του πλανήτη τους βολευει επικαλουμενοι αστειες στημένες προφασεις. Οι θρησκευτικοί ηγέτες εναρμονισμενοι απόλυτα με το αφεντικό, λειτουργούν σαν μικι-μαους. Φυσικά ξέρουν το παράδειγμα του πρώην Αρχιεπισκοπου Ελλάδας Χριστοδουλου, και επειδή για τα ελάχιστα χρόνια που τους μενουν να ζήσουν δεν τολμουν να γινουν Χριστοδουλοι.

Το πολύ-πολύ να μοιρασουν καμία φρατζολα και κονσερβα, να κάνουν κανένα τρισαγιο και να πάνε να ευλογησουνε βομβες για να έχουν καλά αποτελέσματα, ή να ξεσηκωσουν τους πιστους μουσουλμανους για να αφανισουν όλους τους απιστους.

Αυτά δυστυχώς για εσάς, φυλακισμενη ανθρωπότητα, είναι τα αποτελέσματα της τυρρανιας και του εγκλωβισμού σας. Κυριολεκτικά, χωρίς καμία δοση οποιαδήποτε υπερβολης, την ενσάρκωση που πήρατε, την πήρατε μόνο για αυτό τον λόγο και για κανέναν άλλον δηλαδη να μπορέσετε να ξεφυγετε από την φυλακή του πλανήτη σας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την απόλυτη αυτογνωσια.

Για να δείτε όλο το βιβλίο πατήστε εδώ http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 1
  0
  ο συγχωρεμενος ο διαμαντοπουλος ειχε δωσει ενα πολυ καλο ορισμο για το ποιος ειναι κομμουνιστης Κομμουνιστες και χριστιανοι εχουνε παρα μα παρα πολλα κοινα
 2. 1
  0
  κομμουνισμος και πνευματικη κατευθυνση?????θα αστειευεσαι μαλλον το προγονικο συνειδητο σε εχει επηρεασει …..μην ψαχνεις ατοπες και αστοχες δικαιολογιες γιατι απετυχε παντου το πιο διεστραμενο και ΑΦΥΣΙΚΟ πολιτικο κατασκευασμα και ιδεολογημα….μια ειναι η αιτια ….ειναι παρα φυση …ειναι εναντια στους νομους του δημιουργου η των δημιουργων …..δεν υπαρχει πουθενα και ποτε ισοτητα ολοι και ολα ειναι διαφορετικα με τα συν και τα πλην …η πνευματικη και φυσικη ισοπεδωση και εξισωση των παντων ειναι ανωμαλια ,πανουκλα , ……εχεις κατανοησει πολυ μικρο μερος της πραγματικοτητας και της πολιτικης απατης και μην ξεγελιεσαι για πολλους απο εμας που σιωπουμε…. (ετσι πνιγουμε τις κραυγες μας που ετσι η αλλως δεν ακουν οι πολλοι)…
 3. 1
  0
  ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ….Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ … ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΒΙ ΜΠΡΟΝΣΤΑΙΝ [ ΤΡΟΤΣΚΙ ] …ΕΚΑΨΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΙΔΕΕΣ…ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΚ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ….ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟ-ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕ ΣΦΑΓΙΑΣΕ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΘΩΩΝ… ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ… ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 1
  0
  “Αυτά δυστυχώς για εσάς, φυλακισμενη ανθρωπότητα, είναι τα αποτελέσματα της τυρρανιας και του εγκλωβισμού σας. Κυριολεκτικά, χωρίς καμία δοση οποιαδήποτε υπερβολης, την ενσάρκωση που πήρατε, την πήρατε μόνο για αυτό τον λόγο και για κανέναν άλλον δηλαδη να μπορέσετε να ξεφυγετε από την φυλακή του πλανήτη σας και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την απόλυτη αυτογνωσια.” Η αποστολή της αυτογνωσίας και της παραπέρα ανάπτυξης του εαυτού έχει τόση σημασία και σοβαρότητα, απαιτεί τέτοια εντατική προσπάθεια, ώστε είναι αδύνατο να την επιχειρήσει κανείς με κάποιο τυχαίο τρόπο και ταυτόχρονα με άλλα πράγματα.Όποιος αναλαμβάνει το καθήκον αυτό, πρέπει να το θεωρεί πρωταρχικό στην ζωή του, που η διάρκειά της δεν είναι και τόσο μεγάλη ώστε να την σπαταλήσει σε ασήμαντα πράγματα! [Γεώργιος Γεωργιάδης (Γκουρτζίεφ)] Αυτά είναι τα σοβαρά…
 5. 1
  0
  ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ: -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ Η ΜΑΣΩΝΙΑ -ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ. ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί