Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
16:28 - 10/02/2020

Και Εάν η Αποκάλυψη ‘’Φωτογραφίζει’’ Μία Εσχατολογική Πληγή Που Ξεκινησε Από Την Κίνα ;

Kαιροί Πονηροί,Απαιτούν Θάρρος και Επαγρύπνιση.

.Απ.Ιωάννη 6-8

’’ καὶ εἶδον, καὶ ἰδοὺ ἵππος ΧΛΩΡΟΣ, καὶ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ἐπάνω αὐτοῦ, ὄνομα αὐτῷ ὁ ΘΑΝΑΤΟΣ, καὶ ὁ ΑΔΗΣ ἠκολούθει μετ᾿ αὐτοῦ· καὶ ἐδόθη αὐτῷ ἐξουσία ἐπὶ τὸ τέταρτον τῆς γῆς, ἀποκτεῖναι ἐν ῥομφαίᾳ καὶ ἐν λιμῷ καὶ ἐν θανάτῳ καὶ ΥΠΟ ΤΩΝ ΘΗΡΙΩΝ τῆς γῆς’’

Όμως ποιά είναι αυτά τα ΘΗΡΙΑ;

Σούδα ή Σουίδα είναι ένα από τα σημαντικότερα ελληνικά λεξικά ή εγκυκλοπαίδειες το οποίο γράφτηκε τον 10ο αιώνα.

Πιθανόν Σούδας ή Σουίδας να είναι το όνομα του συντάκτη του. Περιέχει 30.000 λήμματα, πολλά από τα οποία περιέχουν στοιχεία από πηγές που διαφορετικά θα είχαν χαθεί στον καιρό μας. Το λεξικό Χρησιμοποιεί υλικό από την κλασσική περίοδο ως τους χρόνους του και είναι ένα από τα ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ έγγραφα για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ, την ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ, και τη λογοτεχνική ιστορία.

E λοιπόν στο λεξικό του Σουίδα τα ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΘΗΡΙΑ.

Το Λευιτικόν 26,22. ενισχύει την ερμηνεία, με το να μας Θυμίζει τα γνωστά πλάνα ερημώσεως Πόλεων, εξαιτίας της επιδημίας στην Κίνα.

Λευ. 26,22 ‘’Θα εξαπολύσω εναντίον σας τα άγρια θηρία(μικρόβια) της γης, τα οποία και σας θα κατασπαράξουν και τα ζώα σας θα καταστρέψουν· και έτσι θα σας κάμω ολιγοστούς εις την χώραν σας και θα μείνουν ΕΡΗΜΟΙ από ανθρώπους ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ σας’’.

Μήν ξεγελάει κανέναν ο ανθρωπομορφισμός ,άνθρωποι -και όχι ο Θεός-ετοιμάζουν θανατηφόρα μικρόβια,σε εργαστήρια,

Ο τέταρτος χλωρός ίππος συμβολίζει το λοιμό, το θάνατο, που συνοδεύει την πείνα, τις ΕΠΙΔΗΜΙΕΣ και την ασιτία (Ησ.51,19· Ιερ. 14,12). Σημειωτέον ότι το χλωρός στην Κ.Δ. έχει τη σημασία τόσο του πράσινος (πρβλ. χλωρός χόρτος Μκ. 6,39), όσο και του ΚΙΤΡΙΝΟΣ, όπως στον Όμηρο. Στα χρόνια του Χριστού ο κίτρινος λεγόταν και ΘΕΙΩΔΗΣ (9,17), καθότι το κίτρο (=λεμόνι) δεν ήταν διαδεδομένο στον παραμεσόγειο χώρο.

Ο προσωποποιημένος Άδης (1,18· 20,13) συνοδεύει το Θάνατο πάνω στον ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΟ ΙΠΠΟ,, προκειμένου να παραλάβει τα πτώματα, τα οποία προήλθαν από τη ρομφαία, το λιμό, το θάνατο και τα ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ της γης (πρβλ. Ιεζ. 14,21). Αντί του αὐτῷ στο 8γ αρκετοί ερμηνευτές προκρίνουν το αὐτοῖς, το οποίο υπονοεί την εξουσία που θα έχουν στα Έσχατα ο θάνατος και ο Άδης και όλοι οι προαναφερθέντες ίπποι. Στην τέταρτη σφραγίδα χαρακτηριστική είναι η χρήση του τέσσερα. Ο τέταρτος ιππέας πλήττει το ¼ της γης με τέσσερεις πληγές!

Είναι αξιοσημείωτο ότι στον Εσχατο Πόλεμο που αναφέρεται η Αποκάλυψη ,περιγράφει ένα τεράστιο πλήθος στρατευμάτων 200.000.000, αριθμός που είναι αδύνατος, ακόμα και σήμερα ΧΩΡΙΣ την συμμετοχή της Κίνας.

Μάλιστα ένα από τα κράτη μέρη που θα μετέχουν στον Πόλεμο το χρωματίζει και το ξεχωρίζει ως θειώδη(ΚΙΤΡΙΝΟ)..

ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. Η αποκαλύψη είναι γραμμένη λεξαριθμικα για να ξεκλειδώνει μόνο από Έλληνες.

 2. Τα στρατεύματα που λέει δεν είναι άνθρωποι που ζουν στην γη , είναι τα όντα που θα κατακτήσουν την γη όταν έρθει η ώρα τους και θα βγουν μέσα απ’ αυτήν τα λεγομενα νεφελιμ…πολλά είπα…

 3. Τοξοτης 02/10/2020 @ 8:39 ΜΜ

  Εγω θα ελεγα μονο απο αυτους που εχουν το πνευμα του θεου, Ελληνες και μη

 4. 👨🏽‍⚕️ΓΙΑΤΡΟΣ 02/10/2020 @ 10:11 ΜΜ

  Καλησπέρα φίλε Άσχετε Αδαή.

 5. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΔΑΗΣ 02/11/2020 @ 9:37 ΠΜ

  Καλημέρα φίλε μου Γιατρέ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*