Καίγονται τα γραφεία των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών (φωτο)

Αν και είναι ακόμα οι πρώτες ώρες του πραξικοπήματος στην Τουρκία και είναι νωρίς να μιλήσουμε για εμφύλιο, οι εικόνες και οι πληροφορίες που μεταδίδονται μέσω Twitter, φωτογραφίες και βίντεο, δείχνουν μάχες.

Οι ισλαμιστές οπαδοί του Ερντογάν και οι πιστές σε αυτόν δυνάμεις ασφαλείας φαίνεται ότι προβάλλουν αντίσταση στους πραξικοπηματίες, ιδιαίτερα μετά το κάλεσμα του Τούρκου Προέδρου, μέσω του CNN Turk από την υπηρεσία Skype, για αντίσταση στο πραξικόπημα.

Φωτογραφία δείχνει τα γραφεία της περιβόητης ΜΙΤ, της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, να καίγονται. Πυκνός μαύρος καπνός υψώνεται στον νυχτερινό ουρανό.

Για όσους γνωρίζουν τη σημασία της ΜΙΤ στο τουρκικό «βαθύ κράτος», η εικόνα αυτή ισούται συμβολικά με την απόλυτη κατάρρευση του τουρκικού κράτους.

tribune.gr

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

2 thoughts on “Καίγονται τα γραφεία των Τουρκικών Υπηρεσιών Πληροφοριών (φωτο)

  1. Βασίλης Πάτρα says:

    Γνώμη μου..
    Κάτι μου λέει οτι ο Ερντογάν -ο οποίος έχει εντοπίσει και αφοπλίσει πραξικοπηματίες άλλες 3 φορές αν θυμάμαι καλά τα τελευταία 10 χρόνια, και με ανώτερους αξιωματικούς- γνώριζε τα πάντα, όπως επίσης οτι αυτή η απόπειρα πραξικοπήματος θα ειναι η πιο αδύναμη απ ολες και κατα συνέπεια αποτυχημένη, αλλά την άφησε να κυλίσει για να βγει πιο δυνατός πιο (και καλά) δημοκράτης με περισσότερες εξουσίες στο ονομα της δημοκρατίας αργότερα κλπ κλπ..
    Όπως μας λένε και μπροστά στα μούτρα μας και οπως λέει και εξω απ το Λάνγκλει
    «Τίποτα δεν ειναι οπως φένεται»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *