14:33 - 14/07/2020

Ιστοσελίδα που εδρεύει στην Δανία ασχολείται αποκλειστικά με την διαφθορά στην Ελλάδα

Σχόλιο Διόδοτου: Επιτέλους!.. μία ευχάριστη ανακάλυψη στο διαδίκτυο.

Ιστοσελίδα που εδρεύει στην Δανία, μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης, ασχολείται αποκλειστικά, και με το μικροσκόπιο, με την διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα, καθώς και με το Νομικό και Δημοσιογραφικό καθεστώς με τα οποία συνεργάζονται.

Κρατήστε την ιστοσελίδα αυτή στους σελιδοδείκτες σας. Μέσα από τρεις κατηγορίες ενημέρωσης (Δικαιοσύνη, Πολιτικοί, Δημοσιογράφοι, Δωροδοκίες-Διαφθορά) ενημερώνεσαι ενδελεχώς επί συναφών θεμάτων.

Πριν πατήσετε “Είσοδο” στις αναρτήσεις της, σάς υποδέχεται με το παρακάτω κείμενο:

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε για να εκθέσει όλες τις παρανομίες των πολιτικών κατά της Ελλάδας.

Η αποστολή του greekcorruption.dk είναι να αποκαλύψει όλες τις εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών στην Ελλάδα, οι οποίες έχουν υποδουλώσει τη χώρα μαζί με τους πολίτες της.

Το Greekcorruption.dk θα εκθέσει τους Έλληνες υποκριτές της “Δικαιοσύνης” που έχουν βλάψει αθώους ανθρώπους και ευνοούσαν εγκληματίες στην προσπάθειά τους αυτή.

Μέχρι σήμερα, υψηλόβαθμοι Έλληνες εισαγγελείς και δικαστές αρνούνται να αποκαλύψουν τις φορολογικές δηλώσεις τους για να αποκρύψουν τον παράνομο πλούτο τους.

Το Greekcorruption.dk θα “ξεκινήσει πόλεμο” εναντίον ψεύτικων ειδήσεων στην Ελλάδα και θα εκθέσει τους Έλληνες δημοσιογράφους που συνεχίζουν να παράγουν και να διανέμουν παραπληροφόρηση στο κοινό, σε αντάλλαγμα μεγάλων αμοιβών που καταβάλλονται με τη χρήση των «Μαύρων Ταμείων» της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η Greekcorruption.dk επέλεξε να εδρεύει στη Δανία: μια χώρα της οποίας το σύνταγμα και οι νόμοι διασφαλίζουν την ελευθερία της έκφρασης.

Το Greekcorruption.dk υπόσχεται να γίνει συνώνυμο της αληθινής πληροφόρησης με γεγονότα και αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξή της και με αυτό τον τρόπο να εκθέσει την πολιτική διαφθορά και τους συνεργούς της για τα εγκλήματα τους κατά της Ελλάδας, χωρίς αμφιβολία να λειτουργήσει κάτω από “μηδενική ανοχή για την πολιτική διαφθορά”.

https://www.greekcorruption.dk/el/

diodotos-k-t.blogspot.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Έλληνας 07/14/2020 @ 3:20 ΜΜ

    Αρκετά καλά οργανωμένη σελίδα προς το παρόν, με θεματολογία που δυστυχώς δύσκολα θα εξαντληθεί. Διακρίνω μια ελλιπή κάλυψη στην υποσελίδα με τους πολιτικούς, αλλά όπως γράφει στην κορυφή της σελίδας οι ιδιοκτήτες είναι ακόμα στη διαδικασία οργάνωσης και εμπλουτισμού της.
    Όπως και να το κάνουμε, αφού το Σύνταγμα το έχουν φέρει στα μέτρα τους τα παχύδερμα που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο, ο μόνος τρόπος να τους κάνεις να αναστείλουν έστω μερικές από τις άνομες δραστηριότητές τους είναι να τους ξεμπροστιάζεις συνεχώς και να στρέφεις όσο γίνεται περισσότερα μάτια πάνω τους. Εύχομαι να μην κλείσουν μερικοί πονηρά το μάτι στην Google ή σε μια εξίσου διεφθαρμένη επιτροπή και να κλείσει τελικά η σελίδα.

    • Ναι ειναι δυνατο το περιεχομενο της σελιδας και με εγγραφα που το κανει και εγκυρο. Πραγματικα μια καλη δουλεια και σε αυτο που λες εννοειται πρεπει να τα βγαζουμε στην φορα να τους ξεμπροστιαζουμε με στοιχεια.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh