00:16 - 29/08/2022

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ: “ΟΡΓΑΝΙΚΌ ΑΛΕΎΡΙ ΑΠΟ ΑΛΕΣΜΈΝΟΥΣ ΓΡΎΛΟΥΣ”

Όπου είναι γραμμένο το «συστατικά–sustainable», η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων με το WEF και τον Klaus Schwab είναι μέσα. Έτσι και στο φαγητό. Αν βρείτε αλεύρι αλεσμένου γρύλου που αναφέρεται ως συστατικό στα επεξεργασμένα τρόφιμα σας, τρώτε αλεσμένα έντομα, πιο συγκεκριμένα: γρύλους.

Η δήλωση «Θα φάτε έντομα» είναι της μόδας στα social media εδώ και αρκετό καιρό.

Η ActuallyFoods, κατασκευαστής πατατών και άλλων σνακ, έχει γράψει εδώ και καιρό στις συσκευασίες «sustainable». Η λέξη μπορεί επίσης να βρεθεί στο πρόγραμμα SDG 2030 των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο συνεργάζεται χέρι-χέρι με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Στα μικρά γράμματα θα βρείτε στη συνέχεια το “Organic Cricket Fur” – που σημαίνει “αλεύρι από γρύλους”. Άλλες εταιρείες καμουφλάρουν το νέο συστατικό με τον όρο “Achetas Domesticus” — που είναι η επιστημονική ονομασία για τους εγχώριους γρύλους.

Οι «ελίτ» του κόσμου θέλουν να επανεκπαιδεύσουν την ανθρωπότητα σε κάτι που είναι ανώμαλο, όπως οι ίδιες. Στο μέλλον, οι άνθρωποι υποτίθεται ότι θα τρέφονται όλο και περισσότερο με κρέας και έντομα που εκτρέφονται στο εργαστήριο. Αυτό είναι το μέλλον που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα..Αν δεν σας ενδιαφέρει τι τρώτε και αν πρέπει να τα τρώτε, τότε καλή σας όρεξη..

greek-dutch-truth

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Oπως το ειπε ο εξαιρετικος Παισιος:θα τα βλεπετε και δεν θα τα τρωτε!

  2. αγνωστος 08/29/2022 @ 3:54 ΜΜ

    αντι να στραφουμε στην αληθινή γεωργία και λαχανικα κονιορτοποιουμε τοσο ομορφα πλασματακια — τον επισιτιστικο φοβο θελουν να σπειρουν …

  3. Κωστας Δ. 08/30/2022 @ 2:08 ΠΜ

    Θελουμε και ακριδες σε πατατακια!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*