ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Καναδάς: Σύγκρουση του αεροπλάνου του Τζάστιν Τριντό με το λεωφορείο των δημοσιογράφων!

· Κατοχικά Νέα

Το αεροσκάφος του πρωθυπουργού του Καναδά, Τζαστίν Τριντό, συγκρούστηκε με το λεωφορείο των δημοσιογράφων. Μάλιστα έπαθε ζημιά στο ένα φτερό και ο πρωθυπουργός του Καναδά αναγκάστηκε να νοικιάσει άλλο για να συνεχίσει τις προεκλογικές του περιοδείες στη χώρα.

Μπελάδες για τον Τζάστιν Τριντό, με το που ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του: στην πρώτη στάση που έκανε το αεροσκάφος του το βράδυ της Τετάρτης στο Βανκούβερ, το ένα φτερό του καταστράφηκε όταν συγκρούστηκε με το… λεωφορείο που μετέφερε τους δημοσιογράφους. Ο Καναδός πρωθυπουργός υποχρεώθηκε έτσι να νοικιάσει σήμερα άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι στην προεκλογική εκστρατεία του Τριντό, το λεωφορείο τους χτύπησε στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, καθώς περνούσε από κάτω, στο αεροδρόμιο Βικτόρια.

Ο Τριντό είχε ήδη αποβιβαστεί όταν έγινε το ατύχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν υπάρχουν τραυματίες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αεροπλάνο εξετάζονται», εξήγησε μια εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου κόμματος, η Ελεανόρ Κατενάρο.

Το ατύχημα πάντως δεν καθυστέρησε τον ηγέτη του κόμματος, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να μιλήσει στο Κάμλουπς της Βρετανικής Κολομβίας και κατόπιν στο Έντμοντον, στην Αλμπέρτα.

Το κόμμα νοίκιασε ένα άλλο αεροπλάνο στο οποίο όμως δεν αναγράφεται, όπως στο προηγούμενο, το όνομα του Τριντό.

Στο Twitter, οι περισσότεροι χρήστες έκαναν χιούμορ με το ατύχημα, με έναν από αυτούς να λέει ότι περισσότερο απ’ όλους πρέπει να χάρηκε ο Άντριου Σιρ, ο συντηρητικός αντίπαλος του Τριντό, επειδή «χτυπήθηκε η αριστερά πτέρυγα».

https://twitter.com/CochraneCBC/status/1172209835284324353

Ο Σιρ είχε και αυτός τα δικά του προβλήματα με το αεροπλάνο του, που φέρει επίσης, με μεγάλα γράμμματα, το όνομά του. Λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε μεταξύ Οτάβας και Κεμπέκ, ο ίδιος και οι δημοσιογράφοι που τον συνοδεύουν αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο από αυτό που υπολόγιζαν αρχικά και να συνεχίσουν με λεωφορείο το ταξίδι τους.

pentapostagma

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ελλάδα και εξελίξεις στο ΑιγαίοΔΙΕΘΝΗ

Μητσοτάκης προς Τουρκία: «Δεν θα υπαγορεύσει τις αποφάσεις μας στο Αιγαίο» — τι αλλάζει τώρα

Αρχαίο μαρμάρινο άγαλμα - αρχαιολογική ανακάλυψηΔΙΕΘΝΗ

Κίνα: τα ανθρωποειδή ρομπότ βγαίνουν από τα εργοστάσια — το επόμενο βήμα είναι στρατιωτικό;

Tech

HELIX: Το νέο σύστημα της Secret Service ενώνει κάμερες, αναγνώριση προσώπου και πινακίδες σε μία οθόνη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά