09:08 - 06/11/2017

Υβρίδια ανθρώπων-εξωγήινων

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Περιγραφή του βίντεο

Αυτό το βίντεο, που έχει 1 εκατομμύριο θεάσεις στο πρωτότυπο https://www.youtube.com/watch?v=A35hsemSLYc , μας παρουσιάζει, υπό μία θετική (αισιόδοξη) οπτική, την αιτία που οι εξωγήινοι απάγουν ανθρώπους σε διαστημόπλοια. Μιλά η Μπρίτζετ Νίλσεν, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι μητέρα δέκα υβριδίων (μας τα δείχνει σε εικόνες) και δουλεύει επαγγελματικά (ως σύμβουλος) με άλλες απαχθείσες από εξωγήινους, οι οποίες βιώνουν δυσάρεστες ή τραυματικές εμπειρίες.

Το βίντεο προβάλλεται στο κανάλι Youtube του περιοδικού UNION, η δουλειά του οποίου έχει παρουσιαστεί σε μίντια όπως το BBC, το Channel 4, το Discovery Channel, οι εφημερίδες Daily Telegraph και The Sunday Times κλπ. (πηγή: http://www.unionmag.co.uk/about/ )

Η περιγραφή του βίντεο στο πρωτότυπο είναι η εξής:

«Η Μπρίτζετ Νίλσεν εξηγεί το πρόγραμμα εξωγήινης υβριδοποίησης που είναι υπεύθυνο για το ότι είναι μητέρα δέκα υβριδίων, μέσα από μια διαδικασία που συμβαίνει σε μια διάσταση που βιώνεται την ώρα του υπνικού ονειρέματος, σε εξωγήινα διαστημόπλοια. www.unionmag.co.uk »

Η ροή της ομιλίας είναι ελαφριά και ευχάριστη, έξυπνη και αυθόρμητη. Αλλά τα ερεθίσματα αυτά ενθαρρύνουν βαθύτερους στοχασμούς, μερικούς απ’ τους οποίους έχω προσθέσει διάσπαρτα στο βίντεο.

Διάσπαρτα επίσης στο βίντεο, και σε υποστήριξη των λόγων της (που μάλλον θα μας φαίνονταν τελείως εξωπραγματικά), υπάρχουν κλιπ από άλλα βίντεο πάνω στο ίδιο θέμα.

Κάποια από τα κλιπ αυτά περιλαμβάνουν αποκαλύψεις από πρόσωπα κύρους, όπως στρατιωτικούς, κυβερνήτες αμερικανικών πολιτειών ή ερευνητές καθηγητές του Χάρβαρντ, σχετικά με την αλήθεια της ύπαρξης εξωγήινων σκαφών / της απαγωγής ανθρώπους από εξωγήινους και της παραγωγής φυλής υβριδίων.

Επίσης το βίντεο περιλαμβάνει πολλές μαρτυρίες από άλλα άτομα που έχουν απαχθεί από εξωγήινους ή εν γένει είχαν επαφές με αυτούς –κάποια από αυτά παρουσιάζονται να μιλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές ενώ άλλων βλέπουμε συνεντεύξεις ή ομιλίες τους σε κοινό ή στο Youtube–, τα οποία λένε αντίστοιχα πράγματα με την Νίλσεν.
Το μόνο πρόσθετο στοιχείο που η Νίλσεν δίνει (οοοοο) σχετικά με τις επαφές της με εξωγήινους, κάτι που, με μία εξαίρεση, δεν έχω δει αλλού, είναι η δυνατότητα ενός ανθρώπου να έχει σεξουαλικές σχέσεις με αυτούς. Υποστηρίζει πως η ίδια έχει κατά διαστήματα τέτοιες επαφές με μέλη της εξωγήινης φυλής των ερπετοειδών και πως τα παιδιά της έχουν παραχθεί με αυτό τον τρόπο. Υποστηρίζει πως στα διαστημόπλοια επίσης συμβαίνουν ενίοτε σεξουαλικές επαφές μεταξύ ανθρώπων και πως κάποια από τα υβρίδια παράγονται από ένα μείγμα τέτοιων επαφών με γενετική μηχανική.

Το αν τέτοια υβρίδια είναι υλικά ή αιθερικά, παραμένει στη δική μου αντίληψη κάπως αόριστο. Φαίνεται να είναι και τα δύο. Τα παρουσιάζει ως έχοντα φυσική υπόσταση, κι ωστόσο και αιθερική. Σου μιλούν στο νου σου, και παράλληλα εμφανίζονται και στην ύλη. Τηλεμεταφέρονται μέσα στην ύλη με τη δύναμη του νου τους. Οι ίδιες οι σεξουαλικές επαφές φαίνονται να συμβαίνουν μέσα σε όνειρο, αν και σε μια αντικειμενική αιθερική διάσταση την οποία βιώνουν και θυμούνται από κοινού οι εμπλεκόμενοι στις εμπειρίες αυτές.

Δεν ισχυρίζομαι πως έχω μια ακριβή αντίληψη της όλης εικόνας. Όμως το βίντεο δεν θέλει τόσο να δώσει απαντήσεις, όσο να θέσει ερωτήματα που απλώνονται στη σφαίρα της υπαρξιακής φιλοσοφίας σχετικά με τη βαθύτερη φύση της ύλης και της ανθρώπινης υπόστασης.

Στόχος λοιπόν είναι ο ίδιος ο θεατής να αναρωτηθεί, και να ψάξει με το μυαλό και τη διαίσθησή του. Κάνοντάς το, διευρύνει το νου και την εμπειρία του.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ για το ίδιο το φαινόμενο των απαγωγών, από τις διεθνείς έρευνες του Τζον Μακ, ενός από τους πιο ευυπόληπτους καθηγητές του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ και κατόχου του βραβείου Πούλιτζερ, ανέβασα ήδη πριν χρόνια στην ακόλουθη διεύθυνση:

Το παρόν βίντεο περιλαμβάνει αποσπάσματα από εκείνο το ντοκιμαντέρ.

Επίσης δίνονται πληροφορίες για εξωγήινα εμφυτεύματα σε ανθρώπους. Τέτοια βίντεο είχα ανεβάσει παλιότερα στη διεύθυνση:
http://www.youtubetranslations.gr/extraterrestrial_chips_pop_up.htm

Αναφέρονται ακόμα οι από κοινού μεταφυσικές εμπειρίες του δημιουργού της αναλυτικής ψυχολογίας Καρλ Γιουνγκ και της οικογένειάς του. Σχετικός ο παρακάτω ιστότοπος:
http://septemsermonesadmoruos.blogspot.gr/2016/12/blog-post.html

Το βίντεο απαιτεί μια επένδυση χρόνου. Ελπίζω πως θα ανταποδώσει με το νόμισμα της έμπνευσης.
Οτιδήποτε αμφισβητεί τον τρόπο που βιώνουμε την ύλη και σείει τα θεμέλια της εμπειρίας μας, θέτει τη βάση για μια μεταμόρφωση που θα αναδομήσει και θα αναβαθμίσει τη σωματική και ψυχονοητική μας ύπαρξη, τώρα που τόσες άλλες αναδομήσεις και αναβαθμίσεις έπεσαν στην τρύπα και τις έφαγε ο βόας με τη μεγάλη κοιλιά.
Ως άλλος βόας, η τέτοια αναδόμηση καταπίνει εμπειρίες που λαμβάνουμε ως δεδομένες και, απ’ το άλλο άκρο, βγάζει κατανόηση, εξύψωση, διόραση, διαύγεια και μετασχηματισμό.

Καλή όρεξη. Φάτε και χορέψτε· η ζωή είναι σύντομη.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. αφού είναι σε όνειρο , και όχι στην πραγματικότητα πάλι καλά.

  2. Γαμοκοπάνε αβέρτα οι εξωγήινοι.

  3. μα καλα μονο για το σεξ την ηχαν? τοσα καιρο μαζι δεν της ειπαν τπτ οσο αφορα την ιστορια τους τον πολιτισμο τους διαφορα βασικα, παρα μονο γενικοτητες που μπορει να σκεφτει ο καθενας?

  4. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!

  5. Τι λεει ρε εσεις ,αυτη η ζαβεγκλω ;οτι της αρεσε και το χαιροταν ,α παγαινε ρε γιββωνα !και στο τελος ,ο αλλος λεει κατι ακαταλαβιστικες μπουρδοθεωριες ,δηλαδη οι γκριζοι..νοιαζονται για το καλο μας ,ρε ουστ καλλικαντζαροι !γαμω τις υπογειες βασεις σας ,σκατο ερπετα !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*