Κάποια πολύ γρήγορα ερωτήματα για την τρομοκρατική επίθεση στη Ν.Ζηλανδία

Γιώτα Χουλιάρα

Από Αλέξανδρος Νίκλαν (Alexandros NiKlan) κάποια πολύ γρήγορα ερωτήματα για την τρομοκρατική επίθεση στη Ν.Ζηλανδία.Να τονίσω εδώ επειδή σε λίγο θα ξυπνήσουν οι αναλυτές επί παντός επιστητού και θα αρχίσουν τις αναλύσεις στο διαδίκτυο, ότι οι ειδικοί σε θέματα τρομοκρατίας πάντα περιμένουν 72 ώρες πριν βγάλουν πόρισμα.

Αλέξανδρος Νίκλαν

Πολύ γρήγορα ερωτήματα για τις επιθέσεις στην Ν.Ζηλανδια.

1. Ποια τα κίνητρα; Σε μια χώρα που δεν έχει θέματα μεταναστευτικού, η επίθεση φαίνεται σαν φαινόμενο μαύρου κύκνου.

2. Όσοι έκαναν την επίθεση προφανώς και είχαν εκπαίδευση. Φαίνεται τόσο από τον στρομπο-φακο που καθηλώνει και έχει πάνω στην καραμπίνα ο δράστης, όσο και στην ειδική μετατροπή του αυτόματου που φαίνεται στο βίντεο στο ΙΧ του.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

3. Η σύνθεση των δραστών (γυναίκα και άνδρες) δειχνει οργάνωση και όχι τυχαία ομάδα ανθρώπων. Σε μια κοινωνία όχι και πολύ πυκνοκατοικημένη πως διέφυγαν της προσοχής οι κινήσεις τους; Για παράδειγμα η προμήθεια όπλων;

4. Η χρήση live feed για να καταγραφούν οι επιθέσεις δείχνουν πως ετοίμαζαν ή ετοιμάζουν μήνυμα. Ξαναγίνεται το ερώτημα για τα κίνητρα.

5. Από το πρωί ακούω και βλέπω μια βλακωδη σύγκριση των FPS videogames με το περιστατικό σε διάφορα ΜΜΕ. Το πως φτάνει κάποιος σε επιθέσεις κατά άοπλων και πως μαθαίνει να χρησιμοποιεί όπλο σε ΚΣ απέχει όσο το να οδηγάς αυτοκινητάκι κούρσας με πληκτρολόγιο σε σύγκριση με την πραγματικότητα. Επίσης η ψυχολογία των δραστών και η οργάνωσή τους που δείχνει να είχαν και εκρηκτικούς μηχανισμούς (σ.σ. τεχνογνωσία) μόνο επηρεασμένος εφήβους δεν δείχνει από videogames.

Υ.γ. και κάτι δικά μου… Εκεί προφανώς η κατοχή εκρηκτικών υλών δεν πέρασε ως πλημμέλημα.

Υ.γ.2 υπόψη πως κάθε περιστατικό θέλει τουλάχιστον 72 ώρες εξέλιξης για να υπάρξει ορθή τοποθέτηση γεγονότων.

thesecretrealtruth

Loading...

3 thoughts on “Κάποια πολύ γρήγορα ερωτήματα για την τρομοκρατική επίθεση στη Ν.Ζηλανδία

  1. Pingback: Η ελληνική λέξη που είχε γράψει στο όπλο του ο μακελάρης της Νέας Ζηλανδίας

  2. Κοίτα κάτι συμπτώσεις says:

    Κακό παιδί, θα σε μαλώσω που αφήνεις υπόνοιες για σιωνιστική επίθεση!!!!
    Τώρα το γεγονός ότι βγήκε ο υιός Νετανιάχου να πεί στον Ερντογάν ότι λέγεται Κωνσταντινούπολη κι όχι Ινσταμπούλ η Πόλη κι ότι είναι το κέντρο της ορθόδοξης χριστιανοσύνης προ τουρκικής ΚΑΤΟΧΗΣ- ναι, ναι, Κατοχής, παρακαλώ!!!- κι αυτό συμπτωσάρα είναι, βρε παλιο-συνωμοσιολόγοι….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *