21:06 - 04/11/2015

Καλιφόρνια: Πέντε τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε πανεπιστήμιο,νεκρός ο δράστης

usa

Καλιφόρνια: Πέντε τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι σε πανεπιστήμιο,νεκρός ο δράστης

Επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Μέρσεντ. Πέντε άτομα τραυματίστηκαν, ανάμεσά τους και φοιτητές. Ο δράστης δέχθηκε πυρά από αστυνομικούς και υπέκυψε στα τραύματά του.

Η πανεπιστημιούπολη έκλεισε προσωρινά και τα μαθήματα ακυρώθηκαν. Στη συνέχεια το Πανεπιστήμιο ανακοίνωσε ότι όσοι φοιτητές επιθυμούσαν, μπορούσαν να φύγουν.

Δύο από τους φοιτητές που τραυματίστηκαν στην επίθεση μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο με ελικόπτερο, ενώ άλλοι τρεις δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες στην πανεπιστημιούπολη.

«Όλοι είχαν τις αισθήσεις τους» ανέφερε στο Twitter το Πανεπιστήμιο.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του δράστη ή των θυμάτων.

Loading...

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Κλασικά Πράγματα 11/04/2015 @ Νοέμβριος 4, 2015 9:42 μμ

    Μα πάλι;;;;;;;;;;;; ΠΑΛΙΙΙΙ ;;;;;;;

  2. «Κάποιο λάκκο έχει η φάβα» Δεν εξηγείται αλλιώς . Σίγουρα κάτι μεγάλο παίζεται . Εξάλλου το «Αμερικανικό» κράτος δεν φημίζεται ούτε για τον ανθρωπισμό του , ούτε για την τιμιότητα του .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*