18:05 - 03/08/2019

Καναδάς: Εκτροχιάστηκε τρένο στην Αλμπέρτα – Απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ο εκτροχιασμός εμπορευματικού σιδηροδρομικού συρμού στο νότιο τμήμα της επαρχίας της Αλμπέρτας στον Καναδά χθες Παρασκευή οδήγησε τις Αρχές να δώσουν εντολή να απομακρύνουν κατεπειγόντως οι κάτοικοι κοινότητας της περιοχής λόγω της ανησυχίας ότι θα μπορούσαν να εκτεθούν σε χημικές ουσίες και να κλείσουν τμήμα μιας εθνικής οδού.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για κανέναν τραυματισμό.

Ο εκτροχιασμός του τρένου προκάλεσε ζημιές κατά μήκος των σιδηροτροχιών και κίνδυνο «έκθεσης σε χημικές ουσίες», σύμφωνα με την υπηρεσία αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στην Αλμπέρτα.

Στους κατοίκους της περιοχής, σε ακτίνα 7 χιλιομέτρων από το σημείο του ατυχήματος, δόθηκε εντολή να απομακρυνθούν αμέσως, κατά την ίδια πηγή.

Το συμβάν προκάλεσε εξάλλου το κλείσιμο τμήματος του αυτοκινητοδρόμου Trans-Canada, κατά πληροφορίες που μετέδωσαν καναδικά ΜΜΕ.

zougla.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*