Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video)

Μια αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών η οποία, όπως φαίνεται, έχει αφιερωθεί στην φιλοξενία «προσφύγων», άνοιξε το σπίτι της σε ένα «ανήλικο προσφυγόπουλο» από το Αφγανιστάν ηλικίας 12 ετών, που αργότερα επιτέθηκε στην οικογένειά της, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει όλους.
Η γυναίκα είπε ότι ζει πλέον μέσα στο φόβο, αφότου ο άντρας, του οποίου το όνομα ήταν Abdul, απείλησε να σκοτώσει την οικογένειά της, μετά την σύλληψή του για επίθεση κατά συγγενικών της προσώπων.
Κατά τη διάρκεια μιας συναισθηματικά φορτισμένης συνέντευξης στην εκπομπή ‘Loose Women’ του ITV, η μητέρα, που εμφανίστηκε με την πλάτη γυρισμένη, αλλοιωμένη φωνή και με το ψεύτικο όνομα “Julie” για λόγους προστασίας της ταυτότητάς της, κάλεσε την κυβέρνηση να διενεργήσει σωστούς ελέγχους για την ηλικία των «προσφύγων» που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είπε στις παρουσιάστριες της εκπομπής Ruth Langsford και Ayda Field, ότι γνώρισε τον 12χρονο «αιτούντα άσυλο», τον οποίον οι κοινωνικές υπηρεσίες της ζήτησαν να τον φροντίσει για «μερικές νύχτες».
Εξηγεί η Julie: «Όταν μπήκα στο δωμάτιο, δεν πίστευα ότι ήταν το άτομο για το οποίο μου μιλούσαν. Έμοιαζε περίπου 19 ετών. Ήταν πολύ ήσυχος και πολύ άτολμος.
«Δεν ήθελα να βλάψω τα συναισθήματά του, αλλά δεν παίρνω συνήθως έφηβους. Παίρνω μικρότερα παιδιά. Αλλά σκέφτηκα πως χρειάζεται ένα σπίτι και δεν έκανα καμία άλλη σκέψη».
Παρά τις αρχικές επιφυλάξεις της σχετικά με την ηλικία του παιδιού, η «Julie» γενναιόδωρα άνοιξε το σπίτι της για το «παιδί».
Ωστόσο, άρχισε να μπαίνουν υποψίες για την ηλικίας του μετά από μια οδοντιατρική εξέταση.
Είπε: «Πήγαμε σε ένα οδοντιατρικό ραντεβού, και η ηλικία που εκτίμησε ο οδοντίατρος κυμαίνετο μεταξύ 18 και 21 ετών!
«Επειδή ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν 12 ετών και ο οδοντίατρος τον προσδιόριζε ότι ήταν 21, του δόθηκε το «πλεονέκτημα αμφιβολίας» και καταχωρήθηκε ως 16 ετών. Ο μέσος όρος».
ΚΟ: Το θέμα των «ανήλικων» προσφύγων που αποδεικνύονται τελικά, αρκετά… ενήλικες, έχει αρχίσει να συζητιέται, έστω και δειλά, στην «welcome refugees» Δύση.

Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video) - Εικόνα1
Η «Julie» είπε ότι αρχικά όταν έφθασε στο σπίτι ήταν ευγενικός και συμπεριφερόταν καλά, αλλά σύντομα άλλαξε συμπεριφορά.
«Άρχισα να φοβάμαι πολύ – έγινε αρκετά απειλητικός μόλις του έφτιαξα ένα λογαριασμό στο Facebook. Ήλπιζα ότι έτσι θα τον βοηθήσω να βρει την οικογένειά του, αλλά εκείνος άρχισε να γίνεται εκφοβιστικός και αρκετά απειλητικός», λέει η «Julie».
«Όταν βρέθηκε ένα άλλο σπίτι να τον φιλοξενήσει, έγινε πολύ επιθετικός», συνέχισε η «Julie». «Άρχισε να μου επιτίθεται φραστικά και, στη συνέχεια, όταν ένα μέλος της οικογένειάς μου μπήκε στη μέση, από φόβο μήπως μου κάνει κάτι κακό, τον έσπρωξε και άρχισε να τον χτυπάει.
«Έτρεξα για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει και του έλεγα «γιατί το κάνεις αυτό;»»
Μόλις ήρθε η αστυνομία και τον απομάκρυνε, η «Julie» άκουσε τον «παιδί» που φιλοξενούσε να την απειλεί : «Θα σας σκοτώσω όλους. Ξέρω που μένετε».
Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video) - Εικόνα2«Μάλιστα, γελούσε που μας κορόιδεψε σχετικά με την ηλικία του!».
«Φοβάμαι πολύ τώρα, άλλαξα την κλειδαριά στο σπίτι μου και όλο προσέχω μήπως εμφανισθεί», συνέχισε.
«Δεν είναι ότι δεν θέλω να φιλοξενούνται πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο, αλλά να γίνονται οι έλεγχοι που πρέπει», είπε η «Julie».
«Θέλω να πω στην Theresa May και την κυβέρνηση, εάν επιμένετε να επιτρέπετε αυτούς τους ανθρώπους να έρχονται εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει τον σωστό έλεγχο αξιολόγησης της ηλικίας τους, όπως και στο Βέλγιο. Μην επιβαρύνετε τους  φροντιστές να ασχολούνται με αυτό το θέμα και τους ανάδοχους, όπως εγώ, των οποίων οι οικογένειες έχουν τεθεί σε μεγάλο κίνδυνο».

 

 

 

ΚΟ: Μία μικρή παρατήρηση. Αναφορά συζύγου δεν υπάρχει στο άρθρο. Παρατηρώ ότι σε πολλές, για μην πω σε όλες, τις ανάλογες ιστορίες, που έχω παρουσιάσει στον ΚΟ, απουσιάζει ο σύζυγος! Προφανώς πρόκειται για χωρισμένες γυναίκες ή άγαμες μητέρες.

Όταν έρχεται η «κακιά στιγμή» (επιθέσεις, απειλές στις ίδιες και στα παιδιά τους) οι γυναίκες αυτές είναι αβοήθητες. Μετά φταίει το κράτος, οι υπηρεσίες κλπ. Το δυτικό μοντέλο ζωής με τις «ανεξάρτητες» γυναίκες, τις «ελεύθερες συμβιώσεις» και την βιομηχανία διαζυγίων έχει βλέπετε, τις παράπλευρες απώλειες.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή κι εδώ
kokkinosouranos

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

8 thoughts on “Κανείς δεν το περίμενε! Αγγλίδα μητέρα δύο παιδιών άνοιξε το σπίτι της σε 12χρονο «προσφυγόπουλο» και έπαθε «σοκ» όταν αποδείχθηκε ότι ήταν ένας ενήλικας ο οποίος απειλούσε ότι θα σκοτώσει αυτή και όλη την οικογένειά της (video)

 1. Αριστοφάνης says:

  Πάρτε το χαμπάρι ιδιαίτερα εσείς που είσαστε «φιλάνθρωποι προς τις ασθενείς τάξεις» και προς τους «έχοντας την ανάγκη μας» και εξετάστε ακραία σενάρια έχοντας στο μυαλό σας ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. Δεν θα ισοπεδωθούμε εμείς. Σκεφτείτε ότι για απλό τρκάρισμα που σου προκαλούν στο αυτοκίνητό σου σε αραβικές χώρες φταίς πρώτα εσύ διότι είσαι ξένος και «δεν ξέρεις» τους κανόνες… επίσημα.
  Δεν ταιριάζουμε με αυτούς τους ανθρώπους. Προσφέρουμε σαν κράτος την όποια φιλοξενία, αλλά δε θα κάτσουμε να μας γ@μήσουν κιόλας. Ελπίζω η αυτοάμυνα να δικαιολογεί κάποιες κινήσεις μας αν απειληθούμε, δηλαδή ελπίζω ότι δεν άλλαξε ο νόμος που μου επιτρέπει να υπερασπίζομαι τη ζωή μου και τη ζωή όποιου κινδυνεύει εφ’ όσον μπορώ και να μην πρέπει να με σκοτώσουν και μετά να βγώ διαμαρτυρόμενος…

 2. αρουλα βελουχιωταινα says:

  καλα να παθει! μακαρι να το παθουν και οι εδω ντοπιες αναρχκομουνες κλανεγγυες πιπατζουδες….

 3. Ανώνυμος says:

  ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ, Η ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΣΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΤΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ !
  ΚΑΝΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΣΤΗ ΜΑΠΑ !
  Ε ΟΧΙ ΡΕ ΜΑΓΚΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΕΜΑΣ !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *