Και μη χειρότερα! Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο

Η σειρά «Andi Mack» του Disney Channel βάζει σε παιδικό ήρωα ομοφυλόφιλο.

Στον δεύτερο κύκλο, το πρώτο επεισόδιο παίχτηκε την περασμένη Παρασκευή και ο Σάιρους (τον υποδύεται ο Τζόσουα Ρας), ο καλύτερος φίλος της Άντι, συνειδητοποιεί ότι τρέφει αισθήματα για αυτόν που έχει κλέψει την καρδιά της, τον Τζόνα (τον υποδύεται ο Άσερ Έιντζελ).

Κι ο δεύτερος κύκλος είναι η αρχή ενός ταξιδιού αυτογνωσίας του Σάιρους, πάντα με τη βοήθεια της Άντι και της Μπάφι (Σοφάια Γουίλι).

Για να εξασφαλιστεί το ότι η αφήγηση της ιστορίας αυτοσυνειδητοποίησης του Σάιρους θα γίνει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, τόσο το κανάλι όσο και ο δημιουργός της σειράς, ο Τέρι Μίνσκι συμβουλεύτηκαν αναπτυξιολόγους καθόλη τη διάρκεια συγγραφής του σεναρίου.

Επιπλέον, οργανώθηκε προβολή της πρεμιέρας του κύκλου σε διάφορους οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Common Sense Media, GLAAD και PFLAG.


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

pentapostagma

Loading...

4 thoughts on “Και μη χειρότερα! Η Disney βγάζει παιδικό με ήρωα ομοφυλόφιλο

  1. Ντινα says:

    Μουρχεται να ξερασω!!! Εκεί με το ζόρι να κάνουν τα παιδιά ομοφυλοφιλα.Να κλείσετε όλοι τις τηλεωρασεις και να απσχολητε τα παιδιά σε αθλήματα ή ότι άλλο τους αρέσει για να γλυτώσουν ………

  2. Γεωργιος says:

    Εδώ στην Αυστραλία δείχνουν κινούμενα σχέδια με ένα αγοράκι σούπερ ήρωα που όταν αλλάζει ταυτότητα για να αναλάβει δράση γίνεται κορίτσι. Μάλιστα δεν ξεχνά να αναφέρει πόσο χαρούμενη-ος είναι όταν κάνει βόλτες με το ροζ αεροσκάφος. WTF

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *